انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 8:28am

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 80 , 81 , 82 , 83 , 84 , 85 , 86 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

استادان ميتونيم ازحجمه هدفم بفهميم كه چي هست وسوال اين هس كه موادمعدني نهايت چقدميتونه حجمش باشه؟؟يااگه كسي رويه هدفه اصلي حجم گيري كنه فكرميكنم بتونه بفهمه واعلام بكنه به نوعي بفهميم مثلااگه يه مربع 2در2حجم بگيريم ذرات گرفتيم يا...

یکشنبه 16 تیر1392 - 9:21am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
ali7777 جان اتفاقا این مورد فکر کنم همون مشکلات اپراتوری هستش من خودم جندوقت قبل یه حجم 100*70 رو گرفتم و کلیه تستهای لازم رو هم انجام دادم ولی تا 3.5 متری رفتیم ولی چیزی نبود .
حالا احتمال زیاد گفتن که ذرات بوده.
یاعلی مدد

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

یکشنبه 16 تیر1392 - 9:39am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

منم جايي روتمامه تست و وفركانس فلزاتوزدم وحفره وذرات گيريهاروانجام دادم وحتي انتن خاموشو2ونيم شدوعمقه كارم نزديكه 5ولي 2مترشوحفاري نمودم كه خاكش خيلي سفت وسنگلاخي بوده وحجمم 3 در3گرفت ولي 2دل شديم تواين سفتي ايازيرش چيزي هست يانه كه5مترادامه بديم

یکشنبه 16 تیر1392 - 9:52am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام مجدد به همه
راستش من توی تاپیک زیر پیشنهاد دادم اساتید و دوستانی که سالها توی این راه زحمت کشیدن نسبت به لایحه های خاک توی کارهای مختلف تجربیات خودشون رو بیان کنن تا کار دوستان به خوبی پیش بره و از همون اول درستی یا نادرسی محل مورد قیچی رو بفهمن.
viewtopic.php?f=34&t=571
یاعلی مدد

در این درگه

مشو غــّره به امـروزت

یکشنبه 16 تیر1392 - 9:58am

شهرام نوشته است:
باسلام خدمت دوستان عزیز اعلام نظر دوستان درارتباط با تجربیات خودتان بسیار خوب وارزشمند می باشد ولی دوستان شما فکر کنید من تازه وارد انجمن شدم بااینهم نظریات مختلف ادم گیج میشه باید یک قسمت دیگر دراین انجمن باشه تاروش درست وعملی کار بااین ردیاب و حذف ذرات در ان گنجانده شود وروش های تازه وکاربردی که توسط دوستان ارائه میگردد واساتید پس از تست ان را تائید کردند به این بخش جدید اضافه گردد خلاصه مایک روش جامع وکلی را داشته باشیم

به نظر من نیز جهت جمع بندی مقوله ردیابی و روشهای درست انجام این کار و همچینین پیشبرد هر چه بهتر امر ردیابی با ردیاب حذف کننده ذرات من نیز با نظر این دوستمون موافقم، از مدیران و اساتید محترم تقاضا داشتم تاپیکی در این خصوص باز بشه و روشهای تست شده و درست مربوط به مقوله کار باردیاب حذف کننده ذرات گذاشته بشه تا دوستان و اساتید جدیدی که وارد این سایت میشوند بتونند از نتیجه کار بجه های این سایت باخبر شده و اگر تجارب بهتر و جدیدی در این زمینه دارند ارائه کنند ، البته مطمئناً هنوز دوستانی که این دستگاه رو دارند در حال تست و بررسی هستند ولیکن بهتره این کار از الان انجام بشه تا سریعتر بچه ها بتونند پیشرفت کنند من در این خصوص تقریبا یکماهی است که دارم جزوه ای در این خصوص تهیه میکنم و از کلیه تجارب دوستان و اساتید این سایت رو تا جاییکه امکان داره خودم به شخصه تست میکنم و سپس در این جزوه آموزش قرار میدم و در صورت تکمیل نسخه اول این جزوه مطمئنا برای بررسی اساتید این سایت میفرستم و در صورت تایید استاید برای دیگر دوستان قرار داده خواهد شد لذا از کلیه دوستان دیگر نیز برای اینکار اگر نظری دارند بفرمایند.

یکشنبه 16 تیر1392 - 11:52am
مدیر سایت
مدیر سایت

only for you نوشته است:
سلام
یه تجربه کوچک در اپراتوری
اگر قصد رفتن جایی در شب دارید اول اینکه نور دستگاه مزاحم چشم های شماست و اگر در تاریکی شب به نور دستگاه خیره شوید چون مردمک چشم تنگ میشه و بعد بخواهید نگاه به آنتن ها کنید اصلا چشمای شما آنتن ها را نمیبینه پس باید یه فکری به حال نور دستگاه در شب کنید و میتونید از چسب برق یا یه چیز دیگه استغاده کنید و lcd را بپوشانید
من دیشب یه جایی رفته بودم که این اتفاق واسم افتاد و مجبور شدیم کیف موبایل را رو دستگاه گرفتیم تا نور خارج نشه و چشم اذیت نشه
به امید سوسوی زرد ;)

برای حل این مشکل دوستان میتونن از تلقهای تیره استفاده کنن مثل تلق عکسهای رادیولوژی یا عکسهایی که برای شکستگی دست و پا گرفته میشه ، به اندازه ال سی دی برش بدید و با چسب شیشه ای بچسبونید روی ال سی دی .. یاعلی

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

یکشنبه 16 تیر1392 - 1:18pm
مدیر سایت
مدیر سایت

ali7777 نوشته است:
منم جايي روتمامه تست و وفركانس فلزاتوزدم وحفره وذرات گيريهاروانجام دادم وحتي انتن خاموشو2ونيم شدوعمقه كارم نزديكه 5ولي 2مترشوحفاري نمودم كه خاكش خيلي سفت وسنگلاخي بوده وحجمم 3 در3گرفت ولي 2دل شديم تواين سفتي ايازيرش چيزي هست يانه كه5مترادامه بديم

دوستان به این نکته باید توجه داشته باشید که ردیاب چون از بالای هدف محل رو به شما نشون میده برای همین اگر دفینه به صورت دالانی یا تونلی باشه و اگر راه ورودی پیدا نشه ممکنه از بالا که حفاری میکنید به خاک بکر و غیر قابل نفوذ بر بخورید که شمارو از ادامه دلسر میکنه ، دوستان برای اینکه 100 در100 مطمئن بشید که ردیاب درست گرفته و دفینه ای درکار هست باید نقطه زنی قدرتمند هم درکنارتون باشه تا وقتی بوق زد یعنی ردیاب کارش رو درست انجام داده و خیالتون برای حفاری و وقت گذاشتن راحته که حتماً چیزی هست @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

یکشنبه 16 تیر1392 - 1:24pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
درسته آقا مهدی الان دغدغه همه دوستان داشتن یک سیستم مکمل نقطه زن برای ردیاب انجمنه .
لذا چشم امید همه بعد از خدا به اساتید و بزرگان اهل فن انحمن هستش.
یاعلی مدد

در این درگه

مشو غــّره به امـروزت

یکشنبه 16 تیر1392 - 2:04pm

دوستان با تجربه چه نقطه زني را براي مکمل پيشنهاد مي کنند؟

یکشنبه 16 تیر1392 - 2:44pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

اقا حمید و آقا مجتبی چه نقطه زني را پيشنهاد مي کنید؟ که همراه ردیاب انجمن استفاده کنیم؟

یکشنبه 16 تیر1392 - 5:24pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 80 , 81 , 82 , 83 , 84 , 85 , 86 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 106 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure