انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 7:19am

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 880 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 21 , 22 , 23 , 24 , 25 , 26 , 27 ... 88  بعدی
 سئوال در مورد ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

حمزه جان سیستم اصلی ردیاب جاهایی که باید جواب پس داده باشه داده و تا الان هیچ موردی منفی نبوده! ;) :D فقط یک مساله روی عدد نمایش وزن هست که من و آقا مجتبی به این نتیجه رسیدیم دستگاه همیشه وزن رو کمی کمتر نشون میده که مشکلی نیست و با تستهای بیشتر اصلاحش میکنیم. یک مساله هم تست فرکانسهای بیشتر هست که ادامه داره تا فرکانسهایی احیانا باز اضافه بشه و تا هفته دیگه این کار هم انجام میشه و نتیجه دیگه نهایی هست.
اتفاقا در مورد کلید دستگاه همین مساله شما رو امروز بنده با اقا مجتبی مطرح کردم و اصرار کردم از کلید چکشی یا کلنگی استفاده نشه و ایشون هم قرار شد در نظر بگیرن.
در آنتن تغییر خاصی داده نمیشه چون جواب خودشو خوب پس داده! تلسکوپی ها که به همون صورت هستن فقط با توجه به شکل مدار و جعبه جاشون کمی عوض میشه. آنتنهای برنجی هم پس از تستهای مختلف قرار شد شبیه به سری قبلی و البته از نوع بلبرینگی باشه که خیلی بهتر جواب داده. خود میله برنجی هم مارک مرغوب تری پیدا کردیم که کمی بهتر جواب میده.
در مورد فیوز و سوئیچ و قفل هم چنین چیزی رو نمیشه براحتی برای دستگاه درست کرد و دردسر زیادی داره! فقط در همین حد انجام دادیم که اگر دستگاه بصورت غیر رمزی و معمولی روشن بشه هم عنوان دستگاه به صورت آب یاب نوشته خواهد شد و هم همه نوشته ها مخفف و نامشخص هستن تا کسی اصلا متوجه نشه که دستگاه برای چه منظوری هست!

دوشنبه 11 شهریور1392 - 10:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید جان اگه اون دو تا آنتن تلسکوپی زیر هم تا انتها جمع بشن که دیگه محشر میشه فقط نیم سانت بیرون باشه ناخن بهش گیر کنه آنتنها هم اسیب نمی بینند.

دوشنبه 11 شهریور1392 - 10:09pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام مجدد
حميد جان البته اگه بشه عنوان دستگاه در موقع روشن كردن غير رمزي بصورت شبيه ساز پرواز هواپيماي تفريحي نوشته بشه بهتر از اب يابه .
در مورد آنتهاي تلسكوپي هم اگه بشه بصورت پيچي باز و بسته بشن خوبه و البته اگه بشه جاشون رو عوض كرد و كمي چلوتر برد و يا اگه بشه به سمت جلو باشن كه عاليه.
ياعلي

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

دوشنبه 11 شهریور1392 - 10:19pm
کاربر فعال
کاربر فعال

با درود
مهندس اگه امکان داره فرکانس شیشه رو هم به فرکانسهای این ردیاب اضافه کنین ، سمت ما در بعضی قبور جامهای شیشه ای قرار دارد ، به خاطر اینه که میگم البته اگه فرکانس شیشه ها با هم تفاوتی نداشته باشند .
با سپاس

دوشنبه 11 شهریور1392 - 10:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مجتبی نوشته است:
hoshi نوشته است:
خدمت دوستان عزیز عرض کنم که هماهنگی های لازم جهت رفتن مهندس حمید و مهندس مجتبی به اونور مرز و همکاری با شرکتهای معتبر ساخت فلزیاب
انجام شد ولی مهندس مجتبی و مهندس حمید کنار شما موندن رو به درامد زیاد اونور ترجیح دادند .

قدرشون رو بونید حتی اگه با این ردیاب هم موفق نشدید.
:x

خواهش میکنم هوشی جان ما درقبال این دوستان تعهدی داریم حداقل به جاهایی باید برسیم تا اکثر دوستان ما به هدف برسند و بجای نفرین دعای خیر پشت سر ما باشه . بنده خوب میدونم این دوستان ما به چه سختی پول درمیارند و برای دستگاههای مختلف هزینه میکنند ایشاالله با همین دستگاه به هدف بزنند و اینقدر جرات داشته باشند که بیان اعلام کنند و به دیگران هم امید بدند .

گلی به مولا :-* :x

باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست

دوشنبه 11 شهریور1392 - 10:58pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
ممنون حمزه جان. بله این مساله رو بنده هم تست کردم و فکر میکنم ایشون تقریبا درست میگن! خب ما در ردیاب FPL-35 برای طلا هم فرکانس بالای 1000 داریم و هم زیر 100 و این 5 فرکانس در بازه وسیعی قرار دارن که رنج جوابدهی این فرکانسها به طلا از چند صدم هرتز شیفت تا چند دهم هرتز شیفت محدود میشه! طبیعتا بدلیل دقت فرکانسی بسیار بالایی که نیاز هست وقتی ما از طریق ولوم فاین رنج رو برای هر 5 فرکانس مطابقت بدیم اطمینانی نزدیک به 100 درصد در مورد طلا بودن اون هدف حاصل میشه! طبیعتا مشکل اصلی تر ذرات بودن یا اصلی بودن هدف هست که با اندازه گیری تخمینی وزن هدف توسط این ردیاب براحتی قابل تشخیص هست و بنابراین هر دو خطای اصلی در ردیابی رو در حدی محدود میکنیم که احتمال خطا در مجموع نزدیک به صفر میرسه.

استاد حمید عزیز واقعا خسته نباشید
وقتی میبینیم افرادی مثل شما در کنار خودمون داریم احساس غرور میکنیمو به خودمون میبالیم
از صمیم قلب آرزوی توفیق شما را دارم چراکه موفقیت شما زمینه ساز موفقیت ماست :D :x :-*

باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست

دوشنبه 11 شهریور1392 - 11:07pm
مدیر کل
مدیر کل

ممنون از لطف همه دوستان. :ymhug:
پوریا جان اتفاقا این بحث رو با آقا مجتبی داشتیم که بهتر هست از آنتن تلسکوپی کمی کوچکتر ولی مرغوب تر استفاده بشه که فکر میکنم از هر لحاظ بهتر باشه.
بینا جان در مورد اینکه دستگاه مربوط به هواپیمای کنترلی جلوه داده بشه باز هم دوستان باید نظر بدن! :D جای تلسکوپی ها هم با توجه به سیستم جعبه باید تعیین بشه و بستگی به نظر و مدل ساخت اقا مجتبی داره. بصورت پیچی هم نمیتونن باشن چون حتما باید سیم بهشون متصل بشه!
اشکان عزیز متاسفانه شیشه بدلیل اینکه کاملا حالت ترکیبی داره و در دوره های مختلف به صورتهای مختلف ساخته میشده اصلا فرکانس ثابتی نداره. در واقع شیشه های مختلف فرکانسشون فرق داره! پس ما نمیتونیم برای شیشه یک فرکانس ثابت بذاریم. ولی اگر به امید خدا شما و دوستان از طریق مود فرکانس آزاد تونستین فرکانس خاصی پیدا کنین ؛ میتونین ازش برای بعضی انواع خاص شیشه استفاده کنین.

سه شنبه 12 شهریور1392 - 10:45am
کاربر فعال
کاربر فعال

باسلام وخسته نباشی خدمت اقا مجتبی واقا حمید ودوستان.سوالی داشتم مثلا ما با دو فرکانس نقره جای می زنیم وفرکانس انرا یادداشت می کنیم وبعد از حفاری نقره پیدا می کنیم ایا این میشود فرکانس اصلی دفینه برای نقره .ایا در بعضی دوره ها ناخا لصی بیشتری در نقره بوده این ناخا لصی در فرکانس اثر منفی ندارد .وایا مفرغ که از 7فلز یا3فلزترکیب شده ایا فرکانس فقط روی فلز برونزش جواب میدهد یاروی 3 فلز ترکیبی با همان یک فرکانس جواب میدهد .باتشکر فراوان.

سه شنبه 12 شهریور1392 - 11:25am
مدیر کل
مدیر کل

علی جان طبق تستهای بسیار زیادی که انجام شده بنظر نمیاد تفاوت محسوس فرکانسی در مورد دفینه وجود داشته باشه! اگر هم تفاوتی باشه در حد 1-2 درجه ولوم فاین هست که به راحتی مشخص میشه.
در مورد ناخالصی هم اثر زیادی نداره جز اینکه وزن هدف برای شما کمتر نشون داده میشه!
در مورد مفرغ یا برنز هم تاجاییکه من تست و بررسی کردم خود مفرغ رو میزنه و مشکلی نداره. در نهایت باز هم مساله وزن هست که کمتر یا بیشتر ممکنه نشون داده میشه. فرکانس برنزی که استفاده شده به خود مفرغ جواب میده. در حد بسیار کمی روی مفرغ مس رو هم میزنه که وزن خیلی کمتری نشون میده و میشه متوجه شد که مس هم داخلش کار شده.

سه شنبه 12 شهریور1392 - 11:47am
استاد
استاد
آواتار کاربر

مهندس جان اگه امكانش هست يه توضيح مختصر از سيستم دستگاه و علمي كه توش استفاده شده توضيح بديد تا هم بدونيم از چه تكنولوژي استفاده شده و هم دوستاني كه تخصصي دارن بتونن راحت تر سوالاتشون رو بپرسن و ايا درسته تو تكنولوژي جديدي كه ميگن قراره بياد اومدن از اين ايزوتوپ هاي پايدار عناصر كه ميشه هر چيزي رو تو هر عمقي پيدا كرد.تركيبي از علم شيمي فيزيك و الكترونيك!!!!

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

سه شنبه 12 شهریور1392 - 2:34pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 880 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 21 , 22 , 23 , 24 , 25 , 26 , 27 ... 88  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 38 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure