fabienmartin نوشته است:
خوب اگر این اختلاف ها چه کم چه زیاد در مد ازاد برای مشتری وجود داشته باشه همش خطا میزنید اینو بدونید جدی بگیرید اگر طراح میتونه این نقیصه رو برطرف بکنه لااقل در مد ازاد اونجا که دیگه وزن صفر هست و نباید چیزی دخالت داده بشه و دوستان میبینید که این فقط برای حل مشکل 35 بود قصد دیگری نبوده تا دوستان بفهممن این مدت مشکل داشتند از کجا بوده..
این هم لینک فیلم فرکانسهای 35 و فرکانس دستگاه خودم
http://uplod.ir/9ya9fhows2lm/1.rar.htmدرود بر شما
مارتین جان عامل اکثر خطاهای ردیابی از مگنت بدن هست امروز در یک تست روی یک تومولوس به وضوح این موضوع را دیدم و هدف هم 15کیلو در عمق 6 متری 35 نمایش داد دیگه فقط نمیتونم بگم که چه فلزی هست ولی اگه 35 دقت فرکانسی متغییر داره پس چرا یکبار نشده که دو فلز را بشه با یک فرکانس اون هم فرکانس زیر 100 هرتز و با صدم هرتز گرفت
این تو مولوس دوسال زیر نظر دارم و اگه جور بشه حفاری میکنیم اگه دستگاه دم دست داری میتونی برام ارسال کن تا این ردیاب شما را هم روی اون تست کنم و ببینم کدوم بهتر عمل میکنه و نتیجه حفاری هم اگه فانکشن شما جواب مثبت داد حفاری میکنم وگرنه بی خیال هدف میشم البته من حذف کننده استفاده نکردم چون با تک انتنه دیگه نیازی به استفاده از tda نیست و وزن را دقیق میزنه حداقل با هدف های دو ساله زیر خاک اینجوری جواب میده