انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 3:43am

پاسخ به موضوع  [ 895 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 ... 90  بعدی
 Gpx 4500 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دستت درد نکنه محمدرضای عزیز.از بزرگواریه شماست که بفکر منافع و نیاز دیگران هستی امیدوارم هر چی که دلت میخواد دشت کنی.

سه شنبه 16 اردیبهشت1393 - 7:00pm
استادیار
استادیار

محل اقامت: ایران
مهدی6 نوشته است:
سلام. اساتید عزیز
اگر لوپ به زمین بچسبونم در موقع بالانس به جای فاصله دادن در موقع سرچ حذف ذرات بهتری خواهیم داشت?

با سلام و درود

دوست عزیز در حین بالانس 5 سانت بذار لوپ از زمین فاصله داشته باشه که تو عمق زنی خیلی تاثیر داره..از بابت ذرات هم کاملا خیالت راحت باشه حتی بالانس نکنی هم ذرات و نمیگیره.میتونم به جرات بگم99.99درصد واکنش صوتی این فلزیابها یعنی فلز :D جا داره از زحمات جناب محمدرضا عزیز هم تشکر کنیم که دارن زحمت ترجمه این کاتالوگ و انجام میدن.امیدوارم دوستان قدر ایشون و بدونن.

سه شنبه 16 اردیبهشت1393 - 10:14pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

استاد کرمی عزیز هزاران هزار تشکر از جنابعالی داریم که تجربه چندین و چند سالتون را در اختیار من و دوستان قرار میدهید
مهندس جان ایا با وجود لوپ دبل 18 لوپ منو هم ضرورت پیدا میکنه در بیرون یا نه همین به تنهایی کفایت میکنه و نیازی به حمل لوپ منو نمیشه؟

چهارشنبه 16 اردیبهشت1393 - 12:34am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

استاد کرمی عزیز شرمنده اینقد سوال میپرسم منو ببخشید
تا فوت و فن جی پی رو یاد بگیریم جنابعالی خیلی اذیت خواهید شد ^:)^
اما یه سوال در مورد بالانس چگونگی فهمیدن بهترین بالانس
ایا تنها راه فهمیدن یه بالانس خوب تریشولد منظم و یکنواخته یا نه روشهای دیگری هم وجود داره
سپاسگزارم جناب مهندس کرمی عزیز

چهارشنبه 16 اردیبهشت1393 - 12:48am
استادیار
استادیار

مهدی6 نوشته است:
استاد کرمی عزیز هزاران هزار تشکر از جنابعالی داریم که تجربه چندین و چند سالتون را در اختیار من و دوستان قرار میدهید
مهندس جان ایا با وجود لوپ دبل 18 لوپ منو هم ضرورت پیدا میکنه در بیرون یا نه همین به تنهایی کفایت میکنه و نیازی به حمل لوپ منو نمیشه؟

مرسی استاد عزیز شما لطف دارین @};-

من به شخصه اصلا از لوپ منو خوشم نمیاد.به نظر من 18 اینچ دبل دی عالیه و......در مورد بهترین بالانس دستگاه یه نکته رو همیشه بهش توجه کن L-) بالانس صحیح برابر است با بوق ممتد بدون سر و صدای اضافه که با ولوم تریهشولد قطع و وصل میشه....

چهارشنبه 17 اردیبهشت1393 - 12:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام خدمت دوستان. استاد عزیز به نظر شما کویل 18 مونو چه قدر از 18 دابل دی عمق بیشتری رو میزنه؟؟ اگر حداقل 40 سانتی متری بیشتر بزنه ارزش اینو داره که یکی گرفت و برای جاهایی که صد در صد مطمئنیم که فقط فلزات با ارزش وجود داره استفاده کرد. نظر شما چیست؟

چهارشنبه 17 اردیبهشت1393 - 12:30pm
استادیار
استادیار

mohammadreza نوشته است:
سلام خدمت دوستان. استاد عزیز به نظر شما کویل 18 مونو چه قدر از 18 دابل دی عمق بیشتری رو میزنه؟؟ اگر حداقل 40 سانتی متری بیشتر بزنه ارزش اینو داره که یکی گرفت و برای جاهایی که صد در صد مطمئنیم که فقط فلزات با ارزش وجود داره استفاده کرد. نظر شما چیست؟

بله استاد عزیز اگه همچین جایی وجود داشته باشه میشه رو این مدل لوپ حساب کرد هر چند قیمتش هم خیلی ارزونتر از18 دبل هستش :-?

چهارشنبه 17 اردیبهشت1393 - 12:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

كرمي نوشته است:
mohammadreza نوشته است:

بله استاد عزیز اگه همچین جایی وجود داشته باشه میشه رو این مدل لوپ حساب کرد هر چند قیمتش هم خیلی ارزونتر از18 دبل هستش :-?

محمد رضا جان پس اگه اینطور که استاد کرمی میگه بهتر نیست 24 بگیری اونوقت 24 تقریبا چند سانت میزنه 24 منو؟
بعد استاد کرمی عزیز منو نسبت به بدل تفکیک نداره یا یه چیز دیگست؟

چهارشنبه 17 اردیبهشت1393 - 1:05pm
استادیار
استادیار

مهدی6 نوشته است:
كرمي نوشته است:
mohammadreza نوشته است:

محمد رضا جان پس اگه اینطور که استاد کرمی میگه بهتر نیست 24 بگیری اونوقت 24 تقریبا چند سانت میزنه 24 منو؟
بعد استاد کرمی عزیز منو نسبت به بدل تفکیک نداره یا یه چیز دیگست؟

منو تفکیکش زیاد جالب نیس.و به درد سکه یابی نمیخوره....من به شخصه چون زیر 2 متر حفاری میکنم همیشه از دبل دی استفاده میکنم...البته 2 متر واقعی منظورمه یعنی با خط کش دقیقا 2 متر زیر زمین :D

چهارشنبه 17 اردیبهشت1393 - 1:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

استاد کرمی عزیز وقت بخیر
استاد جان سوالم در مورد دکمه q-t روی دسته میباشد
ما با فشردن این دسته میتونیم به حالت فیکس یاتراکینگ سوییچ کنیم
حال سوال اینه اولا در چه زمانی این اتفاق می افته زمانی که دکمه رو نگه داشته ایم یا رها کرد هایم اصلا باید دکمه رو نگه دارم یا یه لحظه فشار دهیم و بعد رها نماییم
دوما بعد از انجام کلید. qt دستگاه در حالت فیکس میمونه یا حالت تراکینگ
و اینو نمیدونم که چه زمانهایی ما نیاز به این دکمه دارم

چهارشنبه 17 اردیبهشت1393 - 1:39pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 895 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 ... 90  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 104 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure