انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 11:03am

پاسخ به موضوع  [ 2308 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 125 , 126 , 127 , 128 , 129 , 130 , 131 ... 231  بعدی
 استخراج محل جنس از طریق حروف باستانی{اسم مکان} 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

samiar نوشته است:
Shams_60 نوشته است:
samiar نوشته است:
عرض سلام وتشکری دوباره
بزرگوار اگر اشتباه نکرده باشم چشمه ای است با اب کم که در تپه ای به ابعاد ۲۰در۱۲وارتفاع ۶ متر از سطح افق و فاصله چشمه تا دامنه حدودا ۱۵متری میشه امر بفرمایید در خدمتم.ازقتی که برای من میگزارید متشکرم. عرت زیاد

بنده باید بجای شما نقل کنم!,لازم باشد خصوصی میکنیم! #-o
تشکر دوست عزیز,
چنگستون:این مکان دارای چشمه ای هستش که اسم نداره و متعلق به خط باستانی چنگستون میباشد,سمت شرقی این چشمه تپه ای باستانی هستش,ابعاد و ارتفاع تپه رو بفرمایید و بین چشمه تا دامنه تپه جند متره؟
سمت شرقی این تپه باید 3 تا سنگ به یک اندازه باشه ,ببین سره جاشه,بین چشمه و دامنه تپه قبری وجود دارد بررسی شود!
موفق باشید

سلام
شمس عزیز متاسفانه سنگها رو پیدا نکردم احتمالا جا بجا شده البته سنگهای زیادی بود درضمن مکان مورد نطر در دره ای شما لی جنوبی است وسمت شمال وجنوب شرقی مکان مورد نظر متصل به کوه میشه
ودر مورد قبر چشمی باید مشخص باشه یا با ردیاب چک بشه .
ممنونم , باشه فرصتی برای جبران زحمات شما,عزت زیاد

سلام استاد قصوری ازما سر زده جثارتا

چهارشنبه 26 فروردین1394 - 5:07am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام جناب شمس طبق گفته بچه هایی که در محل هستند کروکی به این شکل هست
پیوست:
22.png
البته نسخه هم داره

خداوندا چگونه زیستن را بیاموز. چگونه مردن را خواهم آموخت(شریعتی)

چهارشنبه 26 فروردین1394 - 7:02am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: زمین
سلام جناب شمس،
لطفا تپه سر رو استخراج کنید
ممنون

امام حسن مجتبی (ع): لو سکت الجاهل لما وقع الخلاف
اگر جاهل سکوت کند اختلافی پیش نمی آید

چهارشنبه 26 فروردین1394 - 7:37am

Shams_60 نوشته است:
shiber نوشته است:
shiber نوشته است:
سلام
سخت کبود
کول خران
شتر مرده
تخت رستم
:-?

این اسامی مربوط به چی هستش,کوه,چشمه,منطقه,سنگ!مشخص کنید!؟ :-?

سلام دو تا اولی کوه و دو تا دومی منطقه!!

تا نشوی مست خدا غم نشود از تو جدا

چهارشنبه 26 فروردین1394 - 9:27am
استاد
استاد

درود برشما
استاد شمس اگه زحمتی نیست این دو وازه را هم برای ما معنا کنید البته یک موردش را حدود 90درصد میدونم که چی به چیه البته با اثار و علائم بدست اومده خواستیم نظر شما را هم بدونیم شاید کمکی باشه

دره خزینه

که شاید 4 کارشناس تایید حنس کردند

و یک نقطه هست که به سه اسم الان تلفظ میکنند

توپولو هوپولو هولوپو

با تشکر

چهارشنبه 26 فروردین1394 - 11:03am
کاربر فعال
کاربر فعال

quote="Shams_60"]
ebrahem نوشته است:
Shams_60 نوشته است:
ebrahem نوشته است:
با سلام استاد شمس .استخراخ اسم چینار.و .در ری دی را زحمتشا میکشید ممنون

کاوشگر گرامی: @};-
شرمندتاریخ ایجاد اکانت شما باید 2 ماه سپری شود,بنابه دلایلی نمیتوانم جواب بدهم!

با سلام اقای شمس من متوجه نمیشم از اینکه میگی دو ماه از اکانتت بگذره من حدود ۲تا ۳سال هست عضو این سایت هستم حتی خریدار دستگاه ردیاب انجمن هم بودم .بازم ممنوع از پاسخ گویی شما

شرمنده اشتباهی صورت گرفته! :(
چینار:اگر چشمه چینار رو بشناسی باید این چشمه اسم نداشته باشه چون متعلق به چینار هستش,سمت شرقی چشمه دره و راه که امتدادشون از شمال به جنوب هستش,بین دره و راه تپه ای باستانی وجود دارد که اتاقی در خود جا داده و سمت سینه شرقی تپه قبری وجود دارد,از ردیاب و دستگاه خوب کمک بگیریید!
برسی و نتایج را اعلام بفرمایید :-?
موفق باشید! :YMPRAY:
[/quote]
ممنون از پاسخ گویی شما این مکان را مردم بعنوان یک مکان مقدس میدونن که درانجا مراسم می گذاشتن ونرزی میدادن در ضمن روی یک تپه هست به احتمال زیاد همان تپه مورد نظر میباشد

چهارشنبه 26 فروردین1394 - 12:37pm
آواتار کاربر

سلام استاد اگه امکان داره این دو اسمو برام استخراج کنید 1. افسره 2. سنگ چی

آدم های خوشبین و بدبین هر دو وجودشان لازم است ؛
اولی هواپیما را اختراع می کند و دومی چتر نجات را .
جرج برنارد شاو

چهارشنبه 26 فروردین1394 - 1:46pm

سلام استاد لطفا اسم کورک را تفسیر بنمایید با تشکر .

چهارشنبه 26 فروردین1394 - 3:23pm
آواتار کاربر

samad110 نوشته است:
Shams_60 نوشته است:
samad110 نوشته است:
درود جناب شمس
زحمت استخراج این دوجا رو هم بکشید ممنون میشم.
گور هفت‌تا
اُشتُر آقا "شتر آقا"

سلام,
پیدا کردنش برات سخته ولی برات استخراج کردم! :-?
گور هفت تا:این مکان دارای 2 راه یکی اصلی و دیگری فرعی,سمت غرب راه فرعی 2 تا قبر وجود داره و سمت شرق راه اصلی هم تپه 5*5 به ارتفاع 1 متر که دورچین سنگی داره و بارش کتاب خطی میباشد که درون اطاقی به ابعا 1*1 به عمق 3 متر پلمپ شده است! :-o
موفق باشید,ما رو هم بی نصیب نزارید ;)

درود مهران خان عزیز
ممنونم که زحمت کشیدید. مواردی که فرمودین رو از نزدیک چک میکنم و اطلاع خواهم داد.
آیا براتون ممکنه که زحمت مکان دوم هم بکشید چون راهشون کوهستانی و دور هست و از طرف دیگه در یک مسیر قرار دارند و با یکبار کوهنوردی میتونم هردو جا رو تست کنم و اطلاع بدم.
ضمناً جناب شمس سئوالی داشتم: آیا در روش شما این امکان هم وجود دارد که در موارد این چنینی راه ورود مثلاً این تپه رو هم شناسائی کرد؟ بنده ردیاب انجمن رو در اختیار دارم اما چون میفرمائید بار این مکان کتاب هست و محض اطلاع خودم میپرسم.

بسیار ممنون و متشکرم.

درود جناب شمس و دوستان
لازم دانستم چون قول داده‌ام مطالبی رو اول به اطلاع دوستان و سپس جناب شمس برسانم .
مطالب بالا مکانی است که جناب شمس زحمت کشیده و برای بنده استخراج کردند. دوستان به نامی که جناب شمس برای بنده استخراج نمودن توجه بفرمائید "گور هفت تا" !!! می‌بینید چقدر غلط انداز میباشد زیرا هر کسی در نگاه اول میداند که در این مکان هفت قبر قرار دارد، نه دو تا !!!
اما موضوع جالب این است که بنده میدانستم که سه قبر وجود دارد، اما چون جناب شمس گفتند 2 قبر! با اینکه قصد داشتم سریعاً به ایشان این مورد را اعلام نمایم با خود گفتم که صبر کرده و این مورد را بعد از تحقیقات میدانی به ایشان اعلام نمایم. بنده دو روز قبل به محل رفته و با کمال تعجب مشاهده نمودم که قبرها حفاری شده‌اند اما مطمئن شدم که سه قبر حفاری شده‌اند و موجود است و نه دو تا !!! ولی این توضیح ایشون که قبرها در غرب راه فرعی واقع شده‌اند کاملاً درست بود.
دیروز همه دوستانم را بسیج کرده و حفار قبرها را یافتم و موضوع جالب این بود که ایشون برایم توضیح دادند که: با اینکه نشان سه قبر وجود داشته فقط دوتای آنها واقعاً مزار بوده‌اند و حاوی اسکلت بوده و یکی از آنها اصلاً قبر نبوده است!!!.

دوستان هرچند همانطور که آقای شمس در ابتدای استخراجشون گفته بودند که یافتن هدف دشوار است، منطقه بسیار پر نشیب و فراز است و بنده هنوز موفق به یافتن هدف نشده‌ام اما باز هم بدنبالش خواهم گشت اما برایم بسیار جالب بود و لازم دانستم این موارد را در اینجا اعلام نمایم و بدوستان یادآور شوم که به صحت اسامیی که اعلام می‌کنند اشراف داشته باشند و عجله نکنند و موارد را به دقت چک کنند.

پ.ن: عکس محل را با توضیحات پیوست میکنم، با این توضیح که هر کاری کردم نشد که هر سه گور در تصویر بیافتند و قبر سوم که سمبلیک بوده قبل از این قبرها قرار دارد.

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

چه سرنوشت غم‌انگیزی، که کرم کوچک ابریشم، تمام عمر قفس می‌بافت، ولی به فکر پریدن بود
زنده‌یاد حسین منزوی

چهارشنبه 26 فروردین1394 - 3:54pm
آواتار کاربر

درود دوستان

پست بالا را بنده دیشب، دو صفحه پیش‌تر پست نموده بودم و پس از ارسال قصد ویرایش آنرا داشتم که کل پست پاک شد و چون اینترنتم بسیار کند بود و اذیت میکرد دوباره نتوانستم پست را ارسال نمایم.
از این بابت از همهٔ دوستان عذرخواهم.

دوستان مثل اینکه دوباره تصویر اصلاح نشده را ضمیمه نموده‌ام و شمال و جنوب باید جابجا شوند. :x

ایزد یکتا پشت و پناه همهٔ دوستان

چه سرنوشت غم‌انگیزی، که کرم کوچک ابریشم، تمام عمر قفس می‌بافت، ولی به فکر پریدن بود
زنده‌یاد حسین منزوی

چهارشنبه 26 فروردین1394 - 3:59pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2308 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 125 , 126 , 127 , 128 , 129 , 130 , 131 ... 231  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 66 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure