انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 3 آذر1403 - 12:45am

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 694 , 695 , 696 , 697 , 698 , 699 , 700 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهدی نوشته است:
asadof نوشته است:
مهدی نوشته است:
709 مقداری دستگاه رو ساکت تر میکنه

عزیز من lf357 از نظر سرعت و slew rate و امپدانس بیشتر از 709 هستش. برای همین مهندس حمید از op 357 تو قسمت پیش تقویت کننده استفاده کردند

شما استاد مايي جناب اسد آقا ، عزيز مني كه شما فرمايش كردي در اول صحبتتون براي خودش معني داره ! و جديداً يك طور ديگه حرف ميزني ! بنده كاملاً با اين موضوعي كه فرمايش كرديد از قبل واقف بودم ! شما ناراحت نباش ، بنده فقط عرض كردم 709 مدار رو ساكت تر ميكنه يعني چون مقداري از 357 ضعيفتر هست بالطبع مدار ساكت تر ميشه ؛ اينجا ديگه بنده حرفي نميزنم !

عزیز منی چه معنی داره؟ خوب من عزیز تو هستم :D اخه چطوری حرف میزنم @-) دارم میگم 357 از 709 بهتره از همه نظر خوب برو به شماتیک یه نگاه بنداز در ضمن چی 709 ضعیفتره منظور کمی لاغره :-? همه چی یکی هستش فقط از نظر سرعت سلو رایت و همون چند مورد بهتره اگه برید به چندین صفحه قبل اول تایپیک اونجا هم گفتم من از 357 استفاده کردم خوب بوده در ضمن زیاد هم فرقی نداره جواب دهی هر دو یکی هستش شاید مدار شما مورد داشته اگه منظور شما گاز خوردن به 357 ربطی نداره من بیشتر از 357 استفاده میکنم :-B در ضمن اگه واقف بودید نمی گفتید 709 بهتره موفق باشید

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

چهارشنبه 28 بهمن1393 - 1:53am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

خیلی عجیبه ملت کاسه و کوزش رو یکی دیگه زدند شکستند . عقدهاش رو رو سر ما خالی میکنند :( ;)

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

چهارشنبه 28 بهمن1393 - 1:57am

آقا آسدوف شما این مدار رو ساختید سر زمین هم تستش کردید اگه خوب جواب میده ما رو هم در ساختن کمک میکنید

چهارشنبه 29 بهمن1393 - 4:01am

این گاز خوردن چیه که دوستان میگن گاز میخوره من دقیق متوجه نشدم

چهارشنبه 29 بهمن1393 - 4:05am
مدیر کل
مدیر کل

جناب COBRALRL شما که به بنده پیغام خصوصی داده بودین و بابت مسائل قبلی کلی عذرخواهی کردین و به نوعی التماس کردین مجددا توی انجمن باشین! دیگه این فیلم بازی کردنهاتون برای بقیه چیه؟ شما خدا میدونه چند تا از این مدار ساختی و فروختی. خب نوش جون شما! ولی کمکم کنین بسازم دیگه چه صیغه ای هست این وسط؟ واقعا امثال شما حتی لیاقت گذشت و حضور مجدد در این انجمن رو ندارن! لذا مجددا شرمنده حضورتون شدم! لطف کنین دیگه به هیچ عنوان تشریف نیارین. هر چقدر هم ادم کاردرستی باشی بنده بعنوان مالک انجمن توان تحمل حضور شما و امثال شما رو ندارم! بابت این مساله هم عذرخواهی میکنم و خواهش میکنم دیگه تشریف نیارین.

چهارشنبه 29 بهمن1393 - 3:05pm

کدار من با لوپ 60 برای هر فلزی هر اندازه ای بیشتر از 80 سانت نمیزنه.مال همه اینططوره؟؟؟؟؟؟؟؟ YMWHISTLE

چهارشنبه 29 بهمن1393 - 3:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ashkbos نوشته است:
کدار من با لوپ 60 برای هر فلزی هر اندازه ای بیشتر از 80 سانت نمیزنه.مال همه اینططوره؟؟؟؟؟؟؟؟ YMWHISTLE

نه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه
بگرد دنبال عیب مدارت، با لوپ 23 ماشین پراید را از 1متر و هشتاد بزنه نرماله L-)

توانا بود هرکه دانا بود
knowledge is power

چهارشنبه 29 بهمن1393 - 5:09pm
استادیار
استادیار

محل اقامت: ایران
mamad_13 نوشته است:
آقای کرمی شما که پی به اشتباهات مدار بردید چرا اونارو رفع نمیکنی تا دوستان وقت و هزینه خودشونو هدر ندن و همین مداری که ساختنو به بهره برداری برسونن نه اینکه دوستانو پاس بدید رو ۱۲ رگلاتوره.مداره مهندس حمیدم در مورد کارایش برای همه کاربرا روشنه اگه واقعا میخواید کمک کنید یه قسمت از ۸ قسمت مدارو درست کنید ولی من که فیلم گذاشتم مدار من بدون مشکلی داره کار میکنه البته بعد از تغییراتی که دادم و ازش راضیم در حد یه مدار انالوگ خیلی خوبه به نظر من چون اکتر فروشندهها این مدار میفروشن دوستان از مدار بدشون میاد یا خوده فروشندهها سنگ جلوی پا کار دوستان میندازن

جنابmamad 13 خسته نباشید...رفع ایرادات مدار ارزشمندتون احتیاج به pcb جدید و تغییرات اساسی داره پس نتیجش هم چیزی تو مایه مدار 12 رگولاتور هستش....من از مدار مهندس حمید انتقاد نکردم که موضع گیری کردین! :-?اتفاقا مدار و ساختم و ازش خوشم میاد ;) در مورد اون یه قسمت از اون 8 قسمت هم چشم یه قسمت و برای شما که تو کار دیجیتال هستین عرض میکنم :D تریشهولد ای سی358 کمتر از 2 ولته پس یه رگولاتور 5 ولت و بین رگولاتور 7809 و سر وسط ولوم مولتی ترنت بذار 30درصدی تو ثبات موثره و اینکه راحت میتونی با یه تکنیک ساده و دو خط برنامه همین ولوم و دراری ;) یه خازن 100 نانو رو هم به پایه 7 و مثبت مدار وصل کن البته یادت باشه پایه گراند رگولاتورت به خط مثبت وصل میشه....دوست عزیز: من احتیاجی به فروش و ساخت فلزیاب ندارم که =)) گردن کلفترین فروشنده این سایت هم نمیتونه درامد حاصل از فروش این مدار و با این سکه که تو اواتار گذاشتم مقایسه کنه ;) امیدوارم منظورم و گرفته باشین
براتون ارزوی موفقیت میکنم و این بحث رو خاتمه میدم
موفق باشین :D

چهارشنبه 29 بهمن1393 - 6:01pm

آقای کرمی عزیز من قصد جسارت نداشتم تنها منظور من این بود چرا کمک نمیکنید؟درباره رگلاتور من ۷۸۰۹ به ۷۸۰۶ تغییردادم و خازن ۲۲۰ نانو که به پایه۷ ایسی ۳۵۸ وصله به ۴۷۰ نانو تغییر دادم
امیدوارم تو زندگتون موفق باشیدوهمیشه از اون سکه ها در بیارید

چهارشنبه 29 بهمن1393 - 6:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: زانی و کوره هاتمه؟
سلام میخوام یه کویل 50 با سیم لاکی برای این مدار بسازم.اگه میشه بفرمایید از چه نمره ایی و چند دور استفاده کنم

چهارشنبه 29 بهمن1393 - 10:18pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 694 , 695 , 696 , 697 , 698 , 699 , 700 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: morteza66 و 284 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure