انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 27 فروردین1404 - 8:26am

پاسخ به موضوع  [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 427 , 428 , 429 , 430 , 431 , 432 , 433 ... 640  بعدی
 بخش آزاد آموزش اپراتوری با ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

سلام
خوشحالم از اینکه این تایپک دوباره رونق گرفت و باز هم دوستان را دور خود می بینیم در حال فعالیت مفید.
خوشحالم از اینکه تلاش مهندس حمید و مجتبی با طراحی و ساخت و پشتیبانی نتیجه داد.
خوشحالم از اینکه تلاش وصف ناشدنی حمزه و جاوید و سایرین بابت ارائه اپراتوری صحیح و تجربیات نتیجه داد.
واسه خودم چیزی نموند فقط خوشحالم از اینکه می بینم دوستان نتیجه میگیرند.

امیدوارم بقیه دوستان هم موفق بشن

پنج شنبه 12 تیر1393 - 10:33am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: فلزجو
بنيامين1 نوشته است:
مجتبی نوشته است:
ماشاالله
تکبیر

الله اکبر الله اکبر................

:D :D :D :D

حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.

دکتر حسابی.

پنج شنبه 12 تیر1393 - 10:59am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: خراسان شمالی
سلام دوستان عزیز ضمن تشکر از همه , جهت تا از دوستان پیام خصوصی بهم تبریک گفتن اما باور کنید من نبودم , درسته منم مشغول حفاری مکان مشابه این جایی که حمزه جان گفتن هستم اما به دلایلی حفاریش تمام نشده , کار ما خیلی سخته و چون به چند راهی رسیده برای همین حفاریش را گذاشتم یک بار دیگه که سبکتر باشه بزنم هزینه کنم برای این محل , انشاالله که همه دوستان موفق باشند . یک مکان دیکه زدم که عمق یک متره واکثر فرکانسا جواب دادن اما چون محل کمی ریسکش بالا هست , منتظرم نقطه زن تایید کنه بعد حفاریش کنم.

خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم

پنج شنبه 12 تیر1393 - 11:16am
استاد
استاد
آواتار کاربر

سلام به همه دوستان.
منم به نوبي خودم به اين دوستمون كه از كاربرهاي خوب و قديمي سايت هستش تبريك بگم.مهم نيست اين فرد كي هستش مهم موفقيت ايشون هستش كه بازم جا داره بهش خسته نباشيد بگم.بنده اطلاعات خاصي از مكان و محل ايشون ندارم و هر چيزي كه ايشون بهم گفتن رو تو سايت قرار دادم.براي همه دوستان ارزوي موفقيت مي كنم :D

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

پنج شنبه 12 تیر1393 - 12:04pm
کاربر فعال
کاربر فعال

Kani نوشته است:
سلام
خوشحالم از اینکه این تایپک دوباره رونق گرفت و باز هم دوستان را دور خود می بینیم در حال فعالیت مفید.
خوشحالم از اینکه تلاش مهندس حمید و مجتبی با طراحی و ساخت و پشتیبانی نتیجه داد.
خوشحالم از اینکه تلاش وصف ناشدنی حمزه و جاوید و سایرین بابت ارائه اپراتوری صحیح و تجربیات نتیجه داد.
واسه خودم چیزی نموند فقط خوشحالم از اینکه می بینم دوستان نتیجه میگیرند.

امیدوارم بقیه دوستان هم موفق بشن

سلام من هم به نوبه خودم به این دوست عزیزمون تبریک میگم انشالاه در سلامتی کامل از این موفقیت لذت ببرن :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:
استاد کانی عزیز بی شک شما یکی از تاثیر گذارترین عزیزانی هستین که بیشترین نقش رو در موفقیت دوستان داشته است و من هم به شما و سایر اساتید و دوستان عزیز تبریک و خسته نباشید میگم @};- @};- @};-
انشالاه برای همتون سلامتی و موفقیت رو در این ماه مبارک از خداوند میخوام

پنج شنبه 12 تیر1393 - 2:56pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

منم به نوبه خودم این موفقیت بزرگ که حاصل تلاشهای بی پایان استاد حمزه استاد کانی واستاد جاوید عزیز و دیگر دوستان در امر ردیابی هست که تونسته کمک موثر به اوپراتورعزیزی یکه به این هدف زده بکنه و این نتیجه مسرت بخش حاصل بشه به اساتید عزیز و دوستان و کار بران عزیز انجمن و استاد حمید و داداش مجتبی گرامی که این ردیاب را طراحی و ارمغان دادند تبریک می گویم امید وارم همه دوستان به همچین نتیجه مطلوب برسن به لطف خدا :YMPRAY: :YMPRAY: :YMPRAY:
استاد حمزه تشکر مخصوص از اطلاع رسانیتون مخلصیم استاد :x رنده باشین :YMPRAY: :YMPRAY: :YMPRAY:

اگر همان کاری را انجام دهید که همیشه انجام می دادید همان نتیجه ای را می گیرید که همیشه می گرفتید

پنج شنبه 12 تیر1393 - 3:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
باسلام خدمت مهندس حمید و سایر اساتیدگرامی
بنده ردیاب22را دارم،خواستم بدونم کدام فرکانسهای ردیاب 22با ردیاب35یکی هستند؟
ممنون

پنج شنبه 12 تیر1393 - 5:36pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

pouya83 نوشته است:
باسلام خدمت مهندس حمید و سایر اساتیدگرامی
بنده ردیاب22را دارم،خواستم بدونم کدام فرکانسهای ردیاب 22با ردیاب35یکی هستند؟
ممنون

سلام بر شما
به ترتیب
22
گولد 1
گولد 2
35
گولد 2
گولد 4

پنج شنبه 12 تیر1393 - 5:40pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

ضمن قبولی طاعات وعبادات شما عزیزان
تبریک خدمت این دوست خوبمان بابت موفقیتشون .
دست مریزاد به جناب مجتبی عزیز ومهندس حمید گرامی .
باعث افتخارمانه که چنین ردیابی داریم واز همه مهمتر اساتید عزیزی که در دم وساعت کاربران این انجمن را اراهنمایی میکنند .
به امید پایداری وپابرجا موندن وهمدلی مستحکمتراین انجمن .

***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***

پنج شنبه 12 تیر1393 - 7:31pm
استادیار
استادیار

محل اقامت: ایران
با سلام و درود

حمزه جان دمت گرم اییییییول خیلی خوشحال شدم :-* :ymhug: امیدوارم همه دوستان به موفقیت برسن.فرکانسهای که اخیرا اعلام شده رد خور نداره.امکان نداره چیزی باشه و ردیاب نگیره.مجددا از زحمات دوستان بسیار خوبم جناب کانی و حمزه و....تشکر میکنم که زحماتشون باعث موفقیت و دلگرمی همه ما هستش :YMPEACE: .قبلا از اساتید خوبمون جناب مجتبی و مهندس حمید تشکر ویژه میکنم. @};-

پنج شنبه 12 تیر1393 - 11:21pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 427 , 428 , 429 , 430 , 431 , 432 , 433 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 66 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure