نویسنده |
پیغام |
mahmood51
کاربر حرفه ای
|
قطعاً اگر مطلب مفید و یا چیز به دردبخوری برای سایرین باشه میزنم. اگر به پیغام توجه بفرمایید فقط یکسری اسامی محل خاصه که تمایلی ندارم عمومی مطرح بشه و دونستن اسامی محل یا محلها باعث افزایش دانش یا توانایی خاصی برای کسی نمیشه عزیزجون.
|
چهارشنبه 12 فروردین1394 - 6:55pm |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
تاریخ عضویت: سه شنبه 28 بهمن1393 - 12:50pm پست: 809 محل اقامت: ایران سرای من!
|
mahmood51 نوشته است: قطعاً اگر مطلب مفید و یا چیز به دردبخوری برای سایرین باشه میزنم. اگر به پیغام توجه بفرمایید فقط یکسری اسامی محل خاصه که تمایلی ندارم عمومی مطرح بشه و دونستن اسامی محل یا محلها باعث افزایش دانش یا توانایی خاصی برای کسی نمیشه عزیزجون. شاید بعضی از دوستان اسم همین مکان شما رو در محل خودشان داشته باشند و به دردشون بخوره,عزیز دل بابا! برا بنده هیچ مشکلی نیست,خصوصی میکنم اگر مایل به عمومی کردن نیستید!
گروه تخصصی باستانی و فلزیابی شمس Shams_60@ https://t.me/+F9aJE1TFT601YTY8
|
چهارشنبه 12 فروردین1394 - 6:59pm |
|
|
reza405
|
اقای شمس اونجا کوه و تپه است. یکی از کوهها معروف به ایلان داغی می باشد.
|
چهارشنبه 12 فروردین1394 - 7:04pm |
|
|
bazargardan
کاربر حرفه ای
|
Shams_60 نوشته است: bazargardan نوشته است: شمس عزیز بچه هارو به محل اعزام کردم به علت نداشتن علم ریسمان و تراز فقط گفتم پشت به شمال بایستید و سمت غرب یا همان سمت راست رو بررسی کنن که این دوتا سنگ مشکوک که شباهت زیادی به ورودی دارن رو دیدن . ماشاا... به این پشتکار,زیر این سنگها رو با دستگاهای تصویری اسکن بکن! انشاا.. که خودشه,دقت کنی سنگ بشکل مربع و تراش شده میباشد,از جناب باستانشناس و علایم شناسم کمک بگیری بد نیست! اتفاقا با دوست عزیز و محترمم جناب آقای باستانشناسم مطرح کردم ۹۰٪تائید شده بله سنگ هم تراش شده و کار دسته و عکسی که از نزدیک گرفتن زیر سنگ نشونه دیواره تونلی مانند هست.باید بررسی بشه
|
چهارشنبه 12 فروردین1394 - 7:05pm |
|
|
davod bahari
|
اقای شمس تپه اروس (oros) زحمتشو میکشید؟
|
چهارشنبه 12 فروردین1394 - 7:06pm |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
|
bazargardan نوشته است: Shams_60 نوشته است: bazargardan نوشته است: شمس عزیز بچه هارو به محل اعزام کردم به علت نداشتن علم ریسمان و تراز فقط گفتم پشت به شمال بایستید و سمت غرب یا همان سمت راست رو بررسی کنن که این دوتا سنگ مشکوک که شباهت زیادی به ورودی دارن رو دیدن . ماشاا... به این پشتکار,زیر این سنگها رو با دستگاهای تصویری اسکن بکن! انشاا.. که خودشه,دقت کنی سنگ بشکل مربع و تراش شده میباشد,از جناب باستانشناس و علایم شناسم کمک بگیری بد نیست! اتفاقا با دوست عزیز و محترمم جناب آقای باستانشناسم مطرح کردم ۹۰٪تائید شده بله سنگ هم تراش شده و کار دسته و عکسی که از نزدیک گرفتن زیر سنگ نشونه دیواره تونلی مانند هست.باید بررسی بشه پس انشاا... که حله! امیدوارم موفق بشید دوست عزیز!
|
چهارشنبه 12 فروردین1394 - 7:07pm |
|
|
bazargardan
کاربر حرفه ای
|
دوستان باید عرض کنم دو روزه با این تایپیک آشنا شدم و یبارم سوال مکانی برا استخراج دادم همین امروز جواب استخراجو گرفتم همین امروزم بچه ها رو به محل اعزام کردم که نتیجش و عکسش تو پست های بالا هست. حالا این دوستمون علم غیب داره ، موکل داره ، جادوگره ، رماله بالاخره داره راهنمایی میکنه.اون موقع باید بهش گیرداد که هزینه ای هم بخواد.در کل بذارید اشخاص خودشون تجربه کنن و تصمیم بگیرن.با تشکر
|
چهارشنبه 12 فروردین1394 - 7:09pm |
|
|
reza405
|
reza405 نوشته است: Shams_60 نوشته است: reza405 نوشته است: سلام اقای شمس احوالتون خوبه ازطرف خودم و دیگران تشکر میکنم . اقای شمس لطف کنید در مورد قروخانه بگید . یاعلی دوست عزیز قرو خانه به چی میگید,اسم کوهه,یه محله و ....چیه؟ [url][/url] اقای شمس به تعدادی کوه و تپه و زمین کشاورزی میگن. اقای شمس اونجا کوه و تپه است. یکی از کوهها معروف به ایلان داغی می باشد.
|
چهارشنبه 12 فروردین1394 - 7:12pm |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
|
reza405 نوشته است: Shams_60 نوشته است: reza405 نوشته است: سلام اقای شمس احوالتون خوبه ازطرف خودم و دیگران تشکر میکنم . اقای شمس لطف کنید در مورد قروخانه بگید . یاعلی دوست عزیز قرو خانه به چی میگید,اسم کوهه,یه محله و ....چیه؟ [url][/url] اقای شمس به تعدادی کوه و تپه و زمین کشاورزی میگن. دوست عزیز گرامی جسارت نشه ولی اونجا باید یه محلی داشته باشه که بالای بلندی هستش و قراوول خانه بوده از ریش سفیدتون بپرسید راهنماییتون میکنه!؟ اونجا رو بشناسید بنده میتونم براتون استخراج کنم!
|
چهارشنبه 12 فروردین1394 - 7:13pm |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
|
bazargardan نوشته است: دوستان باید عرض کنم دو روزه با این تایپیک آشنا شدم و یبارم سوال مکانی برا استخراج دادم همین امروز جواب استخراجو گرفتم همین امروزم بچه ها رو به محل اعزام کردم که نتیجش و عکسش تو پست های بالا هست. حالا این دوستمون علم غیب داره ، موکل داره ، جادوگره ، رماله بالاخره داره راهنمایی میکنه.اون موقع باید بهش گیرداد که هزینه ای هم بخواد.در کل بذارید اشخاص خودشون تجربه کنن و تصمیم بگیرن.با تشکر دوست عزیز ممنون از لطفت ,خواستم یه دفاعی هم از خودم بکنم,علم غیب ندارم, موکل ندارم ، جادوگرم نیستم ، رمالم نیستم و علم حروف باستانی استادم رو به رخ بعضی از دوستان که باور ندارن میکشم و ثابت میکنم به لطف خداوند حکیم و قادر!
|
چهارشنبه 12 فروردین1394 - 7:18pm |
|
|
|