انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 4:43pm

پاسخ به موضوع  [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 412 , 413 , 414 , 415 , 416 , 417 , 418 ... 640  بعدی
 بخش آزاد آموزش اپراتوری با ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

کانی عزیز بابت موفقیتی که در تشخیص هدف داشتین و پیشرفت روز افزونی که در زمینه ردیابی دارین به شما تبریک میگم.
ولی همونطور که در امضای شما هم اشاره شده اصولا یکی از فاکتورهای موفقیت در کاوش وجود همراهان مناسب و قابل اعتماد هست. در واقع کاوش در مقیاس جدی خودش چیزی نیست که تنهایی قابل انجام باشه یا با همراهی هر کسی بشه دنبالش رفت! چون بفرض موفقیت هم متاسفانه از این جور حوادث رخ میده و در واقع انگار که هیچ کاری نکردین جز کسب یک تجربه. متاسفانه اکثر دوستان به این مسائل حاشیه ای کمتر توجه میکنن و فکر میکنن اگر دستگاه خطا نزنه دیگه تمومه. درحالیکه خطا نزدن در واقع تازه شروع داستان اصلی هست تا بشه واقعا به موفقیتی رسید که منفعتی ازش حاصل بشه. وگرنه چه فایده ای داره که هدف بخوبی تشخیص داده بشه ولی هیچ خیری ازش حاصل نشه و تازه خطری هم متوجه آدم بشه!

جمعه 30 خرداد1393 - 2:50pm
کاربر فعال
کاربر فعال

با سلام خدمت دوستان و استادکانی عزیز.... جناب کانی ممنون میشیم راجع به فرکانسهایی که ردیابی کردید و رو طلا و نقره واکنش خوبی داشت توضیح کامل بدید

جمعه 30 خرداد1393 - 3:39pm

سلام
از کانی عزیز خواهشمندم فرکانس جدید مورد اطمینانی رو که پیدا کرده بودن رو اعلام کنن تا بقیه اپرتورها هم بتونن استفاده کنن.

جمعه 30 خرداد1393 - 5:39pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

benhoor نوشته است:
با سلام خدمت دوستان و استادکانی عزیز.... جناب کانی ممنون میشیم راجع به فرکانسهایی که ردیابی کردید و رو طلا و نقره واکنش خوبی داشت توضیح کامل بدید

تمام فركانس هاي كه جواب دادن در قسمت تايپك قفل شده هستن و فركانس خاصي وجود نداره و همه فركانس ها ارائه شدن.يكي از دوستان ردياب فايندر رو برام اورده و در تست هاي اوليه كه انجام دادم اصلا قابل قياس با ردياب 35 نيست.ردياب 35 خيلي بهتر هستش البته قصد دارم تست هاي بيشتري انجام بدم.

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

جمعه 30 خرداد1393 - 6:40pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام من هم به نوبه خودم از تمام دوستان عزیزی که زحمت میکشن بینهایت سپاسگذارم استاد کانی .جاوید و حمزه عزیز و الباقی @};- @};- @};-
خدا قوت و خسته نباشید :ymapplause:

جمعه 30 خرداد1393 - 6:56pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

سلام کانی عزیز .بهت تبریک میگم .ولی بزرگترین فاکتور این حرفه که شناخت وانتخاب رفیق خوب هست را بهش توجه نکرده ای .
امیدوارم این تجربه ای باشه برای من وسایر دوستان.

موفق باشید

***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***

جمعه 30 خرداد1393 - 8:27pm
استاد
استاد

Kani نوشته است:
faraj نوشته است:
با سلام به همه دوستان و اساتید بزرگ
یه سوال داشتم
این ردیاب انجمن یا هر ردیاب دیگه وقتی بخوای تونل رو باهاش پیدا کنی آیا فقط فقط در تونلو میزنه یا راه تونلی موجودو نیز از اول تا آخر پیدا میکنه
با تشکر

ابتدا قویترین نقطه رو میگیره سپس میتونی ابعاد تونل رو تا انتها بدست بیاری.
----------------------------------------------------------------------

چند روز پیش به اصرار دوستان رفتم منطقه ای که زیاد باهاش آشنا نبودم. اما به منطقه که رسیدم یه مکان رو در نظر گرفتم که به احتمال زیاد اینجا دفینه ای موجود باشه.
اتفاقا شب هم مارو بردن اون مکان که در نظر گرفتم و گفتن اینجا کارتو انجام بده.
منم یه نقطه رو مشخص کردم گفتم که هم طلا هست و هم نقره.
گفتن خودشه پرسیدم چطور؟ گفتن که اینجا نسخه داره و بارش هم یک خمره سکه طلا یک خمره سکه نقره و یک خمره دیگه که متوجه نشدم چی داخلشه و قبلا هم دستگاه زدن ولی توافقی صورت نگرفته برای انجام کار.

حفاری انجام شد و لایه های خاک تقریبا به این صورته که عرض میکنم. بعد از حدودا 70 80 سانت خاک کمی سفت تر شد.
سپس خاک نرم سپس خاک سفت که بزور میشد از اون خاک رو برداشت سپس خاک همراه با سنگریزه سپس خاک الک شده تا رسیدیم به یه محفظه گنبدی مانند که داخل اون محفظه زغال قاطی شده با خاک و رنگ خاک هم تقریبا سیاه شده بود داخل این محفظه به یک تکه استخوان حیوان رسیدیم بهمراه دو تکه استخوان بسیار کوچیکتر.
از اون محفظه هم بطرف پایین حدودا 80 سانت پایین رفتیم تا در عمق 3 متری به خمره ها رسیدیم.
اما
همین که چشمشون به خمره ها رسید از خود بیخود شدن و دعوا شروع شد . جدا از این هم روستاییان با خبر شده بودن و داشتن میومدن طرف ما. هوا هم کم کم داشت روشن میشد.
با هر بدبختی بود تونستم فرار کنم و اونا هم به خیال اینکه من گزارش میدم دنبالم کردن ولی موفق نشدن و بیخیالم شدن و منم برگشتم.

فقط با ردیاب تونستم نقطه دقیق بزنم. نقطه زن هم همرام بود ولی نتونستم ازش استفاده کنم.

درود بر شما
این دفعه بخیر گذشت ولی و یا شاید دفعه دیگه نتونی فرار کنی و توی همون چاله زنده بگورت کنند.پس اعتماد الکی به کسی نکنید و همیشه سعی کنید یه گروه نترس و دل و جرات دار و مرد گونه و کار کرده پیدا کنید نه کسانی که وقتی چشمشون به طلا می افته غیر از خودشون کس دیگری را نمی شناسن همیشه مسلج باشید یا اینکه یه نفر مسلج از دور شما را زیر نظر داشته باشه
و یا اینکه فقط با یک گروه کار کنید تا اخر و گروه شما یه رئیس داشته باشه که اون تصمیم ها و مسعولیتها را گردن بگیره و یه راننده داشته باشید و چهار تا حفار و لا اقل دو مسلج که بچه ننه نباشه چون واقعا شما با جونتون دارید معامله میکنید و جونتون را هم سر راه پیدا نکردید و یا اینکه اگه بیرون از منطقه خودتون کاوش میروید و برای کسی دستگاه میخواهید بزنید ابتدا حتی تضمین بگیر ببند دستگاه هم بر عهده بگیر و هزینه راه و یا حتی اگه افتادیدو دست و پاتون شکست بر عهده طرف باشه. کلا تا اونجا باشی تمامی مشکلات بر عهده طرف دعوت کننده باشه در غیر اینصورت از درب حیاط پاتون اونورتر نزارید

جمعه 30 خرداد1393 - 8:28pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

ﺳﻼﻡ ﺑﺎ ﺗﺒﺮﻳﮏ ﺍﺯ ﻣﻮﻓﻘﻴﺖ ﺍﺳﺘﺎﺩ ﮐﺎﻧﯽ ﺩﺭ ﺭﺩﻳﺎﺑﯽ ﺻﺤﻴﺢ
ﻭﺗﺄﺳﻒ ﺍﺯ ﻧﺘﻴﺠﻪ ﻧﮕﺮﻓﺘﻦ ﺍﺯ ﺍﻳﻦ ﺣﻔﺎﺭﯼ .
ﻣﻦ ﻣﺗﺄﺳﻔﺎﻧﻪ ﺭﺩﻳﺎﺑﻢ ﺷﮑﺴﺘﻪ و ﻣﻴﺨﻮﺍﻡ ﻳﮑﯽ ﺩﻳﮕﻪ ﺑﺨﺮﻡ ﻭﻟﯽ ﺩﺱ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﺗﺎ ﻓﺮﮐﺎﻧﺴﺎﯼ ﺑﻬﺘﺮﯼ ﭘﻴﺪﺍ ﺑﺸﻪ .
ﺍﮔﻪ ﺷﻤﺎ ﺑﻪ ﻓﺮﮐﺎﻧﺴﺎﯼ ﻣﻄﻤﺌﻨﯽ ﺩﺳﺖ ﭘﻴﺪﺍ ﮐﺮﺩﯼن ﻟﻄﻔﺎ ﺩﺭ ﺍﺧﺘﻴﺎﺭ ﻣﺎ ﻫﻢ ﺑﺰﺍﺭﻳﻦ
ﺑﻨﻈﺮ ﻣﻦ ﻓﺮﮐﺎﻧﺲ ﺧﻴﻠﯽ ﻣﻬﻤﻪ ﻳﮑﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﺭﺩﻳﺎﺑﯽ و ﻳﮑﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﻧﻘﻄﻪ ﺯﻧﯽ .

گاهی وقتها باید دیدو رد شد باید با سکوت تاثیر گذاشت شاید این سکوت ما امیدی باشد برای ناامیدی :-)

جمعه 30 خرداد1393 - 9:42pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

استاد کانی سلام و خسته نباشین یه سوال خدمتتون دارم و اون اینکه آیا شما پیام خصوصی منو می خونید یا اسم منو گذاشتین تو لیست دش.......؟ لطفن بگین گزیه چیه؟

اگر همان کاری را انجام دهید که همیشه انجام می دادید همان نتیجه ای را می گیرید که همیشه می گرفتید

جمعه 30 خرداد1393 - 9:59pm
مدیر سایت
مدیر سایت

Kani نوشته است:

چند روز پیش به اصرار دوستان رفتم منطقه ای که زیاد باهاش آشنا نبودم. اما به منطقه که رسیدم یه مکان رو در نظر گرفتم که به احتمال زیاد اینجا دفینه ای موجود باشه.
اتفاقا شب هم مارو بردن اون مکان که در نظر گرفتم و گفتن اینجا کارتو انجام بده.
منم یه نقطه رو مشخص کردم گفتم که هم طلا هست و هم نقره.
گفتن خودشه پرسیدم چطور؟ گفتن که اینجا نسخه داره و بارش هم یک خمره سکه طلا یک خمره سکه نقره و یک خمره دیگه که متوجه نشدم چی داخلشه و قبلا هم دستگاه زدن ولی توافقی صورت نگرفته برای انجام کار.

حفاری انجام شد و لایه های خاک تقریبا به این صورته که عرض میکنم. بعد از حدودا 70 80 سانت خاک کمی سفت تر شد.
سپس خاک نرم سپس خاک سفت که بزور میشد از اون خاک رو برداشت سپس خاک همراه با سنگریزه سپس خاک الک شده تا رسیدیم به یه محفظه گنبدی مانند که داخل اون محفظه زغال قاطی شده با خاک و رنگ خاک هم تقریبا سیاه شده بود داخل این محفظه به یک تکه استخوان حیوان رسیدیم بهمراه دو تکه استخوان بسیار کوچیکتر.
از اون محفظه هم بطرف پایین حدودا 80 سانت پایین رفتیم تا در عمق 3 متری به خمره ها رسیدیم.
اما
همین که چشمشون به خمره ها رسید از خود بیخود شدن و دعوا شروع شد . جدا از این هم روستاییان با خبر شده بودن و داشتن میومدن طرف ما. هوا هم کم کم داشت روشن میشد.
با هر بدبختی بود تونستم فرار کنم و اونا هم به خیال اینکه من گزارش میدم دنبالم کردن ولی موفق نشدن و بیخیالم شدن و منم برگشتم.

فقط با ردیاب تونستم نقطه دقیق بزنم. نقطه زن هم همرام بود ولی نتونستم ازش استفاده کنم.

درود
والا به مولا کانی جان انگار آب یخ ریخته باشی رو سرمون بابا این چه کاریه؟ داشی تورو قرآن از این به بعد با هیچ کسی بصورت واسطه بازی و توسط آشنا یی که معرفیتون کنه جایی نرو
توی این کار فقط از یک قانون پیروی کنید یا تنها ( با اعضا خانوادتون) کار کنید یا با دوستان مستقیم و چندین ساله که میشناسید بغیر این اصلا تضمینی برای اعتماد وجود نداره
امیدوارم این آخرین باری باشه که کوچکترین تهدیدی برای سلامتیتون اتفاق می افته :YMPRAY:
باز هم خدارو شکر

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

جمعه 30 خرداد1393 - 10:58pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 412 , 413 , 414 , 415 , 416 , 417 , 418 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 63 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure