arash99 نوشته است:
ای بابا کوهيارجان شما ديگه چرا ؟ مگه حرف بنده هم حکم سرکوب شما يا صرفا فقط در جهت حمايت از برديا جان بود شايد بنده نتونستم منظورم رو درست برسونم شنونده بايد عاقل باشه منظور کلى من اين بود که بياييد به ادامه اين طرح تلاش کنيم اگه ناراحت شديد من عذر ميخوام /و اما در رابطه با طرح برديا ميشه با نبود تخصص کافی با آزمون و خطا ميشه متوجه شد که طرح جواب میده يا نه که خوشبختانه با طرح اوليه جواب دور از انتظاری داشت و حتى جالب اينجاست که با استفاده از پراپ در35و استفاده از طرح برديا جان تفاوت قابل لمسه و دوستان ميتونن تست کنن و امروز صبح به نتايج جالبی رسيدم و اون اين بود که شيش دسبند طلا رو در عمق 50سانتی دفن و پراپها رو به محل دسته ها نصب کردم و بعد از 5دقيقه روشن ماندن دستگاه آنتن پراپ شکل رو 5متر جلوتر به زمين نصب کردم و بعد از اطمينان از تراز بودن از آنتن فاصله گرفتم تا شاهد حرکت آنتن باشم که با ضعف و کندی خودش رو کشيد به سمت النگوها بايد تاييد کنم خيلى ضعيف حرکت داشتن فکرکنم 3 اله 4 دقيقه طول کشيد خوب با خودم گفتم با تک آنتن چطوری مىشه قيچی کرد چون با تک آنتن کار نکرده بودم. به جز پنج آنتن که آنتن وسط سر بار با کمی اختلاف برميگشت به طرف شکم ،بنابرين پراپ آنتن رو از زمين در اوردم و يه آن بردم درست رو سر بار گذاشتم و آنتن رو طراز کردم و کشيدم کنار که نگاش کنم جالب بود آنتن اول يه نصف دوربرگشت به چب و برگشت به طرف راست چند دور با روانی چرخيد و دوباره ايستاد و دوباره برگشت به چپ و همون نيم دور و دوباره چرخش چند دور بو سمت راست دوستان و اساتيد امتحان کنيد جالبه بايد روش کاربشه
مرسی بردياجان طرح قشنگی ارائه شده.
درود
خواهش میکنم آرش جان
آخه صحبت شما کوتاه و کوبنده بود مام که جوان و کم تجربه عاقبتش میشه همین دیگه
ولی خدارو شاهد میگیرم که حداقل گوشه ای از ذهنم درگیر مشکلات خودم و بچه های انجمن هست و توانم رو هم میزارم که ایشالا مرتفع بشه
این تست شما هم واقعا چیز جالبی بوده
اتفاقا من این موضوع رو بصورت پیام خصوصی از دوستان خواستم که تست کنن تا اگر نتیجش ثمربخش بود بشه ازش کمک گرفت چون خودم شرایط تست عملیش رو نداشتم
موضوعی که اینجا مطرحه اینه که در حالت معمولی ما با اتصال پراب به ردیاب پرابها نقش فرستنده رو دارن ولی اگر بیایم طبق این کاری که شما تست کدید عمل کنیم و پرابهارو به آنتنها اتصال بدیم میشه بنحوی اونها رو در نقش گیرنده امواج تصور کرد و با متمرکز کردن امواج دریافتی در آنتنها همچنین از تاثیر امواج مزاحم و پارازیت هم جلوگیری میشه و این خودش خیلی میتونه در عملکرد درست آنتنها موثر باشه و خوشحالم که تست شما نتیجه داده
حالا موضوعی که میتونه کمک کننده باشه اینه که آیا اگر پرابها رو با سیمهای بلند و چند متری به دسته ها وصل کنیم در اینصورت میتونیم منطقه ای رو در وسعت زیاد رسد کنیم و یا اینکه این مورد فقط مشروط به استفاده در محدوده هدف و برای دقت در نقطه زنی هست
آرش جان حالا که شما شرایط تست این موضوع رو دارید ممنون میشم موارد مختلف رو تست کنید و راههای بیشتری رو به آزمایش بکشید
منم ایشالا تا چند روز اینده شرایطم مهیا میشه و به احتمال زیاد بتونم چندتا تست انجام بد
پیروز باشید