نویسنده |
پیغام |
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
habib-ostad نوشته است: ممنون اقا مهدی مدارم مونتازش تموم شد و برای تست یک فرکانس متر با خودم سر زمین بردم و یک فلز ٢٠ سانتی رو تو ١.٨٠ دفن کردم اول از فرکانس ٢١٣ شروع کردم و یک کم سر و صدا داشت تو زمین کم کم فرکانس رو پایین اوردم و روی ٩٠ گذاشتم که کامل دستگاه ساکت شد و ٣٠ سانت مونده بود که به هدف برسم بوق دستگاه شروع شد کیف کردم و چنان با قدرت بوق دستگاه بالا رفت که انگار تو ۵٠ سانت چیزی رو دیده و دور تا دور زمین با لوپ ١ چرخیدم هیج جا صداش در نیومد هنوز هم خودم در تعجبم از ترانزیستور قدرت buv48 استفاده کردم و برای لوپ هم از یک کابل برق ۵ رشته استفاده کردم ظرفیت لوپ هم ٢۶٠ میکرو هانری شده بود احساس نمیکنی یه کمی داری بلوف میزنی !!!! دیشب 1.59 دقیقه پست زدی که مشتاقی این مدار رو بسازی امروز ساعت دقیقه11.28 هم پست زدی که با مدار تو زمین تو عمق 180 سانتی فلزی رو قایم کردی و تست زدی کاملا جواب داده خودتی اخوی خودتی
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
یکشنبه 25 بهمن1393 - 1:36am |
|
|
BMW
|
kavoshgar نوشته است: habib-ostad نوشته است: ممنون اقا مهدی مدارم مونتازش تموم شد و برای تست یک فرکانس متر با خودم سر زمین بردم و یک فلز ٢٠ سانتی رو تو ١.٨٠ دفن کردم اول از فرکانس ٢١٣ شروع کردم و یک کم سر و صدا داشت تو زمین کم کم فرکانس رو پایین اوردم و روی ٩٠ گذاشتم که کامل دستگاه ساکت شد و ٣٠ سانت مونده بود که به هدف برسم بوق دستگاه شروع شد کیف کردم و چنان با قدرت بوق دستگاه بالا رفت که انگار تو ۵٠ سانت چیزی رو دیده و دور تا دور زمین با لوپ ١ چرخیدم هیج جا صداش در نیومد هنوز هم خودم در تعجبم از ترانزیستور قدرت buv48 استفاده کردم و برای لوپ هم از یک کابل برق ۵ رشته استفاده کردم ظرفیت لوپ هم ٢۶٠ میکرو هانری شده بود احساس نمیکنی یه کمی داری بلوف میزنی !!!! دیشب 1.59 دقیقه پست زدی که مشتاقی این مدار رو بسازی امروز ساعت دقیقه11.28 هم پست زدی که با مدار تو زمین تو عمق 180 سانتی فلزی رو قایم کردی و تست زدی کاملا جواب داده خودتی اخوی خودتی آقا کاوشگر عجب ریز بینی هستین شما تعریفتون رو از دوستان شنیده بودم ولی دیگه نمیدونستم در این حد .... عالی مچش رو گرفتی
|
یکشنبه 25 بهمن1393 - 1:51am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
کاوشگر عزیز یک بار دیگه شما دیر رسیدی! ساعتی پیش ایشون رو شناسایی و تحریم کردم! خواستم مطلبی مشابه فرمایش شما عرض کنم ولی بهتر دیدم چیزی نگم ولی بهرحال جان کلام رو شما فرمودین! این دوست عزیز هم اگر توانش رو داشت که در کمتر از 24 ساعت پس از تصمیم گیری چنین مداری رو بسازه و به این بهره برداری برسونه فکر کنم نیاز نداشت دیگه از مدار بنده پولی در بیاره! به این فروشندگان نسبتا محترم توصیه میکنم به کسب و کار خودشون مشغول باشن و مباحث فنی انجمن ما رو با این داستانها دیگه مثل گذشته پر نکنن که دیگه خریداری براش در اینجا وجود نداره! لذا وقتشون بیهوده صرف ساختن ایدی میشه و نهایتش هم باید شرمنده حضورشون بشیم!
|
یکشنبه 25 بهمن1393 - 1:55am |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
یکشنبه 25 بهمن1393 - 1:58am |
|
|
ali222
کاربر حرفه ای
|
یکی دو هفته اخیر عجب شیر تو شیری سایت !! درصد موالید نسبت به فوتی ها افزایش 100درصدی داشته
|
یکشنبه 25 بهمن1393 - 2:36am |
|
|
ASHKAN-2000
|
اقا حمید میدونم نخونده دکمه تحریم رو میزنی میدونم ایپی منو میشناسی من درسته خطا کردم و دستگاهی رو که شما ساختید فروختم من هر چه قدر به شکیب گفتم نمیفروشم بدون اجازه اقا حمید ولی ایشون چون به من اطمینان داشت و شماره کارت عابر منو داشت پول رو واریز کرد این اولی که معذرت خواهی هم کردم و گفتم پولش رو بر میگردونم در مورد اون انجمن هم من اقای محمدی رو نه دیدم نه میشناسم مثل یک کاربر با نام ابی گلد ثبت نام کردم و من ١ ماهی یک جا سر کار رفتم و با خستگی فقط شب ها میومدم سایت شما که یک باره متوجه جریان شدم و دیدم شما منو تحریم کردین اون اقا هم از موقعیت من اسفاده کرد و همیه عکس های دستگاه ها رو گذاشت برای فروش تا من متوجه شدم دیدم کار از کار گذشته و کاوشگر هم منتظر همین جریان بود تا یک اتو از من بگیره ولی من برای فروش اینجا نیومدم و اگه بی سواد بودم تو دانشگاه تدریس الکترونیک نمیکردم و حتی مدرک تحصیلیم رو هم به کسی حتی کاوشگر که دوست صمیمی من بود و از پشت به من خنجر زد هم نگفتم من فوق لیسانس الکترونیک دارم الانم دارم برای دکترا میخونم و نیازی هم به اومدن تو سایت ندارم به اندازه کافی پروژه سرم ریخته برادرم پای من رو اینجا باز کرد و منم عادت کرده بودم دارید در مورد من بد برداشت میکنید ادم نکشتم که یک دستگاه فروخته شد منم گفتم گناه کارم شما نام کاربری قبلیم رو فعال کنید و من همیه پیام خصوصی هام رو براتون بفرستم ببینید چقدر کاربران و من از هم راضی بودیم کاوشگر فقط ما رو خراب کرد چون بی کار شده و راهی برای امرار معاش نداره و میخواد دوستان وارد کار رو اخراج کنه تا فروشندگی کنه من قول شرف میدم به خاطر فروش نمیخوام اینجا باشم و نیازی هم ندارم و اگه کسی هم به من پیام داد شما رو در جریان میزارم بخشش از بزرگان هست من ٢ روزه مدیر کل شدم و تازه درک میکنم شما چی میکشید خدا رو شکر هفته ای ٢ عدد سفارش بیرون از سایت دارم من از این ناراحت هستم چرا کاوشگر داره با دروغ کارهاشو راه میبره من به خدا از دیشب ٢ تا تی ال رو مونتاز کردم و سر زمین هم تست کردم
|
یکشنبه 25 بهمن1393 - 3:14am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خب خدا رو شکر با ثبت نام بلافاصله و تکرار داستان قدیمی با یک فیلمنامه جدید مهر تایید دیگری بر این تحریمهای ما زدین! مطلب شما رو نه تنها خوندم بلکه تایید هم کردم تا سایرین خودشون بخونن و متوجه داستان بشن! واقعا من نمیدونم با این داستانهای عجیب و غریب پر از فریب قصد اثبات چه چیزی رو دارین؟ اگر قصد اثبات خودتون رو دارین که دیگه همه متوجه شدن! اگر هم اصرار دارین بگین به شما جفا شده ؛ باشه اصلا حق با شما! اگر هم اصرار دارین بگین مدار تی ال 12000 همه رو به موفقیت و خوشبختی میرسونه خب این پیام شما رو هم بیش از صد بار همه خوندن! دیگه از جون ما و فلزجو چی میخوای؟ برو به تدریس دانشگاهت بپرداز البته اگر این ساخت و فروش و موفقیت های پی در پی با تی ال 12000 اجازه بده!!!
|
یکشنبه 26 بهمن1393 - 3:54am |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
ASHKAN-2000 نوشته است: اقا حمید میدونم نخونده دکمه تحریم رو میزنی میدونم ایپی منو میشناسی من درسته خطا کردم و دستگاهی رو که شما ساختید فروختم من هر چه قدر به شکیب گفتم نمیفروشم بدون اجازه اقا حمید ولی ایشون چون به من اطمینان داشت و شماره کارت عابر منو داشت پول رو واریز کرد این اولی که معذرت خواهی هم کردم و گفتم پولش رو بر میگردونم در مورد اون انجمن هم من اقای محمدی رو نه دیدم نه میشناسم مثل یک کاربر با نام ابی گلد ثبت نام کردم و من ١ ماهی یک جا سر کار رفتم و با خستگی فقط شب ها میومدم سایت شما که یک باره متوجه جریان شدم و دیدم شما منو تحریم کردین اون اقا هم از موقعیت من اسفاده کرد و همیه عکس های دستگاه ها رو گذاشت برای فروش تا من متوجه شدم دیدم کار از کار گذشته و کاوشگر هم منتظر همین جریان بود تا یک اتو از من بگیره ولی من برای فروش اینجا نیومدم و اگه بی سواد بودم تو دانشگاه تدریس الکترونیک نمیکردم و حتی مدرک تحصیلیم رو هم به کسی حتی کاوشگر که دوست صمیمی من بود و از پشت به من خنجر زد هم نگفتم من فوق لیسانس الکترونیک دارم الانم دارم برای دکترا میخونم و نیازی هم به اومدن تو سایت ندارم به اندازه کافی پروژه سرم ریخته برادرم پای من رو اینجا باز کرد و منم عادت کرده بودم دارید در مورد من بد برداشت میکنید ادم نکشتم که یک دستگاه فروخته شد منم گفتم گناه کارم شما نام کاربری قبلیم رو فعال کنید و من همیه پیام خصوصی هام رو براتون بفرستم ببینید چقدر کاربران و من از هم راضی بودیم کاوشگر فقط ما رو خراب کرد چون بی کار شده و راهی برای امرار معاش نداره و میخواد دوستان وارد کار رو اخراج کنه تا فروشندگی کنه من قول شرف میدم به خاطر فروش نمیخوام اینجا باشم و نیازی هم ندارم و اگه کسی هم به من پیام داد شما رو در جریان میزارم بخشش از بزرگان هست من ٢ روزه مدیر کل شدم و تازه درک میکنم شما چی میکشید خدا رو شکر هفته ای ٢ عدد سفارش بیرون از سایت دارم من از این ناراحت هستم چرا کاوشگر داره با دروغ کارهاشو راه میبره من به خدا از دیشب ٢ تا تی ال رو مونتاز کردم و سر زمین هم تست کردم میدونی رفیق موندم من کیم که با کوچیک کردن من میخای خودتو بزرگ جلوه بدی خداوند از سر تقصیرات همه بگزره
|
یکشنبه 26 بهمن1393 - 7:28am |
|
|
pouya83
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 4 اردیبهشت1392 - 11:38pm پست: 730 محل اقامت: آذربایجان
|
habib-ostad نوشته است: ممنون اقا مهدی مدارم مونتازش تموم شد و برای تست یک فرکانس متر با خودم سر زمین بردم و یک فلز ٢٠ سانتی رو تو ١.٨٠ دفن کردم اول از فرکانس ٢١٣ شروع کردم و یک کم سر و صدا داشت تو زمین کم کم فرکانس رو پایین اوردم و روی ٩٠ گذاشتم که کامل دستگاه ساکت شد و ٣٠ سانت مونده بود که به هدف برسم بوق دستگاه شروع شد کیف کردم و چنان با قدرت بوق دستگاه بالا رفت که انگار تو ۵٠ سانت چیزی رو دیده و دور تا دور زمین با لوپ ١ چرخیدم هیج جا صداش در نیومد هنوز هم خودم در تعجبم از ترانزیستور قدرت buv48 استفاده کردم و برای لوپ هم از یک کابل برق ۵ رشته استفاده کردم ظرفیت لوپ هم ٢۶٠ میکرو هانری شده بود بابا عجب اعتمادبنفسی داری تو. باعرض معذرت: باورکن اگه خر اعتماد بنفس تو رو داشت، الآن سلطان جنگل شده بود.
|
یکشنبه 26 بهمن1393 - 8:04am |
|
|
AZARBAN
|
اقا حمید ممنون که تحریم کردی دوست خوبم کاوشگر جان شما خودت خواستی این جوری شه و تو پیامی که داده بودی به اسد نوشتی این رو که منو از سایت بندازی بیرون خوب الان با خیال راحت کار کن کسی مزاحمت نمیشه و در ضمن من هیچ وقت بلوف نمیزنم اقا پویا خر هم خودتی کسی از شما نظری پرسید خودت رو قاطی میکنی و در ضمن من یک خطایی کردم و اومدم معذرت خواهی کنم ولی منو یک سری از کاربران با ادب شما فوهش و بد و بیراه گرفتن سایت خودتونه و اختیار هم دست شماست من هم همیشه واقعیت کار کرد یک مدار رو گفتم چیزی بد بود میگم بد چیزی خوب بود میگم خوب تی ال رو من اختراع نکردم فقط ساختمش من عاجزانه اومدم گفتم من رو ببخشید و یک فرصت دیگه بدید تا بتونم اون چیزی که هستم رو به شما ثابت کنم و اگه کسی هم پیامی برای خریدن دستگاه داد به من همون پیام رو به شما میدم به خدا من نیازی ندارم چیزی بفروشم اینجا و اون صحبت هایی که دارید پشت سر من میکنید به خدا درست نیست در ضمن اقای کاوشگر من نیومدم چهره شما رو خراب کنم الان دیگه شما رو به ارزوت رسوندم خداحافظ
|
یکشنبه 26 بهمن1393 - 8:30am |
|
|
|