انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 1 اردیبهشت1404 - 6:48am

پاسخ به موضوع  [ 6491 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 252 , 253 , 254 , 255 , 256 , 257 , 258 ... 650  بعدی
 دستگاه زمین شناسی Earth Resistivity Logger 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ali652 نوشته است:
تبریک alidadashi جان

گلم در حالت عادی بدون براپ اعداد a و b و H و L رو چند هستن و اگر بازی یا نوسان دارن به چند تبدیل میشن .و اینکه آیا موفق به انتقال به کامپیوتر شده اید؟لطفا کامپیوتر و ویندوز و رابط رو هم بگید.ممنون @};-

سلام ممنونم از راهنماییتون a-شمارش از 540 شروع میشه همینجوری آهسته آهسته میاد پایین وb-همینجوری 0 هست و ثابت و c- 126 ثابت هست و r - 12 ثابت هست ومن نمیدونم کابل رابط رو چجوری درست کنم :-w

پنج شنبه 5 تیر1393 - 11:40am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

در ضمن hصفر هست و ال روی 1023 هست

پنج شنبه 5 تیر1393 - 11:43am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کرمانشاه
alidadashi نوشته است:
در ضمن hصفر هست و ال روی 1023 هست

من عکسشو که ساختم صفحه 246 یا 247 انداختم.البته با هگز قدیمی و هر دو را امتحان کردم .اون دومی رو که پروگرام کردم شبیه شمابود اما با دومی و اگه اشتباه نکنم 411 الان ثباط بهتره .مقادیر a .b تقریبا ثابته و H ,L هم خیلی از هم فاصله نداره .البته در حالت آزاد و بدون پراپ زنی .اعداد R , Cردیف و ستون هستند که میشه با کلید کناری یا همون مد هر دو را به صفر آورد برای شروع .در واقع مهم اعداد H L A B هستند و در حالت H L مربع کنارشون نشاندهنده اختلاف بین آن دو میباشد.اینا رو که عرض کردم در واقع راهنمایی دوستان بوده که لطف کردن وگر نه من هم مثل شما این سوالا رو داشتم و هنوز هم مشکل انتقال دارم .دوستان و اساتید بهتر میتونن کمک کنن.موفق باشی @};- راستی تونستی عکس بنداز در دو حالت.فرکانس خروجیت رو هم اندازه بگیر.باید 137 باشه.اینم بگم من با مولتی متر در حالت فرکانس اندازه گرفتم و پرش اعداد داشتم اما با کامپیوتر و کارت صوت اون مورد پرش را نداشتم.آخه شنیدم میگن که اکثر مولتی متر ها فرکانس رو به مقاومت تبدیل کرده و بر حسب آن اندازه گیری میکنن.شاید این حرف درست باشه.لطفا اگه عرایضم اشتباهی داره ایراد هارو دوستان بگید .که باعث سو تفاهم نشه.ممنون @};-

پنج شنبه 5 تیر1393 - 1:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان چطوری میتونم rs232 را تست کنم؟امکانش هست؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.همچنان مشکل انتقال دارم..خودمم موندم مگه میشه 3 دونه رو که امتحان کردم هر سه مشکل داشته باشه...

پنج شنبه 5 تیر1393 - 1:09pm

ali652 نوشته است:
دوستان چطوری میتونم rs232 را تست کنم؟امکانش هست؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.همچنان مشکل انتقال دارم..خودمم موندم مگه میشه 3 دونه رو که امتحان کردم هر سه مشکل داشته باشه...

بنظرم شما خروجی آی سی رو طبق نقشه فنی مدار اندازه بگیر .منظورم همون پایه ها و ولتاژهستش و اگرم پورت کام رو بخای تست کنی فکر کنم ی مصرف کننده یا وسیله ای رو باید به پورت کام بزنی و امتحان کنی.
متاسفانه دیگه هیچکی نمیاد اینجا کمک کنه .نمیدونم چرا اینقدر خلوت شده .
از نظر من یا وسیله خوب جواب داده که اینشا... اینطور بوده و یا عکس این مساله.اما حیفه که کسی نمیاد و خبری نیست.موفق باشید

جمعه 6 تیر1393 - 11:41pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنون دوست عزیز .حتما چک میکنم.خلوت شدنو که حق با شماست .خیلی بی حال و انگیزه شده .اما دلیلشو نمیدونم چی بگم.به هر حال ممنون

شنبه 7 تیر1393 - 9:47am
کاربر فعال
کاربر فعال

چه خلوت شده

یکشنبه 8 تیر1393 - 10:55am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

آقای کانی شما کجا رفتی بعداز خدا امید ما شما بودی
اقلا بیا یه چیزی اینجا بنویس دلمون روشن بشه
حضور شما واسه ما دلگرمیه

یکشنبه 8 تیر1393 - 11:52am

آره خیلی خلوت شده و بی روح.این اصلا خوب نیست.شما فکر میکنید چه دلیلی میتونه داشته باشه؟من یکم بدبینم به همه چی .شاید چیزی که فکر میکنم نباشه .اما تا زمانی که بچه ها خودشون مدارات رو درست کردن یکی یکی رفتن و احوالی نگرفتن..منو ببخشید

یکشنبه 8 تیر1393 - 1:27pm
کاربر فعال
کاربر فعال

merlin نوشته است:
آقای کانی شما کجا رفتی بعداز خدا امید ما شما بودی
اقلا بیا یه چیزی اینجا بنویس دلمون روشن بشه
حضور شما واسه ما دلگرمیه

واقعا همینطوره
من همین که میام اولین کاری که می کنم اینه که ببینم آقای کانی آنلاینه یا نه
متاسفانه انگار ایشون چند روزه نیستش

یکشنبه 8 تیر1393 - 3:07pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6491 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 252 , 253 , 254 , 255 , 256 , 257 , 258 ... 650  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 273 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure