انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 3:45pm

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 437 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 15 , 16 , 17 , 18 , 19 , 20 , 21 ... 44  بعدی
 fpl 35 تقویت و تغییرات 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

rot نوشته است:
دوستان تا اینجا خدارو شکر تو دسته ها خوب جواب داد
اما دوستانی که دنبال حساسیت بیشتر به طلا هستن راه حلی هست که عالی جواب داده و فقط هزینه بره و شاید نزدیک به هفتصد هزار تومان بشه
اگر کسی خواست بگه که بگم چکار کنه
البته پولی که خرج میشه قابل برگشته

ممنون اقای روت..البته بنده مجرد هستم داداش.ولی انشالله میام تا ببینم چیکار میتونیم بکنیم.اینکه اقا سعید میگن قدرت بالا میره اما درصد خطا بیشتر میشه نظرتون چیه؟؟
راه حلتون رو درمورد افزایش طلا بفرمایید..قطعا منظورتون خوراک طلاست که باید طلا بخریم چون دراینصورت هست که قابل برگشت میتونه باشه.

جمعه 21 فروردین1394 - 5:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: IRAN !
امیر جان هم خوراک و هم دسته ی برنجی رو میدی آب طلا میزنن نقره فروشها و بعد با شارلاک عایق و با وارنیش میپوشونی
البته این کارو یکی از اساتید ردیابی رو دسته های خودش پیاده کرده ,و مقدار پنج ونیم گرم دقیق طلای شکسته و قدیمی از یک طلا فروش آشنا میگیری ,و مخخلوطی از طلای جدید و قدیمی رو ریز ریز کرده داخل دسته میریزی

قسمت !

جمعه 21 فروردین1394 - 6:11pm
استاد
استاد

saeeed60h نوشته است:
rot نوشته است:
تا همین جاشم که توضیح دادم اگر یکم هوش داشته باشی , خودت میتونی یه ردیاب بسازی که تو تست دهنت باز بمونه
شما هر مولد فرکانسی رو به یه تقویت کننده بده و تو خروجیش از چوک صوتی استفاده کن و باهاش پراپ بساز
برا زمین
اونوقت با سی و پنج یا هر ردیابی که تو انجمن هست بزن به دسته هات , اگر جواب نگرفتی بیا خسارت میدم
اما دلتای یک
من هرچقدر هم نفهم باشم , چیزی که ساختم فرکانس رو از بیست هرتز تا بیست کیلو هرتز رو صافی تو چهار کانال متفاوت میده و سه فرکانس مجزا
و پراپ ها و....
بماند!
عکس قسمتی از مدارم رو برا کمانگیر فرستادم
نیازیم ندارم تو تاییدم کنی
یا مسخره ,
جرات اینو دارم که مبارز بطلبم
با هر ردیاب خارجی صد میلیونی
بیاد وسط
این گوی و این میدان

سلام اینی که شما میفرمایید میشه همون مکمل سینوسی که قبلا تست شده و جواب داده .اینجور که من فهمیدم شما با فرکانس متفاوت پراب میزنید .اینجوری فقط ردیابی قویتر میشه و بعضی مواقع خطاها حذف میشن و بیشتر مواقع خطا میزنید .حالا شما فرکانس رو با ردیاب یکی کن ببین چی میشه

درود بر شما
نظر من هم با اقا سعید یکی هست هر چی تعداد فرکانس بیبشتر باشه و ثبات نداشته باشه درصد خطای ما بیشتر هست در ضمن این نوع فرکانسهای بالا از امواج عمق زنی خوبی نداره و فقط سطح را پوشش میده و صرفا برای ردیابی خوب هست نه تفکیک.اگه ولتاز این ردیابها بالا باشه درصد اینکه مواد معدنی و ذرات را بزنه خیلی بالا میرود ردیاب گلدن کینگ با ولتاز حدود 1000 ولت خروجی تقریبا بهترین گزینه برای ردیابی هست که تقریبا هزینه خیلی کمی هم داره صرفا ما دنبال یک طرح برای تفکیک هستیم ردیاب 35 برای 50 متر در حد عالی برای ردیابی در کوهستان و زمینهای سنگلاخی جواب میده همین برای ما کافی هست مشکل ما فقط تفکیک هست که باید راهی برای اون پیدا بشه

جمعه 21 فروردین1394 - 7:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

استاد جاوید عزیز
من دیگه حرفی ندارم
و هر چی شما بگید
اما من باز هم عرض میکنم
ولتاژ بالا هیچ دردی رو دوا نمیکنه !
بلکه این قدرت خروجی سیگنال و آمپره که کمک کننده هست !
و ولتاژ بالا دیگه فرکانسی نیست و فقط ولتاژ با شکل موج ناپایداره , و با اتصال به زمین حکم ارت رو پیدا میکنه !
با تمام احترامی که براتون قایلم , اما روش شما رو درست و منطقی نمیدونم
و ترانس برق گرچه تو خروجی موج داره اما برای منظور تولید ولتاژه , اما چوک های صوتی همون if یا تقویت سیگنال و فرکانس را انجام میدهند !
و قابل استفاده برای ردیابی
روزی به صحت گفته های من ایمان می اورید !

کوچیک شما
س ص !

قسمت !

جمعه 21 فروردین1394 - 8:09pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ساخت ترانس صوتی

http://www.aparat.com/v/rWPqR/%D8%B3%D8 ... 8%AA%DB%8C

به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن , تعظیم آنان همانند خم شدن دو سرکمان است که هرچه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است.
خشایار شاه

جمعه 21 فروردین1394 - 8:20pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

بازم مرسی دلتا جان , وگرنه اونیکی دلتا میگفت مگه ترانس صوتی هم هست !

قسمت !

جمعه 21 فروردین1394 - 8:39pm
مدیر کل
مدیر کل

rot نوشته است:
استاد جاوید عزیز
من دیگه حرفی ندارم
و هر چی شما بگید
اما من باز هم عرض میکنم
ولتاژ بالا هیچ دردی رو دوا نمیکنه !
بلکه این قدرت خروجی سیگنال و آمپره که کمک کننده هست !
و ولتاژ بالا دیگه فرکانسی نیست و فقط ولتاژ با شکل موج ناپایداره , و با اتصال به زمین حکم ارت رو پیدا میکنه !

با تمام احترامی که براتون قایلم , اما روش شما رو درست و منطقی نمیدونم
و ترانس برق گرچه تو خروجی موج داره اما برای منظور تولید ولتاژه , اما چوک های صوتی همون if یا تقویت سیگنال و فرکانس را انجام میدهند !
و قابل استفاده برای ردیابی
روزی به صحت گفته های من ایمان می اورید !

کوچیک شما
س ص !

واقعا خسته نباشید! همین دو خط مطلب شما نشون داد که کلا به بیراهه میرین! دوست عزیز میشه بفرمایین آمپر بالا در امواج ردیابی دقیقا از کجا عبور میکنن که اهمیت داشته باشن؟! آمپر وقتی در یک سیستم تاثیر داره که از چیزی عبور کنه. مقاومت خاک یا هوا رو که دیگه میدونیم تا چه حد بالاست که هیچ جریان محسوسی ازش عبور نکنه! اگر هم بخواین این جریان رو از یک سیم پیچ عبور بدین که سبب تولید میدان مغناطیسی قوی بشه ؛ خب این دیگه با ذات ردیابی فرکانسی تناقض پیدا میکنه و تبدیل به سیستم دیگری میشه!
مطلب دوم از اولی هم جالب تر بود! چه کسی گفته ولتاژ بالا دیگه فرکانسی نیست؟! شما با این سطح دانش دنبال دستیابی به نتایج بهتر هستین؟ اون هم وقتی ساده ترین مسائل امواج رو نمیدونین؟ یک موج فرکانسی رو میشه با ولتاژ خیلی بالایی هم تولید کرد! حداقل فرکانسهایی که ما در ردیاب استفاده میکنیم میشه تا چند صد ولت هم تقویت کرد. ولی هر چقدر ولتاژ بالاتری نیاز داشته باشین کار طراحی مدار و ترانس توام با حفظ کیفیت موج مشکل تر میشه.
استفاده از ترانس صوتی یا با لفظ صحیح ترش چوک صوتی رو هم بنده در ابتدای مسیر مکمل ردیاب آزمایش کردم و نتیجه رو در اختیار دوستان گذاشتم. چوک صوتی هر چند خوبه ولی درجه تقویتش در حد ترانس های برق نیست. بنظر من یک ترانس مخصوص دست ساز بصورت حسابشده بهترین جواب رو میتونه بده.
در مورد ارسال موج سینوسی با فرکانسی متفاوت ؛ بنده با دوستان موافقم که خطا افزایش پیدا میکنه. چون هر فرکانسی که در ردیابی ترکیب میشه خودش به تنهایی میتونه اهداف جدیدی رو ردیابی کنه و این مساله قابل انکار نیست!
کلا فکر میکنم دیگه کار به جایی رسیده که هر کسی هر تغییری در ردیاب میده و بر اساس ذهنیت خودش تصور میکنه که جواب مطلوب گرفته و شروع به ارائه یک نظریه جدید میکنه! فراموش نکنین کسی مثل بنده که بر اساس حداقل های علمی بحث ردیاب و با مطالعه ردیاب های مختلف این کار رو شروع کردم ؛ از آغاز راه ردیاب دیجیتال یعنی نسخه 22 تا پایان راه یعنی ارائه ردیاب 35 تنها 4 ماه زمان صرف کردم! درسته از چند ماه قبلش تحقیقات و تستهایی میکردم ولی کل پیاده سازی پروژه برای من بیش از 4 ماه وقت نبرد! حالا بنظر شما همین طرح مکمل یا سایر نظریه ها که هر کدوم ماهها وقت دوستان رو گرفته و هنوز نتیجه قطعی حاصل نشده چه علتی میتونه داشته باشه؟ جواب سادست. مسیر بطور دقیق درست نیست یا توقع دوستان چیزی هست که کلا از سیستم ردیاب بر نمیاد. پس بیش از اون که موفقیتی در کار باشه وقت هست که داره میگذره و دوستان هر ازگاهی همچنان نظریات جدید ارائه میدن.

جمعه 21 فروردین1394 - 9:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهندس حمید عزیز
ولتاژ که از هزار ولت بگزره حریم داره , و با کوییل نیسان و یا موتور هرگز نمیشه ردیابی کرد
اگر اشتباه میگم بفرمایید !
کوییل یا های ولتاژ از لحاظ سیم پیچی در خروجی یک سیم داره و اصلا موجی نیست و ولتاژ بالاست
این برداشت منه , اگرم اشتباهه بازم ببخشید سطح سواد ما تجربیه !
یعنی شما مهندس قبول دارید که به کوییل فرکانس بدیم ولتاژ خروجی همون شکل موج ور داره ؟؟!

قسمت !

جمعه 21 فروردین1394 - 9:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهندس حمید عزیز
چوک های صوتی رو میشه خیلی قویتر پیچید
کاری که دوست من انجام داد و البته استاد پیچیدن سیم برای خیلی چیزاست
محاسبه چوک های صوتی خیلی پیچیده هست اما نتیجه کار در خروجی وات بالا و حفظ شکل موج هست !
من تجربه ای در سیم پیچی ندارم مهندس , اما واقعا کوییل ها نمیتونن بکار ردیابی بیاد !!!

قسمت !

جمعه 21 فروردین1394 - 9:12pm
مدیر کل
مدیر کل

دوست عزیز شما حتی نوشته ها رو هم دقیق مطالعه نمیکنین! بحث من این نبود که ولتاژ بالا الزاما بدرد ردیابی میخوره. اگر نظر من این بود که از ابتدا خودم بدنبال ولتاژ بالا میرفتم. ولی مبینین که پیک تا پیک امواح ردیاب 35 فقط 10 ولت هست و با این حال منطقه وسیعی رو میتونه ردیابی کنه! پس این خودش نشون میده اگر راه رو درست برین نه ولتاژ خیلی بالا لازمه و نه آمپر هیچ تاثیری داره. من اون جواب رو در پاسخ به نکته غلط شما عرض کردم که فرمودین ولتاژ بالا دیگه فرکانسی نیست!!! خود نوشتن چنین جمله ای کلا از یک آدم فنی بعیده!
بنده اسم از کوئل ماشین نبردم. مشخصا عرض کردم یک ترانس دستساز حسابشده بر اساس فرکانسهای ردیابی و ولتاژ مورد نیاز قطعا بهترین جواب رو میده. خوبه دوستان بدونن که هیچ یک از ترانسهای موجود دارای مختصات دقیق بدردبخور برای تقویت امواج ردیابی نیست. چوک صوتی هر چند از نظر کیفیت خوبه ولی اگر نظر بعضی دوستان به ولتاژ های بالا باشه دیگه جوابگو نیست چون چوک صوتی اصلا برای ولتاژ بالا طراحی نشده. در صورتیکه ترانس بدرستی طراحی شده باشه میتونه در یک طیف فرکانسی مشخص و برای نهایت ولتاژی که براش طراحی شده شکل موج سینوسی رو بگیره و خروجی رو بصورت تقویت شده به همون شکل ارائه بده. شرط بر ورودی سینوسی با کیفیت هست! وگرنه ترانس برای تقویت هیچ نوع شکل موجی به جز سینوسی مناسب نیست. این مسائل بسادگی به کمک یک اسکوپ قابل بررسیه. لذا دوستانی که میخوان خودشون روی این مسائل کار کنن باید حتما یک اسکوپ خوب داشته باشن.
جناب rot شما هم در عوض این 18 صفحه مطلبی که در نهایت هیچ کس چیزی برای پیاده سازی ازش متوجه نشد ؛ خوبه لطف کنین الان یک تصویر از شکل موج نهایی مورد نظرتون که توسط اسکوپ گرفته شده قرار بدین تا بررسی کنیم ببینیم دقیقا چکار کردین.

جمعه 21 فروردین1394 - 9:16pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 437 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 15 , 16 , 17 , 18 , 19 , 20 , 21 ... 44  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 62 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure