Sooorooosh نوشته است:
بهرام نوشته است:
pashaof نوشته است:
قسمت داخلی باکس من
ماشالله پاشا جان چقدر فرانکوی شما حجیم شده این باکس رو میتوین بیرون ببرین به نظرم خیلی بزرگ ساختین البته بزرگی باکس باعث میشه فاصله گذاری بین شیلد ودیواره باکس تا مدار کمتر تاثیر بزاره ..این فرانکوی منه بیشتر شبیه رادارهای زمین به هواس
گفتم تصویر فرانکوی طرح قدیمی بزارم تا بلکم دوستان ایده پردازی کنن و روحیه بگیرن من که با تصاویر دوستان خیلی حال میکنم ایده های خوبی ازشون گرفتم
به به چقدر زیبا و باسلیقه طرح باکس رو در آوردید
کوچک و جمع و جور و شکل و شمایل یه دستگاه خفن و حرفهای رو به خودش گرفته .
با یه همچین دستگاهی صد درصد میشه به موفقیتهای بزرگی رسید .
مهندس بهرام این باکسهای توی بازار موجود هست یا نه ؟
بهرام جان در مورد رفلکتور سوالی داشتم . اندازه رفلکتور رو طبق معیارهایی محاسبه کردید و یا میتونست بزرگتر و یا کوچکتر هم باشه ؟
و اینکه آنتن تلسکوپی در مرکز رفلکتور هیچ تماسی با رفلکتور نداره ؟
مهندس شما که از این طرح نتیجه گرفتید و یک نمونه هم ساختید خب چه بهتر که همین طرح و یا همون طرح پیشنهادی رو که قرار بود برای مشتاقان معرفی کنید و با مخالفتهایی روبرو شد حتی خود من .
ولی به نظرم حیفه که این طرح به این شکلیی و زیبایی در دسترس افراد سود جو بیوفته .
با در نظر گرفتن همه این موارد و جلوگیری از سواستفاده از طرح ، ادامه راه تاپیک با شما باشد ارزنده است .
۴ تا ۵ سال پیش خود شما این تاپیک رو ایجاد کردید و آغاز گر راه بودید . و خیلی از دوستان بهره بردند و ساختن و این خیلی بهتر و زیباست که ادامه و پایان کار تاپیک هم با طرح و راهنمایی و هدایت شما عزیز باشد . و خروجی یک نتیجه واحد و موفق برای کاربران باشد. تا از سردرگمی انواع و اقسام طرحهای پیسنهادی دوستان خارج شود .
و نتیجه این چند سال و ۵۰۰ صفحه از مطالب در قالب خروجی یک طرح خوب ، کارآمد ، و شکیل با هدایت شما به پایان بیانجامد .
دوستانی که اتفاق نظر دادن که مهندس بهرام ادامه کار تاپیک را با طرح خودشون به سرانجام برسانند خواهش میکنم در صورت تمایل هرکسی به صورت مجزا این موضوع را از جناب بهرام درخواست کنند تا موافقان و مخالفان مشخص شود و دلايل خودشون رو بیان کنند .
ومن اله توفیق
سروش جان شما دیگه چرا خودت که بهترین سیستم ساختی همینطور باکسی که استفاده کردی مخصوصا اون مشکیه خیلی خوشکله.این باکس واسه تغذیه انتن اتوبوسی که قبلا خراب شده بود بعد دیدم مدارم کوچیکه دقیق اندازش شد.
نه فداتشم این طرح قدیم فرانکو بود که ساختم فقط به جای ال ای دی از میکرو استفاده کردم که بعد که توی تست جواب گرفتم از همین سیستم استفاده میکنم.البته فرانکو با نمایشگر سه الیدی هم ساختم اون هم جواب داد که دیدم میکرو بهتره .دیگه رو جزییاتش بیشتر کار کردم.طرح جدیدم هنوز دارم روش کار میکنم اگه بگم چی قراره از کار در بیاد باور نمیکنین دقیقا یک سیستم تجاریه.اگه عمومی کنم همه میرن تو کار فروش نه کاوش
چند برد مداری جداگانه داره که هر کدومش کار مخصوصی انجام میدن طرح اصلی سنسور گیرنده هم دیروز تکمیل کردم چند آپشن جداگانه داره که توسط میکرو کنترل میشه واز گفتنش معذورم.
سروش جان این چه حرفیه درست من این تاپیک استارت زدم اما با مشاهده کارهای دوستان. تلاشی که کردن آموزشهایی که ارائه دادن من واقعا چیزی واسه گفتن ندارم پس خواهشن شلوغش نکن ماشالله بچه ها همه تلاش کردن مخصوصا عرفان عزیز که خیلی انگیزه دادن به بچه ها کم وبیش همه از فرانکو داشتن ناامید میشدن اما ایشون از موفقیتهاشون گفتن و یک دلگرمی بزرگ بود همینطور مهندس حمید عزیز که زیر و بم این سیستم بیرون کشیدن و تحلیل کردن همینطور خیلی مچهولات سر راه بود که باز مهندس حمید بودن که رفع و رجوع کردن پس اگه قراره کسی که شروع میکنه تمومش کنه الان هر تاپیکی به اسم و سند یک نفر بود
چون این مدار بازخورد زیادی داره و هنوز جا واسه بهینه شدن و تغییرات زیادی داره بهتره از این فکرای ترسناک نکنین بزاریم آیندگان هم بیان جلو شاید ایده های بهتری داستن..در مورد طرح هم هنوز ساخته وتست نشده ممکنه خیلی خوب باشه یا خیلی بد بعد ساخت مشخص میشه مخصوصا که هم هزینه ساختش چند برابر فرانکو اوریجینال هست هم ساختش کمی مشکلتره چون به غیر از کالیبره کردن بورد گیرنده و فیلترهاش چند برد جدا گانه هم ساخته میشه که باید جداگانه کالیبره بشن در کل یک سیستم تجاری هست