انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 10:46am

پاسخ به موضوع  [ 225 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13 ... 23  بعدی
 مژده - مکمل ردیاب 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

درود
بردیای عزیز ابتدا برایتان آرزوی موفقیت میکنم و در ادامه مواردی را یاداوری میکنم که امیدوارم در نظر بگیرید:
1- فراموش نکنید که قوانین شکست مربوط به محیطهای همگن و یکنواخت است و برای خاکی که هزاران ترکیب و ماده مختلف در آن وجود دارد صادق نیست و چه بسا در خود لایه های خاک در هر سانتیمتر با تعریف چندین محیط مختلف و چندین ضریب شکست مختلف روبرو هستیم.
2- پدیده شکست فقط در امواج ترکیبی باعث تغییر در ماهیت آنها میشود و عملا با توجه به متفاوت بودن ضریب شکست در هرکدام از امواج هنگام ورود یا خروج از محیط ، امواج متناسب با تغییر زاویه شکست از هم جدا شده و به اصطلاح دچار پدیده پاشیدگی میشوند. حال این سوال مطرح است که این موضوع چه ارتباطی به امواج تک و یک بعدی دارد و اگر یک موج هم کمی تغییر مسیر دهد باز همان موج هست و تغییری در ماهیت آن ایجاد نمیشود . و همچنین ما اینجا قصد تشکیل تصویر و انطباق و انعکاس منظم پرتوها و امواج را مد نظر نداریم که این پدیده ایجاد مشکل کند.
3- با فرض اینکه موضوعی که شما مطرح فرمودید درست باشه خوب میدانیم که زمانی که موج از محیط اول به محیط دوم وارد میشود باعث پدیده شکست میشود و هنگام خروج از محیط دوم و ورود به محیط اول دوباره باز به مسیر قبلی برگشته و به اصطلاح شکست معکوس پیدا میکندو دقیقا در مسیر اولیه خویش قرار میگیرد در اینصورت باز هم این مورد نمیتواند علت خطاهای مرسوم و معمول در ردیابی باشد.
L-)

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

یکشنبه 1 تیر1393 - 9:42am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام به همه دوستت و.تشکر از آقا بردیا عزیز واسه این طرح جالبتون
یه سوال داشتم.ازتون.این.ردیاب آر دی پرو بر چه اساسی کار میکنه؟ آیا بر همین اساسه که شما توضیح دادید و طرح.دادید؟؟؟؟آخه عجیب کار میکنه دو.روز قبل با یکی.از.دوستان.که این دستگاه رو داشت رفتیم بیرون از فاصله تقریبا 100متری یه تیکه کاسه شکسته مفرق رو توی عمق فکر میکنم 80سانتی میشد در آورد. واسم جالب بود اولین.دفعه بود که با ردیاب چنین چیزی دیدم. میخواستم ببینم اساس کار این ردیاب‌های چطوره؟

یکشنبه 1 تیر1393 - 12:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

koohyar نوشته است:
درود
بردیای عزیز ابتدا برایتان آرزوی موفقیت میکنم و در ادامه مواردی را یاداوری میکنم که امیدوارم در نظر بگیرید:
1- فراموش نکنید که قوانین شکست مربوط به محیطهای همگن و یکنواخت است و برای خاکی که هزاران ترکیب و ماده مختلف در آن وجود دارد صادق نیست و چه بسا در خود لایه های خاک در هر سانتیمتر با تعریف چندین محیط مختلف و چندین ضریب شکست مختلف روبرو هستیم.
2- پدیده شکست فقط در امواج ترکیبی باعث تغییر در ماهیت آنها میشود و عملا با توجه به متفاوت بودن ضریب شکست در هرکدام از امواج هنگام ورود یا خروج از محیط ، امواج متناسب با تغییر زاویه شکست از هم جدا شده و به اصطلاح دچار پدیده پاشیدگی میشوند. حال این سوال مطرح است که این موضوع چه ارتباطی به امواج تک و یک بعدی دارد و اگر یک موج هم کمی تغییر مسیر دهد باز همان موج هست و تغییری در ماهیت آن ایجاد نمیشود . و همچنین ما اینجا قصد تشکیل تصویر و انطباق و انعکاس منظم پرتوها و امواج را مد نظر نداریم که این پدیده ایجاد مشکل کند.
3- با فرض اینکه موضوعی که شما مطرح فرمودید درست باشه خوب میدانیم که زمانی که موج از محیط اول به محیط دوم وارد میشود باعث پدیده شکست میشود و هنگام خروج از محیط دوم و ورود به محیط اول دوباره باز به مسیر قبلی برگشته و به اصطلاح شکست معکوس پیدا میکندو دقیقا در مسیر اولیه خویش قرار میگیرد در اینصورت باز هم این مورد نمیتواند علت خطاهای مرسوم و معمول در ردیابی باشد.
L-)

ماشالا انقدر خوب توضیح میدید آدم حیفش میاد دلیل و مدرک بیاره؟
برادر من چرا اطلاعات غلط میدی؟
واقعا چرا باید درمورد چیزی که نمیدونید اطلاعات غلط بدید؟
من فقط جواب این پست رو میدم و کلا دیگه این بحث رو بیخیال میشم و ...
از ایتدا نباید عمومی میکردمش ولی در کل این قسمت کوچیکی بود
برید با دانسته هاتون موفق بشید
یک تاپیک هم به عنون کارت زرد ایجاد شده بود فقط بخاطر اطلاعات و آمار اشتباهی که دوستان عقل کل میدن
درمورد قسمت سوم فرمایشاتتون قویا رد میکنم .جهت اطلاعتون جدول مربوط به ضریب شکست امواج رو میگذارم
چون صرف کردن وقت توی این تاپیک بی فایدست دیگه بقیه جواب پستها رو نمیدم
موفق باشید
با اجازه

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره

دوشنبه 1 تیر1393 - 1:24am
مدیر سایت
مدیر سایت

bardia نوشته است:
koohyar نوشته است:
درود
L-)

ماشالا انقدر خوب توضیح میدید آدم حیفش میاد دلیل و مدرک بیاره؟
برادر من چرا اطلاعات غلط میدی؟
واقعا چرا باید درمورد چیزی که نمیدونید اطلاعات غلط بدید؟
من فقط جواب این پست رو میدم و کلا دیگه این بحث رو بیخیال میشم و ...
از ایتدا نباید عمومی میکردمش ولی در کل این قسمت کوچیکی بود
برید با دانسته هاتون موفق بشید
یک تاپیک هم به عنون کارت زرد ایجاد شده بود فقط بخاطر اطلاعات و آمار اشتباهی که دوستان عقل کل میدن
درمورد قسمت سوم فرمایشاتتون قویا رد میکنم .جهت اطلاعتون جدول مربوط به ضریب شکست امواج رو میگذارم
چون صرف کردن وقت توی این تاپیک بی فایدست دیگه بقیه جواب پستها رو نمیدم
موفق باشید
با اجازه

دوست عزیز
کدوم اطلاعات غلط؟
کجای این سه تا بند که گذاشتم غلط بود؟
مگه این روابط کشف من یا شما هست که میگید غلط؟
یعنی میفرمایید امواج هنگام ورود به یه محیط دچار شکست میشن ولی هنگام خروج از همون محیط و ورود به محیط اول دچار شکست نمیشن؟ :-?
ضمنا ممنون میشم این جدولی هم که گذاشتین منبعش رو ذکر کنید و بگید مربوط به چی هست و برای کدوم دسته از امواج و یا سیستم کاربرد داره که بشه بهتر نطر داد!
یه موضوع دیگم مثل اینکه فراموش کردید و اینم که ضریب گذردهی و ضریب شکست زمین تا آسمون با هم فرق میکنن
و در ادامه هم وظیفه حکم میکنه وقتی میبینید یکی مثل من اطلاعات غلط میده شما اصلاح کنید و اطلاعات درست بدید دیگه قهر کردن نداره :(
در مورد بعدی هم که میفرمایید نباید علنی میکردید باهاتون موافقم چون وقتیکه یکماه یه جماعت رو چشم انتظار بزارید به امید اینکه راه حل تمام مشکلاتشون رو میزارید و بعدش عاقبتش بشه این اصلا چیز جالبی نیست
دوست عزیز بحث علمی نه قهر داره نه دعوا و نه جنجال فقط دلیل و مدرک و مستندات میطلبه همین

صادقانه زندگی کنید

دوشنبه 1 تیر1393 - 3:20am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

برديا جان لطفا به کار خودتون ادامه بديد بنده در رابطه با طرحتون به دنبال تحقيق وبررسى هستم و طرح اوليه رو ساختم و جوابکابل قبولى داد بنابراين درخواست ميکنم بمانيد و کمک کنيد و شما کوهيار جان لطفا در مسير انجمن قدم برداريد و همفکری پيشه کنيد

دوشنبه 2 تیر1393 - 10:33am
مدیر سایت
مدیر سایت

arash99 نوشته است:
برديا جان لطفا به کار خودتون ادامه بديد بنده در رابطه با طرحتون به دنبال تحقيق وبررسى هستم و طرح اوليه رو ساختم و جوابکابل قبولى داد بنابراين درخواست ميکنم بمانيد و کمک کنيد و شما کوهيار جان لطفا در مسير انجمن قدم برداريد و همفکری پيشه کنيد

دوست عزیز ما کجا همفکری پیشه نکردیم؟ و در مسیر قدم بر نداشتیم؟
شما اول پست بنده رو بخون و بعد جواب ایشون رو و اگر هم تخصص دارید و دنبال طرحش بودید یه مقایسم بکنید
بنده نه فحش دادم و نه ایشون رو از کارشون باز داشتم
لعنت بر شرف پدر و مادر هر کسی که نخواد شما به اون چیزیکه میخوای برسی
دوست عزیز آرش جان این درست نیست بخاطر اینکه بردیارو راضی نگهداری کمر به سرکوب من ببندی
مگه من چی گفتم که یه توضیح علمی دادم که ایشون در نظر بگیرن و تازشم ایرادی در کارشون نگرفتم
شمام بهتره اظهار نظرتون منصفانه باشه و نه هیچ چیز دیگه

صادقانه زندگی کنید

دوشنبه 2 تیر1393 - 11:50am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ای بابا کوهيارجان شما ديگه چرا ؟ مگه حرف بنده هم حکم سرکوب شما يا صرفا فقط در جهت حمايت از برديا جان بود شايد بنده نتونستم منظورم رو درست برسونم شنونده بايد عاقل باشه منظور کلى من اين بود که بياييد به ادامه اين طرح تلاش کنيم اگه ناراحت شديد من عذر ميخوام /و اما در رابطه با طرح برديا ميشه با نبود تخصص کافی با آزمون و خطا ميشه متوجه شد که طرح جواب میده يا نه که خوشبختانه با طرح اوليه جواب دور از انتظاری داشت و حتى جالب اينجاست که با استفاده از پراپ در35و استفاده از طرح برديا جان تفاوت قابل لمسه و دوستان ميتونن تست کنن و امروز صبح به نتايج جالبی رسيدم و اون اين بود که شيش دسبند طلا رو در عمق 50سانتی دفن و پراپها رو به محل دسته ها نصب کردم و بعد از 5دقيقه روشن ماندن دستگاه آنتن پراپ شکل رو 5متر جلوتر به زمين نصب کردم و بعد از اطمينان از تراز بودن از آنتن فاصله گرفتم تا شاهد حرکت آنتن باشم که با ضعف و کندی خودش رو کشيد به سمت النگوها بايد تاييد کنم خيلى ضعيف حرکت داشتن فکرکنم 3 اله 4 دقيقه طول کشيد خوب با خودم گفتم با تک آنتن چطوری مىشه قيچی کرد چون با تک آنتن کار نکرده بودم. به جز پنج آنتن که آنتن وسط سر بار با کمی اختلاف برميگشت به طرف شکم ،بنابرين پراپ آنتن رو از زمين در اوردم و يه آن بردم درست رو سر بار گذاشتم و آنتن رو طراز کردم و کشيدم کنار که نگاش کنم جالب بود آنتن اول يه نصف دوربرگشت به چب و برگشت به طرف راست چند دور با روانی چرخيد و دوباره ايستاد و دوباره برگشت به چپ و همون نيم دور و دوباره چرخش چند دور بو سمت راست دوستان و اساتيد امتحان کنيد جالبه بايد روش کاربشه
مرسی بردياجان طرح قشنگی ارائه شده.

دوشنبه 2 تیر1393 - 12:48pm
مدیر سایت
مدیر سایت

arash99 نوشته است:
ای بابا کوهيارجان شما ديگه چرا ؟ مگه حرف بنده هم حکم سرکوب شما يا صرفا فقط در جهت حمايت از برديا جان بود شايد بنده نتونستم منظورم رو درست برسونم شنونده بايد عاقل باشه منظور کلى من اين بود که بياييد به ادامه اين طرح تلاش کنيم اگه ناراحت شديد من عذر ميخوام /و اما در رابطه با طرح برديا ميشه با نبود تخصص کافی با آزمون و خطا ميشه متوجه شد که طرح جواب میده يا نه که خوشبختانه با طرح اوليه جواب دور از انتظاری داشت و حتى جالب اينجاست که با استفاده از پراپ در35و استفاده از طرح برديا جان تفاوت قابل لمسه و دوستان ميتونن تست کنن و امروز صبح به نتايج جالبی رسيدم و اون اين بود که شيش دسبند طلا رو در عمق 50سانتی دفن و پراپها رو به محل دسته ها نصب کردم و بعد از 5دقيقه روشن ماندن دستگاه آنتن پراپ شکل رو 5متر جلوتر به زمين نصب کردم و بعد از اطمينان از تراز بودن از آنتن فاصله گرفتم تا شاهد حرکت آنتن باشم که با ضعف و کندی خودش رو کشيد به سمت النگوها بايد تاييد کنم خيلى ضعيف حرکت داشتن فکرکنم 3 اله 4 دقيقه طول کشيد خوب با خودم گفتم با تک آنتن چطوری مىشه قيچی کرد چون با تک آنتن کار نکرده بودم. به جز پنج آنتن که آنتن وسط سر بار با کمی اختلاف برميگشت به طرف شکم ،بنابرين پراپ آنتن رو از زمين در اوردم و يه آن بردم درست رو سر بار گذاشتم و آنتن رو طراز کردم و کشيدم کنار که نگاش کنم جالب بود آنتن اول يه نصف دوربرگشت به چب و برگشت به طرف راست چند دور با روانی چرخيد و دوباره ايستاد و دوباره برگشت به چپ و همون نيم دور و دوباره چرخش چند دور بو سمت راست دوستان و اساتيد امتحان کنيد جالبه بايد روش کاربشه
مرسی بردياجان طرح قشنگی ارائه شده.

درود
خواهش میکنم آرش جان
آخه صحبت شما کوتاه و کوبنده بود مام که جوان و کم تجربه عاقبتش میشه همین دیگه :x
ولی خدارو شاهد میگیرم که حداقل گوشه ای از ذهنم درگیر مشکلات خودم و بچه های انجمن هست و توانم رو هم میزارم که ایشالا مرتفع بشه
این تست شما هم واقعا چیز جالبی بوده
اتفاقا من این موضوع رو بصورت پیام خصوصی از دوستان خواستم که تست کنن تا اگر نتیجش ثمربخش بود بشه ازش کمک گرفت چون خودم شرایط تست عملیش رو نداشتم
موضوعی که اینجا مطرحه اینه که در حالت معمولی ما با اتصال پراب به ردیاب پرابها نقش فرستنده رو دارن ولی اگر بیایم طبق این کاری که شما تست کدید عمل کنیم و پرابهارو به آنتنها اتصال بدیم میشه بنحوی اونها رو در نقش گیرنده امواج تصور کرد و با متمرکز کردن امواج دریافتی در آنتنها همچنین از تاثیر امواج مزاحم و پارازیت هم جلوگیری میشه و این خودش خیلی میتونه در عملکرد درست آنتنها موثر باشه و خوشحالم که تست شما نتیجه داده
حالا موضوعی که میتونه کمک کننده باشه اینه که آیا اگر پرابها رو با سیمهای بلند و چند متری به دسته ها وصل کنیم در اینصورت میتونیم منطقه ای رو در وسعت زیاد رسد کنیم و یا اینکه این مورد فقط مشروط به استفاده در محدوده هدف و برای دقت در نقطه زنی هست
آرش جان حالا که شما شرایط تست این موضوع رو دارید ممنون میشم موارد مختلف رو تست کنید و راههای بیشتری رو به آزمایش بکشید
منم ایشالا تا چند روز اینده شرایطم مهیا میشه و به احتمال زیاد بتونم چندتا تست انجام بد
پیروز باشید L-)

صادقانه زندگی کنید

دوشنبه 2 تیر1393 - 1:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حتما کوهيار جان بنده چون از ردياب 35دوستان استفاده ميکنم زياد مزاحم ايشون برای گرفتن دستگاه ميشم خودم ندارم دستگاه رو چون تا خرخره تو قرض افتادم و يه تومنم برام يه تومنه ، بنابراين چون اين طرح چه از لحاظ تئورى جواب داده و حتی عملی جواب داده ،ميخوام اين کار رو ی ردياب با موبايل پياده ميکنم که کمتر مزاحم دوستان بشم /در رابطه با دستگاهى که عکسش رو گذاشتم و از خوراک کار ميکنم شايد تاييد بشه و طبق گفته صاحبش بشه برای قبور استفاده کرد

دوشنبه 2 تیر1393 - 1:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

باسلام خدمت دوستان عزیز
به عقیده بنده این طرح ممکنه جواب بده و احتمالشم زیاده ولی نه به خاطر شکست موج بلکه به این خاطر که خطای ذهن رو از بین میبره و چون انسان در اون دخالتی نداره به همین دلیل میتونه جوابگو باشه
من هم این رو تست میکنم نتیجشو میگم
یه پیشنهاد هم دارم و اینکه چند عدد ازاین قطعه ساخته بشه (مثلا 4 تا) بعد در چند جا نزدیک به هدف قرارداده بشه و بعد ببینیم که آیا نقاطی که به هم میرسن درسته یانه
منظورم اینه که دوتا از قطعه ها رو در نظر بگیریم ببینیم کجا همدیگرو قطع میکنن بعد بررسی کنیم که قطعه سوم و چهارم هم همونجا رو نشون میدن یعنی به اون نقطه میرسن یانه
اگر برسن که حله ولی نرسن خطا داریم

به روز نیک کسان، گفت: تا تو غم نخوری
بسا کسا! که به روز تو آرزومندست
-----------------------------------------
زمانه گفت مرا: خشم خویش دار نگاه
کرا زبان نه به بندست پای دربندست

سه شنبه 3 تیر1393 - 8:07am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 225 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13 ... 23  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 60 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure