نقل قول:
استاد کرمی عزیز ممنون از پاسختان
استاد گرامی میشه بفرمایید ایرون ریجکت تو شماره هاش هر تفکیک به چه صورتی انجام میگیره چون فقط من در حلب زنگ زده قطعی صدا دارم میشه در این مورد با تجربه ای که دارید بیشتر توضیح دهید تو این زمینه خیلی گیج میزنم تو کار و کاملا گنگ میشم که حالاتش چه جوری باید باشه
در ضمن حالت وری دیپ که فرمودید واسه ی من اول این گزینه بود ولی حالا هر چه میگردم نیست
بعد استاد عزیز مگه تفکیک در هر منو با منو دیگری فرق داره
مثلا وری دیپ با دیپ یا مابقی باهم متفاوتند
این تفاوتها چگونه هست
مهندس جان اونجایی که فرمودید در وری دیپ اهن از غیر اهن میشه تشخیص داد تو صدا این حالت چه جوری میشه
اگه لطف کنید کمی در باره این موضوعات و تفکیک بیشتر توضیح بدید ممنون میشم
سلام و درود
دوست عزیز قبل از شروع به کار شما باید بدونین که میخواین با دستگاه چی رو پیدا کنین؟ اگه به دنبال اشیائ ریز و مثلا سکه هستین که باید رنج تفکیک بالای5 باشه اگه به دنبال اهداف بزرگ و عمیق هستین که اصلا تفکیک نیاز ندارین و میرین سراغ تنظیمات دیگه که دربارش بحث کردیم
منو آیرن ریجکت10 نمره شماره گذاری شده که بالای 5 برای کارهای سکه یابی و .......هستش و زیر5 هم برای کاوش در عمق و مناطقی که فلزات سطحی وجود نداره معمولا کاربرد داره
در مورد حلبی زنگ زده هم دقیقا واکنش دستگاه شباهت خیلی زیادی به مفرغ داره ولی یه راه برای فهمیدن حلبی وجود داره که به دفت بهش توجه کن.لوپ رو از سمت چپ خودت به راست خیلی آهسته به هدف نزدیک کن وقتی هدف تقریبا به وسط لوپ رسید که در این حالت دستگاه خودش اتوماتیک با هدف بالانس میشه و صدا رو قطع میکنه..شما لوپ و به سرعت از روی هدف رد کن اگه وسط واکنش صوتی یه ذره قطع شدن سیگنال و داشتین که حتما حلبی هستش...یا اینکه لوپ رو کامل روی هدف بذار بعد قطع شدن سیگنال با سرعت لوپ و بیار بالا اگه صدای که ایجاد میشه قطعی سیگنال داشت که حتما آهنیه.....در مورد گزینه وری دیپ هم جناب محمد رضا تو چند صفحه قبل توضیح دادن که چطور میشه پیدا و مخفیش کرد
تفکیک در حالت وری دیپ با حالت دیپ کاملا متفاوته یعنی واکنش دستگاه یه جور دیگس که چیزی رو که در نگاه اول شاید فهمید فقط آهن و غیر آهنه اما بعد اینکه قلق دستگاه دستتون اومد متوجه سایر جزئیاتش هم میشین
برای تشخیص فلز آهن بعد از حرکت چپ و راست لوپ روی هدف اگه سیگنال قطع شد که آهنیه..میتونی یه پیچ و مهره آهنی رو بالای لوپ چپ و راست کنی تا متوجه منظورم بشی و اینکه با همین آزمایش آیرن ریجکت رو کم و زیاد کن تا درصد تفکیک ویاد بگیری