amir92 نوشته است:
آقا شایان اگه خودتون اون سه سنگ رو از زیر خاک دراوردین مطمنا بطورت پله ای روی هم هستن که اگر مثلا از پله بیایی پایین میرسی به در تونل که میشه زیر همین سنگ ها. حالا اون دیوارو اگر تخریب نکردین باید بتونین یکی از اون سه طرف دیوار زیر سنگها بتونی ورودی تونل رو پیدا کنی. چون علامت تونل سه سنگ بشکل راه پله و دو عدد سنگ کروی توپی شکله که شما هر دو رو داری. داخل تونل با احتیاط باید وارد شد و قطعا تله خصوصا تله ریزشی داره. گاز داخل اتاقک هم خطناکه که باید بعد باز کردن تونل فرصت بدی یک شب تا گازش خارج بشه یا با پمپ باد گازو بکشید بیرون. البته با پوشیدن لباس و ماسک مخصوص لوله پمپو بزارید داخل اتاقک. این اطلاعتی بود که من داشتم. با عرض پوزش از اساتید بزرگوار سایت
سلام آقای امیر عزیز
ممنون برای راهنمایی و کمکی که میکنی
امیر جان و دوستان عزیز نمیدونم چه جوری براتون شرح بدم واقعا زحمت زیادی دراین مکان کشیده بودن.
هنوزم بهش امیدوارم بدون تجربه بودم نمیدونستم باید دنبال اتاق یا راه بسته ای باشم
این مکان آثارش همینجور مونده اما مکان مشابه ی که عرض کردم تخته سنگهارو کنار گذاشتیم
ودیوار زیرش که 10 سانتی از کف اتاقک پائینتربود زیر دیوار رسيدبه سختی نمیدونم واقعا کف اتاقک یازیردیوارش طبیعی بود یا نه ؟
در یکی از دیواره ها درقسمت شمال شرقی یک سنگ دایره کوچکی به شکل تسبیح به اندازه ( نخودکمی بزرگتر ) توی دیوار گذاشته بودن دیوار پشتش که میشه طرف غرب از صخره ثابت خیلی صاف وقشنگ براش تراشیده بودن.