با سلام و درود
قبل از هر چیزی مجددا از زحمات دوست خوبمون جناب محمدرضا که زحمت ترجمه رو کشیدن مجدداتشکر میکنم. در مورد بالانس یه نکاتی رو عرض میکنم که خودم به صورت عملی بارها تجربه کردم
اول اینکه هر جای که میخواین کار کنید اول دستگاه رو بدون بالانس و....روشن کنید اگه سر و صدای مزاحم و...نداشتین اصلا احتیاجی به بالانس نیست و راحت با دستگاه کار کنید دوم اینکه اگه املاح زمینی و ذرات مزاحم کار شما بودن همون حالت بالانس تراکینگ و بعد فیکسد کفایت میکنه چه برای 10 متر مربع باشه و یا بیشتر...سومی نکته بسیار مهم هستش اگه شما اطراف مناطق خطوط انتقال قدرت و یا مناطق حفاظت شده میراث فرهنگی و...میخواین تفریح کنید
حتما و حتما از بالانس اولیه که مفصل توضیح دادم استفاده کنید یعنی بالانس حذف تداخل
...در این مواقع اگه دستگاه شما بالانس بشه اگه هر نوع فرستنده ای که امواج متوسط و یا پایین داره به شما نزدیک بشه فورا میشه تشخیص داد و......حتی بیسیم های ن ی ر و ی ا ن ت ظ ا م ی
در مورد سوال جناب مهدی عزیز هم باید بگم شما اگه اهدافی رو که شعاع سنس دارن و درارین راحت قلق دستگاه دستتون میاد...شاید 40 درصد اهداف با ارزشی که با این دستگاه کشف میشه کمتر از 30 سانت عمق دارن پس نمیشه راحت از این موضوع سر سری گذشت...شما اگه تفکیک دستگاه رو باهاش آشنا بشی دیگه خود به خود مشکلت حله
راستی آخرش من با این روستر بوستر کار کردم.تقریبا تمام چیزهای که ازش شنیدیم فقط تبلیغات بوده
روستر بوستر یه آمپلی فایره صوتی هستش که بوقهای خیلی ضعیف رو برای اپراتور تشخیصش راحت میکنه..چیزی که خودمم بلد بودم با یه آپ آمپ741 درست کنم