انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 7:15am

پاسخ به موضوع  [ 2308 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 202 , 203 , 204 , 205 , 206 , 207 , 208 ... 231  بعدی
 استخراج محل جنس از طریق حروف باستانی{اسم مکان} 
نویسنده پیغام

استاد شمس گرامی اگر زحمتی نیست چشمه ی سوپورو را استخراج بفرمایید.

سپاسگزارم

زهر چه غیر یار استغفرالله...ز بود مستعار استغفرالله
دمی کان بگذرد بی یاد رویش...از ان دم بیشمار استغفرالله
جوانی رفت و پیری هم سر امد...نکردم هیچ کار استغفرالله

دوشنبه 26 مرداد1394 - 4:08pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام استاد ممنون میشم نظرتون رو در مورد محلی به نام "گوتور آب " به معنای آب قطور بفرمایید. یه چشمه هم هست به نام توسباغاچشمه. هرکدوم معنی داره لطفا استخراج بفرمایین.
سپاسگذارم.

دوشنبه 26 مرداد1394 - 4:23pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام استاد شمس عزیز اگر زحمتی نیست لطفا قیزیل قایا را تفسیر کنید

دوشنبه 26 مرداد1394 - 4:33pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام استاد اسم داشدان .قاره برون .سیزان
رو استخراج کنید مرسی

دوشنبه 26 مرداد1394 - 4:34pm

سلام استاد شمس ،لطفا کرداش ، نرمان بلاغی ، گوی دره ، امیر درسی و قوجادوزو رو برام تفسیر نمایید . با تشکر

دوشنبه 26 مرداد1394 - 4:35pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: دیار آزادمردان، زاگرس جنوبی
{
stkmelodi_20 ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺍﺳﺖ :
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺗﺎﭘﯿﮏ ﺭﻭ ﺗﻌﻄﯿﻞ ﮐﻨﯿﺪ ﺷﺨﺼﯽ ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﺗﺎﭘﯿﮏ ﺭﻭ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐﺮﺩﻩ ﻭﻗﺘﯽ
ﻧﻤﯿﺎﺩ ﻭ ﺳﻮﺍﻻﺭﻭ ﺟﻮﺍﺏ ﻧﻤﯿﺪﻩ ﺑﻬﺘﺮﻩ ﺗﺎﭘﯿﮏ ﺣﺬﻑ ﺑﺸﻪ ﻫﻤﻪ ﻣﺜﻞ ﺍﺳﺘﺎﺩ ﺣﻤﯿﺪ
ﻧﻤﯿﺸﻦ ﮐﻪ ﻫﺮ ﺳﻮﺍﻟﻮ ﻫﺰﺍﺭ ﺑﺎﺭ ﺟﻮﺍﺏ ﻣﯿﺪﻩ ﺍﯾﻨﻬﻤﻪ ﺗﺎﭘﯿﮏ ﺑﺎ ﻫﺰﺍﺭﺍﻥ ﺳﻮﺍ
ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩﻩ ﺗﺎﭘﯿﮏ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐﺮﺩﻥ ﺣﻮﺻﻠﻪ ﻭ ﻭﻗﺖ ﻣﯿﺨﻮﺍﺩ ﺩﻭﺳﺖ ﻣﻦ ﺟﻨﺎﺏ ﺷﻤﺲ
ﻭﻗﺘﯽ ﻗﺮﺍﺭ ﺍﺷﻮﻩ ﺑﯿﺎﯾﻦ ﻭ ﺑﻬﺎﻧﻪ ﺑﮕﯿﺮﯼ ﭼﺮﺍ ﺍﻟﮑﯽ ﯾﻪ ﻣﻮﺿﻮﻉ ﻣﻄﺮﺡ ﻣﯿﮑﻨﯽ

آقای محترم این چ حرفیه؟
مگه استاد شمس بدهکار ماست ؟
والا بخدا هرکسی جای استاد شمس بود دیگه به این تاپیک نمیومد.
ببینید کاربران چقد سوال پرسیدن. حجم سوالات خیلی زیاده.
آخه آدم حسابی ! یه لحظه فک کن، وجدانا شما بودین از این علم به رایگان به کسی کمک میکردی؟
دل جناب شمس دریاست. با وجود همه پارازیتهایی ک به تاپیک ایشون هجوم آورده بازم هروقت میتونه میاد و به بچه های انجمن کمک میکنه.
زنده باد شمس.

جور دشمن چه کند گر نکشد طالب دوست
گنج و مار و گل و خار و غم و شادی به همند

دوشنبه 26 مرداد1394 - 5:00pm

شمس تا میتونست از منطقه آذربایجان آدرس مناطق مهمی که مردم احتمال وجود بار رو میدادند بدست آورد.....صد تا از شمس سوال میکنند جواب نمیده ولی به محض اینکه ازش انتقادی میشه سریع حالت دفاعی میگیره و این نشون میده که ایشون هر روز به تایپیک سر میزنه ولی جواب کسی رو نمیده.....از استاد حمید بزرگوار تمنا دارم این تایپیکو قفل کنند...آقا حمید ملت با چه بدبختی دنبال مکان میگردند و ایشون براحتی آدرس و اسمشونو میگیره .....اگر بزرگواری کنید و اینجا از همه بپرسید کی از راهنماییهای ایشون موفقیت بدست آورده من اسممو عوض میکنم....استاد حمید شما انسان باکمالاتی هستی یک مقدار منطق میتواند به پوچ بودن این تایپیک پی ببرد...مرسی

دوشنبه 26 مرداد1394 - 5:57pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

amir1389 نوشته است:
شمس تا میتونست از منطقه آذربایجان آدرس مناطق مهمی که مردم احتمال وجود بار رو میدادند بدست آورد.....صد تا از شمس سوال میکنند جواب نمیده
[url]ولی به محض اینکه ازش انتقادی میشه سریع حالت دفاعی میگیره و این نشون میده که ایشون هر روز به تایپیک سر میزنه ولی جواب کسی رو نمیده....[/url]
.از استاد حمید بزرگوار تمنا دارم این تایپیکو قفل کنند...آقا حمید ملت با چه بدبختی دنبال مکان میگردند و ایشون براحتی آدرس و اسمشونو میگیره .....اگر بزرگواری کنید و اینجا از همه بپرسید کی از راهنماییهای ایشون موفقیت بدست آورده من اسممو عوض میکنم....استاد حمید شما انسان باکمالاتی هستی یک مقدار منطق میتواند به پوچ بودن این تایپیک پی ببرد...مرسی

صفحه 200 رو مطالعه کنید :-?

...جواب ابلهان خاموشیست....

دوشنبه 26 مرداد1394 - 6:06pm
کاربر فعال
کاربر فعال

amir1389 نوشته است:
شمس تا میتونست از منطقه آذربایجان آدرس مناطق مهمی که مردم احتمال وجود بار رو میدادند بدست آورد.....صد تا از شمس سوال میکنند جواب نمیده ولی به محض اینکه ازش انتقادی میشه سریع حالت دفاعی میگیره و این نشون میده که ایشون هر روز به تایپیک سر میزنه ولی جواب کسی رو نمیده.....از استاد حمید بزرگوار تمنا دارم این تایپیکو قفل کنند...آقا حمید ملت با چه بدبختی دنبال مکان میگردند و ایشون براحتی آدرس و اسمشونو میگیره .....اگر بزرگواری کنید و اینجا از همه بپرسید کی از راهنماییهای ایشون موفقیت بدست آورده من اسممو عوض میکنم....استاد حمید شما انسان باکمالاتی هستی یک مقدار منطق میتواند به پوچ بودن این تایپیک پی ببرد...مرسی

کوته فکری هم حدی دارد :ymsick: :D =p~ 8-} :-J

دوشنبه 26 مرداد1394 - 6:39pm
کاربر فعال
کاربر فعال

stkmelodi_20 نوشته است:
دوستان تاپیک رو تعطیل کنید شخصی که این تاپیک رو ایجاد کرده وقتی نمیاد و سوالارو جواب نمیده بهتره تاپیک حذف بشه همه مثل استاد حمید نمیشن که هر سوالو هزار بار جواب میده اینهمه تاپیک با هزاران سوا جواب داده تاپیک ایجاد کردن حوصله و وقت میخواد دوست من جناب شمس وقتی قرار اشوه بیاین و بهانه بگیری چرا الکی یه موضوع مطرح میکنی :(

شما به آرزوتون میرسید. تایپک تعطیل خواهد شد. i-)

دوشنبه 26 مرداد1394 - 6:42pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2308 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 202 , 203 , 204 , 205 , 206 , 207 , 208 ... 231  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 470 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure