انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 8:48am

پاسخ به موضوع  [ 775 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 20 , 21 , 22 , 23 , 24 , 25 , 26 ... 78  بعدی
 Treasure Scope Quad 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: اصفهان
با سلام
خوب شما از ایسی ad9833 با میکروی atmega16 رو هم استفاده کردید . اینو هم یه امتحان بکنید ....
شاید نظرتون برگشت . من از شما شاید کوچکنر باشم و تحربه زیادی نداشته باشم اما همین ایسیها با خروجی انالوگ هم می توانند جواب گوی کار ما باشند فرکانس تنها کافی نیست باید دیلی و شکل موج و چند پارامتر دیگر رو هم تنظیم کرد .
با تشکر

زندگی قصه تلخیست که یک مرغ مهاجر دارد...

جمعه 8 آذر1392 - 3:58pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان وبانتامای عزیز من یک مدار از تراشه max پیدا کردم دوستان نظر بدن و هر کسی هم با این تراشه کار کرده نتیجش رو بیان کنه تا همگی استفاده کنیم خسته نباشین :YMBRINGITON:

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

جمعه 8 آذر1392 - 10:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام
آقا بهرام براتون مقدور هست تا این مدار رو همینجا آپ کنین؟

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

جمعه 8 آذر1392 - 10:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

البته نا گفته نمونه بانتاما جان پیشنهاد دادن از این تراشه استفاده کنیم امیدوارم جواب بده ..ویک مدار من تو کتاب دارم که ایسیهای ttl استفاده کرده خروجیش سینوسی دیجیتال هست حتما یک عکس ازش میزارم به نظرم بد نمیاد

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 8 آذر1392 - 10:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

کاوشگر جان من که دستم به این تراشه بند نشد شهرمونو زیرو رو کردم پیدا نکردم اگه پیدا کردی سریع درستش کن نتیجش هر چی باشه با دل وجان میپذیریم :((
واسه مقاومت خروجی یک بار حذفش کن تست بگیر ویک بار هم با مقاومت تست کن اگه 50 اهم پیدا نکردی دوتا 100 اهم موازی کن میشه 50 اهم

جمعه 8 آذر1392 - 10:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان عزیز اینم مدار داخل کتاب منبعش هم 308 مدار هستش .فرکانس مورد نظر مربعی رو به ورودی میدی خروجیش سینوسی دیجیتال هست جالب اینجاست که هارمونیکهای فردی رو که روی موج مربعی هست رو در خروجی حذف میکنه یاخیلی ناچیز میکنه که قابل قبول هست ماهم یک موج تمیز میخوایم واسه کار که احتیاجی واسه فیلتر گذاشتن نداره این صحبت های داخل کتاب هست که من گفتم نظرتون چیه... :ymparty:

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

شنبه 9 آذر1392 - 7:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

بهرام نوشته است:
دوستان عزیز اینم مدار داخل کتاب منبعش هم 308 مدار هستش .فرکانس مورد نظر مربعی رو به ورودی میدی خروجیش سینوسی دیجیتال هست جالب اینجاست که هارمونیکهای فردی رو که روی موج مربعی هست رو در خروجی حذف میکنه یاخیلی ناچیز میکنه که قابل قبول هست ماهم یک موج تمیز میخوایم واسه کار که احتیاجی واسه فیلتر گذاشتن نداره این صحبت های داخل کتاب هست که من گفتم نظرتون چیه... :ymparty:

بهرام جان خسته نباشی

من که از این مدارای آنالوگ خیری ندیدم :D

شما تست کن نتیجه رو اعلام کن :ymhug:

آی سی مورد نظر رو جوان الکتریک داره حدود 45000

ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر

دوشنبه 11 آذر1392 - 8:41pm
استادیار
استادیار

محل اقامت: ایران
بهرام نوشته است:

با سلام
دوست عزیز به نظر من اگه از سیگنال ژنراتور مربعی متغیر استفاده میکنید این مدار به دردتون میخوره.آس سی4040 یه شمارنده منطقی هست که خروجیهاش و به آی سی4030 که دارای چهار عدد گیت دیجیتالxor هستش داده و در آخر هم از یه آپ امپ معمولی برای تقویت خروجی فرکانس استفاده شده که به نظرم یه طراحی ساده و تمیزه.اگه سیگنال ژنراتور سینوسی داشته باشین اصلا به این مدار نیاز نیست.

سه شنبه 12 آذر1392 - 9:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممنون استاد کرمی عزیز از راهنمایهاتون چون تو مدار خروجیش یک موج سینوسی دیجیتال هست گفتم بهتر باشه از مدارات دیگه مثل xr2206 که خروجیش سینوسی هست ولی از موج مثلثی تولید میشه و تقارن خوبی نداره بیشتر بدرد مدارات ازمایشگاهی میخوره ....استاد میشه یک مدار خوب معرفی کنید تا ما فقیر بیچاره ها هم بتونیم یک ردیاب داشته باشیم در حد انتظار که حداقل خود جنس بزنه حالا بقی موارد مثل حذف ذرات وغیره بماند یک کاریش میکنیم ممنون وسپاس گذار :ymhug:

پنج شنبه 14 آذر1392 - 1:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

استاد کرمی یک سوال دیگه هم داشتم از خدمتتون از نوسانگر فاز شیفتر استفاده بشه چطور چون حداقلش مدار طراحی شده واسه موج سینوسی و صاف هم هست نظرتون چیه فقط نمیدونم تا چه فرکانسی شکل موج نرمال میمونه....یا یک نظر دیگه در مورد نوسانگرها با کریستال :-B

پنج شنبه 14 آذر1392 - 6:41pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 775 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 20 , 21 , 22 , 23 , 24 , 25 , 26 ... 78  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 122 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure