جناب رستم عزیز
شما متاسفانه فقط یکسری ادعا و عبارت رو پشت سر هم تکرار میکنی و البته به شخص مقابلت هم بدون کوچکترین تحقیق و شناختی حمله میکنی .
چرا ؟
چون برای ادعاهاتون یدونه منبع ( یه لینک یه خط نوشته معتبر از دو تا مرکز تحقیقاتی و ... ) خواستم .کنا اینکه خیلی قبل من خواستن و شما چیزی برای گفتن نداشتی
بجاش شما چی عرضه کردی ؟
تکرار مکررات .
اتهام درست نخوندن ... بازی با کلمات و عبارات .... اختراع اصطلاحات و اصول فیزیکی .
یعنی مثلا یک طرح بی پایه اینقدر ارزش داره که مثلا شما بخاطرش حاضری قواعد فیزیک و کائنات هم تحریف کنی
دارم حقیقت شیادی و کلاه برداری که بر سر خریداران نا آگاه در این مملکت و بقیه جاهای دنیا میلیونها بار اومده رو بیان و شفاف سازی میکنم
برداشت شما میشه که یا سر خودت کلاه گذاشتن یا جزو کلاه بردارایی که میایی از من توضیح و منبع معتبر میخوای !
با این توجیه احتمالا من هم باید مثل شما شخصی برداشت کنم و نتیجه بگیرم لابد شما جزو ذینفع های این سیستم گاو پیشونی سفید این یاب و اون یاب هستی که حاضر میشی در فیزیک هم حتی دست ببری!
شما کل این فوروم یا کل نت رو بگرد ببین بنده چند تا تاپیک فروش دستگاه فلزیاب .. ردیاب ...یون یاب یا هر یاب دیگه ای داشتم که جزو کلاه بردارها یا فروشندگان ( که کلاه بردارش ...چه صادقش ... چه طراحش ) و کلا ذینفع های این داستان طبقه بندی بشم ؟
باز دوباره کل این فوروم یا کل نت رو بگرد ببینم کجا از کسی درخواست ارایه تجربه یا خرید دستگاه یا تست ردیاب داشتم یا حتی محظ رضای خدا یکبار از این قضایای اختراعی یه عده تعریف مثبت کردم که حالا رفته باشم خریده باشم و بعدش بابت کلاهی که سرم گذاشتن بیام با حضرتعالی بحث فیزیک بکنم ؟ چه رسد به عصبانیت ...
شما متاسفانه چون پشتوانه علمی و تحقیق حتی سطحی پشت صحبتهات نیست ( کما اینکه به خودت زحمت نمیدی بری حداقل پروفایل مخاطبت رو 10 دقیقه وقت بگذاری بررسی کنی و برداشتهای اجتماعی ات هم احتمالا شبیه برداشتهای علمی ات باید باشه ) آخر الامر مجبوری برای توجیه ادعاهات از هر دری سخنی بگی و به شخص بجای موضوع حمله کنی ....
چرا ؟
من مطمئن نیستم ولی بصورت تجربی فکر میکنم آدمایی که در استدلال کم میارن اول و آخرش مجبور میشن اینطور خودشون رو توجیه کنن.
اثبات ادعا ؟
معتبر و علمی که چیزی برای ارایه نداشتید ( اون بازی با کلمات اسمش توضیح علمی با منبع نیست )
تجربی اش چی بوده ؟
من اومدم مدارم رو در اختیار جوانان گذاشتم برن بسازن و لابد خیلی هم بنظر خودتون آدم موجه و مصلحی هستید که مدار برای خلق الله طراحی میکنید .
دستت درد نکنه مدار مجانی در اختیار بقیه قرار دادی ولی استاد مدار و طرح مورد اشاره ات که حتی الفبای اصول کار نداره که اگر داشت بجای چند صد بار پست و تایپ و تکرار کلیشه ها یکبار منابع صحبتهات رو میدادی ....
خود شمایی که طراحش هستی نه میدونی چطور کار میکنه نه حتی برای بخش الکترونیکش که قابل بحثه ( بخش سنسور و دیتکتور و اصول کارش که جزو داستانهای تخیلیه ) نمیتونی توضیح ارایه کنی .
اگر دوست داری تا راجع به بلوک دیاگرام های الکترونیکی اش و فلسفه هر بخش چند تا سوال بپرسم ببینیم شما مشخصا چی رو برای جوانان عرضه کردید .
سیستمهای ردیاب اونقدر بی در و پیکره و مخاطبینش اونقدر نا آشنا که 90 درصد یدونه نوسانساز موج مربعی هستن و یه میله 10 درصد باقی مونده همون میله و نوسان سازه باضافه مثلا دو طبقه هم تقویت کننده.
شما از این مثلا طرح عام المنفعه نه تست و پارامتر تجربی عملکرد داری نه اون جوانانی که سعی داشتی مشکلشون رو حل کنی هنوز نتونستن باهاش دو تا تست که بشه بهشون گفت تست بگیرن ( تصادفا شبیه بقیه اینجور دستگاهها و مدارات ) که حالا نمیدونم شما داری منت خدمات فی سبیل الله رو سر دوستان تازه کار میگذاری.
من نوعی اگر به این سیستمها یا حالا هر مدل سیستم این رنجی دیگه اعتقاد داشتم باید در تاپیک دستگاه شما یا مشابهاتش دوبار سوال و جواب میکردم که فلانی رفتم و ساختم و توضیح بده اینجای کار چرا جواب نمیده .
دوست عزیز ممکنه چند نفر آدم نا آشنا بابت سیستم مجانی تا 50 سال دیگه ای کاش بگن و فکر کنن استاد رستم اگر دو روز دیگه بود و توضیح میداد لابد به یه جوابایی میرسیدیم و آخرش هم ممنون الطاف شما باشن که دستش درد نکنه داره طرح مجانی برای استفاده ماها میزنه .
ولی این اصلا ربطی به اصل قضیه نداره که وقتی از شما توضیح معتبر خواستن بجای توضیح و ارایه منبع بیای به طرفت برچسب بزنی یا نظریه های ذهنیت رو بعنوان اصول فیزیک به خلق الله تحویل بدی و بعدشم مدام با تکرار عبارت چرا درست نمیخونید ...چرا عجول هستید ...چرا من هر ادعای بی اساسی میکنم نقدش میکنید ( لابد نشون به اون نشون که من یه شماتیک بدون اصول اینجا آپلود کردم کسی حق نداره من رو نقد کنه ) و امثال این جور بهانه ها به ادعاهاتون رنگ علمی بزنید .
چند نفر تا الان از شما توضیح فیزیکی برای همین چیزایی که فکر میکنید واقعیه خواستن بعد از ارایه توضیحاتتون همگی متعجب شدن که شما از اساس چی میگی و چرا در فیزیکی که ما میشناسیم چنین ترمهایی تعریف نشده ( البته مدعیان ردیاب و یون یاب اکثرا اعتقاد به علوم غریبه دارن از سیمیا و کیمیا و هیمیا و لیمیا و خمسه محتجبه )
اونایی هم که سیستم شما رو تایید کردن که کلا از پایه علم و تئوری و محاسبات رو نه میشناسن نه قبول دارن
یه مثال ساده بزنم
شما چون سیستم کارتون علمی نیست و سفسطه است حتی به خودتون زحمت نمیدین اونی رو که میخواید طرف رو بهش ارجاع بدید 30 ثانیه وقت بگذارید و برید ببینید وجود داره یا نه .
مدعی هستی امواج اسکالر با یه سرچ ساده و اولیه در ویکی پدیا بود ... چرا نمیرید تحقیق کنید .
خوب استاد ، من که اولش گفتم شما نمیدونی تعریف اسکالر میشه بردار .
ترمی به نام امواج اسکالر نه در ویکی پدیا پیدا میشه نه در جای دیگه .
اسکالر یا بردار تعریف ریاضیه و اینه
https://fa.m.wikipedia.org/wiki/کمیت_نردهای
میدان اسکالر یا میدان برداری هم تعریف ریاضی فیزیکی اش اینه
https://fa.m.wikipedia.org/wiki/میدان_نردهای
امواج اسکالر هم خوشحال میشم لینک بدید اونایی که دوست دارن فکر کنن سیستم فکری شما پشتوانه داره منبعش رو ببینن در کدوم ویکی پدیا با هر منبع دیگه و به چه زبونی تعریف شده که شما طرف ات رو ارجاع میدی بهش و بعدم متوجه میشی طرف عجول بوده که پیدا نکرده ؟
شما اینقدر امر برت مشتبه شده که مخاطبین ات از اساس بوق هستن که حتی زحمت تطبیق اصطلاحاتت با جایی که بهش میگی منبع رو نمیکشی ... احتمال هم نمیدی شاید طرف جدید مثل قبلیها نباشه صحت و سقم حرف رو دربیاره.
دستگاهی که شما بر مبنای تخیلات و اصطلاحات ذهنی طراحی کردی شاید مجانی باشه ولی بی هزینه نیست ( البته فکر نکن مدارت هم مجانی بوده این دوستان تازه کار و ناوارد به الکترونیک برای ساخت هر کدوم از این مدارات هر چقدرم ساده یه مقدار هزینه مالی و قطعات میدن چند برابرش وقت و اعصاب میگذارن تا با سعی و خطا و کلاه برداری که قطعه فروشها سر آماتورها در میارن بسازنش ... چند صد برابرش وقت و هزینه در بر و بیابون شب و نصف شب میگذارن که بعد از 6 ماه الافی به همون جواب کلیشه ای بقیه طراح های این فرم مدارات برسن .
باید خلوص نیت داشته باشید و یه 7-8 سالی تمرین اپراتوری و تسلط بر ذهن بکنید تا به جواب برسید !!!! )
* پیچیده ترین و مشکل ترین سامانه ساخت بشر هواپیمای جنگده است اصول کارش و فرمولهای فیزیکش سر جمع نصف صفحه نمیشه .
آموزش اپراتوری اش هم نهایتا 18 ماهه.
سیستمهای یاب فقط 10 سال آموزش تسلط ذهنی برای دو تا میله و چهارتا آنتن دارن
شمای نوعی دیگه در نظر نمیگیری با یه مدار مجانی ات بدون اصول کار وقت و عمر همون جوانانی که مدعی هستی دارم براشون کار عام المنفعه میکنم رو هدر دادی و بعد از یه مدت دلسردشون از همه چی کردی .
کما اینکه در همین انجمن خیلی از این دوستان رو میتونی ببینی به هر سیستم الکترونیکی و علمی و طرح و همه چیز بدبین و بی علاقه شدن .
اینا هزینه ایه که شما نمیتونی ببینی و حساب کنی ولی از چانب امثال شما تحمیل میشه
اونی که میره یه سیستم درست و مطابق اصول با هر توجیهی میسازه ( اصلا فرض کن چشمک زن دو کاناله ) حداقلش چهارتا تجربه در یه بخش برق و الکترونیک و چند تا اصل فیزیکی رو با تجزیه و تحلیل یاد میگیره .
وگرنه از این سیستمهای بدون اصول کار و مجانی روی نت و کتب مختلف صدها مورد ریخته .
خروجی اشون چی بوده ؟
دوست عزیز حرفای من ممکنه خیلی رک و تند باشه ولی چه شما دوست داشته باشی چه نداشته باشی حقیقته.
امیدوارم به روزی یاد بگیریم بجای برخورد شخصی با هر موضوعی منافع جمع و فلسفه فعالیت اجتماعی رو یاد بگیریم.
من نوعی برای روشن شدن اصول علمی و عملی فیزیک و الکترونیک ممکنه صد برابر این چند تا پست وقت و مطلب روی نت بگذارم چون جنبه استفاده عمومی و آموزشی داره .
ولی مطمئن باش یک خط مطلب در مورد ساخت و مونتاژ این جور سیستمهای ادعایی مجانی تا حالا که نگذاشتم در آینده هم نخواهم گذاشت.
برای اثبات اینکه سیستم شما حتی اصول اولیه الکترونیک رو نمیتونه پاس کنه شما حاضری بشینیم باهم در مورد دستگاهت یه تحلیل مدار ساده انجام بدیم ؟
اساتیدی که از الکترونیک و فیزیک شناخت کافی داشته باشن در این انجمن خدا رو شکر کم نیستن میتونن قضاوت کنن کی و کجا درست میگه کی و کجا حرفش بی اساسه
اگر شما مدعی کار خیر و عمومی هستی و اعتقاد هم به سیستمت داری بنظر من مجبوری یکبار تحلیل مدارت رو قبول کنی .
ضمن اینکه مدارت هم به قول خودت مجانیه قرار هم نیست اگر چم و خم خاصی داره چیزی رو کنی .
من نوعی تحلیل میکنم شما اگر جایی از کارت ایرادی یا سوالی در اومد میای توضیح میدی
اگر حاضری تا بسم الله یه تاپیک بررسی و تحلیل اصول کار دستگاهت رو بزنیم ببینیم فاصله ادعا تا حقیقت چقدره ؟
مدار شما فقط الکترونیکی جواب بده میگیم حداقل 50 درصد طرح ارزش کار داشته و اصولیه .