غضنفر نوشته است:
آقا شمس به مولا قسم من نه با شما و نه با انجمن هيچ خصومتی ندارم چند جا رو به دايی بنده تفسير کرديد و چند جا رو هم برای من که يک مورد رو هم آقای کاوشگر دوست داييم زحمتش رو کشيد به نام سيد بولاقی ولی به جان تنها عزيزم هيچ کدام درست نبود به جز يک مورد که اونم تناقض هايی داشت که حتی زحمت رفتن به مکان رو داييم با وسيلش کشيد اما جان آقا شمس درست نبود حالا چرا مال ما درست نبود مال بقيه دقيقا خوده هدفه ؟ حالا منکه اهل حسادت نبوده و نيستم از بچه هاييکه با من ارتباط داشتن مثل reza68 و آقاى 2856426و و و بپرسی بهت ميگن چه جور آدمی هستم و دلم رو چطور ديدن باطن و ظاهر اهل دروغ و کلک و ديگر موارد هم نيستم و به قول اون بنده خدا هم بمال بمال و اويزون اين و اون نيستم که نونم رو بدهند ، تا الان هم اگه از کسی تشکر کردم مثل آقا حميد واقعا لياقت تشکر رو داره و بقيه اما نه به حساب آويزون شدن / شما هم چندبار واسه من جبهه گرفتی ايرادم نداره /به قول خودم و خيلی ها روزى رو خدا ميده اما آقا شمس والله باالله محلهايی که گفتی درست نبود و حرف منم واسه به هم زدن تايپيک شما نبود قرانی ،اما بايد منطقی تر نگاه کرد هرجا که بار نيست که ولی تمام حرفهای شما 100که نگيم 99درصد توش بار بوده آخه مگه ميشه؟حالا شما بگو دلت پاک نيست
به نظر من موارد شما از این حالات خارج نیست:
1- یا اسم جدید مکان را میدی و اسم باستانی آن فرق میکنه که باید بپرسی
2- یا اون مکان که اسم میبری جابجا شده یعنی از جای اصلی و قدیمی نقل کردند به مکان فعلی و جدید
3- یا اسم مکانی که میگی اصلا باستانی نیست
4- یا خیلی دقیق نیستی تو پیدا کردن علایم
5- یا اون علایم از بین رفتن مثل تپه چشمه راه و سنگ و هرچی و جنابعالی پیداش نمیکنی
6- و مواردی از این قبیل
عزیز دل همه موارد باید دقیق باشه تا تفسیر دقیق ازش بیرون بیاد الکی نیست متاسفانه