kavoshgar نوشته است:
شماتیک خدمت دوستان طبق کارخانه تولید کننده آی سی
با سلام خدمت دوستان عزیز و کاوشگر عزیز .بله فرمایش شما صحیح هست در خصوص شماتیک اصلی کارخانه و طرح پیشنهادی طراح کارخانه توشیبا .ولی لازم ب ذکر است این شماتیک انحصارا برای برند توشیبا بوده و برند اصلی توشیبا دیگه گیر نمیاد .مارکهایی که توی بازار هست st مالزی و مارکهای متفرقه چینی هستن .8210 ای که روی برد من هست برند stسنگاپور مالزی هست .اگه برند توشیبا اصلی رو گیر بیارین حرف نداره .در ضمن من روی tba810sهم کار کردم .مارک زیمنس و هیتاچی ژاپن که از بیست سال پیش داشتم و توی قسمت صوت تلویزیونهای دهه 1990 استفاده میشده .این ای سی هم با توان 5 وات موج سینوسی بسیار صافی داره و من زدم به ترانس مچینگی که باز پیچی کرده بودم .ولتازی حدود هفتصد ولت میده در اخرین وضعیت ولوم موبایل .تماما سینوسی هست .موفق باشید.
در ضمن تمام دیتا شیتهای کارخانه ای شامل چندتا جدول هستن ی
که یکیشون جدول تابع دما روی خروجی المان هست .باید بیشتر به این جدول توجه بشه .با افزایش دما از حد استاندارد تعیین شده در جدول خروجی .ای سی دچار اعوجاج میشه و در نتیجه شکل موج خروجی رو بهم میریزه .
نکته دوم اینکه هر سری ای سی دارای یه پسوند هست .سعی کنید از پسوندهایی استفاده کنید که در ابتدای دیتا شیت دمای کاری ای سی رو از -55 تا +150 درجه مشخص کرده .این سری ای سی ها سری نظامی هستند و دارای لایه سیلیکون و با پایداری بالاتر نسبت به بقیه پسوندها .پس در نتیجه خروجی بسیار بهتری خواهید داشت .
از بقیه پسوندها که استفاده بشه خروجی مدار با نوسان هست .حتما برخورد داشتین که اگه فرضافلز یاب انالوگی رو روشن کنید و بعد 5 دقیقه استفاده کنید نتیجه بهتری میگیرن .دلیلش اینکه مدار با عبور جریان گرم میشه و به دمای جدولی نزدیک میشه و در نتیجه رادمان مدار رو بهتر میکنه .این سری قطعات که در اول دیتا شیتشون تابع دماییشونو با 0 تا +70 در جه مشخص کرده قطعات معمولی هستن و قطعا قیمت کمتری دارن .پس بهتره از قطعاتی با بازه دمایی بالاتر بخصوص از بازه دمایی زیر صفر تا بالای نقطه جوش استفاده بشه تا در هر شرایطی بهترین راندمان رو داشته باشید