انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 1:09pm

پاسخ به موضوع  [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 128 , 129 , 130 , 131 , 132 , 133 , 134 ... 192  بعدی
 ادامه ای کاش ... 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ali200 نوشته است:
rostam نوشته است:
ali200 نوشته است:
استاد رستم خواهشا با مهندس حمید همکاری بکنید
تا یه مدار خوب طراحی بشه تا همه بتونن استفاده کنن
باور بکنید همه مثل هم هستن و نمیتونن با توضیخاتی
که شما گفتید مداری درست کنن
ممنون

با سلام
دوست من یک مدار ساده که گفتم ساختنش اینقدر سخته و تست یک انتن هم همینطور
من نمیدونم چی میخواهید با همین مدار ساده موفق میشید
دوست من بحث علمیش برای من و امثال من است شما با حاشیه و کناری که بعضی وقتا پیش میاد کاری نداشته باشید
مدار ساده ای است و با کاری که روش انجام شده تا درصد بالایی موفقیتتون رو تضمین میکنه
موفق باشید

استاد رستم از بس پول خرج ساخت این مدار های مختلف و خرید دستگاهای متعدد
شده دیگه پولی نمونده از اون بدتر اینه که چند نفر هم با خودت همراه کنی والاف کوه
بیابون بشی و خطرات مختلف دیگه کلا دلسرد هستم تا از یه دستگاه یا یه مداری مطمئن
نشم دیگه نمیتونم پول خرجش کنم در این تایپیک هم اعلام کردم که هرکی از مدار یه نیمچه
نتیجه ای گرفته اعلام کنه تا ما هم مطمئن بشیم ظاهرا کسی پیدا نشد بجز استاد جاوید
گفت که لوله پوسیده گرفته با مد طلا حالا بااین وضعیت به نظر شما منطقی هست
که با این مدار برم دنبال کاوش با همه خطراتش
شما که به ریز و درشت مسائل ردیابی آشنا هستید ونکته مبهمی برای شما وجود نداره
و نیت شما خیر هست و کمک به دوستان این و سط مهندس حمید هم اعلام کرد که
حاضره طراحی و برنامه نویسی برای ایده شما انجام بده اگه این عمل انجام بشه که
بهترین خواهد بود وهمه دوستان هم میتونن صاحب دستگاه مطمئن باشن
دست سود جویان هم کوتاه میشه دیگه کور از خدا چی میخواد دوچشم بینا
در این بین دوستانی هم میان اعلام میکنن که دستگاهی ساختیم که دیگه آخرشه
قول میدن که کمک کنن میگیم اگه با دستگاه شما هرچی در بیاریم نصفشو میدیم به شما
میرن دیگه پیداشون هم نمیشه انتظار بدترین چیز هست واقعا نمیدونم چیکار باید کرد

با سلام
دوست خوبم شما با هیچ دستگاهی به بیابون نرو تا مطمعن نشدی که چه کاری برات انجام میده
شما انتنهای درستی بساز و اگر در تستی که گفتم موفق بودی و انتنت کالیبره بود شروع کن به زدن اهداف و پس از تبحر به کار واقعی بپرداز
در رابطه با دستگاه اصلی حقیقتا نتونستم در رابطه با طراحی دقیقش موفق بشم مداری ساختم با کمک دوستان روسی ولی اون چیزی که مد نظرم بود نشد و تفکیک درحد اون چیزی که مدنظرم بود (در حد اتم) محقق نگردید ولی فکر کنم برای کار شما باید جواب خوبی بدهد چون در تست مواد خالص با حجم بیشتر از 10 گرم بالا نتایج خوبی گرفتم ولی متاسفانه این دستگاه در ایران امکان ساخت دقیقش وجود نداره اجازه بدید دوستان و من
داریم روی یک مدار جمع و جور کار میکنیم اگر جناب امیر12345 خان و فریدون عزیز صلاح بدونن به اون دوستانی که واقعا پیگیر بودن و اطلاعات علمی رو درک و پی گیری کردن رایگان بدن
در رابطه با استاد حمید ایشون از برنامه نویسان و نخبگان ما هستند و کار کردن با ایشون باعث افتخاره ولی برای کار باید در رابطه با موضوعات به تفاهم برسیم و فکر کنم جناب حمید با بعضی مسائل علمی این نظریه هنوز مشکل دارن و تا وقتی که ایشون به نتیجه کامل و صحیح نرسند و حتی معایبی اگر است مشخص نکنند این اجتماع کار بیهوده ای خواهد بود
و در رابطه با دو خط اخرتون
امیدتون به خدا باشه و دنبال گنج واقعی باشید

یکشنبه 11 بهمن1394 - 4:25pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

kia0000 نوشته است:
باسلام
من سه تا آنتن متفاوت رو چک کردم حتی آنتن برنجی سایت رو هم که از آقا مجتبی خریدم چک کردم . با آهنربای نودیوم هم همینطور ولی خبریاز چرخش به سمت شمال نبود . مشکل از آنتنهاس؟ موج25 رو با ردیاب 35 و موبایلی و آمپلیفایر tda2005 و ترانس سه به 220 ولت هم چک کردم ولی به سمت شمال نمیره که نمیره

خوب دوست من اگر با انتن اقا مجتبی اونهم از نوع اولش (چون من با مدل جدیدش کار نکردم) کار میکنید پس مورد از چیدمان اهنرباها و یا وجود یک میدان بزرگتر در اطراف شماست چون من با اون انتن چک کردم و خوب جواب داد
لطفا جواب سوالات رو بدید
1-یک تصویر از چیدمان اهنرباها بر روی انتن با مشخص بودن قطبین اهنربا -اگر n یا s بودنش رو نمیدونید با 1 و 2 نام گذاری کنید و دقت کنید که سمت 1 این اهنربا به سمت 2 اون اهنربا میچسبه
بعد از هر بار عمود کردن انتن یک بار سرش را به سمت پایین بیار ایا این کار را میکنید
و دوست من انتنهای شما باید خاصیت مغناطیس شدن ناپیدار را داشته باشد یعنی اگر یک اهن ربا رو بهش بکشید اهنربا بشه ولی خیلی زود از این حالت خارج بشه
موفق باشید

یکشنبه 11 بهمن1394 - 4:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

kia0000 نوشته است:
در مورد ترکیب موج25 هرتز هم هنوز متوجه نشدم موج 25هرتز با موج 5500 ترکیب میشه ؟ جمع میشه؟ ضرب داخلی میشه؟ کجا ترکیب میشه؟
ویا اصلا طول موج 5500 هرتز با تکرار 25 بار در ثانیه رو داریم؟

دوست من شما دو موج دارید که سوار برهم میشه به صورت مستقل و یا در حالتی دیگر البته با کمی اما و اگر به صورت ردیاب اقای قاسمی

یکشنبه 11 بهمن1394 - 4:38pm
مدیر کل
مدیر کل

جناب رستم خیلی ساده برای شما مثال بزنم. ما همه در دوران مدرسه راجع به ساختار داخلی یک خازن و نحوه تجمع بارهای الکتریکی مثبت و منفی روی صفحات خازن مطالبی خوندیم ولی طی بیش از 20 سال سر و کار داشتن با مدارات الکترونیکی این نکات اصلا به کار شخص بنده نیومده! همینطور در مبحث VLSI که جزو مباحث تخصصی رشته بنده هست ساختارهای مختلف نیمه هادی ها و لایه های P , N رو فرا گرفتیم اما باز این مطالب هم در طراحی و ساخت مدارات هیچوقت کمک خاصی به من نکرده! حالا مباحث فیزیک نظری شما هم برای من چنین حالتی داره. برای انجام یک پروژه مهندسی بسیاری از این مطالب حتی به فرض درست بودن کمک کننده نیستن. هر گاه شما بصورت عملی در مورد شکل امواج خروجی و احیانا سیستم و نوع سنسور دریافتشون بحث کردین میشه کاری صورت داد. وگرنه تا صد سال دیگه هم دانش فیزیک نظری غیر قابل اجرا رو مطرح کنین بدرد من نمیخوره. من آدمی عملگرا هستم و به مباحث تئوری صرفا در حد دریافت بیس اولیه توجه میکنم نه اینکه مدتها درش غرق بشم. کار ما مطالعه فیزیک نیست و فیزیک صرف هم هیچوقت منجر به اختراع یک دستگاه کارامد نشده. واقعیت اینه در مهندسی پیاده سازی پروژه بخودی خود هزاران نکته وجود داره که تمرکز کسی مثل بنده باید روی اونها باشه نه اینکه خودم رو بین تئوریهای درست و غلط بی پایان و بعضا در تناقض با تجربه عملی گرفتار و گیج کنم!
در خصوص اینکه بنده باید به نتیجه صحیح برسم از شما واقعا تعجب میکنم! چون اصلا فکر نمیکنم تجربه عملی شما در ردیابی قابل مقایسه با بنده باشه چه برسه به تعداد کثیری اساتید ردیابی که در همین انجمن حضور دارن. لذا با عرض شرمندگی باید عرض کنم این شما هستین که تا زمانیکه به توجیه ردیابی فلز جدید نرسیدین تمام تئوریهاتون زیر سوال هست! چون پر واضحه که ما صدها ردیاب زن در همین انجمن داریم که با انواع ردیاب از جمله همین طرح میتونن فلز جدید رو ردیابی کنن و شما به اذعان خودتون هیچ دلیلی براش ندارین! حالا از دیگران هم دلیلش رو میخواین در حالیکه بنده از ابتدا گفتم هیچ مطلب ثابت شده علمی در این خصوص جایی درج نشده. اما اگر شما دنبال اثبات تئوریش هستین باید اول تکلیف ردیابی فلز جدید رو روشن کنین تا لااقل طبق تئوریها و فرضیات خودتون درست در بیاد. وگرنه فکر میکنم واضح باشه تئوری که با تجربه عملی منافات داره قطعا از اساس دارای اشکال هست.

یکشنبه 11 بهمن1394 - 4:48pm
مدیر کل
مدیر کل

مثال نقض دیگری که میشه براحتی برای باطل کردن این تئوریها مطرح کرد ردیابی حفره هست! همه کسانی که با ردیاب سر و کار دارن به این واقعیت باور عملی دارن که ردیابی حفره شاید یکی از ساده ترین کارهایی هست که میشه با ردیاب آنتنی انجام داد! حتی بسیاری معتقد هستن ردیابی حفره حتی بهتر و با خطای کمتر نسبت به سایر اهداف انجام میشه و این رو به کرات شنیدم و قابل انکار هم نیست. در حالیکه شما به اذعان خودتون هیچ دلیلی براش ندارین و تئوری ادعایی شما ردیابی حفره رو نمیتونه توجیه کنه! لازمه متذکر بشم ردیابی حفره تقریبا با هر ردیاب آنتنی در دنیا امکانپذیر هست. پس در اینکه این مثال نقض کل تئوری شما رو باطل میکنه جای شکی نیست. هر کسی در میدان علم وارد میشه ؛ این رو بخوبی میدونه که مطلب تئوری که حتی با یک مورد خلاف زیر سوال بره دیگه باطل هست و قابل اتکا نیست. این چیزیه که در درس کلاس اول هر دانشگاه معتبری در دنیا تدریس میشه!

یکشنبه 11 بهمن1394 - 5:07pm
استاد
استاد

نقل قول:
با سلام
دوست خوبم شما با هیچ دستگاهی به بیابون نرو تا مطمعن نشدی که چه کاری برات انجام میده
شما انتنهای درستی بساز و اگر در تستی که گفتم موفق بودی و انتنت کالیبره بود شروع کن به زدن اهداف و پس از تبحر به کار واقعی بپرداز
در رابطه با دستگاه اصلی حقیقتا نتونستم در رابطه با طراحی دقیقش موفق بشم مداری ساختم با کمک دوستان روسی ولی اون چیزی که مد نظرم بود نشد و تفکیک درحد اون چیزی که مدنظرم بود (در حد اتم) محقق نگردید ولی فکر کنم برای کار شما باید جواب خوبی بدهد چون در تست مواد خالص با حجم بیشتر از 10 گرم بالا نتایج خوبی گرفتم ولی متاسفانه این دستگاه در ایران امکان ساخت دقیقش وجود نداره اجازه بدید دوستان و من
داریم روی یک مدار جمع و جور کار میکنیم اگر جناب امیر12345 خان و فریدون عزیز صلاح بدونن به اون دوستانی که واقعا پیگیر بودن و اطلاعات علمی رو درک و پی گیری کردن رایگان بدن
در رابطه با استاد حمید ایشون از برنامه نویسان و نخبگان ما هستند و کار کردن با ایشون باعث افتخاره ولی برای کار باید در رابطه با موضوعات به تفاهم برسیم و فکر کنم جناب حمید با بعضی مسائل علمی این نظریه هنوز مشکل دارن و تا وقتی که ایشون به نتیجه کامل و صحیح نرسند و حتی معایبی اگر است مشخص نکنند این اجتماع کار بیهوده ای خواهد بود
و در رابطه با دو خط اخرتون
امیدتون به خدا باشه و دنبال گنج واقعی باشید

درود بر شما
نمیدونم چرا با اساتیدی چون مهندس حمید و استاد رستم و کوهیار و هادی مگنت و امیر و سید جواد هیچوقت هیچ طرح ردیابی به اخر نمیرسه و جواب دلخواه را نمیشه ازش گرفت البته طرج سید جواد هنوز مبهم مونده یا به حساب دیگه چیزی رو نکرده که توان اون در تفکیک مشخص بشه حتی گزارشی از کرمی هم رسیده که ردیابش نتونسته تفکیک دقیق کنه ولی تونسته در اولین تست فلز را بزنه
به نظر من نبودن طرح کار امد مشکل اصلی هست و ناتوانی اساتید در طراحی یه طرح کارامد
متاسفانه نظریات ردیابی هم اساتید را به جون هم انداخته که مشکل را دوبرابر میکنه و عملا جلوی هر گونه فعالیت مثبت را میگیره
و بدتر از همه مگنت بدن هست که به نقل یکی از دوستانی که ردیاب نویگتور را دارند شرکت این ردیاب ابتدا پیشنهاد داده که اگر ردیاب با بدن شما سازگاری داره اقدام به خرید اون کنید.تنها ردیابی که به گفته دارنده گان اون تفکیک صددرصدی داره
دوستان با جنگ و دعوا و موضع گیری علیه هم کار مثبتی صورت نمیگیره این تایپیک هم داره دیگه متروکه میشه ولی هنوز به جایی نرسیده یا اصلا هم قرار نیست به جایی برسه دو تایپیک با دویست پست هنوز دعوا و مرافه هست اگه واقعا استاد رستم با فریدون و امیر واقعا طرج کارامدی دارند و قصد کمک به دوستان دارند اون را در سایت و یا به گفته استاد رستم به افرادی که واقعا دنبال مطالب و کاوش هستند بدهند تا تکلیف این دو تایپیک هم به یه سرانجامی برسه .ما که دیگه خسته شدیم شما را دیگه نمیدونم

یکشنبه 11 بهمن1394 - 5:09pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

سلام
با تمام احترامی که برای دوستان قدیمی قائلم اما مجبور شدم(از لحاظ وجدانی) یه سری مطالب خدمتتون عرض کنم بدون هیچگونه توضیح اضافی. قصد سفسطه گری و بحث و جدل هم ندارم. تنها قصدم عوض کردن دید عزیزان نسبت به این حرفه ی مجهول و البته مهم و جذاب است.

از اول پیدایش سایتهای فلزیابی و ردیابی مطالب زیادی پیرامون مدارات آنالوگ و دیجیتال و آنتن و لوپ و اپراتوری توسط افراد مختلفی بیان شد که دست همه شونو میبوسم. با همین تلاشها بود که پیشرفت هرچند اندکی در این عرصه بوجود اومد و انصافا بچه های ایران زمین مایه گذاشتند و این حرفه رو بخوبی به پیش بردند.

اما به دلیل مجهول بودن این حرفه(مخصوصا ردیابی) متاسفانه تناقضات و اشتباهات زیادی تحویل داده شد بطوریکه الان هم شاهدیم حتی اساتید اپراتوری دست از روشهای غلط پیشین بر نمیدارند و با همون دیدگاه، کار ردیابی و اپراتوری رو به پیش میبرند و پرواضحه که داریم می بینیم هیچکدام از تلاشهاشون هم به موفقیت منجر نشده و نخواهد شد.

وقتی اینهمه سال این بچه ها خون دل خوردند و از هیچ تلاشی فروگذار نکردند و حفاریها و تستها انجام دادند و نتیجه ایی هم ندیدند جز عده ایی قلیل،که اونها هم بنا بر قاعده شانس و سنس خطا به موفقیت رسیدند!!!! چرا ولکن نیستند و به این روشهای غلط پیشین اصرار دارند؟

مطالبی که به خودم مربوط هست رو عرض میکنم و کاری به باقی مسایل ندارم:
1- فرکانسهایی که بنده در تایپک(آخرین تغییرات - دستورات و فرکانسهای دقیق کاوش با FPL-35) گذاشته ام رو الان برای دفینه رد میکنم و آنها را فقط برای تست سطح میتونم توصیه کنم آنهم برای ریاب 35 و در صورت صلاحدید خودتون.

2- روش های اپراتوری که در لابلای تایپکها بیان کرده ایم رو هم چندان توصیه نمیکنم به این دلیل که هر ردیاب و هر شخص و فرکانسی روش خود را دارند. این مورد احتیاج به توضیح زیادی داره ولی بیشتر از این توضیح نمیدم.

3- اکثر یا مهرباناناتر بگویم اغلب مطالب در مورد اپراتوری ردیاب که قبلا مشغولش بودیم اشتباه است.الانم می بینم با همون اطلاعات غلط پیشین ، تازه واردهارو راهنمایی میکنند.

4- ملکه ی ردیابها!!! بارها شاهد بودیم که عده ایی با کاربریهای مختلف میومدند و شایع میکردند که ما با فلان مارک ردیاب خارجی یا داخلی موفق شدیم و ردیاب مذکور را تبدیل به ملکه ردیاب ها کردند و فروش خوبی هم راه انداختند. اما در عوض دیدیم که همان ردیاب معرفی شده سبب شکستهای زیادی برای دیگر افراد شد. دو حالت وجود دارد.الف) دروغ گفتند و فروشنده بودند و قصد تبلیغ داشتند. ب) اگر واقعا با فلان ردیاب دفینه درآوردن با تمام قدرت میگم عنصر شانس و سنس خطا سبب کشف دفینه شده و به غلط تصور میکنند که طلا رو تفکیک کرده اند.

5- من منکر وجود ردیاب مهم و دفینه زن نیستم اما همه آنچه که در بازار تبلیغ میشه رو رد میکنم و کارائیشونو قبول ندارم بهتر است اسمی نبرم.

6- ردیاب های مهم و دارای تفکیک هم وجود دارند اما هیچوقت مثل بقیه ردیابهای بازار تبلیغ نمیشوند. چون ما نمی بینیم براحتی وجودشون رو نفی میکنیم و شروع میکنیم به سفسطه و صفحه پر کردن.

7- جدا از ردیاب خوب و مهم، اپراتوری هم به اندازه خودش مهم و حیاتیست. بعضی انتظار دارند ردیاب همه کار براشون انجام بده، بعضی معتقدند که ردیاب ردیابه و فقط باید اپراتور خوبی باشی و یا استعداد داشته باشی!!! هردوش غلطه و درستش اینه که همه عناصر باید در کنار هم کار رو درست انجام بدند: هم ردیاب و مدار باید کارایی لازمه رو داشته باشه - هم اپراتور دستگاه رو بفهمه - هم اپراتوریشو یاد بگیره و از دستگاه کار بکشه.
مابقی مسایل از قبیل مگنت بدن و تاثیر ذهن و فرکانس مغز و گروه خونی و این قبیل صحبتها جز موارد فرعی ردیابی محصوب میشوند که قابل مدیریت هستند و اینطور نیست که یکی از این مسایل کل ردیابی رو مختل کنه یا کلا منتفی کنه یا کلا به ردیابی پر و بال دهد.

حرف آخر رو اینگونه بیان میکنم:
ردیاب کار میکنه.
اگر مجهول است دلیل نمیشه ردیابی رو نفی کنیم.
مطمئنا علمی پشت ردیاب و ردیابی وجود دارد اما مثل باقی علوم به اثبات نرسیده و یا به اثبات همگانی و جهانی نرسیده که ما بریم تو ویکیپدیا مطالبش رو کپی کنیم!!!
ردیابهای سری و مهم و محرمانه هم وجود دارد که دست عوام نمیفتند.
هچوقت پول بی زبان را بابت ردیابهای گرانقیمت بازار هدر ندید که کاراییش یک هزارم پول هدر رفته نخواهد بود.

از همه مهمتر دوستان عزیز، سری ترین و محرمانه ترین ردیاب دنیارو داشته باشید بدون خواست خدای متعال موفقیتی نخواهید داشت.
با خدا باشید- مهربان و با اخلاق باشید- به مردم کمک کنید تا خدا کمکتون کنه- به دیگران رحم کنید تا خدا بهتون رحم کنه.
خوشبختی نهایی در گرو رضایت و خوشنودی خداست.
@};-

یکشنبه 11 بهمن1394 - 5:30pm
مدیر کل
مدیر کل

اما در خصوص این مدار خاص گلدن کینگ که شما با یک مدار باس و تریبل تغییراتی در موج خروجیش ایجاد کردین ؛ لازمه مجددا نکاتی رو یاداور بشم. اصل مدار برای اولین بار حدود 4 سال پیش توسط آقای قاسمی از یک ردیاب ساده یونانی کپی برداری و منتشر شده بود. بنده و بسیاری از قدیمی های این انجمن همون موقع این ردیاب رو ساختیم و تست کردیم. قسمت فرستنده که شما ازش استفاده کردین به نسبت خوب کار میکرد و فقط اطلاعات دقیق ترانسش موجود نبود. کما اینکه بنده هم در بررسی های خودم با اسکوپ به همین نتیجه رسیدم که دقت موج خروجی تا حد قابل ملاحطه ای به مشخصات ترانس وابسته هست و این روی دقت و میزان خطای ردیابی تاثیر میذاره. ولی در عین حال این مدار دارای قسمت به اصطلاح گیرنده ای هم بود که به آنتنها متصل میشد و مدارش بنظر ایرادی اساسی داشت چون مصرف باطریش بشدت بالا بود. در هر صورت اون مدار بطور واقعی گیرنده نبود بلکه همون فرکانس 25 هرتز رو به آنتنها هم میداد و با یک ولوم در این فرکانس اندکی تغییر ایجاد میشد تا آنتنها روی هدف مورد نظر واکنش قویتری داشته باشن. بهرحال این قسمت رو هم شما کلا از طرح حذف کردین.
ولی در زمینه تغییرات مدار باس و تریبل در خروجی مدار فرستنده اصلی باید عرض کنم این تغییرات هر چند روی موج 25 هرتز اثری نداره ؛ اما فرکانس موثر در ردیابی اون فلز خاص رو کاملا تحت الشعاع قرار میده! چون مطالعه ساده امواج خروجی حاکی از این هست که موج خروجی در این طرح بصورت یک موج حامل 25 هرتزی و یک موج اصلی با فرکانس ردیابی خود فلز هست. یعنی مثلا برای طلا ما یک پالس 25 هرتز مربعی در خروجی پایه 23 میکرو داریم که طول این پالس یا تقریب خوبی معادل 182 میکرو ثانیه هست. از تقسیم 1 بر 182 میکرو به رقم فرکانسی 5500 هرتز میرسیم که مشخصا فرکانس ردیابی طلا در بسیاری از سیستمهای ردیاب آنتنی فرکانسی هست. تا اینجای کار بطور واضح و مشخص هم در اسکوپ و هم در شبیه سازی پروتئوس دیده میشه و شما نمیتونین انکارش کنین! اما وقتی این پالس ترکیبی با توصیفی که ذکر شد به ترانس منتقل میشه ؛ دیگه پالس مربعی نداریم و بدلیل ماهیت عملکرد ترانس ؛ موج تبدیل به حالت سوزنی ولی با ولتاژ بالا میشه که طول پالسش بطور تقریبی همون رقم اولیه هست! ولی بطور دقیق اینطور نیست چون اثرات خازنی و سلفی و سیستم القایی یک ترانس در مولفه های مختلف این موج تغییرات جزئی ایجاد میکنن. لذا به همین دلیل چنین طرحی با خطاهای بیشتری توام هست چون مثل اینه که شما هارمونیک های بیشتری علاوه بر فرکانس اصلی رو ارسال میکنین. حالا کاری که شما به این مجموعه اضافه کردین مدار باس و تریبل در خروجی موج میکرو بوده. چنین کاری روی موج مربعی اصولا درست نیست و تا بحال در هیچ مدار استانداردی در دنیا انجام نشده و اگر هم هدف تغییر شیب موج پالس مربعی باشه ؛ هر متخصص الکترونیکی این رو بخوبی میدونه که راهش استفاده از آمپلی دارای ولوم باس و تریبل نیست! مدار باس و تریبل اصولا برای مدارات صوتی که دارای ترکیبات فرکانسی متنوع از نوع سینوسی هستن استفاده میشه. وگرنه شما چنین طرحی رو به هر مهندس الکترونیکی نشون بدین به شما میخنده! من اینجا دیگه کاری به تئوریهای مختلف شما ندارم. چیزی که در مدار جلو چشم ماست و در شبیه سازی و مطالعه موج روی اسکوپ هم دیده میشه این رو به ما میگه. پس فکر نمیکنم دیگه تئوری یا توضیحات شما در این مورد اعتباری داشته باشه! مشکلی که ولوم باس و تریبل ایجاد میکنه این هست که شیب موج نهایی کاملا عوض میشه و این به مشکلاتی که در خصوص تاثیر ترانس روی موج عرض کردم اضافه میشه! نتیجه نهایی این هست که شما هر چقدر هم روی تاثیر دو ولوم روی عمق و وزن هدف تاکید کنین ؛ ولی نمیتونین انکار کنین که فرکانس ردیابی هدف بلحاظ تغییر واضح عرض پالس نهایی در قسمتهای مختلف موج عوض میشه و نتیجه این خواهد بود که اهداف بیشتری با این موج ردیابی میشن و خطا در حد قابل ملاحظه افزایش پیدا میکنه. چون هر چه هارمونیک های موثر در خروجی بیشتر باشن به معنی این هست که فرکانسهای بیشتری بصورت همزمان داره ارسال میشه و بدلیل حساسیت بالای فرکانسهای ردیابی ؛ بسیاری از اهداف ناخواسته هم ردیابی خواهند شد. چندین تستی که تا بحال دوستان داشتن تایید کننده این عرض بنده هست که فکر میکنم مطلب کاملا واضحی باشه.
لذا همونطور که قبلا هم عرض شد ؛ این ردیاب جواب میده ولی نه اونجور که ما مد نظرمون هست! ردیاب اصلی گلدن کینگ هم که خطای کمتری داشت زیاد نتیجه جالبی به همراه نداشت چه برسه به این طرح تغییر داده شده که تغییراتش به صورت اصولی نبوده. اصولا کار کردن روی موج مربعی در ردیابی بسیار حساس تر از این حرفهاست که حتی بخواین یک خازن در خروجیش قرار بدین! چه برسه به سایر قطعات آنالوگ که روی لبه های بالارونده و پایین رونده و مساله آندرشوت و آورشوت موج مربعی تاثیر زیادی دارن. لذا برای تقویت و فیلتر امواج هر طرحی که دارین بهتره روی امواج سینوسی پیاده کنین. کار کردن با موج مربعی نیاز به تخصص واقعی در زمینه امواج دیجیتال داره چرا که ماهیت موج مربعی دیجیتال هست. ولی برعکس موج سینوسی ماهیتی آنالوگ داره و انواع مدارات امپلی و فیلتر و ترانس معمولا روی موج سینوسی جواب خوبی میدن.

یکشنبه 11 بهمن1394 - 5:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
جناب رستم خیلی ساده برای شما مثال بزنم. ما همه در دوران مدرسه راجع به ساختار داخلی یک خازن و نحوه تجمع بارهای الکتریکی مثبت و منفی روی صفحات خازن مطالبی خوندیم ولی طی بیش از 20 سال سر و کار داشتن با مدارات الکترونیکی این نکات اصلا به کار شخص بنده نیومده! همینطور در مبحث VLSI که جزو مباحث تخصصی رشته بنده هست ساختارهای مختلف نیمه هادی ها و لایه های P , N رو فرا گرفتیم اما باز این مطالب هم در طراحی و ساخت مدارات هیچوقت کمک خاصی به من نکرده! حالا مباحث فیزیک نظری شما هم برای من چنین حالتی داره. برای انجام یک پروژه مهندسی بسیاری از این مطالب حتی به فرض درست بودن کمک کننده نیستن. هر گاه شما بصورت عملی در مورد شکل امواج خروجی و احیانا سیستم و نوع سنسور دریافتشون بحث کردین میشه کاری صورت داد. وگرنه تا صد سال دیگه هم دانش فیزیک نظری غیر قابل اجرا رو مطرح کنین بدرد من نمیخوره. من آدمی عملگرا هستم و به مباحث تئوری صرفا در حد دریافت بیس اولیه توجه میکنم نه اینکه مدتها درش غرق بشم. کار ما مطالعه فیزیک نیست و فیزیک صرف هم هیچوقت منجر به اختراع یک دستگاه کارامد نشده. واقعیت اینه در مهندسی پیاده سازی پروژه بخودی خود هزاران نکته وجود داره که تمرکز کسی مثل بنده باید روی اونها باشه نه اینکه خودم رو بین تئوریهای درست و غلط بی پایان و بعضا در تناقض با تجربه عملی گرفتار و گیج کنم!
در خصوص اینکه بنده باید به نتیجه صحیح برسم از شما واقعا تعجب میکنم! چون اصلا فکر نمیکنم تجربه عملی شما در ردیابی قابل مقایسه با بنده باشه چه برسه به تعداد کثیری اساتید ردیابی که در همین انجمن حضور دارن. لذا با عرض شرمندگی باید عرض کنم این شما هستین که تا زمانیکه به توجیه ردیابی فلز جدید نرسیدین تمام تئوریهاتون زیر سوال هست! چون پر واضحه که ما صدها ردیاب زن در همین انجمن داریم که با انواع ردیاب از جمله همین طرح میتونن فلز جدید رو ردیابی کنن و شما به اذعان خودتون هیچ دلیلی براش ندارین! حالا از دیگران هم دلیلش رو میخواین در حالیکه بنده از ابتدا گفتم هیچ مطلب ثابت شده علمی در این خصوص جایی درج نشده. اما اگر شما دنبال اثبات تئوریش هستین باید اول تکلیف ردیابی فلز جدید رو روشن کنین تا لااقل طبق تئوریها و فرضیات خودتون درست در بیاد. وگرنه فکر میکنم واضح باشه تئوری که با تجربه عملی منافات داره قطعا از اساس دارای اشکال هست.

ممنون دوست من
من هیچ وقت نگفتم که فلز جدید رو نمیشه زد من گفتم که اگر طلا رو از جیبتون در بیارید(یعنی هیچ سکونی در میدان پایه و یا نزدیک میدان دیگر و یا هر دلیلی برای مرتعش شدن)نمیتونید ردیابیش کنید چون به قول دوستان اون انرژی که لازمه تا انتن رو حرکت بده نداره و به جرات میتونم بگم توهمه
مثال طلا به هیچ عنوان این امکان وجود نداره که بشه این تست رو انجام داد و از 3 روز تا 198 روز طول میکشه
شاید برای اهن پیش بیاد که خیلی سریع به ارتعاش در بیاد و موج ارسال کنه ولی در عناصر میان جدول بعید است و اگر هم هست نیرویست ناشناخته
و در رابطه با حفره
دوست من اتفاقا حفره ها ی بهترین نقطه برای تجمع میدان زمین هستند وتنها نقاطی هستند برای ردیابی که خود میدان دارند و نیاز به ارسال و تبدیل موج ندارند
بنابر این یک حفره و یا یک گسل و یا یک راه خود دارای میدان مغناطیسی است و عامل حرکت انتن ولی یک عنصر مدفون در حالت ارتعاش تولید موج دارد و تشدید موج و سپس گیرندگی-امیدوارم منظور کامل باشد
شما یکسمت کره زمین را قطب n , قطب دیگر را قطبs در نظر بگیرید هر حفره در زمین میتواند مخالف قطبین میدان داشته باشد
و شما با یک تست ساده و یک قطب نما میتونید حرکت اونرو بر روی حفره ببینید
استاد حمید عزیز در رابطه با تجربه انتن زنی و بهتر بگویم درست انتن زنی به امید روزی که یک روز در کنار هم باهم تستی انجام دهیم و مطمعنم با توجه به سوابقی که در این ضمینه دارم شما بهترید
م.فق باشید

یکشنبه 11 بهمن1394 - 5:40pm
مدیر کل
مدیر کل

دوست عزیز جناب رستم ؛ شما تصور میکنین این همه ردیاب زنی که قطعه ای طلا همراه خودشون میبرن و علاوه بر تست یا تمرین روی خود اون ؛ برای مطمئن تر شدن از نتیجه کاوش استفاده میکنن ؛ این قطعه طلا رو از کجاشون در میارن؟! :D خیلیاشون از جیب یا کوله و کیف در میارن و بلافاصله هم تست میکنن و جواب میگیرن! بر خلاف چیزی هم که شما فرمودین خیلیاش هم حالت ذهینتی نداره. اگر به ذهنیت باشه که نمیشه هدف مخفی شده رو پیدا کرد. البته ذهنیت متاسفانه همیشه در ردیابی دخیل هست و این به شخص اپراتور هم بستگی زیادی داره. همونطور که القائاتی هم که شما بر اساس تئوری خودتون به کاربران منتقل میکنین میتونه روی ذهنیتشون اثر مثبت یا خدای نکرده منفی داشته باشه! ولی در هر صورت فلز جدید بلافاصله و در واقع با فاصله زمانی ثانیه ای از زمانیکه مخفی میشه قابل ردیابی هست و تعداد کاربران زیادی در همین انجمن قادر به انجام و تاییدش هستن. پس تئوری شما حداقل در این بخش مردود هست. چون مطلب واضحیه که هزاران هزار بار تست شده!

یکشنبه 11 بهمن1394 - 5:53pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 128 , 129 , 130 , 131 , 132 , 133 , 134 ... 192  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: iran zamin و 92 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure