alidadashi نوشته است:
در ضمن hصفر هست و ال روی 1023 هست
من عکسشو که ساختم صفحه 246 یا 247 انداختم.البته با هگز قدیمی و هر دو را امتحان کردم .اون دومی رو که پروگرام کردم شبیه شمابود اما با دومی و اگه اشتباه نکنم 411 الان ثباط بهتره .مقادیر a .b تقریبا ثابته و H ,L هم خیلی از هم فاصله نداره .البته در حالت آزاد و بدون پراپ زنی .اعداد R , Cردیف و ستون هستند که میشه با کلید کناری یا همون مد هر دو را به صفر آورد برای شروع .در واقع مهم اعداد H L A B هستند و در حالت H L مربع کنارشون نشاندهنده اختلاف بین آن دو میباشد.اینا رو که عرض کردم در واقع راهنمایی دوستان بوده که لطف کردن وگر نه من هم مثل شما این سوالا رو داشتم و هنوز هم مشکل انتقال دارم .دوستان و اساتید بهتر میتونن کمک کنن.موفق باشی

راستی تونستی عکس بنداز در دو حالت.فرکانس خروجیت رو هم اندازه بگیر.باید 137 باشه.اینم بگم من با مولتی متر در حالت فرکانس اندازه گرفتم و پرش اعداد داشتم اما با کامپیوتر و کارت صوت اون مورد پرش را نداشتم.آخه شنیدم میگن که اکثر مولتی متر ها فرکانس رو به مقاومت تبدیل کرده و بر حسب آن اندازه گیری میکنن.شاید این حرف درست باشه.لطفا اگه عرایضم اشتباهی داره ایراد هارو دوستان بگید .که باعث سو تفاهم نشه.ممنون