انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 7:17pm

پاسخ به موضوع  [ 6542 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 570 , 571 , 572 , 573 , 574 , 575 , 576 ... 655  بعدی
 ردیاب یونی ساخت دوستان سایت همسایه (فرانکو) 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

غضنفر نوشته است:
مبارکه استاد بهرام عزیز انشالله به موفقیت های خوبی برسی ما هم که همچنان منتظر....

خواهش میکنم قابلدار نیست. :ymhug:
یک مثل داریم که میگه گر صبر کنی ز قوره حلوا سازی =p~
گفتم حلوا دلم رفت.الان دیر وقت وگرنه میرفتم درست میکردم =p~

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

جمعه 28 آذر1399 - 3:37am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Sooorooosh نوشته است:
بهرام نوشته است:
pashaof نوشته است:
قسمت داخلی باکس من

ماشالله پاشا جان چقدر فرانکوی شما حجیم شده این باکس رو میتوین بیرون ببرین به نظرم خیلی بزرگ ساختین البته بزرگی باکس باعث میشه فاصله گذاری بین شیلد ودیواره باکس تا مدار کمتر تاثیر بزاره ..این فرانکوی منه بیشتر شبیه رادارهای زمین به هواس =))
گفتم تصویر فرانکوی طرح قدیمی بزارم تا بلکم دوستان ایده پردازی کنن و روحیه بگیرن من که با تصاویر دوستان خیلی حال میکنم ایده های خوبی ازشون گرفتم :-BD

به به چقدر زیبا و باسلیقه طرح باکس رو در آوردید :ymapplause:
کوچک و جمع و جور و شکل و شمایل یه دستگاه خفن و حرفه‌ای رو به خودش گرفته .
با یه همچین دستگاهی صد درصد میشه به موفقیتهای بزرگی رسید .

مهندس بهرام این باکس‌های توی بازار موجود هست یا نه ؟
بهرام جان در مورد رفلکتور سوالی داشتم . اندازه رفلکتور رو طبق معیارهایی محاسبه کردید و یا میتونست بزرگتر و یا کوچکتر هم باشه ؟

و اینکه آنتن تلسکوپی در مرکز رفلکتور هیچ تماسی با رفلکتور نداره ؟

مهندس شما که از این طرح نتیجه گرفتید و یک نمونه هم ساختید خب چه بهتر که همین طرح و یا همون طرح پیشنهادی رو که قرار بود برای مشتاقان معرفی کنید و با مخالفت‌هایی روبرو شد حتی خود من .
ولی به نظرم حیفه که این طرح به این شکلیی و زیبایی در دسترس افراد سود جو بیوفته .
با در نظر گرفتن همه این موارد و جلوگیری از سواستفاده از طرح ، ادامه راه تاپیک با شما باشد ارزنده است .
۴ تا ۵ سال پیش خود شما این تاپیک رو ایجاد کردید و آغاز گر راه بودید . و خیلی از دوستان بهره بردند و ساختن و این خیلی بهتر و زیباست که ادامه و پایان کار تاپیک هم با طرح و راهنمایی و هدایت شما عزیز باشد . و خروجی یک نتیجه واحد و موفق برای کاربران باشد. تا از سردرگمی انواع و اقسام طرحهای پیسنهادی دوستان خارج شود .
و نتیجه این چند سال و ۵۰۰ صفحه از مطالب در قالب خروجی یک طرح خوب ، کارآمد ، و شکیل با هدایت شما به پایان بیانجامد .

دوستانی که اتفاق نظر دادن که مهندس بهرام ادامه کار تاپیک را با طرح خودشون به سرانجام برسانند خواهش میکنم در صورت تمایل هرکسی به صورت مجزا این موضوع را از جناب بهرام درخواست کنند تا موافقان و مخالفان مشخص شود و دلايل خودشون رو بیان کنند .
ومن اله توفیق @};- @};- @};-

سروش جان شما دیگه چرا خودت که بهترین سیستم ساختی همینطور باکسی که استفاده کردی مخصوصا اون مشکیه خیلی خوشکله.این باکس واسه تغذیه انتن اتوبوسی که قبلا خراب شده بود بعد دیدم مدارم کوچیکه دقیق اندازش شد.
نه فداتشم این طرح قدیم فرانکو بود که ساختم فقط به جای ال ای دی از میکرو استفاده کردم که بعد که توی تست جواب گرفتم از همین سیستم استفاده میکنم.البته فرانکو با نمایشگر سه الیدی هم ساختم اون هم جواب داد که دیدم میکرو بهتره .دیگه رو جزییاتش بیشتر کار کردم.طرح جدیدم هنوز دارم روش کار میکنم اگه بگم چی قراره از کار در بیاد باور نمیکنین دقیقا یک سیستم تجاریه.اگه عمومی کنم همه میرن تو کار فروش نه کاوش :)) چند برد مداری جداگانه داره که هر کدومش کار مخصوصی انجام میدن طرح اصلی سنسور گیرنده هم دیروز تکمیل کردم چند آپشن جداگانه داره که توسط میکرو کنترل میشه واز گفتنش معذورم.
سروش جان این چه حرفیه درست من این تاپیک استارت زدم اما با مشاهده کارهای دوستان. تلاشی که کردن آموزشهایی که ارائه دادن من واقعا چیزی واسه گفتن ندارم پس خواهشن شلوغش نکن ماشالله بچه ها همه تلاش کردن مخصوصا عرفان عزیز که خیلی انگیزه دادن به بچه ها کم وبیش همه از فرانکو داشتن ناامید میشدن اما ایشون از موفقیتهاشون گفتن و یک دلگرمی بزرگ بود همینطور مهندس حمید عزیز که زیر و بم این سیستم بیرون کشیدن و تحلیل کردن همینطور خیلی مچهولات سر راه بود که باز مهندس حمید بودن که رفع و رجوع کردن پس اگه قراره کسی که شروع میکنه تمومش کنه الان هر تاپیکی به اسم و سند یک نفر بود :) چون این مدار بازخورد زیادی داره و هنوز جا واسه بهینه شدن و تغییرات زیادی داره بهتره از این فکرای ترسناک نکنین بزاریم آیندگان هم بیان جلو شاید ایده های بهتری داستن..در مورد طرح هم هنوز ساخته وتست نشده ممکنه خیلی خوب باشه یا خیلی بد بعد ساخت مشخص میشه مخصوصا که هم هزینه ساختش چند برابر فرانکو اوریجینال هست هم ساختش کمی مشکلتره چون به غیر از کالیبره کردن بورد گیرنده و فیلترهاش چند برد جدا گانه هم ساخته میشه که باید جداگانه کالیبره بشن در کل یک سیستم تجاری هست :-BD

جمعه 28 آذر1399 - 4:06am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

pashaof نوشته است:
بهرام نوشته است:
pashaof نوشته است:
قسمت داخلی باکس من

ماشالله پاشا جان چقدر فرانکوی شما حجیم شده این باکس رو میتوین بیرون ببرین به نظرم خیلی بزرگ ساختین البته بزرگی باکس باعث میشه فاصله گذاری بین شیلد ودیواره باکس تا مدار کمتر تاثیر بزاره ..این فرانکوی منه بیشتر شبیه رادارهای زمین به هواس =))
گفتم تصویر فرانکوی طرح قدیمی بزارم تا بلکم دوستان ایده پردازی کنن و روحیه بگیرن من که با تصاویر دوستان خیلی حال میکنم ایده های خوبی ازشون گرفتم :-BD

سلام بحرام جان خوبی
بزرگی باکس من بخاطر مداری بود که بخاطر مساعلی بزرگ طراحی کرده بودم و اگه دقت کنین پیچ های اسپیسر مدار قبلی که قرار بود روش سوار بشه هنوز داخل جعبه موجوده ولی چون نتیجه مدار قبلی رضایت بخش نبود این مدارو گذاشتم جاش و جعبه این مدار خیلی ظریفتر از جعبه ای بود که الان ساختم ولی بحرحال چون حوصله ساختن جعبه جدید نداشتم فعلا همین جعبه رو انتخاب کردم و شاید در آینده شما مداری رو که در حال طراحی اون هستید رو عمومی کنین و ما هم بسازیم و اگر مدارتونم بزرگ بود مشکل جا نداشته باشیم
و به قول استاد حمید عزیز وانگهی چرا وقتی من صادقانه داخل باکسمو در اختیار عموم گذاشتم و بعد شما تصمیم گرفتین جعبتونو به رخ عموم بکشین قبلا هم میتونستین این کارو بکنین

سلام برادر پاشای عزیز.نه قربانت من قبلا هم از این سیستم عکس گذاشته بودم از داخلش مخصوصا و بردی که تازه مونتاژ شده بود.تازه توی یوتوب هم یک کلیپ از طرح قدیمم منتشر کردم.منظورم خدایی ناکرده کنایه نبود که به دل گرفتی.به هر حال بزرگی باکس یا زیبای و زشتی باکس دردی از مدار دوا نمیکنه مهم سیستمه که کارامد باشه.هر چند الان عوام ظاهر قضیه رو میبینن اما اهل معرفت باطنشو پس زیاد به دل نگیر.اگه قرار باشه هر کسی تصویری بزاره با عکسهایی که خودمون منتشر میکنیم مقایسه کنیم که نشد کار هدف الگو برداری هست که کمک میشه به دوستان الان یک تازه وارد بیاد توی این تاپیک بعد ساخت میبینه که چه کارهایی میتونه انجام بده یا دوستان چه راهی رو رفتن وموفق شدن.من دوست داشتم از این جنبه به قضیه نگاه کنی نه جور دیگه..
در مورد طرح جدیدم باور کن دیگه مطمئن نیستم عمومیش کنم یا نه چون کلا یک طرح تجاری شده سوء استفاده ازش صددرصده همینطور فکرو تلاشی که پاش گذاشتم یا فشاری که به سیستم آوردم گمان نکنم جبران بشه.تا الان موندم چطور این سیستم اینقدر دوام آورده.مسائل دیگه هم بماند. در کل به این فکر افتادم که اگه بعد تست نهایی جواب مثبت شد و راضیم کرد به یک قیمت مناسب که هم خریدار بتونه تهیه کنه وهم زحمتی که پاش گذاشتم جبران بشه بفروشم .انشالله بعد ساخت وتستهای نهایی نتیجه مشخص میشه که عمومی میشه یا نه البته فکر فروش نداشتمو قرار بود عمومی بشه اما چند اساتید مطرح من رو راهنمایی کردن و از عمومی کردن طرح منع ام کردن . وخود بنده هم طی روند و پیشرفتی که در طراحی این سیستم داشتم شک جاشو به یقینداده که عمومی نباشه حالا باید منتظر موند :YMPEACE: @};-

جمعه 28 آذر1399 - 4:31am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سروش جان ببخشید در مورد رفلکتور سوال پرسیده بودین متوجه نشدم . ;;)
عرض شود چرا دقیقا اگه بخوایم از روی حساب وکتاب جلو بریم رفلکتور باید محاسبه بشه و حدود نصف طول انتن باید باشه اما این رفلکتوری که من روی جعبه کنترل نصب کردم یک رفلکتور منعکس کننده نور که مخصوص دیوار کوب بیرون حیاط که خدارو شکر یک دونه اضافش توی انباری خونه پیدا کردم.انتن وسطی و کوچیکه چرا به بدنه رفلکتور نصب میشه اما اون انتنی که طول بیشتری داره و کمی پایین نصب شده نه به بدنه نصب نیست ونباید باشه چون اگه نصب بود که دیگه رفلکتور نمی شد حسابش کرد.. :ymhug:

جمعه 28 آذر1399 - 6:42am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام بهرام عزیز و دوست داشتنی نه من از شما ناراحت نشدم و برعکس خیلی هم دوستتون دارم بالاخره چند نفر که الان فرانکو دارن و باهاش به موفقیت رسیدن به نوعی مدیون محبت شماییم که با وجود این که انجمن خارجی این مدار وجود داره ولی چون استارت بحث روی این مدارو شما کلید زدین و کاری کردین که ما ایرانیها هم دور هم جمع بشیم و راجب این مدار بحث کنیم ایده بدیم و چیزی ازش یاد بگیریم به همت سایت فلزجوی استاد حمید پس فکر نکن که من از شما ناراحت هستم ولی در مورد جعبه و حجم مدار باید خدمتتون عرض کنم با این که من مدارو ساختم و مشکلی در روشن شدن و سنسش ندارم اما این مدار وقتی برای من عزیز میشه وبراش هزینه میکنم که واقعا بتونم ازش نتیجه بگیرم و گره از کارم باز کنه نه اینکه بگم این مدار اصلا بدرد نمیخوره بلکه اینو میگم که یسری تنظیمات کوچک و نکات ریزی داره که واسه هرکی متفاوته و باید تفاوتشو پیدا کنه تا ازش نتیجه بگیره و منم مثل شما دوست دارم اونقدر مدارک کم حجم باشه که وقتی میرم بیرون باهاش راحت باشم ولی فعلا ترجیح میدم چمو خم این کارو با این یاد بگیرم

در مورد مداری که داری طراحی میکنی نظر خواصی ندارم که بگم آقا بهرام شما باید این مدارو عمومی کنین بالاخره نتیجه زحمت شماست و خودتون تصمیم میگیرین که رایگان عمومیش کنین یا با قیمتی بفروش برسونین اما نمیدونم که چه تدبیری اندیشیده اید که مدارتون دوباره کپی نشه و بازم همون جریان بشه که نباید بشه

در مورد رفلکتو هم نظر شخصی من اینه که واسه این مدار مناسب نیست و یسری محاسباتو بهم میریزه

جمعه 28 آذر1399 - 1:41pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

مهندس حمید اگه مدار رو کلا با فویل بپیچیم ولی به زمین مدار وصل نکنیم ایا در این صورت هم عمل شیلد انجام میگیرد؟ حتی خیلی ضعیف. ممنون از پاسختان

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست
و برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه است
آنان که می فهمند عذاب می کشند!و آنان که نمی فهمند عذاب میدهند!
مهم نیست که چه مدرکی دارید! مهم این است که چه درکی دارید.

جمعه 28 آذر1399 - 6:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: نیویورک
kabahat نوشته است:
مهندس حمید اگه مدار رو کلا با فویل بپیچیم ولی به زمین مدار وصل نکنیم ایا در این صورت هم عمل شیلد انجام میگیرد؟ حتی خیلی ضعیف. ممنون از پاسختان

درود این کار باعث اثر تقویتی میشه البته از حیث تاثییر پدیده --- کلا استفاده از شیلد منفی برای پدیده اشتباه هست ;) مخصوصا اگه مدار حساسی ندارید --- من که اصلا هیچوقت به شیلد اعتقادی ندارم و میدونم اگه کمی رو ساختار کار کنیم بجای شیلد یه چیز باحالتر میشه ساخت \M/

جمعه 28 آذر1399 - 8:23pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

درود جهان بین جان
الان جنابعالی با مدار دو سلف کار می کنین یا تک سلف؟

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست
و برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه است
آنان که می فهمند عذاب می کشند!و آنان که نمی فهمند عذاب میدهند!
مهم نیست که چه مدرکی دارید! مهم این است که چه درکی دارید.

جمعه 28 آذر1399 - 8:54pm
مدیر کل
مدیر کل

kabahat نوشته است:

تا حدودی بله. ولی درست تر و قویترش این هست که شیلد به زمین مدار متصل بشه. ضمن اینکه برای چنین مدار رادیویی با توجه به مدل آنتن ؛ اتصال شیلد به زمین مدار عملکرد آنتن رو هم تقویت میکنه. این رو میتونین به سادگی تست کنین.

جمعه 28 آذر1399 - 9:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: نیویورک
kabahat نوشته است:
درود جهان بین جان
الان جنابعالی با مدار دو سلف کار می کنین یا تک سلف؟

من هم تک سلف کار کردم هم دو سلف الان کار میکنم البته که دو سلف واکنشش مقداری به پدیده متفاوت تر هست و میشه گفت جای مانور و تغییر بیشتری داره

جمعه 28 آذر1399 - 9:06pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6542 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 570 , 571 , 572 , 573 , 574 , 575 , 576 ... 655  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Aliam6913 و 58 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure