انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 10:35am

پاسخ به موضوع  [ 6393 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 ... 640  بعدی
 قسمت گذاشتن تصاویر و سوالات 
نویسنده پیغام
استاد - مدیر
استاد - مدیر

SALAR نوشته است:
با سلام
از استاد آریا خواهشمنندم این کتیبه رو که تو عمق 1.50 متری دوستام دراوردن رو بفرماییند چی میتونه باشه
کتیبه سنگیه که تصویرش هم براتون فرستادم فقط اون تو تصویر شبیه دو تا پاست که کنارش یه خنجره و اون یکیا هم که کاملا معلومه.
لازم بذکره که حاشیه های این کتیبه 7-8 استمثل اینکه فارسی رو هفت هشت بنویسین و کنار هم قرار بدین
ممنونم

اقای سالارواقعا به این صورت نمیشه روی همجین کتیبه ای,که بخحصوص هم هست نظر داد حداقل باید این کتیبه بصورت کامل رویت بشه, تا حداقل بشه نظری داد جون در کنار هم بودن نمادها ونوع قرارگرفتنشون خیلی تاثیر داره , در کل این موارد خیلی کار میبره جون بعضی ار این کتیبه ها واقعا شخصی وانحصاری هستند یعنی علامتهایی بخصوص برای اون نگارنده واطرافیان یا خانواده خودش هستش وبجز خود ونزدیکانش به هیج عنوان دیگران نمیتونند اونو معنی کنند در کل این مورد میتونه مربوط به نسخه باشه وباید جیز مهمی باشه جون شما گقتید در یک ونیم متری زیر زمین در اومده البته اندازه کتیبه هم مهمه جون اگر سنگ این کتیبه بیش از اندازه بزرگ باشه که نشه یک نفر حملش کنه ممکنه مربوط به موارد دیگه باشه که به مرور زمان به زیر خاک رفته جون سنگهایی که مربوط به نسخه هستند معمولا یک نفر میتونه اونو حمل کنه مثلا فلان نسخه میگیه در بین فلان تپه ها یک برجستگی وجود داره اون برجستگی رو 9متر حفر میکنید به یک کتیبه سنگی میرسید
ازاینجا به بعد که باید اون کتبیه سنگی ,که یا کروکی ویا موارد دیگه هست, محل اصلی بار رو نشون میده

mantera

سه شنبه 3 اردیبهشت1392 - 8:38pm
استادیار
استادیار

محل اقامت: آذربایجان دیاری
خیلی ممنون از پاسختون استاد آریا.
باید بگم که این کتیبه زیاد بزرگ نیست که نشه حملش کرد یه نفربراحتی میتونه حملش کنه.
حالا با هر طریقی شده این فیلمشو میگیرم براتون میفرستم تا ببینید ونظرتونو بفرماییدو :D

الم یعلم بان الله یری

جمعه 6 اردیبهشت1392 - 11:57am
استاد سخت افزار
استاد سخت افزار
آواتار کاربر

ariya نوشته است:
mahdi نوشته است:
مورد دوم(در حال آپلود تصاویرم... :D )
به یه سنگ برخوردیم که ظاهرا ازش به عنوان سندان استفاده شده.هم سنگ و هم سنگ سندان رو توی عکس با نقطه سیاه مشخص کردم که سابیدگی دارن.البته با توجه به سابیدگی سندان سنگ سندان میبایست خیلی از اینی که هست صافتر و صیقلی تر باشه.پس نتیجه گرفتیم که بعدا سنگش عوض شده.
شنیده بودم اونجا قلعه بوده.مکان کنار یه سراب پر آب هست.در کل جای با شکوهی هست.ولی دو مورد در مورد قلعه داشت.یکی اینکه با اینکه روی بلندی بود ولی دید خوبی نداشت و دومی اینکه کنار قله کوه بود و میشده به راحتی از بالا روش سنگ روش انداخت که میشه گفت قلعه نبوده و اگه بوده ارزش نظامی نداشته و یا امارتی چیزی بوده
کمی دور و برش رو نگاه کردیم دیدم قبرهای زیادی دوروبرش هست.جهتشون متفاوت و رو به قبله نبود که نشون میده مال قبل از اسلام بودن.
سمت چپ و بالای قبرستان جای یه خونه بسیار بزرگ قدیمی(یا شایدم قلعه) معلوم بود.

(توی عکس سراب با رنگ آبی - محیط این محل به رنگ مستطیل قرمز - سنگ سندان به صورت دایره جگری رنگ در وسط محل - مربع های سیاه: قبرها"محل هاشون دقیق نیست"- خط بفش هم یه جاده قدیمی بزرگ که از کنار همین محیط رد میشه.جاده خیلی قدیمی هست حتی جاهایی ازش با سنگ درست شده - جهت جغرافیایی هم بالا سمت راست معلومه)

حالا نظر اساتید و دوستان در مورد این محل و این سنگ چیه؟

اقا مهدی این مواردی که شما ذکر نمودید در واقع در تمام مکانهای باستانی میشه ,همجین مواردی رودید ,اصل اینه که واقعا بشه نشان خاصی رو پیدا کرد که دنبال محل هدف جستجو شود اما اگر در اونجا قبرستان قدیمی وجود داره ویا قلعه ای دیده میشه واقعا مکان خوبی هستش مخصوصا قلعه که در نزدیکی اون میشه ارامگاههای مهم رو پیدا کرد ونباید بیشتر از300متر از قلعه دور باشند واگر خزانه ای هم وجود داشته باشه بیشتر از150متر دور نیست علاوه بر اینکه توی خود قلعه نیز میتونه هدفهای خوبی وجود داشته باشد

تشکر استاد
بنده که خودم به قبرستان بودن و قدیمی بودنش هیچ شکی ندارم.به وجود یه عمارت بزرگ اونجا هم شکی نیست(ممکنه کاخ بوده باشه چون بی نهایت مکان زیبا و خوش آب و هواست).در واقع در ارتفاعات بسیار پایینترش یه قلعه دیگه هم وجود داره که تا 30 سال پیش کاملا سر پا بود.منتها مال یه خان بود نه مال یه شاه.اونطورر که الان معلوم هست(از پایه هاش) 4 تا برجک نگهبانی داره.فضای قلعه هم زیاد بزرگ نیست و حدود 200 - 300 متر هست.محیط بیرون قلعه هم 3 اتاق که دقیقا کنار هم و رو به شمال قرار دارن آثارشون معلوم هست.ممکنه که سیلو بوده باشن.

جمعه 6 اردیبهشت1392 - 12:36pm
استاد سخت افزار
استاد سخت افزار
آواتار کاربر

ariya نوشته است:
mahdi نوشته است:
سلامی دوباره خدمت تمامی اساتید و دوستان
چند روز هست که میریم کوه و به دو مورد برخوردیم.
مورد اول

رو نوک قله یه کوه به یه حوض برخوردیم اونم پای صخره!!! نه جلوی راه چشمه.
هر چی بررسی کردیم نتیجه خاصی نگرفتیم.اینا عکسها هستن

عکس 1 (این نمای جایی هست که حوض هستش.محل رو با رنگ قرمز مشخص کردم)
پیوست:
1.JPG

عکس 2 (این عکس از روی نقطه بنفش عکس شماره 1 گرفته شده)
پیوست:
2.JPG

عکس 3 (این عکس نمای ماهواره ای محل هست.توی عکس حوض بازم با رنگ قرمز مشخص شده و دقیقا پای صخره هست.بالاترش یه غار هست که ورودی بزرگ و محیط بزرگی داره.ولی حداکثر عمق 4 متر داره و اینکه توش خاکی بوده و خالیش کرده بودن.غار رو با رنگ صورتی مشخص کردم.محل بنفش محل عکاسی عکس 2 هست.
مستطیل سیاه رنگ قسمتی هست که قبلنا توش کوزه سکه بیرون آوورده شده(شواهد موجود بود) و چند جاییش رو کنده بودن.با توجه به اینکه عمق حفاریش کم بود قطعا قبر نبودن.دو چشمه 12 ماه فعال هم هستن که رو تصویر مشخص شدن.جهت جغرافیایی هم که بالا سمت راست تصویر مشخص هست)
پیوست:
3.jpg

عکس 4 (عکس خود حوض که به علت یه سری مشکلات همین رو تونستم بگیرم.حوض تقریبا 3 متر طول 2 متر عرض و بیشتر از 1 متر عمق داره.محلی هم برای ورود یا خروج آب نداشت.لاقل ما ندیدیم)
پیوست:
4.JPG

عکس 5(نمونه آوورده شده از حوض)
پیوست:
5.jpg

دوستان به نظرتون این ماده ساروج هست یا سیمان؟ سمت راستی رو از حوض اووردم و سمت چپی سیمانی هست که تقریبا 30 سال عمر داره.
ماده سمت راستی(یعنی اونی که صاف هست) رو از حوض آووردم.ماندگاریش خیلی جالبه.مطمئنا خیلی قدیمی هست.یه مورد اینکه احتمال بالا برای نگهدای آب یا یه چیز مایع استفاده میشده چون ملاتش حتی یه دونه شن بزرگ داخلش نیست و قطعا برای آب بندی استفاده شده.البته دیوار رو به صورت لایه لایه با ملات و قلوه سنگ رود خونه ای(نه صاف) ساختن
هر دو نمونه رو خیس کردم.سیمانی که یه شکل توپ هست و نزدیک 30 سال قدمت داره شروع به جذب آب کرد و صدای جذب آب رو میشد شنید.ولی ماده حوض حتی یک صدا هم ازش در نیومد.(خیلی شبیه سیمان هست).وقتی بهش ضربه میزنی صدای خشک و شیشه ای مانند میده(که میتونه به خاطر پر سیمان بودنش باشه)
توی حوض رو نگاه کردم.حتی یه جای ماله کشی هم نبود!!! دوستان یه ترک ها و شیارهایی روی دیواره ها هست.ساروج هم میتونه از این نوع ترک ها برداره یا فقط سیمان اینجوریه؟
با توجه به موقعیتش واقعا خیلی قدرتمند کار شده و دووم آوورده.سیمان 30 ساله که این نمونه رو ازش برداشتم متلاشی شده بود.در حالی که اون حوض هر سال باید به شدت یخ میزده و باز میشده و کلا باید تا الان داغون میشد!!!
سوال مهمی که از دوستان و اساتید دارم اینه که جنس این حوض چیه و کاربرد این حوض اونجا چی بوده؟(اصلا چطور موادش رو تا اونجا بردن؟)
خودم یه نتیجه هایی رو گرفتم.دوستان گفتن مال انگلیسیها بوده و اسباشون رو آب میدادن.ولی عمق حوض زیاد هست و بیشتر از 1 متر هست و تا جایی که بنده میدونم آبشخورها رو بالا تر از سطح زمین میسازن تا حیوون بتونه آب بخوره ولی این مورد همونطور که از لبه هاش معلومه همسطح زمین بوده.طوری که ملات حتی از دیوار هم بیرون اومده و روی خاک رفته بوده.یه مورد دیگه هم عمقش هست که دلیلی نیست اینقدر عمیق باشه اگه آبشخور باشه و اگه هم بوده اب از کجا داخلش میومده یا از کجاش خارج میشده یا اینکه با وجود داشتن دو چشمه 12 ماه فعال همونجا چه نیازی به حوض هست.در کل قظیه آبشخور بودن منتفی شد.
یکی دیگه گفت ممکنه محل شست و شو بوده باشه.حوض ارتفاع ساختش بسیار بالا هست و تا چند سال پیش حتی تابستونا هم تمام کوه از برف پوشیده بود.اونم به صورت متری.حالا آدم که هیچ.تو همچین دمایی حتی حیوون رو هم نمیشد اونجا بشورن.با وجود اینکه الان بهاره وقتی رفتیم با کت اونجا رفتیم و بسیار هم سرد بود

حالا اساتید و دوستانی که با این مورد برخورد کردن و میدونن چیه اگه براشون مقدور بود یه اظهار نظری بکنن ممنون میشم

در مورد این حوض من فکر نمیکنم که خیلی قدیمی باشه جون ظاهرش اصلا به قدیمی نمیخوره واینکه اون تیکه از حوض هم به ساروج نمیخوره معمولا برای حوض ویا پل وغیره از ساروج کرم استفاده میشده من خودم ساروج کرم رو شکوندم لایه های بالای ساروج با کلنک,راحت میشه شکوندش, جون در معرض هوای بیشتری هستش, اما لایه های عمقی تر ان, واقعا محکم وبه راحتی قابل خورد شدن نیست واینکه که بافت اون هم ,به این مقدار متراکم نیستش ولی این تیکه از حوض واقعا متراکم وکار امروزی میتونه باشه البته یک نوع ساروج قدیمی به اسم ساروج سیاه وجود داره که بسیار قوی ومتراکم هستش واون ساروج برای موارد خاص وپلمپ استفاده میشده

حقیقتش استاد یکی رو میشناسم که 30 40 ساله کارش انواع بنایی و ساختمانی هست و با انواع سیمان و ... کار کرده.نتونست تشخیص بده سیمان هست یا نه :D
جنسش زیاد مهم نیست که چی باشه.والا برام سواله که با این شرایط اونجا چکار میکنه.اگه تونستم دوباره میرم اونجا و بیشتر روش کار میکنم.ولی خیلی دوره :-s

جمعه 6 اردیبهشت1392 - 12:42pm

درود خدمت مدیران گرامی
من روی یه تپه رفتم که حدود 50 تا از سنگها دارای علامتهای زیر بودن.
چند تا عکس رو براتون میذارم.

[url][URL=http://8pic.ir/viewer.php?file=05758497789017975269.jpg]تصویر[/url][/url]

[url][URL=http://8pic.ir/viewer.php?file=88719538063103219704.jpg]تصویر[/url][/url]

[url][URL=http://8pic.ir/viewer.php?file=30229343664876345607.jpg]تصویر[/url][/url]

[url][URL=http://8pic.ir/viewer.php?file=03950779983992642875.jpg]تصویر[/url][/url]

[url][URL=http://8pic.ir/viewer.php?file=06683176184084382718.jpg]تصویر[/url][/url]

[url][URL=http://8pic.ir/viewer.php?file=05751395582258881769.jpg]تصویر[/url][/url]

[url][URL=http://8pic.ir/viewer.php?file=86022761004312213261.jpg]تصویر[/url][/url]

[url][URL=http://8pic.ir/viewer.php?file=16379518459549954587.jpg]تصویر[/url][/url]

[url][URL=http://8pic.ir/viewer.php?file=93252171714144718653.jpg]تصویر[/url][/url]

شنبه 7 اردیبهشت1392 - 6:26pm

عکسهای پست قبل با کیفیت بالاتر
http://www.mediafire.com/?6bsdidf203ivnj5

شنبه 7 اردیبهشت1392 - 8:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mehrfar نوشته است:
عکسهای پست قبل با کیفیت بالاتر
http://www.mediafire.com/?6bsdidf203ivnj5

دوست عزیز عکسهاتو توی همین انجمن اپلود کن..فقط سایز عکسهارو کم کن تا زودتر لود بشه عکسها واسه دیدن..
موفق باشی

بر آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ... حسرت نخور ؛

زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد ...

یکشنبه 7 اردیبهشت1392 - 12:46am

حجم عکسها رو هم حدود کمتر از 300 کیلو بایت گذاشتم.
فقط در مورد این عکس که چند تا جوغن کوچک و بزرگ هست نظر من اینه که جوغن های کوچیک رو تازه درست کردن تا سنگ رو بترکونن ولی برادرم میگه که کار قدیمه.

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 8 اردیبهشت1392 - 9:15am

اینم 5 تا عکس دیگه
یه مقداری بازم حجمشون رو کمتر کردم.

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 8 اردیبهشت1392 - 9:26am
کاربر فعال
کاربر فعال

دوست عزیز میشه عکس گور دخمه ها رو بفرستی واسم ببینم؟
داخلشون چیزی بود یا نه/؟

دوشنبه 9 اردیبهشت1392 - 7:25pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6393 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 183 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure