حمید نوشته است:
رستم عزیز کسی از شما نخواست که مدار خاصی رو عمومی کنین! ما فقط دنبال شواهد واقعی و عینی هستیم که کارکرد چنین طرحی رو ببینیم! حرف و تئوری بخصوص در مبحث ردیابی که نظریات بسیار مختلفی مطرح هست متاسفانه کمک زیادی نمیکنه. حالا شما دلایل خودت رو داری که مداری رو عمومی کنی و یا نکنی. اما بنده همینجا شفاف خدمت شما و دیگر دوستان عرض میکنم اگر اطلاعات درستی در خصوص یک ردیاب با سنس الکترونیک در اختیار من قرار بگیره حداقل یک نسخه دمو مانند فلزیاب طراحی و در اختیار همه خواهم گذاشت که بتونن استفاده کنن. اما مجموع مطالب تا اینجای کار حداقل برای من کمک کننده نبوده. لذا از پوریای عزیز هم مجددا درخواست میکنم اگر این سیستم واقعا کار میکنه نظر خودشون رو بگن و فیلم ازش قرار بدن. مطمئنا از روی فیلم میشه به خیلی چیزها پی برد. البته اگر واقعا کار کنه. اگر به بنده باشه حتی نیاز به دونستن یک شماره از اون قطعات هم ندارم! صرفا فیلم واضح از کارکرد و نهایتا تصویر شکل امواج برای من کفایت میکنه. شما این رو قرار بدین اگر بنده نتونستم طرح با کارایی مشابه و حتی بهترش رو در اختیارتون بذارم اون موقع مشکل از بنده هست!!!
اما در مورد غلط املایی عرض من همون هست که گفتم و مطمئن باشین جز این هم نیست. کسی که املای کلمات کلیدی در چنین دستگاه فنی رو بلد نباشه چطور میتونه اصلا سواد برنامه نویسی زیادی داشته باشه؟! برنامه نویسی که به نمایش چند عبارت روی ال سی دی نیست ولی میبینید که همین رو درست انجام ندادن! تمام آموزشها و اصولا دستور العملهای زبانهای برنامه نویسی خودشون به زبان انگلیسی هستن وگرنه کسی به فارسی برنامه نمیتونه بنویسه و اصولا چنین چیزی نداریم! ما هم خودمون انگلیسی زبان نیستیم ولی به همین دلایلی که عرض کردم چنین اشتباهات فاحشی نمیکنیم. از این گذشته مگر نوشتن برنامه و نشان دادن عبارات روی صفحه ال سی دی یک دستگاه مثل نوشتن این پستها یا نوشته عادیه که کسی سهوا چنین اشتباهاتی مرتکب بشه؟ یک دستگاه وقتی ساخته میشه بارها و بارها تست میشه و حتما باید چند نفر عملکردش رو ببینن. بنابراین چنین موارد تابلویی بسرعت تصحیح میشه. اما وجود این اشتباهات نشون میده لااقل بخش دیجیتال کار یک نفر بیشتر نیست که با دانش کم و بدون تست گیری های مناسب و صرفا بدلایل تجاری این کار رو صورت داده. بنابراین هیچ دقت عمل بالایی نمیتونه درش وجود داشته باشه. دوستانی هم که میگن چون کپی هست به این صورته آشنایی با این کارها ندارن. ما نوعی از کپی نداریم که عملکرد فنی حفظ بشه ولی مثلا نوشته ها اشتباه در بیان! اتفاقا عکس این معمولا صادق هست.
در تصاویر اخیر هم باز ملاحظه میکنین کلمه THRESHOLD به اشتباه TROSHOLD نوشته شده که چند حرف تفاوت درش هست! در حالیکه سایر کلمات صحیح نوشته شدن. این خودش بیش از قبل صحت حرف ما رو اثبات میکنه.
دوست من منهم قبول دارم که غلط املایی درست است ولی با توجه به تعداد زیاد موارد احتمال اینکه نوع نگارش یا بومی و یا به دلیل خواستی باشه است (اصلا شاید این کار رو کردن تا اگر روزی دستگاه دست کسانی به جز مصرف کننده اصلیش (نظامیها) بیفته کنار گذاشته بشه جون یا کسی که دستگاه دستش میوفته این کارس که بعد از دیدن اشتباهات دلایل بر تقلبی بودنش میاره (مثل شما) یا از دستگاه چیزی سر در نمیاره که بسیار بعید است که بتونه با اون کار کنه مثل پوریای عزیز
پوریا جان مطمعن باش اگر من زیر و بم این دستگاه رو در نمی اوردم اصلا مطرح نمیکردم از نظر من بهترین دستگاه دنیا 100 هزار تون هم نمی ارزه
ولی شما با دستگاه اشتباه کار کردید (اگر اصل باشه)
گور پدر امریکایها میگم چطور کار میکنه (و کاتالوگی هم که براش گذاشتن 50 درصد اشتباه است و 100 درصد این کار عمدی بوده)
شما بعد از روشن کردن دستگاه و تنظیم اپشنها زمانی که کلمه سرچ اومد باید انتن رو به زمین وصل کنید بعد از چند ثانیه اگر عمل تطبیق و شناسایی فرکانس غالب انجام بشه دستگاه شما یک بوق میزنه و در این حالت شما عمل اسکن رو انجام میدید به این حالت که فضای روبه روتون ره که 180 درجه است به زوایایی 18 درجه تقسیم (17+1---که زاویه 17 درجه رو براتون تعریف کردم چیه) و سر انتن رو 17 درجه پایین میگیرید که تقریبا
اون لیزر 5000 تومنی بی ارزش به 10 متری جلوتون میوفته و فقط کاری میکنه که زوایا رو درست طی بکنید
و بعد شما از زاویه صفر میدانی 18 درجه به 18 درجه هر 2 ثانیه یک اسکن میگیرید تا به 180 درجه برسید در انتها دستگاه در ال سی دی 10 پایه ستون نشون میده که پر بودن هر ستون نشون دهنده وجود عمل تشدید در اون مسیر است و یک حالت توماسی داره که با دستگاه خاموش فقط حفره میزنه
پوریای عزیز مطمعن باش هیچ اغفالی در کار نیست و شما هم صرفا به خاطر نداشتن اطلاعات قوانین فیزیک و افراد رو زیر سوال نبرید
و لطفا از دوستتون بپرسید دستگاه رو از کجا تهیه کرده که مطمعن هستم پرسیدید ولی چرا نمیگید در تعجبم (چون اگر از شرکتهای ایرانی خریده بود شما حتما معرفی میکردید)
و جناب حمید خان شما در سایتشون بعد از دادن ادرس و مشخصاتتون درخواست چک کردن سریال رو بدید من متاسفانه این کارو کردم و این پاسخشون بود
Serial number that you have with belonging to specific organizations is if the collection is available please contact FBI
thank you
اگر معنیشم میخواهید
شماره سریالی که شما اعلام کرده اید متعلق به ارگانهای ویژه می باشد در صورتی که این مجموعه در اختیار شماست لطفا با FBI تماس بگیرید
ممنون از شما
امیدوارم که منظور رو رسونده باشم