انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 8:03pm

پاسخ به موضوع  [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 119 , 120 , 121 , 122 , 123 , 124 , 125 ... 192  بعدی
 ادامه ای کاش ... 
نویسنده پیغام
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

جاوید نوشته است:
rostam نوشته است:
جاوید نوشته است:
درود بر شما
استاد رستم خیلی روان توضیح دادم
انتن وقتی با سیم به ردیاب وصل میشه یکی از کاسه های خالی روی زمین را میگیره اما وقتی سیم را از انتنها جدا میکنم و در حالت انتن بدون سیم ردیابی میکنم طلای جدید که زیر یکی از کاسه ها هست میزنه نه ذهنی دخالت داره نه میدونم که هدف اصلا زیر کاسه ها هست یا اگه هست زیر کدومش هست طبق جهتی که انتنها مشخص میکنند و هدفی را میگیرند من عمل میکنم
استاد رستم ردیابی چیزی نیست که به سادگی بشه از سدش عبور کرد درسته قوانین فیزیکی در این مورد ارائه شده اما عوامل های خطا هنوز شناسایی نشده

با سلام
دوست من اتفاقا هیچ واکنشی در طبیعت بدون منبع و جواب نیست و اگر علتشرو نمیدونیم دلیل بر نقضش نمیشه
من با این تست شما موافق نیستم چون باز هم شما عوض یک هدف به سه هدف ذهنیت دارید
شما علت حرکت دستگاه به روی کاسه خالی رو وجود اهک و غیره در زیر اون کاسه میدونید ایا جای دیگه اون ساختمون اهگ و کچ نداره
یکجا میگید دستگاه فلز جدید نمیزنه و یک جا میگید فقط جدید میزنه بنابرین شما دوست خوبم به دنبال توجیه برای اثبات روش نادرست معمول ردیابی هستید و نمیخواهید تمام زحمتهای خودتون رو با نقض قانون اشتباه قدیمی از بین ببرید دوست خوبم اگر میخواهید موفق باشید یا اصول کار دستگاه را بدانید و با ان کار کنید و در غیر این صورت نمیتونید موفق باشید به نظر من اگر شما هر چیزی هم پیدا کرده باشید صرفا به خاطر تجربه بالا و استادیتون در مکان شناسی چشمی بوده و دستگاه فقط جنبه نمایشی برای شما دارد
خواهش در درون خودتون جواب بدید
باز هم میگم هیچ ردیابی نمیتونه یک فلز قبل از ارتعاش رو بگیره

درود بر شما
استاد رستم شما فیزیک تدریس میکنید و استاد هستید از نظر علمی هر چی شما بفرمایی درسته در مورد ردیاب و من هیچ قانون علمی در این مورد نمیدانم و هیچ ادعایی هم ندارم اما واقعیتش اینه که شما از اپراتوری یک درصد هم نه تجربه و نه توان دارید. استاد عزیر من د ارم خدمتتون عرض میکنم که بالاتر از 80 درصد دوستان میتونن با این ردیاب های که در دست هست دارن فلز جدید را سنس میکنندو 20 درصد بقیه هم بدرد ردیابی نمیخورند و انوقت میگید شما همش اهدافتون را می بینید .عزیر من این چه چشمی هست که 5 متر زیر زمین را میینه و فلز و استخوان بیرون میکشه و یا از فاصله 6 کیلومتری توی نم بارون و ابری و سیاه که ناف روی زمین گذاشته و زمین کاملا رطوبتی یه هدف را پیدا میکنه در صورتی که من 200 متری را با چشم نمیتونستم توی اون هوا ببینم و یا در یک منطقه کشاورزی با این همه پایه های فلزی سیم خاردار و رطوبت و در یک زمین که عین کف دست صافه و هیچ اثار و نشونه ای نداره فلز اهنی در 180 سانتی بیرون کشیده یشه که بعد از حفاری مشخص شد که گور هست و استخوان و ساروج در اون چاله که کندند پیدا شد
استاد ممکنه که ردیاب با سنس الکنرونیک باشه که طبق قوانین علمی که شما میگید کار کنه اما این انتن ال رود حتما و باید با مگنت بدن کار کنه
استاد این چه اصول ردیابی غلطی هست که تا حالا یه بار هم خطا نداشته برای ما .متاسفانه فقط در تفکیک همه ردیاب ها گیر کردند حتی نقطه زنها
استاد ما در سرما و کوهستان و گرمای بالا و باد و و باران و زیر دکل برق فشار قوی ردیابی کردیم و اهدافی را هم اتفاقا پیدا کردیم و حفاری هم شده و فلز هم بیرون اومده نمیگم که تاثیری در کار ردیابی نداشته تاثیرش نهایت برای من 5 درصد هم نبوده چیزی که من تجربه اون را دارم و هر بار هم جوابش مثبت هست که کسی نمیتونه با قوانین یا فرضیات رد بده واقعیت ردیابی یه چیز دیگه هست که اثبات اون با قوانین علمی با عدم شناخت از خطاها صدردرصد امکان پذیر نیست قوانین علمی زمانی به اثبات میرسند که همه شرایط اون مهیا باشه در غیر اینصورت نتیجه اون بعنوان قانون تلقی نخواهد شد. چون خطاهای ردیابی و محیط نا شناخته هست بخاطر همین هم دستگاههای کارامد در این زمینه بیرون داده نشدهو اگه هم چنین دستگاههای باشه در دسترس ما نیست

مطالب استاد جاوید کاملا تایید میشه
تنها مشکل باقیمانده تفکیک اهداف قدیمی زیر زمین هست و لاغیر
فلزات جدید صد در صد با ردیابهای الکترونیکی و خوراکی قابل ردیابی هستند و هیچ ربطی به نیروی ذهن نداره

مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.

پنج شنبه 8 بهمن1394 - 2:52pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

rostam نوشته است:
Amir.s.m نوشته است:
جناب رستم عزیز

شما متاسفانه فقط یکسری ادعا و عبارت رو پشت سر هم تکرار میکنی و البته به شخص مقابلت هم بدون کوچکترین تحقیق و شناختی حمله میکنی .
چرا ؟

چون برای ادعاهاتون یدونه منبع ( یه لینک یه خط نوشته معتبر از دو تا مرکز تحقیقاتی و ... ) خواستم .کنا اینکه خیلی قبل من خواستن و شما چیزی برای گفتن نداشتی

بجاش شما چی عرضه کردی ؟

تکرار مکررات .
اتهام درست نخوندن ... بازی با کلمات و عبارات .... اختراع اصطلاحات و اصول فیزیکی .
یعنی مثلا یک طرح بی پایه اینقدر ارزش داره که مثلا شما بخاطرش حاضری قواعد فیزیک و کائنات هم تحریف کنی

دارم حقیقت شیادی و کلاه برداری که بر سر خریداران نا آگاه در این مملکت و بقیه جاهای دنیا میلیونها بار اومده رو بیان و شفاف سازی میکنم

برداشت شما میشه که یا سر خودت کلاه گذاشتن یا جزو کلاه بردارایی که میایی از من توضیح و منبع معتبر میخوای !
با این توجیه احتمالا من هم باید مثل شما شخصی برداشت کنم و نتیجه بگیرم لابد شما جزو ذینفع های این سیستم گاو پیشونی سفید این یاب و اون یاب هستی که حاضر میشی در فیزیک هم حتی دست ببری!

شما کل این فوروم یا کل نت رو بگرد ببین بنده چند تا تاپیک فروش دستگاه فلزیاب .. ردیاب ...یون یاب یا هر یاب دیگه ای داشتم که جزو کلاه بردارها یا فروشندگان ( که کلاه بردارش ...چه صادقش ... چه طراحش ) و کلا ذینفع های این داستان طبقه بندی بشم ؟

باز دوباره کل این فوروم یا کل نت رو بگرد ببینم کجا از کسی درخواست ارایه تجربه یا خرید دستگاه یا تست ردیاب داشتم یا حتی محظ رضای خدا یکبار از این قضایای اختراعی یه عده تعریف مثبت کردم که حالا رفته باشم خریده باشم و بعدش بابت کلاهی که سرم گذاشتن بیام با حضرتعالی بحث فیزیک بکنم ؟ چه رسد به عصبانیت ...

شما متاسفانه چون پشتوانه علمی و تحقیق حتی سطحی پشت صحبتهات نیست ( کما اینکه به خودت زحمت نمیدی بری حداقل پروفایل مخاطبت رو 10 دقیقه وقت بگذاری بررسی کنی و برداشتهای اجتماعی ات هم احتمالا شبیه برداشتهای علمی ات باید باشه ) آخر الامر مجبوری برای توجیه ادعاهات از هر دری سخنی بگی و به شخص بجای موضوع حمله کنی ....
چرا ؟

من مطمئن نیستم ولی بصورت تجربی فکر میکنم آدمایی که در استدلال کم میارن اول و آخرش مجبور میشن اینطور خودشون رو توجیه کنن.

اثبات ادعا ؟

معتبر و علمی که چیزی برای ارایه نداشتید ( اون بازی با کلمات اسمش توضیح علمی با منبع نیست )

تجربی اش چی بوده ؟
من اومدم مدارم رو در اختیار جوانان گذاشتم برن بسازن و لابد خیلی هم بنظر خودتون آدم موجه و مصلحی هستید که مدار برای خلق الله طراحی میکنید .

دستت درد نکنه مدار مجانی در اختیار بقیه قرار دادی ولی استاد مدار و طرح مورد اشاره ات که حتی الفبای اصول کار نداره که اگر داشت بجای چند صد بار پست و تایپ و تکرار کلیشه ها یکبار منابع صحبتهات رو میدادی ....
خود شمایی که طراحش هستی نه میدونی چطور کار میکنه نه حتی برای بخش الکترونیکش که قابل بحثه ( بخش سنسور و دیتکتور و اصول کارش که جزو داستانهای تخیلیه ) نمیتونی توضیح ارایه کنی .

اگر دوست داری تا راجع به بلوک دیاگرام های الکترونیکی اش و فلسفه هر بخش چند تا سوال بپرسم ببینیم شما مشخصا چی رو برای جوانان عرضه کردید .

سیستمهای ردیاب اونقدر بی در و پیکره و مخاطبینش اونقدر نا آشنا که 90 درصد یدونه نوسانساز موج مربعی هستن و یه میله 10 درصد باقی مونده همون میله و نوسان سازه باضافه مثلا دو طبقه هم تقویت کننده.

شما از این مثلا طرح عام المنفعه نه تست و پارامتر تجربی عملکرد داری نه اون جوانانی که سعی داشتی مشکلشون رو حل کنی هنوز نتونستن باهاش دو تا تست که بشه بهشون گفت تست بگیرن ( تصادفا شبیه بقیه اینجور دستگاهها و مدارات ) که حالا نمیدونم شما داری منت خدمات فی سبیل الله رو سر دوستان تازه کار میگذاری.

من نوعی اگر به این سیستمها یا حالا هر مدل سیستم این رنجی دیگه اعتقاد داشتم باید در تاپیک دستگاه شما یا مشابهاتش دوبار سوال و جواب میکردم که فلانی رفتم و ساختم و توضیح بده اینجای کار چرا جواب نمیده .

دوست عزیز ممکنه چند نفر آدم نا آشنا بابت سیستم مجانی تا 50 سال دیگه ای کاش بگن و فکر کنن استاد رستم اگر دو روز دیگه بود و توضیح میداد لابد به یه جوابایی میرسیدیم و آخرش هم ممنون الطاف شما باشن که دستش درد نکنه داره طرح مجانی برای استفاده ماها میزنه .

ولی این اصلا ربطی به اصل قضیه نداره که وقتی از شما توضیح معتبر خواستن بجای توضیح و ارایه منبع بیای به طرفت برچسب بزنی یا نظریه های ذهنیت رو بعنوان اصول فیزیک به خلق الله تحویل بدی و بعدشم مدام با تکرار عبارت چرا درست نمیخونید ...چرا عجول هستید ...چرا من هر ادعای بی اساسی میکنم نقدش میکنید ( لابد نشون به اون نشون که من یه شماتیک بدون اصول اینجا آپلود کردم کسی حق نداره من رو نقد کنه ) و امثال این جور بهانه ها به ادعاهاتون رنگ علمی بزنید .

چند نفر تا الان از شما توضیح فیزیکی برای همین چیزایی که فکر میکنید واقعیه خواستن بعد از ارایه توضیحاتتون همگی متعجب شدن که شما از اساس چی میگی و چرا در فیزیکی که ما میشناسیم چنین ترمهایی تعریف نشده ( البته مدعیان ردیاب و یون یاب اکثرا اعتقاد به علوم غریبه دارن از سیمیا و کیمیا و هیمیا و لیمیا و خمسه محتجبه )
اونایی هم که سیستم شما رو تایید کردن که کلا از پایه علم و تئوری و محاسبات رو نه میشناسن نه قبول دارن

یه مثال ساده بزنم

شما چون سیستم کارتون علمی نیست و سفسطه است حتی به خودتون زحمت نمیدین اونی رو که میخواید طرف رو بهش ارجاع بدید 30 ثانیه وقت بگذارید و برید ببینید وجود داره یا نه .

مدعی هستی امواج اسکالر با یه سرچ ساده و اولیه در ویکی پدیا بود ... چرا نمیرید تحقیق کنید .

خوب استاد ، من که اولش گفتم شما نمیدونی تعریف اسکالر میشه بردار .
ترمی به نام امواج اسکالر نه در ویکی پدیا پیدا میشه نه در جای دیگه .

اسکالر یا بردار تعریف ریاضیه و اینه

https://fa.m.wikipedia.org/wiki/کمیت_نرده‌ای

میدان اسکالر یا میدان برداری هم تعریف ریاضی فیزیکی اش اینه

https://fa.m.wikipedia.org/wiki/میدان_نرده‌ای

امواج اسکالر هم خوشحال میشم لینک بدید اونایی که دوست دارن فکر کنن سیستم فکری شما پشتوانه داره منبعش رو ببینن در کدوم ویکی پدیا با هر منبع دیگه و به چه زبونی تعریف شده که شما طرف ات رو ارجاع میدی بهش و بعدم متوجه میشی طرف عجول بوده که پیدا نکرده ؟

شما اینقدر امر برت مشتبه شده که مخاطبین ات از اساس بوق هستن که حتی زحمت تطبیق اصطلاحاتت با جایی که بهش میگی منبع رو نمیکشی ... احتمال هم نمیدی شاید طرف جدید مثل قبلیها نباشه صحت و سقم حرف رو دربیاره.

دستگاهی که شما بر مبنای تخیلات و اصطلاحات ذهنی طراحی کردی شاید مجانی باشه ولی بی هزینه نیست ( البته فکر نکن مدارت هم مجانی بوده این دوستان تازه کار و ناوارد به الکترونیک برای ساخت هر کدوم از این مدارات هر چقدرم ساده یه مقدار هزینه مالی و قطعات میدن چند برابرش وقت و اعصاب میگذارن تا با سعی و خطا و کلاه برداری که قطعه فروشها سر آماتورها در میارن بسازنش ... چند صد برابرش وقت و هزینه در بر و بیابون شب و نصف شب میگذارن که بعد از 6 ماه الافی به همون جواب کلیشه ای بقیه طراح های این فرم مدارات برسن .
باید خلوص نیت داشته باشید و یه 7-8 سالی تمرین اپراتوری و تسلط بر ذهن بکنید تا به جواب برسید !!!! )
* پیچیده ترین و مشکل ترین سامانه ساخت بشر هواپیمای جنگده است اصول کارش و فرمولهای فیزیکش سر جمع نصف صفحه نمیشه .
آموزش اپراتوری اش هم نهایتا 18 ماهه.
سیستمهای یاب فقط 10 سال آموزش تسلط ذهنی برای دو تا میله و چهارتا آنتن دارن
شمای نوعی دیگه در نظر نمیگیری با یه مدار مجانی ات بدون اصول کار وقت و عمر همون جوانانی که مدعی هستی دارم براشون کار عام المنفعه میکنم رو هدر دادی و بعد از یه مدت دلسردشون از همه چی کردی .
کما اینکه در همین انجمن خیلی از این دوستان رو میتونی ببینی به هر سیستم الکترونیکی و علمی و طرح و همه چیز بدبین و بی علاقه شدن .
اینا هزینه ایه که شما نمیتونی ببینی و حساب کنی ولی از چانب امثال شما تحمیل میشه

اونی که میره یه سیستم درست و مطابق اصول با هر توجیهی میسازه ( اصلا فرض کن چشمک زن دو کاناله ) حداقلش چهارتا تجربه در یه بخش برق و الکترونیک و چند تا اصل فیزیکی رو با تجزیه و تحلیل یاد میگیره .

وگرنه از این سیستمهای بدون اصول کار و مجانی روی نت و کتب مختلف صدها مورد ریخته .
خروجی اشون چی بوده ؟

دوست عزیز حرفای من ممکنه خیلی رک و تند باشه ولی چه شما دوست داشته باشی چه نداشته باشی حقیقته.

امیدوارم به روزی یاد بگیریم بجای برخورد شخصی با هر موضوعی منافع جمع و فلسفه فعالیت اجتماعی رو یاد بگیریم.
من نوعی برای روشن شدن اصول علمی و عملی فیزیک و الکترونیک ممکنه صد برابر این چند تا پست وقت و مطلب روی نت بگذارم چون جنبه استفاده عمومی و آموزشی داره .
ولی مطمئن باش یک خط مطلب در مورد ساخت و مونتاژ این جور سیستمهای ادعایی مجانی تا حالا که نگذاشتم در آینده هم نخواهم گذاشت.

برای اثبات اینکه سیستم شما حتی اصول اولیه الکترونیک رو نمیتونه پاس کنه شما حاضری بشینیم باهم در مورد دستگاهت یه تحلیل مدار ساده انجام بدیم ؟
اساتیدی که از الکترونیک و فیزیک شناخت کافی داشته باشن در این انجمن خدا رو شکر کم نیستن میتونن قضاوت کنن کی و کجا درست میگه کی و کجا حرفش بی اساسه

اگر شما مدعی کار خیر و عمومی هستی و اعتقاد هم به سیستمت داری بنظر من مجبوری یکبار تحلیل مدارت رو قبول کنی .
ضمن اینکه مدارت هم به قول خودت مجانیه قرار هم نیست اگر چم و خم خاصی داره چیزی رو کنی .
من نوعی تحلیل میکنم شما اگر جایی از کارت ایرادی یا سوالی در اومد میای توضیح میدی

اگر حاضری تا بسم الله یه تاپیک بررسی و تحلیل اصول کار دستگاهت رو بزنیم ببینیم فاصله ادعا تا حقیقت چقدره ؟

مدار شما فقط الکترونیکی جواب بده میگیم حداقل 50 درصد طرح ارزش کار داشته و اصولیه .

با سلام
دوست خوبم دیگه مطمعن شدم از چه گروهی هستید و دنبال چی میگردید و قضاوت رو به دوستان میدم
اخرش فهمیدی که منظور چی بوده و میری برای من از جایی که معرفی کردم منبع میاری بابا خیلی جالب هستی شما
من تمام توضیحات رو گفتم اگر در رابطه با ان فکر کنی و متوجه بشوی که هیچ در غیر این صورت اعلام میکنم که من در مقابل کسی که نمیخواد (حالا به هر دلیلی)درک کنه کاری نمیتونم بکنم و برای ختم ماجرا و تکرار مسائل قبل اعلام میکنم که جناب امیر عزیز شما کاملا درست میفرمایید و این کار سرکاری محض بوده و منهم سر دسته شالاتنهای فروش دستگاه ردیاب هستم اگر خیالتون راحت شد به سلامت و دیگه به این تایپیک بر نگردیید چون من حوصله جواب دادن به گروه مخرب و یا ادم پرمدعایی که نمیخواد چیزی رو درک کنه رو ندارم
اگر میخواهی کار خودت رو انجام بدی به سلامت و من دیگه بحثی باشما ندارم ولی اگر میخواهید علمی و منطقی صحبت کنیم بسم الله
و در رابطه با اصول کار دستگاه که نحوه کار کردش برای من مثل دیدن یک تصویر شفافه باید عرض کنم متاسفانه هیچ اطلاعاتی در رابطه با روش طراحی به کسی نمیدم تا همون شالاتانهای بی پدر و مادر فردا به قول شما گوش هموطنهای مارو نبرند
یک دستگاه ساده و تقریبا جواب گو رو گذاشتم تا دوستان کم بضاعت بسازند و اطلاعاتی رو کذاشتم که دوستان بدونن که ردیاب اگر درست کار کنه باید چی کار کنه و تا همین حد هم کافیه و اطلاعات بیشتر باعث کمک به گرگهای عزیز برای دریدن بره ها میشه
راستی جایی گفتید که من باعث شدم وقت دوستان هدر بره یعنی وقت شما هدر رفته و هزینتون دوست من الان 9 صبحه تا ساعت 12 وقت میدم تا عکس دستگاهی که ساختید(رستم) و باعث شده وقتتون هدر و پولتون از بین بره رو بزارید در غیر این صورت متوجه میشم که بلوف زنی بیش نیستید
نمیدونم که چرا یاد تک تیر انداز قهار دلتا میوفتم

اقا رستم بنده اینجا هستم نگران نباشید :D
گرچه بیاد ندارم که به شما اهانتی کرده باشم ولی خدمت شما عرض کنم که از کسی نمیترسم که با یه اسم کاربری دیگه شرفیاب بشم

من تا جایی که بتونم دست امثال روت ها و .... رو که جیب دوستان رو نشانه رفتن میگیرم اما برای افرادی مثل شما که بار علمی انجمن رو بالا میبرید احترام قائلم

پنج شنبه 8 بهمن1394 - 3:06pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

جاوید نوشته است:
درود بر شما
نیما جان فلز جدید روی خاک و زیر خاک اصلا نداره قلز طلا به مدت دوساله که زیر خاک در عمق 1.5 متری دارم و هر از چند متری که کار میکنم اون را به راحتی میگیریم. و خوبی طلا به این هست که قدیم و جدید نداره و در هر صورت ردیاب اون را بهتر از فلزات دیگه شناسایی میکنه اما این تشابهات فرکانسی هست که کار را خراب میکنه

درسته.تشابه فرکانسی واقعا اختلال ایجاد میکنه.مشکل همینجاس

پنج شنبه 8 بهمن1394 - 3:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

نقل قول:
اقا رستم بنده اینجا هستم نگران نباشید :D
گرچه بیاد ندارم که به شما اهانتی کرده باشم ولی خدمت شما عرض کنم که از کسی نمیترسم که با یه اسم کاربری دیگه شرفیاب بشم

من تا جایی که بتونم دست امثال روت ها و .... رو که جیب دوستان رو نشانه رفتن میگیرم اما برای افرادی مثل شما که بار علمی انجمن رو بالا میبرید احترام قائلم

با سلام
دوست خوبم به خدا قصد اهانت نبود فقط دلم براتون تنگ شده بود و خبری از شما نبود
اتفاقا با توجه به تفاوت تفکراتمون شما جز و افراد منطقی سایت هستید
موفق باشید

پنج شنبه 8 بهمن1394 - 3:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

جاوید نوشته است:
درود بر شما
نیما جان فلز جدید روی خاک و زیر خاک اصلا نداره قلز طلا به مدت دوساله که زیر خاک در عمق 1.5 متری دارم و هر از چند متری که کار میکنم اون را به راحتی میگیریم. و خوبی طلا به این هست که قدیم و جدید نداره و در هر صورت ردیاب اون را بهتر از فلزات دیگه شناسایی میکنه اما این تشابهات فرکانسی هست که کار را خراب میکنه

با سلام
استاد عزیز شما اگر 2 ساله طلا رو زیر خاک گذاشتید یعنی فلز شما تقریبا 4 دوره نیمه عمر زیر خاکه و جزو طلای جدید حساب نمیشه
شما اگر طلا رو در سطح زمین قرار بدید و تقریبا 187 روز بگذره شروع به ارتعاش میکنه و فولادها هم بین 2 ساعت تا 1 روز

پنج شنبه 8 بهمن1394 - 3:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

نقل قول:
مطالب استاد جاوید کاملا تایید میشه
تنها مشکل باقیمانده تفکیک اهداف قدیمی زیر زمین هست و لاغیر
فلزات جدید صد در صد با ردیابهای الکترونیکی و خوراکی قابل ردیابی هستند و هیچ ربطی به نیروی ذهن نداره

جناب هوشی عزیز ممنون از اضهار نظرتون
اگر مقدور است بفرمایید از چه خاصیتی برای اشکار سازی یک فلز جدید زیر خاک استفاده میشود و چه چیزی باعث حرکت انتنها میشود
روش علمی و قوانیینی که گفتم از نظر شما منطقی نیست لطفا علت و نظر خودتون رو بیان کنید تا من متوجه بشم
ممنون از شما

پنج شنبه 8 بهمن1394 - 3:56pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

nima.t.13 نوشته است:
جاوید نوشته است:
درود بر شما

درسته.تشابه فرکانسی واقعا اختلال ایجاد میکنه.مشکل همینجاس

با سلام
دوست خوبم در رابطه با تشابه موج که کاملا صحیح است توضیحاتی بدم تا روشن بشه که اونقدرها هم پیچیده نیست
ما در ابتدا باید بدونیم که چه امواجی در اطرف ما هست و شاید موج ما به اشتباه با اون موج برخورد و موج حاصل از تشدید پسماند رو دریافت کنیم
برای شناخت این امواج به طور کل میتونیم به سه قسمت تقسیمش کنیم
1-امواج ثابت :که مجموع امواج ناشی از میدان مادر-زمین- است
2-امواج طبیعی:که ناشی از بر هم کنش نظم ساختاری زمین است (مانند مسیر اب - تغیرات بعد از زلزله -انفجارات کهکشانی و نیروهای کرات دیگر مانند ماه و رشد و نمو گیاهان و موجودات مخصوصا تک سلولی و چند مورد دیگر )
3-امواج مصنوعی : که شامل امواج ساطح شده از هر عنصر تغییر شکل داده از نظر مکانی و یا عوامل دست ساز
حال به فرق کلی این امواج می پردازیم به فرض قرار گرفتن در نقطه x
امواج ثابت در نقطه x ثابت بوده و به طور مثال برای خط استوا 25 هرتز است امواج طبیعی دارای فرکانسهای با خاصیت سیر نزولی و صعودی و لحظه ای ثابت است مثل گذر صوت از یک مسیر اهسته به گوش میرسه و شدت پیدا میکنه و دوباره اهسته میشه و این مسیر رو تا مستهلک شدن طی میکنه
و امواج مصنوعی امواج ثابتیست با محدوده فرکانسی خاص خودش
حالا دوست من شما میتونید با کمی دقت در ردیابی این سه رو تفکیک کنید
در این دستگاه تا حدودی فرکانس پایه خنثی شده و با توجه به تعاریف بالا امکان تفکیک دو موج زود گذر و ثابت کار مشکلی نیست
موفق باشید

پنج شنبه 8 بهمن1394 - 4:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام جناب رستم..من مدارشمارو با ایسی۲۰۰۵وباترانسی ک توصیه کرده بودید ساختم الان وقتی ولتاژ گیری میکنم تو خروجی ب جای ۸۰۰ولتac ولتاژ خروجی بین۲۰۰الی۲۵۰بطورمداومدرحاله تغییره وگاهی هم مولتی متر ارور میده..ب نظرتون ایراد از کجاست؟وی مورد دیگه اینکه نوشته های ال سی دی تو.مواردی کلا به میریزه ب نظرتون ایراد از کجاست؟؟ممنون

پنج شنبه 8 بهمن1394 - 5:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

kاوه نوشته است:
سلام جناب رستم..من مدارشمارو با ایسی۲۰۰۵وباترانسی ک توصیه کرده بودید ساختم الان وقتی ولتاژ گیری میکنم تو خروجی ب جای ۸۰۰ولتac ولتاژ خروجی بین۲۰۰الی۲۵۰بطورمداومدرحاله تغییره وگاهی هم مولتی متر ارور میده..ب نظرتون ایراد از کجاست؟وی مورد دیگه اینکه نوشته های ال سی دی تو.مواردی کلا به میریزه ب نظرتون ایراد از کجاست؟؟ممنون

با سلام
شما به خروجی مدار یک بلندگو وصل کنید باید با تغییر ولومها تغییر صدا را با وضوح و بدون نویز بشنوید در غیر اینصورت خروجی نامنظمی خواهید داشت
بهم ریختن ال سی دی 3 حالت دارد یا ترانس شما خیلی نزدیک ای سی میکرو است
یا مصرف مدار بالاست که یا ای سی جریان زیادی میکشه و یا ترانس
و در نهایت کثیف بودن زیر برد
لطفا برسی کنید اگر مشکل حل نشد در خدمتم

پنج شنبه 8 بهمن1394 - 6:36pm
مدیر سایت
مدیر سایت

rostam نوشته است:
جناب هوشی عزیز ممنون از اضهار نظرتون
اگر مقدور است بفرمایید از چه خاصیتی برای اشکار سازی یک فلز جدید زیر خاک استفاده میشود و چه چیزی باعث حرکت انتنها میشود
روش علمی و قوانیینی که گفتم از نظر شما منطقی نیست لطفا علت و نظر خودتون رو بیان کنید تا من متوجه بشم
ممنون از شما

با سلام
دوست عزیز تمام کاربرانی که اینجا هستن با همین ردیاب و ردیابهای دیگه اولین تستشون این هست که یک سکه یا دستبند یا انگشتر یا یه چیزی رو روی زمین ردیابی میکنن بنظرتون شعبدست؟ یا اینکه ردیابها خرابن و نباید ردیابی بکنن ولی میکنن؟
تمام ردیابهای مطرح دنیا توی کاتالوگشون اولین تستشون جهت کالیبره شدن یا تمرین اپراتور با یه سکه یا همچین چیزی هست ! بنظرتون اونها هم مشکل دارن!؟
چرا جای دور بریم برین به همین تاپیک ردیاب 35 که اقا مجتبی فیلم گذاشتن و توی فیلمها:
هم لوله های مسی رو روی سطح ردیابی کردن و بوضوح حرکت آنتنها رو با چشم میبینین و هر جهتی هم تغییر میده باز به سمت اونها میرن و روش قیچی میکنن!
طلا ی جدید رو (بقول شما) که بصورت شمش سوییس هست روی سطح ردیابی میکنن و خیلی قشنگ از جهتهای مختلف آنتنها به سمت هدف میچرخن و روی اون هم قیچی میشن!
چیزیکه واضحه اینه که شما تجربه ی بسیار کمی در کاربرد و استفاده عملی از ردیاب دارید و بنظر میرسه اصلا تجربه ردیابی ندارید که این موارد رو اینقدر مصرانه انکار میکنید!
حالا شما از آقای هوشی دلیل و منطق برای یک مورد بسیار بدیهی و بمراتب تجربه شده میخواید!
من هم از شما یک سوال دارم!
شما که بارها عنوان کردید ردیابی که فلز جدید رو بزنه اصلا ردیاب نیست و قبول هم ندارید ردیاب فلز جدید رو بزنه!
میشه بفرمایید جنسی که مدفونه زیر خاک و ماهیت و نوعش کاملا برای ما ناشناختست و هیچگونه اطلاعاتی اعم از جنس و اندازه و شکل و .. نداریم با چه معیار و چه منطقی باید ردیابی کنیم؟
از طرفی شما از آقای هوشی سوال فرمودید که چه چیزی باعث حرکت آنتنها میشه!؟
از این سوال شما برداشت شخصی بنده این هست که حرکت آنتنها برای شما یک دلیل شناخته شده داره و یکه نیروی مشخص هست!
اگر تایید میکنید پس لطفا نوع این نیرو رو شرح بدید و قطعا هم پس اگر ماهیت این نیرو اشکار بشه میشه اون رو اندازه گرفت و به دخالت اپراتور در ردیابی پایان داد و افسانه سنس تمام الکترونیک برای ردیاب رو به حقیقت مبدل کرد

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

پنج شنبه 8 بهمن1394 - 9:23pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 119 , 120 , 121 , 122 , 123 , 124 , 125 ... 192  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: underground و 77 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure