انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 9:10am

پاسخ به موضوع  [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 81 , 82 , 83 , 84 , 85 , 86 , 87 ... 192  بعدی
 ادامه ای کاش ... 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
حمید نوشته است:
خب این صحبتها دیگه جنبه ماله کشی داره! نمیدونم چه اصراری دارین عملکرد این دستگاه رو تا این حد بالا جلوه بدین و از طرف دیگه با مسائل مدار پیشنهادی خودتون قاطیش کنین! اگر شما این ردیاب رو در اختیار دارین و به اندازه کافی ازش تست گرفتین و تا این حد اطلاعات دارین که میتونین حتی در مورد نحوه پردازش سیگنال گیرندش هم اظهار نظر کنین ؛ خب در واقع این شما هستین که باید یک تاپیک برای این موضوع باز کنین و به ما اطلاعات بدین! نه اینکه خودتون منتظر اطلاعات اقا پوریا باشین! اگرم کارایی هنوز برای شما هم مشخص نیست باید صبر کنین اقا پوریا فیلمی از کارکرد دستگاه بذارن. با توجه به اینکه ظاهرا ادعای سنس الکترونیکی مطرح هست ؛ کارایی در فیلم براحتی مشخص میشه.
اما در مورد غلط املایی مساله واضح تر از این حرفاست که جای بحثی داشته باشه. خیر ؛ هر دو کلمه مذکور از لغات رایج در زبان انگلیسی هستن و در هیچ گویش امریکن یا حتی بریتیش به این صورت نوشته نمیشن. بحث اشتباه املایی عمدی هم مطمئنا منتفی هست چون دلیلی نداره کسی بیاد دو لغت معنا دار از نظر فنی که جنبه تجاری نداره و به کپی رایت هم مربوط نمیشه ؛ به این صورت اشتباه بنویسه. ادامه اشتباهات املایی در اطلاعات درج شده روی جعبه هم منطبق بر اشتباه اطلاعات نمایش داده شده روی صفحه ال سی دی هست و همگی نشان از انگلیسی زبان نبودن طراح بخش دیجیتال و در عین حال دانش پایین این طراحی حداقل در بخش دیجیتال داره. من حتی 1 درصد هم روی این مساله شکی ندارم!
از طرف دیگه اگر به دو تکه بودن بخش دیجیتال و انالوگ دستگاه و تفاوت فاحش در فیبر دو مدار و نحوه مونتاژ متفاوت دقت کنین متوجه نکات دیگری هم میشین که نشان میده مدار حالت ترکیبی داره.
بنده در سایت ذکر شده هم جستجو کردم. این کمپانی اصولا مربوط به تعمیرات هست و هیچ محصولی تولید نمیکنه و در واقع سرویس خدماتی داره نه تولیدی. لذا هیچ بخشی مربوط به چک کردن سریال نامبر هم درش وجود نداره و اصولا هیچ یک از این نوع شرکتهای معتبر در دنیا وجود ندارن که ردیاب تولید کنن. پس بحث ارتباط این کمپانی با این طرح ردیاب هم قطعا منتفی هست.

سلام به همه
تازه اضافه کنم که کپی است شک نکنید و به عمد هم غلط املایی دارد شک نکنید حالا چرا فعلا نمی دونم :-B :-B
ولی این را بگویم چون طراح برنامه را به احتمال زیاد باز آفرینی کرد توانسته تمام دستورات را به انگلیسی درست بنویسد تا اجرا شود حالا چرا چند کلمه را اینجور به اشتباه انگلیسی تایپ کرد به نظر بنده احتمالا شاید برای این بود که اگر دستگاه دست یک با وجودی مثل ما فلزجویی ها افتاد با دیدن غلط های املائیش بگیم بدرد نمی خورد و رویش کار نکنیم و به احتمال زیاد هم ظاهر مدار را طوری طراحی کرده که بازم اگر دیدیم بگیم که از چه قطعات داغون و چند تا مدار منفک تابلو بدرد نخور استفاده شده است :-? :-? :-? :-?

سه شنبه 3 آذر1394 - 8:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان عزیز این دستگاه رو شخصی خریداری کرده به قیمت حدودا 20 میلیون و من رو برای اپراتوری خواستند.ابتدای امر خیلی خوشحال شدم که چنین سیستمی رو میبینم.وقتی به آدرس سایت مراجعه کردم با شرکتی مواجه شدم در آمریکا که خدماتی رو از قبیل ساخت مدارات الکترونیکی و تعمیرات و نگه داری سیستم های الکتریکال و ابزار دقیق انجام میده و کوچکترین اثری از این ردیاب ندیدم.با پیگیری که انجام شد و شکی که پیدا کردم از صاحب دستگاه خواستم که برای اینکه عمر و سرمایه هر دو تلف نشه اجازه بده من دستگاه رو باز کنم اگر اصلی بود با خیال راحت کار رو انجام بدیم.ایشون موافقت کردن و این عکس ها هم مربوط به همون برنامه هست که واقعا تاسف خوردم به حال این بنده خدا که با بدبختی این پول رو فراهم کرده بود.بعد از این قضیه با خودم گفتم شاید با این آت و اشغال هایی که توی این دستگاه ریختند و اون لیزر 5 هزار تومنی مسخره اش واقعا بشه کاری کرد و گول ظاهر اون رو نخورم و با اون طی دو روز کامل تستهایی رو انجام دادم.منوی دستگاه پس از روشن شدن و اعلام خوش امد گویی و درج سریال و جمله made in usa که در چند نقطه این دستگاه هم مشاهده میشد وارد صفحه انتخاب نوع فلز میشد(لازم به ذکر هست که نور السیدی در شب از فاصله 10 کیلومتری محل مشخص بود و دوستان زنگ زدند که نور السیدی رو کم کنید خوابمون نمیبره :D متاسفانه من اسکوپ همراهم نداشتم که شکل موج ها رو بگیرم(که البته اگر اون چیزی که میخوام اتفاق نیافته این کار رو میکنم) که فرکانس و شکل موج برای فلزات مختلف رو ببینم.بعد از این منو وارد قسمت ترشهولد میشد که از 5 در صد تا 100 درصد به صورت 5 تا 5 تا بالا میرفت.قسمت بعدی همون دیستانس سرچینگ یا مشخص کردن محدوده شعاع ردیابی که از 0تا 100 متر شروع و تا 1000 متر به صورت 100 تایی و بعد از اون چون برنامه نویس حوصله نداشته به صورت 500 تایی بالا میرفت و نهایتا تا 2000 متر شعاع عملکرد داشت.قسمت بعدی که با فشار دادن دکمه استارت شروع میشد به مدت حدودا یک دقیقه کلمه searching رونمایش میداد و بعد از اون کلمه رادار آنالیز رو مینوشت و خطی از زیر این کلمه پر میشد و در قسمتی که این خط پر رنگ میشد و به اصطلاح خانه پر میکرد با توجه به علایم اختصاری که زیر السیدی روی جعبه مشاهده میکنید اگر اون خانه ها مقابل هر کدام از این علایم قرار میگرفت نوع فلز رو تعیین میکرد که در محلی که فلزات مختلف به خاک سپرده شده بود اصلا جوابی نداد و گاهی اوقات یه انالیزی میکرد و دفعه بعدی دیگه جواب نمیداد.(اون هم نه با حرکت خود ردیاب بلکه خودم به جهات مختلف میچرخیدم و انالیز میکردم )نسبت به فلزات سطحی مثل طلا و غیره اصلا جواب نمیداد و این کار رو با دو اپراتور دیگه هم تست کردم و هیچ حرکتی نداشت.اما همان روز با ردیاب موبایلی من جایی رو زدم که سکه مسی در اومد و اون دستگاه هیچ چیزی نشون نداد.

و اما دوستان مدعی اگر ردیاب از سری زوم دارند که با این سیستمی که تعریف کردم فرق میکنه خواهشن با مدرک و عکس و هرچیزی که فکر میکنند و عموم قبول میکنه اینجا توضیح بدند.اگر هم چیزی ندارند نشون میده برپا کردن این تاپیک فریب افکار و سو استفاده از قوانین فیزیک :D و ابزاری برای تبلیغ بوده.

سه شنبه 3 آذر1394 - 8:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
خب این صحبتها دیگه جنبه ماله کشی داره! نمیدونم چه اصراری دارین عملکرد این دستگاه رو تا این حد بالا جلوه بدین و از طرف دیگه با مسائل مدار پیشنهادی خودتون قاطیش کنین! اگر شما این ردیاب رو در اختیار دارین و به اندازه کافی ازش تست گرفتین و تا این حد اطلاعات دارین که میتونین حتی در مورد نحوه پردازش سیگنال گیرندش هم اظهار نظر کنین ؛ خب در واقع این شما هستین که باید یک تاپیک برای این موضوع باز کنین و به ما اطلاعات بدین! نه اینکه خودتون منتظر اطلاعات اقا پوریا باشین! اگرم کارایی هنوز برای شما هم مشخص نیست باید صبر کنین اقا پوریا فیلمی از کارکرد دستگاه بذارن. با توجه به اینکه ظاهرا ادعای سنس الکترونیکی مطرح هست ؛ کارایی در فیلم براحتی مشخص میشه.
اما در مورد غلط املایی مساله واضح تر از این حرفاست که جای بحثی داشته باشه. خیر ؛ هر دو کلمه مذکور از لغات رایج در زبان انگلیسی هستن و در هیچ گویش امریکن یا حتی بریتیش به این صورت نوشته نمیشن. بحث اشتباه املایی عمدی هم مطمئنا منتفی هست چون دلیلی نداره کسی بیاد دو لغت معنا دار از نظر فنی که جنبه تجاری نداره و به کپی رایت هم مربوط نمیشه ؛ به این صورت اشتباه بنویسه. ادامه اشتباهات املایی در اطلاعات درج شده روی جعبه هم منطبق بر اشتباه اطلاعات نمایش داده شده روی صفحه ال سی دی هست و همگی نشان از انگلیسی زبان نبودن طراح بخش دیجیتال و در عین حال دانش پایین این طراحی حداقل در بخش دیجیتال داره. من حتی 1 درصد هم روی این مساله شکی ندارم!
از طرف دیگه اگر به دو تکه بودن بخش دیجیتال و انالوگ دستگاه و تفاوت فاحش در فیبر دو مدار و نحوه مونتاژ متفاوت دقت کنین متوجه نکات دیگری هم میشین که نشان میده مدار حالت ترکیبی داره.
بنده در سایت ذکر شده هم جستجو کردم. این کمپانی اصولا مربوط به تعمیرات هست و هیچ محصولی تولید نمیکنه و در واقع سرویس خدماتی داره نه تولیدی. لذا هیچ بخشی مربوط به چک کردن سریال نامبر هم درش وجود نداره و اصولا هیچ یک از این نوع شرکتهای معتبر در دنیا وجود ندارن که ردیاب تولید کنن. پس بحث ارتباط این کمپانی با این طرح ردیاب هم قطعا منتفی هست.

دوست من ماله کشی چی مطمعن باشید مدار رو داشتم و تمام کارهاشم انجام دادم شما فقط یک دلیل بیار که من عمومیش کنم من انجام میدم
ماشاالله همه یا پروفسور هستند یا تعطیل برای کدومشون مدار رو بزارم
و در رابطه با غلط املایی من یک چیزی رو فهمیدم که یک برنامه نویس که تمام دستوراتش به انگلیسی است میتونه بیسواد هم باشه و غلط املایی بنویسه :D
من نمیگم این مدار اصلی است ولی شرایطی رو گفتم تا چک کنید و متوجه بشید
حالا خود دانید

سه شنبه 3 آذر1394 - 8:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ادامه عکس ها ...

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

سه شنبه 3 آذر1394 - 8:41pm
کاربر فعال
کاربر فعال

جناب رستم علاوه بر پروفسور و تعطیل یه سری هم کلاهبردار هستن
شما لطف کن مدار رو برای قیچی کردن دم کلاهبردارا بزارید
اونایی که تعطیلن شاید با بزرگواری شما از تعطیلی در بیان

نه مرگ آنقدر ترسناک است و نه زندگی آنقدر شیرین که آدمی پای بر شرافت خود گذارد.حضرت علی (ع)

سه شنبه 3 آذر1394 - 9:37pm
مدیر کل
مدیر کل

رستم عزیز کسی از شما نخواست که مدار خاصی رو عمومی کنین! ما فقط دنبال شواهد واقعی و عینی هستیم که کارکرد چنین طرحی رو ببینیم! حرف و تئوری بخصوص در مبحث ردیابی که نظریات بسیار مختلفی مطرح هست متاسفانه کمک زیادی نمیکنه. حالا شما دلایل خودت رو داری که مداری رو عمومی کنی و یا نکنی. اما بنده همینجا شفاف خدمت شما و دیگر دوستان عرض میکنم اگر اطلاعات درستی در خصوص یک ردیاب با سنس الکترونیک در اختیار من قرار بگیره حداقل یک نسخه دمو مانند فلزیاب طراحی و در اختیار همه خواهم گذاشت که بتونن استفاده کنن. اما مجموع مطالب تا اینجای کار حداقل برای من کمک کننده نبوده. لذا از پوریای عزیز هم مجددا درخواست میکنم اگر این سیستم واقعا کار میکنه نظر خودشون رو بگن و فیلم ازش قرار بدن. مطمئنا از روی فیلم میشه به خیلی چیزها پی برد. البته اگر واقعا کار کنه. اگر به بنده باشه حتی نیاز به دونستن یک شماره از اون قطعات هم ندارم! صرفا فیلم واضح از کارکرد و نهایتا تصویر شکل امواج برای من کفایت میکنه. شما این رو قرار بدین اگر بنده نتونستم طرح با کارایی مشابه و حتی بهترش رو در اختیارتون بذارم اون موقع مشکل از بنده هست!!!
اما در مورد غلط املایی عرض من همون هست که گفتم و مطمئن باشین جز این هم نیست. کسی که املای کلمات کلیدی در چنین دستگاه فنی رو بلد نباشه چطور میتونه اصلا سواد برنامه نویسی زیادی داشته باشه؟! برنامه نویسی که به نمایش چند عبارت روی ال سی دی نیست ولی میبینید که همین رو درست انجام ندادن! تمام آموزشها و اصولا دستور العملهای زبانهای برنامه نویسی خودشون به زبان انگلیسی هستن وگرنه کسی به فارسی برنامه نمیتونه بنویسه و اصولا چنین چیزی نداریم! ما هم خودمون انگلیسی زبان نیستیم ولی به همین دلایلی که عرض کردم چنین اشتباهات فاحشی نمیکنیم. از این گذشته مگر نوشتن برنامه و نشان دادن عبارات روی صفحه ال سی دی یک دستگاه مثل نوشتن این پستها یا نوشته عادیه که کسی سهوا چنین اشتباهاتی مرتکب بشه؟ یک دستگاه وقتی ساخته میشه بارها و بارها تست میشه و حتما باید چند نفر عملکردش رو ببینن. بنابراین چنین موارد تابلویی بسرعت تصحیح میشه. اما وجود این اشتباهات نشون میده لااقل بخش دیجیتال کار یک نفر بیشتر نیست که با دانش کم و بدون تست گیری های مناسب و صرفا بدلایل تجاری این کار رو صورت داده. بنابراین هیچ دقت عمل بالایی نمیتونه درش وجود داشته باشه. دوستانی هم که میگن چون کپی هست به این صورته آشنایی با این کارها ندارن. ما نوعی از کپی نداریم که عملکرد فنی حفظ بشه ولی مثلا نوشته ها اشتباه در بیان! اتفاقا عکس این معمولا صادق هست.
در تصاویر اخیر هم باز ملاحظه میکنین کلمه THRESHOLD به اشتباه TROSHOLD نوشته شده که چند حرف تفاوت درش هست! در حالیکه سایر کلمات صحیح نوشته شدن. این خودش بیش از قبل صحت حرف ما رو اثبات میکنه.

سه شنبه 3 آذر1394 - 9:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

استاد حمید عزیز باور بفرمایید بنده کسی هستم که با این همه ردیاب مختلف از شاقولی و آنتنی و ترکه اناری بگیر تا با ردیابی مثل 22و 35 استخون خورد کردم به نظر شما اگر این ردیاب کار میکرد و جواب درستی میداد اینجا من این حرفها رو میزدم ! جدای از این شما خودتون استاد هستید واقعا با این مدار و این طرز ساخت و این قطعات نتیجه کار غیر از این میشه؟از کجاش براتون بگم جعبه که رنگ شده و تابلو هست و ناخن بکشی سفیدی زیرش معلوم میشه. آمریکا دستگاه بسازه حداقلش IP 65 هست این که با هم جفت هم نمیشد بدنه اش.آنتن وایرلس به چه درد این مدار میخوره جز این که چیز گول زننده تر از این برای عوام نیست.کلید روشن و خاموش رو گذاشتن بغل دستگاه از این کلید آشغالی سه تا هزار تومنی ها.صفحه کلید دستگاه امریکایی نباید تو شب معلوم باشه؟ که اپراتور ببینه کدوم دکمه رو فشار میده.نور السیدی که مثل پرژکتور 1000 وات میمونه و شب حتی جلوی پام رو هم نمیدیدم چون خیرگی دید ایجاد میکرد.دسته اون یه دسته پلاستیکی که میرفت داخل یه بلبرینگ و اون هم با پیچ 6 میل و یه مهره به زیر جعبه اتصال داشت.سیم کشی که نگو دیگه معلومه.اون همه چسب حرارتی برای چیه چرا اینقدر نوک هویه توش فرو رفته حتما میخواسته وزن رو بالانس کنه.در کل بگم برای من حجت تموم هست و مطمئن هستم این ردیاب همون ردیابی هست که آقای رستم قبلا عکسش رو گذاشته بود تو تاپیک ای کاش قبلی.(اگر دوستی پیدا کرد لطفا قرار بده) و اما تاسف از این میخورم که این همه فشار به آقا مجتبی آوردم که این تاپیک باز بمونه و چه حرفهایی که به ایشون نزدم و ایشون با بزرگواری خودشون تاپیک رو باز و آقای رستم رو از تحریم درآوردند.حالا شرمنده ایشون شدم چون ایشون حرفهایی زدند که الان به اونها رسیدم.امیدوارم که باز هم این دستگاهی که اقای رستم باهاش قوانین فیزیک رو به چالش میکشیدند با این که من دیدم فرق داشته باشه و همه چیز به خوبی تموم بشه.در ضمن من به این دستگاه دیگه دسترسی ندارم چون صاحب دستگاه در شهر دیگری زندگی میکنه مگر این که پای اثبات حرفهام رو بکشید وسط که اونوقت مجبورم برای شما هم حجت رو تموم کنم.

سه شنبه 3 آذر1394 - 11:12pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

محل اقامت: کوردستان
خدا ازت راضی باشه مهندس @};-
بنده شخصا عقیده دارم که اگر شما مطمئن شوید که ردیاب میتونه چنین کارایی ارائه بده ، توانایی این رو دارید که بدون کپی گرفتن ، مداری با همون کارایی ( و حتما بیشتر) ، طراحی کنید و چگونگی توانایی هاشو بدست بیارید .
یعنی فقط کافیه این نکته روشن بشه که : امکان دارد یا خیر ؟ منظور شما رو خوب درک میکنم
مثل این میمونه که : فردی هدفی را در زمین پنهان میکند و از کسی دیگر میخواهد که آنرا پیدا کند . شخص دوم حداقل اینو مطمئن میشه که چیزی برای پیدا کردن در زمین وجود دارد و این در پیدا کردن آن چیز خیلی موثر هست . اما اگر چیزی برای پیدا کردن در زمین نباشد ، کلی قضیه فرق میکنه .
همین فرمایش شما هم در مورد امکان ساخت در مورد امکان صحت :x ، خودش به اندازه ی ارائه ی سیستم فلزجو برای ما ارزشمند و قابل تقدیر است .
@};- @};- @};-

لا اله الا هو

سه شنبه 3 آذر1394 - 11:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

چه کلاهبرداره ناشی بوده :)

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

سه شنبه 3 آذر1394 - 11:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
رستم عزیز کسی از شما نخواست که مدار خاصی رو عمومی کنین! ما فقط دنبال شواهد واقعی و عینی هستیم که کارکرد چنین طرحی رو ببینیم! حرف و تئوری بخصوص در مبحث ردیابی که نظریات بسیار مختلفی مطرح هست متاسفانه کمک زیادی نمیکنه. حالا شما دلایل خودت رو داری که مداری رو عمومی کنی و یا نکنی. اما بنده همینجا شفاف خدمت شما و دیگر دوستان عرض میکنم اگر اطلاعات درستی در خصوص یک ردیاب با سنس الکترونیک در اختیار من قرار بگیره حداقل یک نسخه دمو مانند فلزیاب طراحی و در اختیار همه خواهم گذاشت که بتونن استفاده کنن. اما مجموع مطالب تا اینجای کار حداقل برای من کمک کننده نبوده. لذا از پوریای عزیز هم مجددا درخواست میکنم اگر این سیستم واقعا کار میکنه نظر خودشون رو بگن و فیلم ازش قرار بدن. مطمئنا از روی فیلم میشه به خیلی چیزها پی برد. البته اگر واقعا کار کنه. اگر به بنده باشه حتی نیاز به دونستن یک شماره از اون قطعات هم ندارم! صرفا فیلم واضح از کارکرد و نهایتا تصویر شکل امواج برای من کفایت میکنه. شما این رو قرار بدین اگر بنده نتونستم طرح با کارایی مشابه و حتی بهترش رو در اختیارتون بذارم اون موقع مشکل از بنده هست!!!
اما در مورد غلط املایی عرض من همون هست که گفتم و مطمئن باشین جز این هم نیست. کسی که املای کلمات کلیدی در چنین دستگاه فنی رو بلد نباشه چطور میتونه اصلا سواد برنامه نویسی زیادی داشته باشه؟! برنامه نویسی که به نمایش چند عبارت روی ال سی دی نیست ولی میبینید که همین رو درست انجام ندادن! تمام آموزشها و اصولا دستور العملهای زبانهای برنامه نویسی خودشون به زبان انگلیسی هستن وگرنه کسی به فارسی برنامه نمیتونه بنویسه و اصولا چنین چیزی نداریم! ما هم خودمون انگلیسی زبان نیستیم ولی به همین دلایلی که عرض کردم چنین اشتباهات فاحشی نمیکنیم. از این گذشته مگر نوشتن برنامه و نشان دادن عبارات روی صفحه ال سی دی یک دستگاه مثل نوشتن این پستها یا نوشته عادیه که کسی سهوا چنین اشتباهاتی مرتکب بشه؟ یک دستگاه وقتی ساخته میشه بارها و بارها تست میشه و حتما باید چند نفر عملکردش رو ببینن. بنابراین چنین موارد تابلویی بسرعت تصحیح میشه. اما وجود این اشتباهات نشون میده لااقل بخش دیجیتال کار یک نفر بیشتر نیست که با دانش کم و بدون تست گیری های مناسب و صرفا بدلایل تجاری این کار رو صورت داده. بنابراین هیچ دقت عمل بالایی نمیتونه درش وجود داشته باشه. دوستانی هم که میگن چون کپی هست به این صورته آشنایی با این کارها ندارن. ما نوعی از کپی نداریم که عملکرد فنی حفظ بشه ولی مثلا نوشته ها اشتباه در بیان! اتفاقا عکس این معمولا صادق هست.
در تصاویر اخیر هم باز ملاحظه میکنین کلمه THRESHOLD به اشتباه TROSHOLD نوشته شده که چند حرف تفاوت درش هست! در حالیکه سایر کلمات صحیح نوشته شدن. این خودش بیش از قبل صحت حرف ما رو اثبات میکنه.

دوست من منهم قبول دارم که غلط املایی درست است ولی با توجه به تعداد زیاد موارد احتمال اینکه نوع نگارش یا بومی و یا به دلیل خواستی باشه است (اصلا شاید این کار رو کردن تا اگر روزی دستگاه دست کسانی به جز مصرف کننده اصلیش (نظامیها) بیفته کنار گذاشته بشه جون یا کسی که دستگاه دستش میوفته این کارس که بعد از دیدن اشتباهات دلایل بر تقلبی بودنش میاره (مثل شما) یا از دستگاه چیزی سر در نمیاره که بسیار بعید است که بتونه با اون کار کنه مثل پوریای عزیز
پوریا جان مطمعن باش اگر من زیر و بم این دستگاه رو در نمی اوردم اصلا مطرح نمیکردم از نظر من بهترین دستگاه دنیا 100 هزار تون هم نمی ارزه
ولی شما با دستگاه اشتباه کار کردید (اگر اصل باشه)
گور پدر امریکایها میگم چطور کار میکنه (و کاتالوگی هم که براش گذاشتن 50 درصد اشتباه است و 100 درصد این کار عمدی بوده)
شما بعد از روشن کردن دستگاه و تنظیم اپشنها زمانی که کلمه سرچ اومد باید انتن رو به زمین وصل کنید بعد از چند ثانیه اگر عمل تطبیق و شناسایی فرکانس غالب انجام بشه دستگاه شما یک بوق میزنه و در این حالت شما عمل اسکن رو انجام میدید به این حالت که فضای روبه روتون ره که 180 درجه است به زوایایی 18 درجه تقسیم (17+1---که زاویه 17 درجه رو براتون تعریف کردم چیه) و سر انتن رو 17 درجه پایین میگیرید که تقریبا
اون لیزر 5000 تومنی بی ارزش به 10 متری جلوتون میوفته و فقط کاری میکنه که زوایا رو درست طی بکنید
و بعد شما از زاویه صفر میدانی 18 درجه به 18 درجه هر 2 ثانیه یک اسکن میگیرید تا به 180 درجه برسید در انتها دستگاه در ال سی دی 10 پایه ستون نشون میده که پر بودن هر ستون نشون دهنده وجود عمل تشدید در اون مسیر است و یک حالت توماسی داره که با دستگاه خاموش فقط حفره میزنه
پوریای عزیز مطمعن باش هیچ اغفالی در کار نیست و شما هم صرفا به خاطر نداشتن اطلاعات قوانین فیزیک و افراد رو زیر سوال نبرید
و لطفا از دوستتون بپرسید دستگاه رو از کجا تهیه کرده که مطمعن هستم پرسیدید ولی چرا نمیگید در تعجبم (چون اگر از شرکتهای ایرانی خریده بود شما حتما معرفی میکردید)
و جناب حمید خان شما در سایتشون بعد از دادن ادرس و مشخصاتتون درخواست چک کردن سریال رو بدید من متاسفانه این کارو کردم و این پاسخشون بود
Serial number that you have with belonging to specific organizations is if the collection is available please contact FBI
thank you
اگر معنیشم میخواهید
شماره سریالی که شما اعلام کرده اید متعلق به ارگانهای ویژه می باشد در صورتی که این مجموعه در اختیار شماست لطفا با FBI تماس بگیرید
ممنون از شما
امیدوارم که منظور رو رسونده باشم

سه شنبه 3 آذر1394 - 11:53pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 81 , 82 , 83 , 84 , 85 , 86 , 87 ... 192  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 50 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure