rot نوشته است:
استاد جاوید عزیز
من دیگه حرفی ندارم
و هر چی شما بگید
اما من باز هم عرض میکنم
ولتاژ بالا هیچ دردی رو دوا نمیکنه !
بلکه این قدرت خروجی سیگنال و آمپره که کمک کننده هست !
و ولتاژ بالا دیگه فرکانسی نیست و فقط ولتاژ با شکل موج ناپایداره , و با اتصال به زمین حکم ارت رو پیدا میکنه !
با تمام احترامی که براتون قایلم , اما روش شما رو درست و منطقی نمیدونم
و ترانس برق گرچه تو خروجی موج داره اما برای منظور تولید ولتاژه , اما چوک های صوتی همون if یا تقویت سیگنال و فرکانس را انجام میدهند !
و قابل استفاده برای ردیابی
روزی به صحت گفته های من ایمان می اورید !
کوچیک شما
س ص !
واقعا خسته نباشید! همین دو خط مطلب شما نشون داد که کلا به بیراهه میرین! دوست عزیز میشه بفرمایین آمپر بالا در امواج ردیابی دقیقا از کجا عبور میکنن که اهمیت داشته باشن؟! آمپر وقتی در یک سیستم تاثیر داره که از چیزی عبور کنه. مقاومت خاک یا هوا رو که دیگه میدونیم تا چه حد بالاست که هیچ جریان محسوسی ازش عبور نکنه! اگر هم بخواین این جریان رو از یک سیم پیچ عبور بدین که سبب تولید میدان مغناطیسی قوی بشه ؛ خب این دیگه با ذات ردیابی فرکانسی تناقض پیدا میکنه و تبدیل به سیستم دیگری میشه!
مطلب دوم از اولی هم جالب تر بود! چه کسی گفته ولتاژ بالا دیگه فرکانسی نیست؟! شما با این سطح دانش دنبال دستیابی به نتایج بهتر هستین؟ اون هم وقتی ساده ترین مسائل امواج رو نمیدونین؟ یک موج فرکانسی رو میشه با ولتاژ خیلی بالایی هم تولید کرد! حداقل فرکانسهایی که ما در ردیاب استفاده میکنیم میشه تا چند صد ولت هم تقویت کرد. ولی هر چقدر ولتاژ بالاتری نیاز داشته باشین کار طراحی مدار و ترانس توام با حفظ کیفیت موج مشکل تر میشه.
استفاده از ترانس صوتی یا با لفظ صحیح ترش چوک صوتی رو هم بنده در ابتدای مسیر مکمل ردیاب آزمایش کردم و نتیجه رو در اختیار دوستان گذاشتم. چوک صوتی هر چند خوبه ولی درجه تقویتش در حد ترانس های برق نیست. بنظر من یک ترانس مخصوص دست ساز بصورت حسابشده بهترین جواب رو میتونه بده.
در مورد ارسال موج سینوسی با فرکانسی متفاوت ؛ بنده با دوستان موافقم که خطا افزایش پیدا میکنه. چون هر فرکانسی که در ردیابی ترکیب میشه خودش به تنهایی میتونه اهداف جدیدی رو ردیابی کنه و این مساله قابل انکار نیست!
کلا فکر میکنم دیگه کار به جایی رسیده که هر کسی هر تغییری در ردیاب میده و بر اساس ذهنیت خودش تصور میکنه که جواب مطلوب گرفته و شروع به ارائه یک نظریه جدید میکنه! فراموش نکنین کسی مثل بنده که بر اساس حداقل های علمی بحث ردیاب و با مطالعه ردیاب های مختلف این کار رو شروع کردم ؛ از آغاز راه ردیاب دیجیتال یعنی نسخه 22 تا پایان راه یعنی ارائه ردیاب 35 تنها 4 ماه زمان صرف کردم! درسته از چند ماه قبلش تحقیقات و تستهایی میکردم ولی کل پیاده سازی پروژه برای من بیش از 4 ماه وقت نبرد! حالا بنظر شما همین طرح مکمل یا سایر نظریه ها که هر کدوم ماهها وقت دوستان رو گرفته و هنوز نتیجه قطعی حاصل نشده چه علتی میتونه داشته باشه؟ جواب سادست. مسیر بطور دقیق درست نیست یا توقع دوستان چیزی هست که کلا از سیستم ردیاب بر نمیاد. پس بیش از اون که موفقیتی در کار باشه وقت هست که داره میگذره و دوستان هر ازگاهی همچنان نظریات جدید ارائه میدن.