نویسنده |
پیغام |
erfan
کاربر حرفه ای
|
دستت درد نکنه محمدرضای عزیز.از بزرگواریه شماست که بفکر منافع و نیاز دیگران هستی امیدوارم هر چی که دلت میخواد دشت کنی.
|
سه شنبه 16 اردیبهشت1393 - 7:00pm |
|
|
كرمي
استادیار
تاریخ عضویت: جمعه 27 اردیبهشت1392 - 8:14pm پست: 692 محل اقامت: ایران
|
مهدی6 نوشته است: سلام. اساتید عزیز اگر لوپ به زمین بچسبونم در موقع بالانس به جای فاصله دادن در موقع سرچ حذف ذرات بهتری خواهیم داشت? با سلام و درود دوست عزیز در حین بالانس 5 سانت بذار لوپ از زمین فاصله داشته باشه که تو عمق زنی خیلی تاثیر داره..از بابت ذرات هم کاملا خیالت راحت باشه حتی بالانس نکنی هم ذرات و نمیگیره.میتونم به جرات بگم99.99درصد واکنش صوتی این فلزیابها یعنی فلز جا داره از زحمات جناب محمدرضا عزیز هم تشکر کنیم که دارن زحمت ترجمه این کاتالوگ و انجام میدن.امیدوارم دوستان قدر ایشون و بدونن.
|
سه شنبه 16 اردیبهشت1393 - 10:14pm |
|
|
مهدی6
کاربر حرفه ای
|
استاد کرمی عزیز هزاران هزار تشکر از جنابعالی داریم که تجربه چندین و چند سالتون را در اختیار من و دوستان قرار میدهید مهندس جان ایا با وجود لوپ دبل 18 لوپ منو هم ضرورت پیدا میکنه در بیرون یا نه همین به تنهایی کفایت میکنه و نیازی به حمل لوپ منو نمیشه؟
|
چهارشنبه 16 اردیبهشت1393 - 12:34am |
|
|
مهدی6
کاربر حرفه ای
|
استاد کرمی عزیز شرمنده اینقد سوال میپرسم منو ببخشید تا فوت و فن جی پی رو یاد بگیریم جنابعالی خیلی اذیت خواهید شد اما یه سوال در مورد بالانس چگونگی فهمیدن بهترین بالانس ایا تنها راه فهمیدن یه بالانس خوب تریشولد منظم و یکنواخته یا نه روشهای دیگری هم وجود داره سپاسگزارم جناب مهندس کرمی عزیز
|
چهارشنبه 16 اردیبهشت1393 - 12:48am |
|
|
كرمي
استادیار
|
مهدی6 نوشته است: استاد کرمی عزیز هزاران هزار تشکر از جنابعالی داریم که تجربه چندین و چند سالتون را در اختیار من و دوستان قرار میدهید مهندس جان ایا با وجود لوپ دبل 18 لوپ منو هم ضرورت پیدا میکنه در بیرون یا نه همین به تنهایی کفایت میکنه و نیازی به حمل لوپ منو نمیشه؟ مرسی استاد عزیز شما لطف دارین من به شخصه اصلا از لوپ منو خوشم نمیاد.به نظر من 18 اینچ دبل دی عالیه و......در مورد بهترین بالانس دستگاه یه نکته رو همیشه بهش توجه کن بالانس صحیح برابر است با بوق ممتد بدون سر و صدای اضافه که با ولوم تریهشولد قطع و وصل میشه....
|
چهارشنبه 17 اردیبهشت1393 - 12:23pm |
|
|
mohammadreza
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: سه شنبه 22 مرداد1392 - 2:43pm پست: 378 محل اقامت: ایران
|
سلام خدمت دوستان. استاد عزیز به نظر شما کویل 18 مونو چه قدر از 18 دابل دی عمق بیشتری رو میزنه؟؟ اگر حداقل 40 سانتی متری بیشتر بزنه ارزش اینو داره که یکی گرفت و برای جاهایی که صد در صد مطمئنیم که فقط فلزات با ارزش وجود داره استفاده کرد. نظر شما چیست؟
|
چهارشنبه 17 اردیبهشت1393 - 12:30pm |
|
|
كرمي
استادیار
|
mohammadreza نوشته است: سلام خدمت دوستان. استاد عزیز به نظر شما کویل 18 مونو چه قدر از 18 دابل دی عمق بیشتری رو میزنه؟؟ اگر حداقل 40 سانتی متری بیشتر بزنه ارزش اینو داره که یکی گرفت و برای جاهایی که صد در صد مطمئنیم که فقط فلزات با ارزش وجود داره استفاده کرد. نظر شما چیست؟ بله استاد عزیز اگه همچین جایی وجود داشته باشه میشه رو این مدل لوپ حساب کرد هر چند قیمتش هم خیلی ارزونتر از18 دبل هستش
|
چهارشنبه 17 اردیبهشت1393 - 12:55pm |
|
|
مهدی6
کاربر حرفه ای
|
كرمي نوشته است: mohammadreza نوشته است: سلام خدمت دوستان. استاد عزیز به نظر شما کویل 18 مونو چه قدر از 18 دابل دی عمق بیشتری رو میزنه؟؟ اگر حداقل 40 سانتی متری بیشتر بزنه ارزش اینو داره که یکی گرفت و برای جاهایی که صد در صد مطمئنیم که فقط فلزات با ارزش وجود داره استفاده کرد. نظر شما چیست؟ بله استاد عزیز اگه همچین جایی وجود داشته باشه میشه رو این مدل لوپ حساب کرد هر چند قیمتش هم خیلی ارزونتر از18 دبل هستش محمد رضا جان پس اگه اینطور که استاد کرمی میگه بهتر نیست 24 بگیری اونوقت 24 تقریبا چند سانت میزنه 24 منو؟ بعد استاد کرمی عزیز منو نسبت به بدل تفکیک نداره یا یه چیز دیگست؟
|
چهارشنبه 17 اردیبهشت1393 - 1:05pm |
|
|
كرمي
استادیار
|
مهدی6 نوشته است: كرمي نوشته است: mohammadreza نوشته است: سلام خدمت دوستان. استاد عزیز به نظر شما کویل 18 مونو چه قدر از 18 دابل دی عمق بیشتری رو میزنه؟؟ اگر حداقل 40 سانتی متری بیشتر بزنه ارزش اینو داره که یکی گرفت و برای جاهایی که صد در صد مطمئنیم که فقط فلزات با ارزش وجود داره استفاده کرد. نظر شما چیست؟ بله استاد عزیز اگه همچین جایی وجود داشته باشه میشه رو این مدل لوپ حساب کرد هر چند قیمتش هم خیلی ارزونتر از18 دبل هستش محمد رضا جان پس اگه اینطور که استاد کرمی میگه بهتر نیست 24 بگیری اونوقت 24 تقریبا چند سانت میزنه 24 منو؟ بعد استاد کرمی عزیز منو نسبت به بدل تفکیک نداره یا یه چیز دیگست؟ منو تفکیکش زیاد جالب نیس.و به درد سکه یابی نمیخوره....من به شخصه چون زیر 2 متر حفاری میکنم همیشه از دبل دی استفاده میکنم...البته 2 متر واقعی منظورمه یعنی با خط کش دقیقا 2 متر زیر زمین
|
چهارشنبه 17 اردیبهشت1393 - 1:11pm |
|
|
مهدی6
کاربر حرفه ای
|
استاد کرمی عزیز وقت بخیر استاد جان سوالم در مورد دکمه q-t روی دسته میباشد ما با فشردن این دسته میتونیم به حالت فیکس یاتراکینگ سوییچ کنیم حال سوال اینه اولا در چه زمانی این اتفاق می افته زمانی که دکمه رو نگه داشته ایم یا رها کرد هایم اصلا باید دکمه رو نگه دارم یا یه لحظه فشار دهیم و بعد رها نماییم دوما بعد از انجام کلید. qt دستگاه در حالت فیکس میمونه یا حالت تراکینگ و اینو نمیدونم که چه زمانهایی ما نیاز به این دکمه دارم
|
چهارشنبه 17 اردیبهشت1393 - 1:39pm |
|
|
|