انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 4:40pm

پاسخ به موضوع  [ 895 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17 , 18 ... 90  بعدی
 Gpx 4500 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

موفق باشی دوست گرامی محمدرضا.

شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***

سه شنبه 23 اردیبهشت1393 - 9:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دست مریزاد محمدرضا جان.
تلاش و پیگیری شما برای ارتقا سطح کار با 4500 و آگاهی از تمامی خصوصیات این دستگاه واقعا ستودنیه.وجود شما و آقای کرمی و مهرداد عزیز نعمته.بی صبرانه منتظر نتیجه تلاش شما هستیم.

چهارشنبه 24 اردیبهشت1393 - 4:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: ایران
سلام دوستان عزیز. خواهش می کنم عرفان جان. امیدوارم همگی موفق باشند. @};-

پنج شنبه 25 اردیبهشت1393 - 8:25am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام استاد کرمی عزیز
میشه لطف کنید. یه فرمولی رو بفرمایید از شر اجسام سطحی راحت بشیم ببخشید شاید سوالم تکراریه
با تشکر فراوان

جمعه 26 اردیبهشت1393 - 9:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

درود بر همه دوستان. آیا کسی داوطلب میشه که در مرتب کردن فایل ترجمه به من کمک کنه؟ چون تمام صفحات دفترچه انگلیسی رو جداگانه به عکس تبدیل کردم. میخوام ترجمه فارسی در سمت راست یک صفحه افقی آ. 4 قرار بگیره و عکس همان صفحه به انگلیسی در سمت چپ باشه. چون برخی مطالب ترجمه شده برای فهمیده شدن باید به شکل مربوط به آن مراجعه شود. با این طرح این مشکل حل خواهد شد. از داوطلب محترم تقاضا می شود اعلام آمادگی نماید. در ضمن وقت زیادی نداریم. لطفا سریعتر. با تشکر

شنبه 27 اردیبهشت1393 - 9:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام استاد کرمی عزیز. فرض کنید کسی بره با 4500 کاوش: کدوم بالانس ها رو و به چه ترتیبی باید اعمال کنه؟ این بالانسی که برای حذف تداخل های الکتریکی انجام میشه (دستگاه تا 250 شماره می شمره) را همه جا باید انجام داد یا اینکه توی بیابون خدا نیاز نیست؟
خوب نظر من اینه که در شروع کاوش بهتره این بالانس حذف تداخل را انجام داد و اگر قصد کاوش یک نقطه یا مثلا یک قطعه زمین 2 در 2 متر رو داشته باشم دستگاه رو در حالت فیکسد بالانس میکنیم و اگر قصد کاوش یک زمین بزرگ مثلا نیم هکتار رو داشته باشیم، در حالت تراکینگ بالانس می کنیم. آیا درست گفتم؟ با سپاس فراوان از شما

یکشنبه 27 اردیبهشت1393 - 12:28am
استادیار
استادیار

با سلام و درود
قبل از هر چیزی مجددا از زحمات دوست خوبمون جناب محمدرضا که زحمت ترجمه رو کشیدن مجدداتشکر میکنم. در مورد بالانس یه نکاتی رو عرض میکنم که خودم به صورت عملی بارها تجربه کردم ;) اول اینکه هر جای که میخواین کار کنید اول دستگاه رو بدون بالانس و....روشن کنید اگه سر و صدای مزاحم و...نداشتین اصلا احتیاجی به بالانس نیست و راحت با دستگاه کار کنید دوم اینکه اگه املاح زمینی و ذرات مزاحم کار شما بودن همون حالت بالانس تراکینگ و بعد فیکسد کفایت میکنه چه برای 10 متر مربع باشه و یا بیشتر...سومی نکته بسیار مهم هستش اگه شما اطراف مناطق خطوط انتقال قدرت و یا مناطق حفاظت شده میراث فرهنگی و...میخواین تفریح کنید :D حتما و حتما از بالانس اولیه که مفصل توضیح دادم استفاده کنید یعنی بالانس حذف تداخل ;) ...در این مواقع اگه دستگاه شما بالانس بشه اگه هر نوع فرستنده ای که امواج متوسط و یا پایین داره به شما نزدیک بشه فورا میشه تشخیص داد و......حتی بیسیم های ن ی ر و ی ا ن ت ظ ا م ی ;) در مورد سوال جناب مهدی عزیز هم باید بگم شما اگه اهدافی رو که شعاع سنس دارن و درارین راحت قلق دستگاه دستتون میاد...شاید 40 درصد اهداف با ارزشی که با این دستگاه کشف میشه کمتر از 30 سانت عمق دارن پس نمیشه راحت از این موضوع سر سری گذشت...شما اگه تفکیک دستگاه رو باهاش آشنا بشی دیگه خود به خود مشکلت حله ;)راستی آخرش من با این روستر بوستر کار کردم.تقریبا تمام چیزهای که ازش شنیدیم فقط تبلیغات بوده :-w روستر بوستر یه آمپلی فایره صوتی هستش که بوقهای خیلی ضعیف رو برای اپراتور تشخیصش راحت میکنه..چیزی که خودمم بلد بودم با یه آپ آمپ741 درست کنم =))

یکشنبه 28 اردیبهشت1393 - 8:26am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام
محمدرضای عزیز استاد گرامی خیلی دوست داشتم که بتونم کمکی انجام بدم ولی متاسفانه به دلبل اسباب کشی و رفتن به خونه ی جدید تمام سیستم من بهم دیخته و کامپیوتز در دسترس ندازم الانم با گوشیم یه هفنه ای میشه که دسترسی ندارم وایه. همبن کمتر سابت میام
شرمندتم ببخسید

دوشنبه 28 اردیبهشت1393 - 12:24am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با درود خدمت همه دوستان و خسته نباشید ....ایا اینکه میگن این دستگاههای جی پی ایکس تاریخ مصرف دارن درسته ..در کل چیزی شبیه به این مطلب در موردشون صدق میکنه؟؟؟؟با سپاس

سه شنبه 30 اردیبهشت1393 - 3:01pm
استادیار
استادیار

معین نوشته است:
با درود خدمت همه دوستان و خسته نباشید ....ایا اینکه میگن این دستگاههای جی پی ایکس تاریخ مصرف دارن درسته ..در کل چیزی شبیه به این مطلب در موردشون صدق میکنه؟؟؟؟با سپاس

سلام دوست عزیز
دستگاه به تنهایی تاریخ مصرف نداره ولی وسایل جانبی چرا تقریبا تاریخ مصرف دارن ;) معمولا بعد چند سال باید سلولهای لیتیوم یون باتری رو عوض کرد و اینکه لوپ این مدل فلزیابها خیلی حساس هستش و امکان صدمه و یا خرابیشون زیاده...

سه شنبه 30 اردیبهشت1393 - 3:47pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 895 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17 , 18 ... 90  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 144 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure