انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 4:27pm

پاسخ به موضوع  [ 895 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 13 , 14 , 15 , 16 , 17 , 18 , 19 ... 90  بعدی
 Gpx 4500 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممنون مهندس ...نه منظورم خود دستگاه بود ...من هم رد کردم این حرف رو ...اما خواستم مطمعن بشم

سه شنبه 30 اردیبهشت1393 - 8:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

باسلام خدمت استاد کرمي عزيز
ميخواستم بدونم که اين تنظيمات و آپشن هاي gpx 4500 رو ميشه براي gpx5000 هم استفاده کرد يا نه؟ واصلا چند درصد اپشن اين دو دستگاه با هم يکي هستند وشباهت دارند؟ با تشکر

چهارشنبه 31 اردیبهشت1393 - 3:02pm
استادیار
استادیار

محل اقامت: ایران
afshin نوشته است:
ميخواستم بدونم که اين تنظيمات و آپشن هاي gpx 4500 رو ميشه براي gpx5000 هم استفاده کرد يا نه؟ واصلا چند درصد اپشن اين دو دستگاه با هم يکي هستند وشباهت دارند؟ با تشکر

سلام دوست عزیز :ymhug:

بله این تنظیمات و میشه برای سریالهای بالاتر از 4500 هم به کار برد ولی مشکلی که من در فلزیابهای 5000 دیدم اینه که اصلا با گزینه وری دیپ میونه خوبی ندارن ;) یعنی سر و صدا دستگاه آنچنان بالا میره که اصلا نمیشه باهاش کار کرد.من این نکته رو روی چندین و چند فلزیاب تست کردم.فقط با 4500 میشه با صدای صاف کار کرد اونم اصل این دستگاه باشه نه چینی و تایلندیش ;) در مورد برنامه ها هم دقیقا یکی هستند فقط 5000 چند برنامه اضافه برای جستجو طلا داره که فک نکنم تو ایران کاربردی باشه... :D البته نبایدتفکیک 5000 رو نادیده گرفت :D

چهارشنبه 31 اردیبهشت1393 - 9:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

استاد کرمی عزیز. لطف میکنید درباره ی تفکیک در 4500 توضیح دهید
با سپاس فراوان

پنج شنبه 31 اردیبهشت1393 - 12:06am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

كرمي نوشته است:
afshin نوشته است:
ميخواستم بدونم که اين تنظيمات و آپشن هاي gpx 4500 رو ميشه براي gpx5000 هم استفاده کرد يا نه؟ واصلا چند
درصد اپشن اين دو دستگاه با هم يکي هستند وشباهت دارند؟ با تشکر

سلام دوست عزیز :ymhug:

بله این تنظیمات و میشه برای سریالهای بالاتر از 4500 هم به کار برد ولی مشکلی که من در فلزیابهای 5000 دیدم اینه که اصلا با گزینه وری دیپ میونه خوبی ندارن ;) یعنی سر و صدا دستگاه آنچنان بالا میره که اصلا نمیشه باهاش کار کرد.من این نکته رو روی چندین و چند فلزیاب تست کردم.فقط با 4500 میشه با صدای صاف کار کرد اونم اصل این دستگاه باشه نه چینی و تایلندیش ;) در مورد برنامه ها هم دقیقا یکی هستند فقط 5000 چند برنامه اضافه برای جستجو طلا داره که فک نکنم تو ایران کاربردی باشه... :D البته نبایدتفکیک 5000 رو نادیده گرفت :D

ممنونم استاد کرمي
مهندس, با توجه به تجربه بالاي کاري شما و اطلاعات خوبي که از کارکرد وکارايي اين دستگاهها داريد کدوم سري از gpxها رو براي کارکردن و موفق شدن پيشنهاد
ميديد؟(صرفنظر ازتفاوت قيمتهاشون)وايا بالا رفتن ورژن اونها دليل عملکرد بهترشون نيست؟(ازنظر عدم حساسيت به ذرات واملاح و عمق وثبات بيشتر) ممنون ميشم اگه راهنمايي بفرماييد. ^:)^

پنج شنبه 1 خرداد1393 - 10:06am
استادیار
استادیار

خواهش مبکنم دوست عزیز :ymhug:
در مورد دستگاههای سری جی پی ایکس به شخصه 4500 رو پیشنهاد میکنم... دلیلم هم اینه که راحت با گزینه وری دیپ کار میکنه و بارها و بارها باهاش موفقیت داشتم.جی پی ایکس بدون گزینه وری دیپ یعنی 1 متر عمق نه بیشتر ;) در مورد ذرات و املاح هم 4500 از رقباش یه سر و گردن بالاتره مخصوصا 5000 ... اینو بارها تست و آزمایش کردم. :D در مورد بالا رفتن ورژن هم که چندین برنامه مخصوص طلایابی برای 4800 و 5000 نوشته شده که بتونن ذرات طلا رو در عمق پیدا کنن که برای مناطق ما کاربردی نیستش ;) اینو هم مطمئن باش محاله 5000 فلری رو پیدا کنه که 4500 نتونه سنس کنه .اما عکس این حالت بارها اتفاق افتاده که 5000 شرط و باخته :)) ~O)

پنج شنبه 1 خرداد1393 - 5:55pm
استادیار
استادیار

مهدی6 نوشته است:
با سپاس فراوان

دوست و استاد عزیز

منو آیرن ریجکت برای تفکیک هستش که از 1 تا 10 میتونین تنظیم کنیدکه در حالت دیپ با لوپ دبل شما بهترین تفکیک رو دارین ...اگه از گزینه وری دیپ استفاده میکنین تفکیک و به صورت آهن و غیر اهن دارین البته اگه حرفه ای باشین سایر فلزات و هم میتونین تا حدودی تشخیص بدین :-?

پنج شنبه 1 خرداد1393 - 6:22pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

كرمي نوشته است:
مهدی6 نوشته است:
با سپاس فراوان

دوست و استاد عزیز

منو آیرن ریجکت برای تفکیک هستش که از 1 تا 10 میتونین تنظیم کنیدکه در حالت دیپ با لوپ دبل شما بهترین تفکیک رو دارین ...اگه از گزینه وری دیپ استفاده میکنین تفکیک و به صورت آهن و غیر اهن دارین البته اگه حرفه ای باشین سایر فلزات و هم میتونین تا حدودی تشخیص بدین :-?

استاد کرمی عزیز ممنون از پاسختان
استاد گرامی میشه بفرمایید ایرون ریجکت تو شماره هاش هر تفکیک به چه صورتی انجام میگیره چون فقط من در حلب زنگ زده قطعی صدا دارم میشه در این مورد با تجربه ای که دارید بیشتر توضیح دهید تو این زمینه خیلی گیج میزنم تو کار و کاملا گنگ میشم که حالاتش چه جوری باید باشه
در ضمن حالت وری دیپ که فرمودید واسه ی من اول این گزینه بود ولی حالا هر چه میگردم نیست
بعد استاد عزیز مگه تفکیک در هر منو با منو دیگری فرق داره
مثلا وری دیپ با دیپ یا مابقی باهم متفاوتند
این تفاوتها چگونه هست
مهندس جان اونجایی که فرمودید در وری دیپ اهن از غیر اهن میشه تشخیص داد تو صدا این حالت چه جوری میشه
اگه لطف کنید کمی در باره این موضوعات و تفکیک بیشتر توضیح بدید ممنون میشم

پنج شنبه 1 خرداد1393 - 8:16pm
استادیار
استادیار

نقل قول:
استاد کرمی عزیز ممنون از پاسختان
استاد گرامی میشه بفرمایید ایرون ریجکت تو شماره هاش هر تفکیک به چه صورتی انجام میگیره چون فقط من در حلب زنگ زده قطعی صدا دارم میشه در این مورد با تجربه ای که دارید بیشتر توضیح دهید تو این زمینه خیلی گیج میزنم تو کار و کاملا گنگ میشم که حالاتش چه جوری باید باشه
در ضمن حالت وری دیپ که فرمودید واسه ی من اول این گزینه بود ولی حالا هر چه میگردم نیست
بعد استاد عزیز مگه تفکیک در هر منو با منو دیگری فرق داره
مثلا وری دیپ با دیپ یا مابقی باهم متفاوتند
این تفاوتها چگونه هست
مهندس جان اونجایی که فرمودید در وری دیپ اهن از غیر اهن میشه تشخیص داد تو صدا این حالت چه جوری میشه
اگه لطف کنید کمی در باره این موضوعات و تفکیک بیشتر توضیح بدید ممنون میشم

سلام و درود

دوست عزیز قبل از شروع به کار شما باید بدونین که میخواین با دستگاه چی رو پیدا کنین؟ اگه به دنبال اشیائ ریز و مثلا سکه هستین که باید رنج تفکیک بالای5 باشه اگه به دنبال اهداف بزرگ و عمیق هستین که اصلا تفکیک نیاز ندارین و میرین سراغ تنظیمات دیگه که دربارش بحث کردیم ;) منو آیرن ریجکت10 نمره شماره گذاری شده که بالای 5 برای کارهای سکه یابی و .......هستش و زیر5 هم برای کاوش در عمق و مناطقی که فلزات سطحی وجود نداره معمولا کاربرد داره :D در مورد حلبی زنگ زده هم دقیقا واکنش دستگاه شباهت خیلی زیادی به مفرغ داره ولی یه راه برای فهمیدن حلبی وجود داره که به دفت بهش توجه کن.لوپ رو از سمت چپ خودت به راست خیلی آهسته به هدف نزدیک کن وقتی هدف تقریبا به وسط لوپ رسید که در این حالت دستگاه خودش اتوماتیک با هدف بالانس میشه و صدا رو قطع میکنه..شما لوپ و به سرعت از روی هدف رد کن اگه وسط واکنش صوتی یه ذره قطع شدن سیگنال و داشتین که حتما حلبی هستش...یا اینکه لوپ رو کامل روی هدف بذار بعد قطع شدن سیگنال با سرعت لوپ و بیار بالا اگه صدای که ایجاد میشه قطعی سیگنال داشت که حتما آهنیه.....در مورد گزینه وری دیپ هم جناب محمد رضا تو چند صفحه قبل توضیح دادن که چطور میشه پیدا و مخفیش کرد :D تفکیک در حالت وری دیپ با حالت دیپ کاملا متفاوته یعنی واکنش دستگاه یه جور دیگس که چیزی رو که در نگاه اول شاید فهمید فقط آهن و غیر آهنه اما بعد اینکه قلق دستگاه دستتون اومد متوجه سایر جزئیاتش هم میشین ;) برای تشخیص فلز آهن بعد از حرکت چپ و راست لوپ روی هدف اگه سیگنال قطع شد که آهنیه..میتونی یه پیچ و مهره آهنی رو بالای لوپ چپ و راست کنی تا متوجه منظورم بشی و اینکه با همین آزمایش آیرن ریجکت رو کم و زیاد کن تا درصد تفکیک ویاد بگیری :D

شنبه 3 خرداد1393 - 9:36am
کاربر فعال
کاربر فعال

جناب کرمی ممنون از ارائه تجربیات شما که کمتر از گنج نیست
آیا میشه مقایسه ای بین چنس و جی پی انجام داد؟

شنبه 3 خرداد1393 - 2:35pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 895 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 13 , 14 , 15 , 16 , 17 , 18 , 19 ... 90  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 170 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure