انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 10 آبان1403 - 11:15pm

پاسخ به موضوع  [ 899 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17 ... 90  بعدی
 تالار کارشناسی آثار , اماكن , علائم و اشیاء باستانی 
نویسنده پیغام

اینو همه میدونند کسی غیر از خدا اون زیر رو نمبینه و اینو هم همه میدونند که علائم چه روی خاک و چه زیر یکی دو تا و مشابه هم نیستند که شخصی خاص به همه موارد و علومشون اشراف داشته باشه . خبره ترین افراد هم در این دریای بی پایان به همه نکات عالم نیستند و در برابر روزگار دراز گذشته قطره ای علم دارند در دریایی از علم بی پایان،یعنی عالم کاملی وجود نخواهد داشت ولیکن تفاوتها در دانسته ها و تجاربی ناهمسطحی است که افراد دارند.
هرکسی نظری داره و نظرش هم محترمه باید به دیدگاهها احترام گذاشت

چهارشنبه 29 بهمن1393 - 10:06pm

shayanii نوشته است:
سلام ودرودبه همه دوستان عزیز

دوستانی که سوالاتی در زمینه تفسیر و کارشناسی آثار و علائم وعکسهای خودرادارند
میتواننددراین تالارسوالاتشان را از آقای باستانشناس بپرسند تاایشان قبول زحمت نموده وپاسخ آنها را بدهند. @};-

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

چهارشنبه 29 بهمن1393 - 10:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام به همه این حرفها به جناب باستانی نمیچسبه ما همه باید ممنون زحمات استاد باستانی و امسال ایشان باشیم .ساز مخالف زدن ممنوع .والسلام

چهارشنبه 29 بهمن1393 - 10:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سورنا نوشته است:
shayanii نوشته است:

سلام آقای سورنا.
آقا چی شده شما مشکلتون چیه؟ :YMBRINGITON:
چرا این حرفها رو جای دیگه ای تایپ نکردی؟دقیقا توی این تاپیک کارشناسی اینارو میگید؟ این رفتار و حرف زدن از شما بعیده !!! :-o
شما عزیز و بزرگ همه هستید
من وخیلی از کاربران هر روز با دیدن پست جدید و تجربه‌ های شما دل به این کار بسته ایم (( جای پای شما پا میزاریم. )) ~O)
استاد باستانشناس عزیز در کجا و در کدام پست گفتن کارشناس هستند؟ :-?
این تالارو من ایجاد کردم با درخواست و اسراری که ازاستادباستانشناس کردم وقتی ایشون هم قبول زحمات وپاسخها رو دادند از هر دو برادر آقاحمید و آقامجتبی درخواست اجازه تاپیک و موضوع جدیدکردم وموضوع وبحث این انجمن روبراشون توضیح دادم با لطف برادر حمید از صفحه 9 ( انجمن رو به صفحه اول ) آوردن و مجوز تالار را رسمی کردند :D
استاد و کارشناس بودن آقای باستانشناس را فقط من و جناب مدیرکل تایید نکردیم بلکه با رآی دوستان کاربر وپاسخهای دقیق وتجربی که به همه جواب دادن خودش نشون داده و من بهش میگم (( استاده کارشناسی آثار )) وانشاالله همیشه موفق و پيروز باشن @};- @};- @};-

برادر شایانی عزیز بنده مشکلی با کسی ندارم. برای حرفمم نباید تاپیکی باز کنم ک! جایی باید مطرح بشه و اینجا بنظرم معقول اومد. در ثانی منظورم به کسی یا شخص خاصی نیست و امیدوارم سوتفاهم نشه! من مقداری رک حرفمو میزنم از این بابت هستش که ممکنه عده ای به خودشون بگیرن و بر خلاف میل من ممکنه برنجند.. در کل صحبت من واضح و مشخصه! بنده هم مخلص و ارادتمند کاربران انجمن منجمله شما هستم دوست عزیز. ولی اینو خوب میدونم که کارشناسی که خبره علائم در دل خاک باشد یعنی در مراحل حفاری، در این انجمن موجود نمیباشد! من از روی دلسوزی و تجربه میگم این مسائل رو. وگرنه میتونم ساکت باشم و فقط مطالب رو بخونم!

سلامت و پایدار باشید @};-

اسرار ناشناخته ایست درون زمین
و چه رازها که پرده ی اسرارش بر نگاشته نگردیده
دوست عزیز حرف شما صحیح هستش
مولا یارت سورنای عزیز

این نیز بگذرد

چهارشنبه 29 بهمن1393 - 11:15pm
استاد باستان شناسی
استاد باستان شناسی
آواتار کاربر

محل اقامت: همه جای ایران سرای من است
2929908505 نوشته است:
shayanii نوشته است:
سلام ودرودبه همه دوستان عزیز

دوستانی که سوالاتی در زمینه تفسیر و کارشناسی آثار و علائم وعکسهای خودرادارند
میتواننددراین تالارسوالاتشان را از آقای باستانشناس بپرسند تاایشان قبول زحمت نموده وپاسخ آنها را بدهند. @};-

درود بر شما
در اين تصوير تمام كاسه ها را بايد مشخص كنيد
تا گاهشماري و تعيين موقعيت جغرافيايي محل مورد نظر مشخص شود
گاهشماري:زمان و تاريخي را براي شما مشخص ميكند كه در جهت جغرافيايي ذكر شده با توجه به تعيين ماه يا خورشيد شما قادر خواهيد بود
در آن تاريخ از سال محل مورد نظر را كشف كنيد
@};-

راه در جهان يکی است و آن راه راستی است(زرتشت)
کانال تخصصی باستان شناسی
https://t.me/joinchat/AAAAAD8uAfDJXZ2rj9jCWg

پنج شنبه 29 بهمن1393 - 3:18am
استاد باستان شناسی
استاد باستان شناسی
آواتار کاربر

محل اقامت: همه جای ایران سرای من است
سورنا نوشته است:
درود بر شما @};-

دوستان هر کی اطلاعاتی در زمینه آثار داره همگی در سطح زمین هستش و روی کار، و البته تقریبا همش مشابه هم هستش! در جهت دیدش.. در جهت دم.. در جهت جوغن کوچیک.. تل دستی.. دهانه پلمپ اطراف وووو... تا حالا به شخصه ندیدم کسی در عمق کار و علائمی که در حفاری بدست میاد کاربلد و کارشناس باشه! جز یک نفر! اون شخص هم مسلما در این انجمن فعالیت نمیکنه. دوستان برادرانه میگم روی کار تقریبا 30 تا 40 درصد کارشناسی هست بقیش سیستم زنی و اپراتوری حرفه ایه. داخل کار و عمق هم تنها کارشناس واقعی خودتون هستینو بس!
با درک و منطق خودتون عمل کنید و خودتون رو بزارین جای اون انسان قدیمی دفن کننده و رمز گشایی کنید. کارشناس کاری براتون نمیکنه 95درصد خودشون، خودشونو کارشناس اعلام کردن...

پاینده باشید. @};-

درود بر برادر عزيزم سورناي گرامي
ممنون از تلنگر شيرين شما كه جز صداقت در آن چيزي ديده نمي شود
باستان شناسي يك علم است و علم حد و مرزي نمي شناسد
به حدي شاخه هاي اين رشته گسترده و انبوه هست كه ساليان متمادي زمان لازم است تا شناخت جامع و كاملي از اين مبحث به دست آيد
تاريخ--زمين شناسي--خط شناسي--انسان شناسي--جغرافيا--شناخت آثار دوره هاي مختلف --شناخت ادوار مختلف --
آشنايي با اقوام,اقليم و روش زندگي در دوران مختلف -- گياه شناسي و...
مطالعه برگ,برگ تاريخ هر سلسله و نفوذ در سياست,حكومت ,هنر و باور آن قوم باعث شناخت ما از رفتار بشر باستان مي شود
علاوه بر اين باستان شناسي مدرن نياز به دسترسي به كليه امكانات اعم از سيستمهاي پيشرفته ژئوفیزیک اکتشافي يا مغناطيس سنجي
و يا سيستمهاي سنجش از راه دور ماهواره ايي دارد
متاسفانه در ساليان گذشته به حدي افراد غير متخصص در اين رشته اظهار نظر كرده اند
كه وقتي يك كارشناس رسمي ميراث فرهنگي نظر خود را در مورد يك مكان,علامت,سمبل يا اثر باستاني مي دهد بيشتر مورد تمسخر قرار مي گيرد
مثلا آثاري از يك تپه كشف مي شود كه متعلق به دوران "نو سنگي"است و با كمال تعجب افراد غير متخصص اين آثار را آدرسي براي گنج تعيين مي كنند!!در حالي كه كوچكترين شناختي از تاريخ اين دوره ندارند
و به احتمال زياد اگر زحمات استاداني مثل دكتر سجادي نبود اكنون شهر سوخته اي وجود نداشت و با تشخيص اين افراد كل شهر به خاطر گنج يابي نابود مي شد
اما بهتر است بدانيم بيش از 90 درصد مكانهاي باستاني و با ارزش كشور شناسايي و ثبت شده هستند و كدام يك از اين مكان ها هم بار دارد و كدام ندارد هم مشخص شده
اما س--ياس--ت هايي وجود دارد كه اين مكانها تاكنون دست نخورده باقي مانده اند
باستان شناسي يعني علم زير خاك,هر كشفي ,برگي از اين علم را نوشته و بيشتر آثار روي خاك با كشفيات زير خاك معنا يا فته اند
اما فراموش نكنيم كه هنوز ناشناخته هاي زيادي در اين راه باقيست
با آرزوي موفقيت براي همه عزيزان
@};-

راه در جهان يکی است و آن راه راستی است(زرتشت)
کانال تخصصی باستان شناسی
https://t.me/joinchat/AAAAAD8uAfDJXZ2rj9jCWg

پنج شنبه 30 بهمن1393 - 4:45am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: همه جای ايران سرای من است
سورنا نوشته است:

برادر شایانی عزیز بنده مشکلی با کسی ندارم. برای حرفمم نباید تاپیکی باز کنم ک! جایی باید مطرح بشه و اینجا بنظرم معقول اومد. در ثانی منظورم به کسی یا شخص خاصی نیست و امیدوارم سوتفاهم نشه! من مقداری رک حرفمو میزنم از این بابت هستش که ممکنه عده ای به خودشون بگیرن و بر خلاف میل من ممکنه برنجند.. در کل صحبت من واضح و مشخصه! بنده هم مخلص و ارادتمند کاربران انجمن منجمله شما هستم دوست عزیز. ولی اینو خوب میدونم که کارشناسی که خبره علائم در دل خاک باشد یعنی در مراحل حفاری، در این انجمن موجود نمیباشد! من از روی دلسوزی و تجربه میگم این مسائل رو. وگرنه میتونم ساکت باشم و فقط مطالب رو بخونم!
سلامت و پایدار باشید @};-

سلام سورنا عزیز @};-
اختیارداری برادر شمابزرگ و عزیز ماهستید
حرف شماواقعادرسته منم تاییدش میکنم اما تاپیکی که بایداین پست رامیزدی اینجانبود
بایددرناپیک آقای تهرانی که خودشون حتی تاپیک ایجادکردن واسمشو. (علائم در حین حفاری مانند:کوزه شکسته-استخوان-زغال-سنگهای) گذاشته اند.
یعنی ایشون همه علایم درحفاری که همه باهاش روبرومیشوندرا تجربه‌ کرده وتفسیرش رامیدونن!!!
سورنا جان انشاالله شماهم درنزدیکترین زمان ممکن گنج عظیمی راپیداکنیدوبیاید اینجا مراحل حفاری رابرای من ودوستان بازگوکنید
موفق وپیروز باشید @};-

پنج شنبه 30 بهمن1393 - 5:28am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام جناب باستانی سوالی داشتم خدمتتون پیام خصوصی دادم لطفا راهنمایی فرمائید .ممنون از زحمات حضرت عالی

پنج شنبه 30 بهمن1393 - 10:27am
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: ایران
سلام به همه دوستان وکاربران جسارت نباشه این گونه حرفها هیچ سودی برای کسی نداره بله درسته کسی از زیر زمین خبر نداره اما بنده طی بارها راهنمای که از جناب استاد باستاشناس رهنمون شده ام معلوم شده من بجای این که 2هکتار زمینو بگردم 100 متر زمینو میگردم که درصد موفقیت با لا میره که خیلیها با دستگاهای میلیونی نتیجه نگرفته اند و اما بعد خیلیها با دریافت ریال راهنمای میکنند که جناب باستاشناس عزیز بدون هیچ چشم داشتی راهنمای میکنند ایشان علمی را که دارند به دیگران میاموزند ارزوی توفیق رور افزون ایشان را داریم

پنج شنبه 30 بهمن1393 - 8:56pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: همه جای ايران سرای من است
jahanfar.b57 نوشته است:
سلام به همه دوستان وکاربران جسارت نباشه این گونه حرفها هیچ سودی برای کسی نداره بله درسته کسی از زیر زمین خبر نداره اما بنده طی بارها راهنمای که از جناب استاد باستاشناس رهنمون شده ام معلوم شده من بجای این که 2هکتار زمینو بگردم 100 متر زمینو میگردم که درصد موفقیت با لا میره که خیلیها با دستگاهای میلیونی نتیجه نگرفته اند و اما بعد خیلیها با دریافت ریال راهنمای میکنند که جناب باستاشناس عزیز بدون هیچ چشم داشتی راهنمای میکنند ایشان علمی را که دارند به دیگران میاموزند ارزوی توفیق رور افزون ایشان را داریم

درودبرشما @};-
استادعزیزمان دلی صاف وبزرگ دارند
من ودوستان مدیون راهنمایی وکمکهای ایشون هستیم
امیدوارم هرجاکه هستندسالم وسلامت باشند

دوشنبه 3 اسفند1393 - 2:03am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 899 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17 ... 90  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 20 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure