نویسنده |
پیغام |
باستانشناس
استاد باستان شناسی
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 آذر1393 - 8:45pm پست: 1920 محل اقامت: همه جای ایران سرای من است
|
ba.davood نوشته است: سلام جناب باستانی سوالی داشتم خدمتتون پیام خصوصی دادم لطفا راهنمایی فرمائید .ممنون از زحمات حضرت عالی درود بر شما پاسخ ارسال شد ايميلتون رو بررسي كنيد
راه در جهان يکی است و آن راه راستی است(زرتشت) کانال تخصصی باستان شناسی https://t.me/joinchat/AAAAAD8uAfDJXZ2rj9jCWg
|
چهارشنبه 6 اسفند1393 - 11:19am |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 آذر1393 - 8:45pm پست: 1920 محل اقامت: همه جای ایران سرای من است
|
quester نوشته است: سلام من این مورد در تاپیک دیگه هم گذاشتم اما به چشم نیومد خاک داخلش رو خودم خالی کردم .داخلش هم یکی دو تیکه سفال نازک بود . درود بر شما مورد شما به علامت گذاري جهت مخفي كردن اموال حكومتي در دوران اواخر هخامنشي و زمان گسيل سرداران اسكندر "پاري من و "ات فرادات" براي كشور گشايي در داخل خاك ايران هست موردي بسيار ارزشمند و كاري بس دشوار داريد چند علامت اصلي هنوز كشف نشده و نياز به بررسي بيشتر داريد تا جهت و موقعيت محل مشخص بشه
راه در جهان يکی است و آن راه راستی است(زرتشت) کانال تخصصی باستان شناسی https://t.me/joinchat/AAAAAD8uAfDJXZ2rj9jCWg
|
چهارشنبه 6 اسفند1393 - 11:40am |
|
|
hena
|
سلام ممنون میشم نظرتون رو در مورد این جوغن بفرمائید
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
چهارشنبه 6 اسفند1393 - 2:55pm |
|
|
quester
کاربر فعال
|
باستانشناس نوشته است: quester نوشته است: سلام من این مورد در تاپیک دیگه هم گذاشتم اما به چشم نیومد خاک داخلش رو خودم خالی کردم .داخلش هم یکی دو تیکه سفال نازک بود . درود بر شما مورد شما به علامت گذاري جهت مخفي كردن اموال حكومتي در دوران اواخر هخامنشي و زمان گسيل سرداران اسكندر "پاري من و "ات فرادات" براي كشور گشايي در داخل خاك ايران هست موردي بسيار ارزشمند و كاري بس دشوار داريد چند علامت اصلي هنوز كشف نشده و نياز به بررسي بيشتر داريد تا جهت و موقعيت محل مشخص بشه استاد گرامی سلام.وقت بخیر.ایام به کام. تو نزدیکی این یه سنگ دیگه هم هست که اگه حافظه یاری کنه اونم یه علایمی داشت که جدی گرفته نشد.لازم به ذکر هست که تو اطراف این نشانه چند تونل در عمق دو متری و به طول بیست متر پیدا کردیم.و چند روز گذشته یکی از دوستان در کاووش مجدد گفت که به یه دیواره سنگی برخورد کرده که داخل یکی از این تونلها هست. در صورت امکان لطف بفرمایید بگید دنبال چی بگردم. وسعت منطقه و نوع پوشش گیاهی اون میدان دید رو خیلی کم میکنه.از تونلها و اطراف یه چندتا عکس هست که مجدد خدمتتون ارسال میکنم.ممنون از راهنمایی.
|
چهارشنبه 6 اسفند1393 - 3:14pm |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
|
hena نوشته است: سلام ممنون میشم نظرتون رو در مورد این جوغن بفرمائید درود بر شما اگر بر اريب كاسه دقت كنيد بيشتر كاربردي و براي تهيه موادي داروي بوده تا سمبليك ولي با توجه به اين علامت زندگي ,محل شما داراي آثار ديگر همچون فلز يا سنگي و سفالي دارا خواهد بود پس بررسي بيشتر در محلتان مفيد خواهد بود
|
چهارشنبه 6 اسفند1393 - 3:51pm |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
|
quester نوشته است: باستانشناس نوشته است: quester نوشته است: سلام من این مورد در تاپیک دیگه هم گذاشتم اما به چشم نیومد خاک داخلش رو خودم خالی کردم .داخلش هم یکی دو تیکه سفال نازک بود . درود بر شما مورد شما به علامت گذاري جهت مخفي كردن اموال حكومتي در دوران اواخر هخامنشي و زمان گسيل سرداران اسكندر "پاري من و "ات فرادات" براي كشور گشايي در داخل خاك ايران هست موردي بسيار ارزشمند و كاري بس دشوار داريد چند علامت اصلي هنوز كشف نشده و نياز به بررسي بيشتر داريد تا جهت و موقعيت محل مشخص بشه استاد گرامی سلام.وقت بخیر.ایام به کام. تو نزدیکی این یه سنگ دیگه هم هست که اگه حافظه یاری کنه اونم یه علایمی داشت که جدی گرفته نشد.لازم به ذکر هست که تو اطراف این نشانه چند تونل در عمق دو متری و به طول بیست متر پیدا کردیم.و چند روز گذشته یکی از دوستان در کاووش مجدد گفت که به یه دیواره سنگی برخورد کرده که داخل یکی از این تونلها هست. در صورت امکان لطف بفرمایید بگید دنبال چی بگردم. وسعت منطقه و نوع پوشش گیاهی اون میدان دید رو خیلی کم میکنه.از تونلها و اطراف یه چندتا عکس هست که مجدد خدمتتون ارسال میکنم.ممنون از راهنمایی. درود بر شما بله مشكل بزرگ در مناطق جنگلي همين پوشش گياهي است كه كار جستجو را سخت مي كند در باستان براي چنين محيط هايي از نشانه گذاري هاي زيادي استفاده مي شد تا مسير گم نشود بر عكس مناطق خشك كه با چند علامت گذاري به محل مي شد رسيد به شكلي كه روي سنگ ايجاد شده دقت كنيد تله آبي در بازگشايي وجود خواهد داشت از تخريب ناگهاني و سريع سنگ انتهاي تونل خودداري كنيد اين بارها با مهندسي خاصي پنهان مي شد چون مربوط به حكومت ها بوده . كار شخصي نيست بايد اجازه دهيد آب به آرامي خارج و آن را هدايت كنيد محل اصلي اتاقكي تراشيده از سنگ هست كه با پوشش آهك,قير و ذغال سنگ و در زير آنها درب سنگي
|
چهارشنبه 6 اسفند1393 - 4:08pm |
|
|
quester
کاربر فعال
|
استاد ممنون یه مطلبی رو هم فراموش کردم. سنگی که این علایم روشه مثل خورشید دور تا دور شیار داره.(مثل نقاشی بچه ها)
|
چهارشنبه 6 اسفند1393 - 4:48pm |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
|
quester نوشته است: استاد ممنون یه مطلبی رو هم فراموش کردم. سنگی که این علایم روشه مثل خورشید دور تا دور شیار داره.(مثل نقاشی بچه ها) درود بر شما اون بايد عكسش رو برام بفرستيد تا ببينم Pictographs هست يا نشانه
|
چهارشنبه 6 اسفند1393 - 5:25pm |
|
|
quester
کاربر فعال
|
باستانشناس نوشته است: quester نوشته است: استاد ممنون یه مطلبی رو هم فراموش کردم. سنگی که این علایم روشه مثل خورشید دور تا دور شیار داره.(مثل نقاشی بچه ها) درود بر شما اون بايد عكسش رو برام بفرستيد تا ببينم Pictographs هست يا نشانه ممنون استاد .امیدوارم عکس رو پاک نکرده باشم . عرض کردم مال یک سال پیشه. کله سنگ که نشانه روشه یه صورت شیلر شیار هستش از روی سنگ به سمته خاک. البته استاد تو عکسی که با حرف DوB نامگذاری کردم یه قسمتیش مشخصه
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
چهارشنبه 6 اسفند1393 - 6:04pm |
|
|
جوغن
|
استاد باستانشناس ميشه لطفا به اين موضوعات ما هم نگاه بندازين؟ 1) viewtopic.php?f=26&t=23672) viewtopic.php?f=26&t=2326ممنون
|
چهارشنبه 6 اسفند1393 - 6:12pm |
|
|
|