انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 10:52am

پاسخ به موضوع  [ 2308 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 140 , 141 , 142 , 143 , 144 , 145 , 146 ... 231  بعدی
 استخراج محل جنس از طریق حروف باستانی{اسم مکان} 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

Hamid9 نوشته است:
Shams_60 نوشته است:
غضنفر نوشته است:
:-@
رنگ خاموشی در طرح لب است
بانگی از دور مرا می خواند
لیک پاهایم در قیر شب است
رخنه ای نیست دراین تاریکی
در و دیوار به هم پیوسته
سایه ای لغزد اگر روی زمین
نقش وهمی است ز بندی رسته

درضمن بنده منکر چنین علومی نیستم ولی از کسی که دارای چنین علومیه انتظار نمیره که افرادا بکشه تو خصوصی و بخواد باهاشون شریک بشه..!!!

خوب راست ميگه ديگه چندجا رو پرسيدم ولی اون چيزی نبود که تفسير شد
اون کتاب رو برام خصوصی کنه يکی
ماشاالله همه جا دفينه بوده ما خبر نداشتيم

بنده به شما و امثال شما قول میدم که 140 صفحه چیه 140 سال دیگه هم دنبال بار باشید یه سکه هم پیدا نمیکنید چون قلبت تون و .... پاک نیست! :-Q

تو از کجا میدونی من چیزی پیدا نکردم؟؟؟؟؟
این تویی که دنبال جا میگردی بچه نه من.............
خواهش کنی عکس چند مورد را برات میزارم.
[/quote]
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
من عاجزانه ازت خواهش میکنم عکس چند مورد کشفیاتتو بزاری B-)

چهارشنبه 1 اردیبهشت1394 - 12:00am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Shams_60 نوشته است:
مهرداد مینلب نوشته است:
بله استاد.هم چشمشو بلدم هم دره شو.

بسیار خوب,خصوصی کردم برا شما! :-?

سپاسگذارم استاد @};- @};- @};-

راه در جهان یکی است و آن راستی است

چهارشنبه 1 اردیبهشت1394 - 12:02am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آقا شمس به مولا قسم من نه با شما و نه با انجمن هيچ خصومتی ندارم چند جا رو به دايی بنده تفسير کرديد و چند جا رو هم برای من که يک مورد رو هم آقای کاوشگر دوست داييم زحمتش رو کشيد به نام سيد بولاقی ولی به جان تنها عزيزم هيچ کدام درست نبود به جز يک مورد که اونم تناقض هايی داشت که حتی زحمت رفتن به مکان رو داييم با وسيلش کشيد اما جان آقا شمس درست نبود حالا چرا مال ما درست نبود مال بقيه دقيقا خوده هدفه ؟ حالا منکه اهل حسادت نبوده و نيستم از بچه هاييکه با من ارتباط داشتن مثل reza68 و آقاى 2856426و و و بپرسی بهت ميگن چه جور آدمی هستم و دلم رو چطور ديدن باطن و ظاهر اهل دروغ و کلک و ديگر موارد هم نيستم و به قول اون بنده خدا هم بمال بمال و اويزون اين و اون نيستم که نونم رو بدهند ، تا الان هم اگه از کسی تشکر کردم مثل آقا حميد واقعا لياقت تشکر رو داره و بقيه اما نه به حساب آويزون شدن / شما هم چندبار واسه من جبهه گرفتی ايرادم نداره /به قول خودم و خيلی ها روزى رو خدا ميده اما آقا شمس والله باالله محلهايی که گفتی درست نبود و حرف منم واسه به هم زدن تايپيک شما نبود قرانی ،اما بايد منطقی تر نگاه کرد هرجا که بار نيست که ولی تمام حرفهای شما 100که نگيم 99درصد توش بار بوده آخه مگه ميشه؟حالا شما بگو دلت پاک نيست

خدايا مددی کن

چهارشنبه 1 اردیبهشت1394 - 12:03am
استاد حروف باستانی
استاد حروف باستانی
آواتار کاربر

محل اقامت: ایران سرای من!
دوست عزیز hamid9 و h4midreza لطفآ تاپیک رو شلوغ نکنید و اسپم ندید,این آخرین هشداره! X(

گروه تخصصی باستانی و فلزیابی شمس

Shams_60@

https://t.me/+F9aJE1TFT601YTY8

چهارشنبه 1 اردیبهشت1394 - 12:08am
کاربر فعال
کاربر فعال

غضنفر نوشته است:
آقا شمس به مولا قسم من نه با شما و نه با انجمن هيچ خصومتی ندارم چند جا رو به دايی بنده تفسير کرديد و چند جا رو هم برای من که يک مورد رو هم آقای کاوشگر دوست داييم زحمتش رو کشيد به نام سيد بولاقی ولی به جان تنها عزيزم هيچ کدام درست نبود به جز يک مورد که اونم تناقض هايی داشت که حتی زحمت رفتن به مکان رو داييم با وسيلش کشيد اما جان آقا شمس درست نبود حالا چرا مال ما درست نبود مال بقيه دقيقا خوده هدفه ؟ حالا منکه اهل حسادت نبوده و نيستم از بچه هاييکه با من ارتباط داشتن مثل reza68 و آقاى 2856426و و و بپرسی بهت ميگن چه جور آدمی هستم و دلم رو چطور ديدن باطن و ظاهر اهل دروغ و کلک و ديگر موارد هم نيستم و به قول اون بنده خدا هم بمال بمال و اويزون اين و اون نيستم که نونم رو بدهند ، تا الان هم اگه از کسی تشکر کردم مثل آقا حميد واقعا لياقت تشکر رو داره و بقيه اما نه به حساب آويزون شدن / شما هم چندبار واسه من جبهه گرفتی ايرادم نداره /به قول خودم و خيلی ها روزى رو خدا ميده اما آقا شمس والله باالله محلهايی که گفتی درست نبود و حرف منم واسه به هم زدن تايپيک شما نبود قرانی ،اما بايد منطقی تر نگاه کرد هرجا که بار نيست که ولی تمام حرفهای شما 100که نگيم 99درصد توش بار بوده آخه مگه ميشه؟حالا شما بگو دلت پاک نيست

به نظر من موارد شما از این حالات خارج نیست:

1- یا اسم جدید مکان را میدی و اسم باستانی آن فرق میکنه که باید بپرسی
2- یا اون مکان که اسم میبری جابجا شده یعنی از جای اصلی و قدیمی نقل کردند به مکان فعلی و جدید
3- یا اسم مکانی که میگی اصلا باستانی نیست
4- یا خیلی دقیق نیستی تو پیدا کردن علایم
5- یا اون علایم از بین رفتن مثل تپه چشمه راه و سنگ و هرچی و جنابعالی پیداش نمیکنی
6- و مواردی از این قبیل

عزیز دل همه موارد باید دقیق باشه تا تفسیر دقیق ازش بیرون بیاد الکی نیست متاسفانه
L-)

چهارشنبه 1 اردیبهشت1394 - 12:08am
استاد حروف باستانی
استاد حروف باستانی
آواتار کاربر

غضنفر نوشته است:

مگه بار پیدا کردن به همین راحتیه دوست من!؟
1.باید مکانت مرتع باشه{علایم ها تکون نخورده باشند}
2.قبل شما تخلیه نشده باشند!
3.تو اون محل کشاورزی صورت نگرفته باشه!{تپه . غیره صاف نشده}
4.شما اون منطقه رو باید مثل کف دستتون بشناسید!
5.اکیپ درست و حسابی داشته باشید!
6.دستگاه GPR & Resistivity میخواد با اپراتور کارکشته و زبده!
7.از همه مهمتر اسم دقیق و قدیمی اون محل رو بدونید نه اینکه اسم الکی بدید تا بنده رو تست بزنید!
کافیه یکی از این موارد بالا کم باشه تا نتیجه معکوس بگیرید!
نداری نرو دنبالش,جسارت نشه البته!
اینم بحث منطقی

Shams_60@

چهارشنبه 1 اردیبهشت1394 - 12:23am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

شمس جان با اين حساب اسم قديمى محلی رو پرسيدم از قديمی ترين شخص محل که واقعا سنی ازش گذشته که الان به اونجا ميگن قرخ صغير که واقعا دفينه هم خارج شده از اونجا و اسم قديمش احمد آباد بوده چه تفسيری ارائه ميدى شما؟

خدايا مددی کن

چهارشنبه 1 اردیبهشت1394 - 12:28am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اينم آخرش ...

خدايا مددی کن

چهارشنبه 1 اردیبهشت1394 - 12:30am
استاد حروف باستانی
استاد حروف باستانی
آواتار کاربر

غضنفر نوشته است:
شمس جان با اين حساب اسم قديمى محلی رو پرسيدم از قديمی ترين شخص محل که واقعا سنی ازش گذشته که الان به اونجا ميگن قرخ صغير که واقعا دفينه هم خارج شده از اونجا و اسم قديمش احمد آباد بوده چه تفسيری ارائه ميدى شما؟

شما اول عینکتون رو بردارید{شوخی ;) } بعد بپرسید قرخ صغیر به چی میگن؟
دو تا راه اصلی و پیاده و مالر داره تو امتداد دقیقآ رو به قبله و برعکس قبله و بین این 2 تا یه چشمه کم آب داره شاید تا حالا خشک شده باشه ولی آب این چشمه از کف زمین میاد بالا و قابل خوردن نیست و این چشمه چون متعلق به قرخ صغیره اسم حتما و باید نداشته باشه!؟
اگه دفینه این محل رو بردن سمت غرب راه رو بردن یا شرقیش رو؟
یا علی....

Shams_60@

چهارشنبه 1 اردیبهشت1394 - 12:37am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

قره صغير اسم يک داهات واقعا قديمی بوده که يک قلعه بزرگ هم بغلش بوده به گفته عزيزان بزرگوار منطقه سمت غرب محل رو بردن

خدايا مددی کن

چهارشنبه 1 اردیبهشت1394 - 12:41am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2308 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 140 , 141 , 142 , 143 , 144 , 145 , 146 ... 231  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 64 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure