دوست عزیز
ممنون از نظرتون ....
ببینید اینجا بیشتر هدف جداسازی واقعیتها از ادعاهای اشتباه یا ذهنیتهای مختلفه .
موضوع شخصی نیست که مثلا بر فرض محال اگر من یه روزی بیام تغییر دیدگاه بدم یعنی داستان کارکرد ردیابها اثبات میشه یا اگر کارکردشون اثبات شد من مخالف بودم یعنی اصول کار ردیاب زیر سواله هنوز.
نظر اشخاص در بررسی علمی کوچکترین تاثیری نداره
ضمنا باز یاد آور میشم چیزایی که من نوعی دارم اینجا ردشون رو اثبات میکنم از اساس اینجوری نیستن و این یه کار اضافه است که از جانب دوستان تحمیل شده
اینا مواردیه که مدعیان سیستم ردیابی باید میتونستن و میومدن خلافش رو اثبات کنن .
یا ادعاشون رو مطابق اصلی که میگن بتونن تعریف کنن
در بخش قواعد اثبات علمی تا اونجایی که به ما یاد دادن ضریبی به اسم درصد شانش یا خطا موقع اثبات تعریف نشده.
در مباحث علمی اصل اول جهان شمول بودن پدیده بدون در نظر گرفتن تمام موارد جنبی دخیل از احتمالات تا تاثیر پارامترهای محیطیه.
یعنی چی
یعنی یه پدیده یا خاصیت یا قانون علمی در شرایط تعریف شده باید همیشه به جواب واحد برسه تا اصل شناخته بشه.
حتی یک مثال نقض داشته باشیم اصل علمیش رد میشه ...
چون دیگه اثبات پذیر نیست.
مثلا شما اصل ارشمیدوس رو بخوای بعنوان اصل علمی قبول یا اثبات کنی اول از همه باید هر چند بار هر گوشه دنیا توسط هر شخصی با رعایت شرایط تعریف شده بشه آزمایشش کرد و همیشه به جواب واحد 100% رسید .
یه بار در ازای جرم حجمی مشخص میزان جابجایی مایع در حد کسری از لیتر کم و زیاد بشه دیگه اصل معنی نمیده و کامل میره زیر سوال.
در ولتاژ 1 ولتی جریانی که در مقاومت 1 اهمی جاری میشه قرار بشه 1 میلیاردم آمپر اینور و اونور بره کل اصول الکتریسیته میره زیر سوال و بهم میخوره.
ما بابت یدونه دستگاه که نمیتونیم اصول و قواعد جهانی رو تغییر بدیم .
بعد که سیستمها بزرگ میشن خواصشون اونقدر جابجا میشه که اصلا دیگه قابل تصور نیست.
شما یه پردازنده چند میلیمتری امروزی در حد موبایل رو بری بررسی کنی حدود 2 میلیارد نیمه هادی فقط روی soc یا همون چیپ اصلی داره.
قرار باشه در حد میلیونم آمپر مشخصات هر کدوم از نیمه هادی ها تکون بخوره دستگاه یکبار با 100 میلی آمپر جریان راه میفته یکبار با 400 -500 آمپر هم باز راه نمیفته.
یعنی یه بار باید با یه باتری قلمی کار کنه یکبار جریان ترانس جوش هم براش کم میاد !
یکبار زیر بار دماش به 50 درجه نمیرسه یکبار دیگه ممکنه در کسری از ثانیه نه تنها ذوب که تبخیر بشه !
به این دلایله که در اصول علمی پارامتری به اسم درصد خطا نمیتونه وارد بشه و اگر وارد بشه پیش بینی کارکرد سیستمها و طراحی غیر ممکن میشه .
بخش علمی هم نمیتونه پارامتری به اسم درصد خطا رو در اصول کار قبول کنه.
اونی که مد نظر شماست اسمش تلرانس ساخته که ارتباطی به بخش علمی نداره.
مربوط به سیستم اجرایی ( اونم عموما تجاری ) میشه که میگن بخاطر ملاحظات قیمت و زمان ساخت و پیش نیازها بعضی پارامترها تا یه حد مشخص بازه کار میتونن جابجا بشن .
هر چقدر کار دقیقتر باشه همین تلرانس مورد قبول باز تغییر میکنه و کارهای حساس تلرانسهای خیلی دقیقتر میخوان
همون مثال مقاومت مثلا بخش تجاری قبول میکنه مقاومت 1000 اهمی 1050 اهم باشه یا 950 اهم.
بخش پزشکی پیش نیازش 990 تا 1010 هست .
بخش نظامی میگه 999 تا 1001 اهم فقط قابل قبوله.
بخش تحقیقاتی و علمی فقط 1000.000 اهم رو قبول میکنه !
اینا همه اش بابت قضیه قابل پیش بودن پاسخ سیستمه.
اینه که در بحث تئوریک و نظری علمی مطمئنم چیزی به نام جامعه آماری در تعاریف و اثبات نداریم که حالا عددش 50 درصد باشه یا 99.9 %.
در مورد فیزیک مغناطیس هسته ای
اگر داریم راجع به اسپین اتمی و کلا ابعاد در مقیاس اتم و ملکول صحبت میکنیم سرعت اسپینهای اتمی بدلیل اینکه در محدوده میلیاردها بار در ثانیه است و ابعاد در حد زیر نانومتر و کمتره خودبخود فرکانسهایی که بتونن روی ضریب اصلی یا هارمونیکهاش به همزمانی و رزنانس برسن هم در رنج میلیاردها سیکل بر ثانیه خواهند بود.
بهمین علته که در mri و quadrupple و مشابهاتش مجبوریم میدانی با فرکانس گیگاهرتزی داشته باشیم .
( اصلا اینطور نبود که این فرم دستگاهها فیزیک نظریشون 70 سال پیش موجود بود.
مشکل اجرایی شدن چند دهه بعد بابت این بود که هنوز تکنولوژی اجرا و نیمه هادی های و موادی که بتونن با توان موثر در این فرکانسهای بالا کار کنن در دسترس با قیمت منطقی نبود ).
این دقیقا نقطه مقابل و رد توجیه موارد مرتبط اتمی هست که مدعیان این سیستمها میخوان بهش استناد کنن .
فرکانسهای رنج هرتز و کیلوهرتز و کلا vlf طول موجهای چند تا چند هزار کیلومتری دارن !
اگر کسی بخواد با فرکانسی که طول موج کیلومتری داره مشخصات اتمی که ابعاد زیر نانومتری داره رو بررسی کنه با عرض معذرت از الفبای الکترومغناطیس هیچی نمیدونسته.
ادعای بررسی خواص اتمی ( مغناطیسی و رادیویی و نوری غیره اش مهم نیست اینا همه نمودهای مختلف الکترومغناطیسه) با امواج طول موج کیلومتری همونقدر معتبره که کسی مدعی بشه با بطری آب میکروسکوپ الکترونی ساختم !
یا کسی مدعی بشه با تبر و اره برقی دارم مواد نانو میسازم !
یا بخواهید با آچار چرخ کامیون مثلا ساعت تعمیر کنید .
اینجور استنادهاست که بعضا قضیه رو خنده دار میکنه و به سمت ادعاهای بی اساس شبه علمی میبره یا اهل فن کلیت ماجرا رو مجبورن رد کنن .
اونی که منظور نظر شما از بعد هزاران بار ضعیفتر بود فرکانس پایه کار نیست دامنه موجه که مثلا در mri گفتیم برای تصویر برداری تشدید مغناطیسی اتمی میدان در حد تسلا نیازه با توان چند کیلووات.
شما بگی من میخوام قدرت میدانم چند صد هزار بار کوچکتر باشه کارم رو یه سیستم با توان چند میلی وات راه مینداخته .
قضیه فرکانس بود که زمان تسلا میشد میدانهای مغناطیسی چند تسلا با فرکانس پایین ایجاد کرد و مثلا اونموقع باید به mri میرسیدیم.
* حالا زیاد وارد اصل ماجرا نمیشیم که موج گیگاهرتزی میلی واتی شما در مجموعه اغتشاشات طبیعی کیهانی و امواج مایکرویو همه جای زمین در فاصله خیلی کوچک گم میشه.
در کارهای تحقیقاتی تجهیزات اندازه گیری رو با وجود چند لایه محافظ چند متری میبرن به عمق چند صد متری زیر زمین که از گزند همین امواج مزاحم بشری و کیهانی تا حدی مصون بمونن.
روی سطح زمین از این خبرا نیست یه دستگاه مثلا وای فای در شرایطی که گیرنده اش یه تقویت کننده با گین خیلی بالا و تنظیم شده روی فرکانس خاص با کلی فیلتر داشته امواج میلی واتی رو نهایتا در رنج 10 -15 متر اینور و اونور دیگه نمیتونه بگیره و از نویز محیطی جدا کنه.
توان میلی واتی یا حتی وات رو با فرستنده بفرستیم فلزی بخواد دریافتشون کنه ... تاثیر اتمی روش بگذاره و بدون گیرنده و تقویت کننده منعکسشون کنه و دوباره رد این موج ارسالی رو بکیریم و آشکارسازی کنیم در ابعاد سانتیمتر شاید به زور جواب بده .
ادعاهای ردیابی ابعاد چند صد متری و کیلومتریه یعنی طراحانش حتی پیش زمینه راجع به قدرت میدان در فاصله مورد ادعاشون ندارن
متاسفانه میگم چون اصل موضوع مبتنی بر تعریف غلط ارایه شده تمام توضیحات و توجیهاتی هم که میدن از پایه اشتباه در میاد.
فرکانس 20 هرتز طول موجش 15 هزار کیلومتره !
یعنی فاصله اینجا تا امریکا از دید موجی با چنین فاصله بزرگی اجسام با مقیاس چند صد کیلومتری اصلا دیده نمیشن که حالا جنسشون هر چی میخواد باشه.
این چیزایی که به اسم نمیدونم فرکانس طلا و نقره و حفره و این چیزا میدن رو متاسفانه حتی نمیدونن اگر میخواستیم آنتن با تقویت کننده روی اون ماده مورد ادعا نصب کنیم ابعاد آنتنش چقدر میشد !
تماما از جو زمین بیرون میزنه چند برابر فاصله ماهواره ها تا زمینه.
اینه که بنظر من ادامه بحث با شرایط فرضی که اشتباه بودنشون همگی قابل اثباته به جایی نمیرسه.
در هر صورت امیدوارم اگر کسی پیدا شد تعاریف تئوری و عملی پایه رو داشت و منابع قابل استناد هم پشت صحبتش بود برای اثبات این ادعا چیزی ارایه کنه.
در مورد بیرینگی هم که خدمتتون گفتم بیرینگهای مد نظر کاری به دمای زیر و روی صفر ندارن.
بیرینگ هواییه .
بیرینگ هوایی هم یه بیرینگ خیلی رایجه .
از شفتهای توربوشارژر با سرعت چند ده هزار rpm تا شفت موتورای جت با چند تن بار عرضی تا محور قطعات متحرک ایستگاه فضایی با سرعت یک دو در چند ده سال رو دارن ساپورت میکنن
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Air_bearingکلا در زمینه بیرینگ اونقدر تکنیک بیرینگ با سیالات مختلف وجود داره که قضیه رفع اصطکاک محور چرخش اینجور میله ها اونم با سرعتهای زاویه ای خیلی کم بعنوان مشکل برای اثبات عدم کارکرد نباشه.
یه سوزن قطب نما با بیرینگ مکانیکی ( یا بیرینگ سیال و شناور و غیره ) داره میدان در حد میکرو تسلای زمین رو خیلی راحت میگیره و اصطکاک محور چرخش کوچکترین اثری در اندازه گیری و چرخش سوزن نمیگذاره.
اون موج یا خاصیت مد نظر شما حداقلش از میدان مغناطیسی زمین و امواج کیهانی باید قویتر باشه تا بشه روی دسته یا آنتن یا هر چی اسمش هست بتونیم بگیریمش و در میدان زمین و فضا گم نشه.
اصطکاک این وسط عاملی نیست که روی نتایج اندازه گیری بخواد اثر حتی در حد قابل اندازه گیری بگذاره
از بقیه اش اطمینان ندارید یه موضوع دیگه است.
در هر صورت موفق باشید و ممنون که در بحث شرکت کردید