faraj نوشته است:
با سلام به همه دوستان و اساتید بزرگ
یه سوال داشتم
این ردیاب انجمن یا هر ردیاب دیگه وقتی بخوای تونل رو باهاش پیدا کنی آیا فقط فقط در تونلو میزنه یا راه تونلی موجودو نیز از اول تا آخر پیدا میکنه
با تشکر
ابتدا قویترین نقطه رو میگیره سپس میتونی ابعاد تونل رو تا انتها بدست بیاری.----------------------------------------------------------------------
چند روز پیش به اصرار دوستان رفتم منطقه ای که زیاد باهاش آشنا نبودم. اما به منطقه که رسیدم یه مکان رو در نظر گرفتم که به احتمال زیاد اینجا دفینه ای موجود باشه.
اتفاقا شب هم مارو بردن اون مکان که در نظر گرفتم و گفتن اینجا کارتو انجام بده.
منم یه نقطه رو مشخص کردم گفتم که هم طلا هست و هم نقره.
گفتن خودشه پرسیدم چطور؟ گفتن که اینجا نسخه داره و بارش هم یک خمره سکه طلا یک خمره سکه نقره و یک خمره دیگه که متوجه نشدم چی داخلشه و قبلا هم دستگاه زدن ولی توافقی صورت نگرفته برای انجام کار.
حفاری انجام شد و لایه های خاک تقریبا به این صورته که عرض میکنم. بعد از حدودا 70 80 سانت خاک کمی سفت تر شد.
سپس خاک نرم سپس خاک سفت که بزور میشد از اون خاک رو برداشت سپس خاک همراه با سنگریزه سپس خاک الک شده تا رسیدیم به یه محفظه گنبدی مانند که داخل اون محفظه زغال قاطی شده با خاک و رنگ خاک هم تقریبا سیاه شده بود داخل این محفظه به یک تکه استخوان حیوان رسیدیم بهمراه دو تکه استخوان بسیار کوچیکتر.
از اون محفظه هم بطرف پایین حدودا 80 سانت پایین رفتیم تا در عمق 3 متری به خمره ها رسیدیم.
اما
همین که چشمشون به خمره ها رسید از خود بیخود شدن و دعوا شروع شد . جدا از این هم روستاییان با خبر شده بودن و داشتن میومدن طرف ما. هوا هم کم کم داشت روشن میشد.
با هر بدبختی بود تونستم فرار کنم و اونا هم به خیال اینکه من گزارش میدم دنبالم کردن ولی موفق نشدن و بیخیالم شدن و منم برگشتم.
فقط با ردیاب تونستم نقطه دقیق بزنم. نقطه زن هم همرام بود ولی نتونستم ازش استفاده کنم.