سلام
با تمام احترامی که برای دوستان قدیمی قائلم اما مجبور شدم(از لحاظ وجدانی) یه سری مطالب خدمتتون عرض کنم بدون هیچگونه توضیح اضافی. قصد سفسطه گری و بحث و جدل هم ندارم. تنها قصدم عوض کردن دید عزیزان نسبت به این حرفه ی مجهول و البته مهم و جذاب است.
از اول پیدایش سایتهای فلزیابی و ردیابی مطالب زیادی پیرامون مدارات آنالوگ و دیجیتال و آنتن و لوپ و اپراتوری توسط افراد مختلفی بیان شد که دست همه شونو میبوسم. با همین تلاشها بود که پیشرفت هرچند اندکی در این عرصه بوجود اومد و انصافا بچه های ایران زمین مایه گذاشتند و این حرفه رو بخوبی به پیش بردند.
اما به دلیل مجهول بودن این حرفه(مخصوصا ردیابی) متاسفانه تناقضات و اشتباهات زیادی تحویل داده شد بطوریکه الان هم شاهدیم حتی اساتید اپراتوری دست از روشهای غلط پیشین بر نمیدارند و با همون دیدگاه، کار ردیابی و اپراتوری رو به پیش میبرند و پرواضحه که داریم می بینیم هیچکدام از تلاشهاشون هم به موفقیت منجر نشده و نخواهد شد.
وقتی اینهمه سال این بچه ها خون دل خوردند و از هیچ تلاشی فروگذار نکردند و حفاریها و تستها انجام دادند و نتیجه ایی هم ندیدند جز عده ایی قلیل،که اونها هم بنا بر قاعده شانس و سنس خطا به موفقیت رسیدند!!!! چرا ولکن نیستند و به این روشهای غلط پیشین اصرار دارند؟
مطالبی که به خودم مربوط هست رو عرض میکنم و کاری به باقی مسایل ندارم:
1- فرکانسهایی که بنده در تایپک(آخرین تغییرات - دستورات و فرکانسهای دقیق کاوش با FPL-35) گذاشته ام رو الان برای دفینه رد میکنم و آنها را فقط برای تست سطح میتونم توصیه کنم آنهم برای ریاب 35 و در صورت صلاحدید خودتون.
2- روش های اپراتوری که در لابلای تایپکها بیان کرده ایم رو هم چندان توصیه نمیکنم به این دلیل که هر ردیاب و هر شخص و فرکانسی روش خود را دارند. این مورد احتیاج به توضیح زیادی داره ولی بیشتر از این توضیح نمیدم.
3- اکثر یا مهرباناناتر بگویم اغلب مطالب در مورد اپراتوری ردیاب که قبلا مشغولش بودیم اشتباه است.الانم می بینم با همون اطلاعات غلط پیشین ، تازه واردهارو راهنمایی میکنند.
4- ملکه ی ردیابها!!! بارها شاهد بودیم که عده ایی با کاربریهای مختلف میومدند و شایع میکردند که ما با فلان مارک ردیاب خارجی یا داخلی موفق شدیم و ردیاب مذکور را تبدیل به ملکه ردیاب ها کردند و فروش خوبی هم راه انداختند. اما در عوض دیدیم که همان ردیاب معرفی شده سبب شکستهای زیادی برای دیگر افراد شد. دو حالت وجود دارد.الف) دروغ گفتند و فروشنده بودند و قصد تبلیغ داشتند. ب) اگر واقعا با فلان ردیاب دفینه درآوردن با تمام قدرت میگم عنصر شانس و سنس خطا سبب کشف دفینه شده و به غلط تصور میکنند که طلا رو تفکیک کرده اند.
5- من منکر وجود ردیاب مهم و دفینه زن نیستم اما همه آنچه که در بازار تبلیغ میشه رو رد میکنم و کارائیشونو قبول ندارم بهتر است اسمی نبرم.
6- ردیاب های مهم و دارای تفکیک هم وجود دارند اما هیچوقت مثل بقیه ردیابهای بازار تبلیغ نمیشوند. چون ما نمی بینیم براحتی وجودشون رو نفی میکنیم و شروع میکنیم به سفسطه و صفحه پر کردن.
7- جدا از ردیاب خوب و مهم، اپراتوری هم به اندازه خودش مهم و حیاتیست. بعضی انتظار دارند ردیاب همه کار براشون انجام بده، بعضی معتقدند که ردیاب ردیابه و فقط باید اپراتور خوبی باشی و یا استعداد داشته باشی!!! هردوش غلطه و درستش اینه که همه عناصر باید در کنار هم کار رو درست انجام بدند: هم ردیاب و مدار باید کارایی لازمه رو داشته باشه - هم اپراتور دستگاه رو بفهمه - هم اپراتوریشو یاد بگیره و از دستگاه کار بکشه.
مابقی مسایل از قبیل مگنت بدن و تاثیر ذهن و فرکانس مغز و گروه خونی و این قبیل صحبتها جز موارد فرعی ردیابی محصوب میشوند که قابل مدیریت هستند و اینطور نیست که یکی از این مسایل کل ردیابی رو مختل کنه یا کلا منتفی کنه یا کلا به ردیابی پر و بال دهد.
حرف آخر رو اینگونه بیان میکنم:
ردیاب کار میکنه.
اگر مجهول است دلیل نمیشه ردیابی رو نفی کنیم.
مطمئنا علمی پشت ردیاب و ردیابی وجود دارد اما مثل باقی علوم به اثبات نرسیده و یا به اثبات همگانی و جهانی نرسیده که ما بریم تو ویکیپدیا مطالبش رو کپی کنیم!!!
ردیابهای سری و مهم و محرمانه هم وجود دارد که دست عوام نمیفتند.
هچوقت پول بی زبان را بابت ردیابهای گرانقیمت بازار هدر ندید که کاراییش یک هزارم پول هدر رفته نخواهد بود.
از همه مهمتر دوستان عزیز، سری ترین و محرمانه ترین ردیاب دنیارو داشته باشید بدون خواست خدای متعال موفقیتی نخواهید داشت.
با خدا باشید- مهربان و با اخلاق باشید- به مردم کمک کنید تا خدا کمکتون کنه- به دیگران رحم کنید تا خدا بهتون رحم کنه.
خوشبختی نهایی در گرو رضایت و خوشنودی خداست.