نویسنده |
پیغام |
Kani
استادیار
|
سلام خوشحالم از اینکه این تایپک دوباره رونق گرفت و باز هم دوستان را دور خود می بینیم در حال فعالیت مفید. خوشحالم از اینکه تلاش مهندس حمید و مجتبی با طراحی و ساخت و پشتیبانی نتیجه داد. خوشحالم از اینکه تلاش وصف ناشدنی حمزه و جاوید و سایرین بابت ارائه اپراتوری صحیح و تجربیات نتیجه داد. واسه خودم چیزی نموند فقط خوشحالم از اینکه می بینم دوستان نتیجه میگیرند.
امیدوارم بقیه دوستان هم موفق بشن
|
پنج شنبه 12 تیر1393 - 10:33am |
|
 |
ariana2014
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 3 شهریور1392 - 10:59pm پست: 775 محل اقامت: فلزجو
|
بنيامين1 نوشته است: مجتبی نوشته است: ماشاالله تکبیر الله اکبر الله اکبر................ 
حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.
دکتر حسابی.
|
پنج شنبه 12 تیر1393 - 10:59am |
|
 |
jafar
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:38pm پست: 1308 محل اقامت: خراسان شمالی
|
سلام دوستان عزیز ضمن تشکر از همه , جهت تا از دوستان پیام خصوصی بهم تبریک گفتن اما باور کنید من نبودم , درسته منم مشغول حفاری مکان مشابه این جایی که حمزه جان گفتن هستم اما به دلایلی حفاریش تمام نشده , کار ما خیلی سخته و چون به چند راهی رسیده برای همین حفاریش را گذاشتم یک بار دیگه که سبکتر باشه بزنم هزینه کنم برای این محل , انشاالله که همه دوستان موفق باشند . یک مکان دیکه زدم که عمق یک متره واکثر فرکانسا جواب دادن اما چون محل کمی ریسکش بالا هست , منتظرم نقطه زن تایید کنه بعد حفاریش کنم.
خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم
|
پنج شنبه 12 تیر1393 - 11:16am |
|
 |
hamze2000
استاد
|
سلام به همه دوستان. منم به نوبي خودم به اين دوستمون كه از كاربرهاي خوب و قديمي سايت هستش تبريك بگم.مهم نيست اين فرد كي هستش مهم موفقيت ايشون هستش كه بازم جا داره بهش خسته نباشيد بگم.بنده اطلاعات خاصي از مكان و محل ايشون ندارم و هر چيزي كه ايشون بهم گفتن رو تو سايت قرار دادم.براي همه دوستان ارزوي موفقيت مي كنم 
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
پنج شنبه 12 تیر1393 - 12:04pm |
|
 |
امیدوار
کاربر فعال
|
Kani نوشته است: سلام خوشحالم از اینکه این تایپک دوباره رونق گرفت و باز هم دوستان را دور خود می بینیم در حال فعالیت مفید. خوشحالم از اینکه تلاش مهندس حمید و مجتبی با طراحی و ساخت و پشتیبانی نتیجه داد. خوشحالم از اینکه تلاش وصف ناشدنی حمزه و جاوید و سایرین بابت ارائه اپراتوری صحیح و تجربیات نتیجه داد. واسه خودم چیزی نموند فقط خوشحالم از اینکه می بینم دوستان نتیجه میگیرند.
امیدوارم بقیه دوستان هم موفق بشن سلام من هم به نوبه خودم به این دوست عزیزمون تبریک میگم انشالاه در سلامتی کامل از این موفقیت لذت ببرن استاد کانی عزیز بی شک شما یکی از تاثیر گذارترین عزیزانی هستین که بیشترین نقش رو در موفقیت دوستان داشته است و من هم به شما و سایر اساتید و دوستان عزیز تبریک و خسته نباشید میگم انشالاه برای همتون سلامتی و موفقیت رو در این ماه مبارک از خداوند میخوام
|
پنج شنبه 12 تیر1393 - 2:56pm |
|
 |
sulduz
کاربر حرفه ای
|
اگر همان کاری را انجام دهید که همیشه انجام می دادید همان نتیجه ای را می گیرید که همیشه می گرفتید
|
پنج شنبه 12 تیر1393 - 3:44pm |
|
 |
pouya83
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 4 اردیبهشت1392 - 11:38pm پست: 730 محل اقامت: آذربایجان
|
باسلام خدمت مهندس حمید و سایر اساتیدگرامی بنده ردیاب22را دارم،خواستم بدونم کدام فرکانسهای ردیاب 22با ردیاب35یکی هستند؟ ممنون
|
پنج شنبه 12 تیر1393 - 5:36pm |
|
 |
Kani
استادیار
|
pouya83 نوشته است: باسلام خدمت مهندس حمید و سایر اساتیدگرامی بنده ردیاب22را دارم،خواستم بدونم کدام فرکانسهای ردیاب 22با ردیاب35یکی هستند؟ ممنون سلام بر شما به ترتیب 22 گولد 1 گولد 2 35 گولد 2 گولد 4
|
پنج شنبه 12 تیر1393 - 5:40pm |
|
 |
tehrani39111355
استاد آثار شناسی
|
ضمن قبولی طاعات وعبادات شما عزیزان تبریک خدمت این دوست خوبمان بابت موفقیتشون . دست مریزاد به جناب مجتبی عزیز ومهندس حمید گرامی . باعث افتخارمانه که چنین ردیابی داریم واز همه مهمتر اساتید عزیزی که در دم وساعت کاربران این انجمن را اراهنمایی میکنند . به امید پایداری وپابرجا موندن وهمدلی مستحکمتراین انجمن .
***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***
|
پنج شنبه 12 تیر1393 - 7:31pm |
|
 |
كرمي
استادیار
تاریخ عضویت: جمعه 27 اردیبهشت1392 - 8:14pm پست: 692 محل اقامت: ایران
|
با سلام و درود حمزه جان دمت گرم اییییییول خیلی خوشحال شدم  امیدوارم همه دوستان به موفقیت برسن.فرکانسهای که اخیرا اعلام شده رد خور نداره.امکان نداره چیزی باشه و ردیاب نگیره.مجددا از زحمات دوستان بسیار خوبم جناب کانی و حمزه و....تشکر میکنم که زحماتشون باعث موفقیت و دلگرمی همه ما هستش  .قبلا از اساتید خوبمون جناب مجتبی و مهندس حمید تشکر ویژه میکنم. 
|
پنج شنبه 12 تیر1393 - 11:21pm |
|
 |
|