نویسنده |
پیغام |
مجتبی
مدیر کل
|
یه خبر خوش اقا اریا تماس گرفتند امشب تشریف میاورند و اگر نتونستند فردا حتما میان و جواب پاسخ خیلیها ها رو میخوان بدن و هر کی سئوالی داره اینجا اعلام کنه تشریف اوردند پاسخ میدند.
جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید. http://www.aparat.com/felezjoo viewtopic.php?f=17&t=3526
|
جمعه 14 تیر1392 - 1:47pm |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
موضوع اينه استاداريابيان تجريبياتشون كه توحفاري بدست اومده بگن الان چندوقته كه استادرفتن ودوباره برگشتن دولي نگفتن .خواهشمنديم استادكمك كنندممنونيم م م
|
جمعه 14 تیر1392 - 10:20pm |
|
|
شهرام
تاریخ عضویت: پنج شنبه 29 فروردین1392 - 7:07am پست: 11 محل اقامت: بابل
|
باسلام خدمت دوستان عزیز اعلام نظر دوستان درارتباط با تجربیات خودتان بسیار خوب وارزشمند می باشد ولی دوستان شما فکر کنید من تازه وارد انجمن شدم بااینهم نظریات مختلف ادم گیج میشه باید یک قسمت دیگر دراین انجمن باشه تاروش درست وعملی کار بااین ردیاب و حذف ذرات در ان گنجانده شود وروش های تازه وکاربردی که توسط دوستان ارائه میگردد واساتید پس از تست ان را تائید کردند به این بخش جدید اضافه گردد خلاصه مایک روش جامع وکلی را داشته باشیم
|
شنبه 15 تیر1392 - 10:13am |
|
|
مجتبی
مدیر کل
|
شهرام نوشته است: باسلام خدمت دوستان عزیز اعلام نظر دوستان درارتباط با تجربیات خودتان بسیار خوب وارزشمند می باشد ولی دوستان شما فکر کنید من تازه وارد انجمن شدم بااینهم نظریات مختلف ادم گیج میشه باید یک قسمت دیگر دراین انجمن باشه تاروش درست وعملی کار بااین ردیاب و حذف ذرات در ان گنجانده شود وروش های تازه وکاربردی که توسط دوستان ارائه میگردد واساتید پس از تست ان را تائید کردند به این بخش جدید اضافه گردد خلاصه مایک روش جامع وکلی را داشته باشیم کاملا درسته برای همین استاد اتابک که چندین سال تو کار ردیابی هستند جدیدا ثبت نام کردند و قراره تا اخر این هفته دستگاه رو تحویل بگیرند و ایشان هم مثل استاد اریا میخواد کاملا روی این دستگاه کار کنند و تو ضیحات لازمه رو تو یه تاپیک جداگانه بدهند . اخه قرار بود ایشون در مورد اموزش ردیابی توضیح بدهند و بنده بهشون پیام خصوصی دادم که شما اول باید ردیاب انجمن رو خریداری کنین حتی غیر نوبت بهتون میدم و روش کار کنین و در مورد این دستگاه باید نظر بدین و اموزش ان رو بصورت اصولی توضیح بدین و قراره ایشون هم بعدا فیلمی بگیرن و کلی اموزش و تو انجمن اعلام کنند
جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید. http://www.aparat.com/felezjoo viewtopic.php?f=17&t=3526
|
شنبه 15 تیر1392 - 1:39pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان راستش چندروز پیش که رفته بودیم کوه موقع برگشتن توی کیفم در اثر حمل و نقل کیف کلید دستگاه روشن میشه و روز بعدش توی کوه متوجه شدم سیستم روشن مونده و باطریش تموم شده. ولی جالب اینه که بعد از شارز 75 درصدی الان که دوباره باهاش کار میکنم و آنتنها رو دستم میگیرم انگار که همون دستگاه نیست و به هیچ جیزی حرکت نشون نمیده و انگار که قهر کرده. ممنون میشم دوستان نظری در این مورد بدن. موفق باشین --- یاعلی ممدد
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
شنبه 15 تیر1392 - 6:48pm |
|
|
ARASH05550
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 5 خرداد1392 - 12:06am پست: 704 محل اقامت: iran
|
بیناجان سلام دوست عزیز به خاطر سخاوت آقا مجتبی و آقا حمید و با مواجع بودنم با مشگلات مالیم این دستگاه به دستم رسید و همچین اتفاقی برای من هم پیش اومد اما همچنان بعداز شارژ مجدد مثل قبل سربلند و استوار داره جواب میده ولی دوست عزیز اینجا قسمتی برای توضیحات اپراتوری ردیابه بهتربود به خود آقا مجتبی خصوصی پیام میدادی تا به مشگلت رسیدگی بشه گفتن این حرفها از نظرمن به خوب بودن دستگاه لطمه میزنه اما بنده خودم این دستگاه رو بهترین میدونم پس اگه اینجا توضیحات اپراتوری مطرح بشه بهتره به قول یه بنده خدایی اگه از چیزی یاکسی یه خوبی دیدی و صدتا بدی فقط خوبیهاشو بگو هرچند از گفته خودت برمیاد که ازش راضی هستی ولی از نظرمن به خود آقا مجتبی پی ام بدی بهتره تا ذهن دوستان به انحراف بره که این دستگاه با یه بار به اشتباه روشن بودن خراب شده، مرسی آقا بینا همچنان مخلصیم
خداوندا چرا؟؟؟ عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!
|
شنبه 15 تیر1392 - 8:06pm |
|
|
only for you
کاربر حرفه ای
|
سلام یه تجربه کوچک در اپراتوری اگر قصد رفتن جایی در شب دارید اول اینکه نور دستگاه مزاحم چشم های شماست و اگر در تاریکی شب به نور دستگاه خیره شوید چون مردمک چشم تنگ میشه و بعد بخواهید نگاه به آنتن ها کنید اصلا چشمای شما آنتن ها را نمیبینه پس باید یه فکری به حال نور دستگاه در شب کنید و میتونید از چسب برق یا یه چیز دیگه استغاده کنید و lcd را بپوشانید من دیشب یه جایی رفته بودم که این اتفاق واسم افتاد و مجبور شدیم کیف موبایل را رو دستگاه گرفتیم تا نور خارج نشه و چشم اذیت نشه به امید سوسوی زرد
به امید سوسوی زرد
|
یکشنبه 15 تیر1392 - 12:49am |
|
|
مجتبی
مدیر کل
|
only for you نوشته است: سلام یه تجربه کوچک در اپراتوری اگر قصد رفتن جایی در شب دارید اول اینکه نور دستگاه مزاحم چشم های شماست و اگر در تاریکی شب به نور دستگاه خیره شوید چون مردمک چشم تنگ میشه و بعد بخواهید نگاه به آنتن ها کنید اصلا چشمای شما آنتن ها را نمیبینه پس باید یه فکری به حال نور دستگاه در شب کنید و میتونید از چسب برق یا یه چیز دیگه استغاده کنید و lcd را بپوشانید من دیشب یه جایی رفته بودم که این اتفاق واسم افتاد و مجبور شدیم کیف موبایل را رو دستگاه گرفتیم تا نور خارج نشه و چشم اذیت نشه به امید سوسوی زرد درسته اتفاقا بخاطر همین نور برای شب اذیت نکنه نورش رو تو حالت کم گذاشتیم تا هم مصرف باطری کمتر بشه و هم دید کمتر بشه و کمتر از این میکردیم تو روز مشکل بود میتونین پیراهن رو بیرون بیارین بذارین روی دستگاه هم مخفی میشه و هم نورش کمتر میشه . و میتونین از تلق های دودی هم استفاده کنین موقع شب ببینین کدوم بهتره بذارین روی ال سی دی تا نورش کمتر بشه و هم دید داشته باشین . یه راه دیگه هم داره یه تیکه چرم رو به اندازه ال سی دی ببرین و با چسب جوری پشت جعبه جاساز کنین که موقعی که میخواین فلزات مورد نظر رو با کلید سلکتوری انتخاب میکنین بعد از اون روکش چرم رو بذارین رو ال سی دی و سعی کنین دقیقا روی ال سی دی بیافته و بتونین با ولوم به راحتی کار کنین
|
یکشنبه 15 تیر1392 - 1:55am |
|
|
مجتبی
مدیر کل
|
bina نوشته است: سلام دوستان راستش چندروز پیش که رفته بودیم کوه موقع برگشتن توی کیفم در اثر حمل و نقل کیف کلید دستگاه روشن میشه و روز بعدش توی کوه متوجه شدم سیستم روشن مونده و باطریش تموم شده. ولی جالب اینه که بعد از شارز 75 درصدی الان که دوباره باهاش کار میکنم و آنتنها رو دستم میگیرم انگار که همون دستگاه نیست و به هیچ جیزی حرکت نشون نمیده و انگار که قهر کرده. ممنون میشم دوستان نظری در این مورد بدن. موفق باشین --- یاعلی ممدد بینا جان دستگاه شما وقتی روشن میشه و نام فلز جو بالا میاد تو ال سی دی و شک هم داشته باشین یعنی دستگاه داره کار میکنه عالی اصلا سی ساعت هم بذار دستگاه روشن باشه مشکلی نداره تا جایی که شارژ داره و ال سی دی روشنه دستگاه یعنی داره کار میکنه . حالا چرا مثل روز اول نیست به احتمال زیاد یکی از انتنهات اتصالش خوب نیست چون شما هم از سری اول گرفتین و بالای دسته رو برنجی گذاشتم و به احتمال زیاد اتصال ضعیف شده این مشکل برای شما پیش اومده سعی نکنین روغن بهش بزنین میتونین انتنها رو باز کنین و دوباره ببندینش و یه سمباته بزنین بهش تهشو و بالای میله رو که به برنجی اتصال داره مشکل حل میشه یا انتنها رو بفرست برات یک جفت از انتنهای جدید بلبرینگی بفرستم که اتصال اینها خیلی بهتر شده البته اگر انتنها رو بفرستین هزینه ای برای کسی پرداخت نمیشه فقط هزینه رفت و برگشت پست رو میدین همین . قبلا هم گفتم این دستگاه جوری طراحی شده چون دو انتنی کار میکنه و دیجیتاله حتما باید هر دو انتن کار کنه و براش مشکل پیش نیاد یعنی یکی کار کنه یکی دیگه خراب باشه هیچکدوم از انتنها حرکت نمیکنند . یا قبل از باز کردند میتونین به وسیله اهمتر روی رنج پایین بذارین سلکتور اهمتر رو و یه بند اهمتر رو بزنین به ته فیش دسته فقط مغزی رو بعد یه بند دیگه رو بزنین به میله انتنها ببینین چند اهم نشان میده باید صفر یا یک اهم نشون بده البته خطای اهمتر رو اول کم کنین یعنی اول دو بند مشکی و قرمز رو بهم بزنین ببینین اهمتر چند نشون میده مثلا اگر دو اهم نشون داد یعنی خطای اهمتر شما دو اهمه و برای تست این انتنها با همین اهمتر باید دو اهم بهتون بده یعنی اتصال کوتاه . و اگر دیدین اهم بالاتری نسبت به خطای اهمتر نشون داد یعنی اون انتن مشکل داره یا اتصال ضعیفی داره وقتی بالای میله انتن رو فشار میدین به طرف دسته میبینین که داره اتصال کوتاه رو نشون میده هر وقت به این قسمت عیب رسیدین انتنها رو باز کنین و یه شستشو داخلشو بدین و تمیز کنین و سمپاته بزنین و دوباره با پارچه تمیز میله ها رو خوب تمیز کنین و دوباره جا بزنین درست میشه البته این احتمال به مرور زمان اتفاق میافته . بلبرینگی باشه راه اشغالها که به داخلش میریزند رو خوب میبنده و دیگه لازم نیست بازش کنین . این مشکلات اگر میخواد بیافته فقط برای سری اول و دوم هست بعد از سری سوم به بعد این مشکل رفع شده و دسته ها بلبرینگی هستند . و خیلی هم رون . ضمنا سعی نکنین انتنها رو میخواین بلند کنین از میله ها بگیرین چون دسته ها سنگین هستند و احتمال داره انتن این واشر پلاستیکی که داخلش گذاشتم رو از جا در بیاره هرچند با چسب محکم چسبوندم جز این راه راه دیگه ای نداشت اما بهتره برای حمل و نقل از خود دسته استفاده کنین و دستگاه و انتنها رو تو یه جای تمیز و محکم نگهداری کنین و براشون اتفاقی نیافته بابا برای این دستگاه پول دادین درسته ارزون خریدین اما ارشمنده پس برای نگهداری صحیح این کوشا باشید.
|
یکشنبه 15 تیر1392 - 2:27am |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان ممنون مهندس مجتبی عزیز بخاطر راهنمایی که کردین. راستش فکر کردم آنتنها باهام قهر شدن و دیگه احساس غریبی میکنن. فقط برای در آوردن میله ها باید روکش دسته بیرون بیاد درسته؟؟؟ یاعلی مدد
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
یکشنبه 16 تیر1392 - 7:16am |
|
|
|