samad110 نوشته است:
Shams_60 نوشته است:
samad110 نوشته است:
درود جناب شمس
زحمت استخراج این دوجا رو هم بکشید ممنون میشم.
گور هفتتا
اُشتُر آقا "شتر آقا"
سلام,
پیدا کردنش برات سخته ولی برات استخراج کردم!
گور هفت تا:این مکان دارای 2 راه یکی اصلی و دیگری فرعی,سمت غرب راه فرعی 2 تا قبر وجود داره و سمت شرق راه اصلی هم تپه 5*5 به ارتفاع 1 متر که دورچین سنگی داره و بارش کتاب خطی میباشد که درون اطاقی به ابعا 1*1 به عمق 3 متر پلمپ شده است!
موفق باشید,ما رو هم بی نصیب نزارید
درود مهران خان عزیز
ممنونم که زحمت کشیدید. مواردی که فرمودین رو از نزدیک چک میکنم و اطلاع خواهم داد.
آیا براتون ممکنه که زحمت مکان دوم هم بکشید چون راهشون کوهستانی و دور هست و از طرف دیگه در یک مسیر قرار دارند و با یکبار کوهنوردی میتونم هردو جا رو تست کنم و اطلاع بدم.
ضمناً جناب شمس سئوالی داشتم: آیا در روش شما این امکان هم وجود دارد که در موارد این چنینی راه ورود مثلاً این تپه رو هم شناسائی کرد؟ بنده ردیاب انجمن رو در اختیار دارم اما چون میفرمائید بار این مکان کتاب هست و محض اطلاع خودم میپرسم.
بسیار ممنون و متشکرم.
درود جناب شمس و دوستان
لازم دانستم چون قول دادهام مطالبی رو اول به اطلاع دوستان و سپس جناب شمس برسانم .
مطالب بالا مکانی است که جناب شمس زحمت کشیده و برای بنده استخراج کردند. دوستان به نامی که جناب شمس برای بنده استخراج نمودن توجه بفرمائید
"گور هفت تا" !!! میبینید چقدر غلط انداز میباشد زیرا هر کسی در نگاه اول میداند که در این مکان
هفت قبر قرار دارد،
نه دو تا !!!اما موضوع جالب این است که بنده میدانستم که
سه قبر وجود دارد، اما چون جناب شمس گفتند
2 قبر! با اینکه قصد داشتم سریعاً به ایشان این مورد را اعلام نمایم با خود گفتم که صبر کرده و این مورد را بعد از تحقیقات میدانی به ایشان اعلام نمایم. بنده دو روز قبل به محل رفته و با کمال تعجب مشاهده نمودم که قبرها حفاری شدهاند اما مطمئن شدم که
سه قبر حفاری شدهاند و موجود است و نه دو تا !!! ولی این توضیح ایشون که قبرها در غرب راه فرعی واقع شدهاند کاملاً درست بود.
دیروز همه دوستانم را بسیج کرده و حفار قبرها را یافتم و موضوع جالب این بود که ایشون برایم توضیح دادند که:
با اینکه نشان سه قبر وجود داشته فقط دوتای آنها واقعاً مزار بودهاند و حاوی اسکلت بوده و یکی از آنها اصلاً قبر نبوده است!!!.
دوستان هرچند همانطور که آقای شمس در ابتدای استخراجشون گفته بودند که یافتن هدف دشوار است، منطقه بسیار پر نشیب و فراز است و بنده هنوز موفق به یافتن هدف نشدهام اما باز هم بدنبالش خواهم گشت اما برایم بسیار جالب بود و لازم دانستم این موارد را در اینجا اعلام نمایم و بدوستان یادآور شوم که به صحت اسامیی که اعلام میکنند اشراف داشته باشند و عجله نکنند و موارد را به دقت چک کنند.
پ.ن: عکس محل را با توضیحات پیوست میکنم، با این توضیح که هر کاری کردم نشد که هر سه گور در تصویر بیافتند و قبر سوم که سمبلیک بوده قبل از این قبرها قرار دارد.