انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 7:53pm

پاسخ به موضوع  [ 2308 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 64 , 65 , 66 , 67 , 68 , 69 , 70 ... 231  بعدی
 استخراج محل جنس از طریق حروف باستانی{اسم مکان} 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

قطعاً اگر مطلب مفید و یا چیز به دردبخوری برای سایرین باشه میزنم. اگر به پیغام توجه بفرمایید فقط یکسری اسامی محل خاصه که تمایلی ندارم عمومی مطرح بشه و دونستن اسامی محل یا محلها باعث افزایش دانش یا توانایی خاصی برای کسی نمیشه عزیزجون.

چهارشنبه 12 فروردین1394 - 6:55pm
استاد حروف باستانی
استاد حروف باستانی
آواتار کاربر

محل اقامت: ایران سرای من!
mahmood51 نوشته است:
قطعاً اگر مطلب مفید و یا چیز به دردبخوری برای سایرین باشه میزنم. اگر به پیغام توجه بفرمایید فقط یکسری اسامی محل خاصه که تمایلی ندارم عمومی مطرح بشه و دونستن اسامی محل یا محلها باعث افزایش دانش یا توانایی خاصی برای کسی نمیشه عزیزجون.

شاید بعضی از دوستان اسم همین مکان شما رو در محل خودشان داشته باشند و به دردشون بخوره,عزیز دل بابا!
برا بنده هیچ مشکلی نیست,خصوصی میکنم اگر مایل به عمومی کردن نیستید! @};-

گروه تخصصی باستانی و فلزیابی شمس

Shams_60@

https://t.me/+F9aJE1TFT601YTY8

چهارشنبه 12 فروردین1394 - 6:59pm

اقای شمس اونجا کوه و تپه است. یکی از کوهها معروف به ایلان داغی می باشد.

چهارشنبه 12 فروردین1394 - 7:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

Shams_60 نوشته است:
bazargardan نوشته است:
شمس عزیز بچه هارو به محل اعزام کردم به علت نداشتن علم ریسمان و تراز فقط گفتم پشت به شمال بایستید و سمت غرب یا همان سمت راست رو بررسی کنن که این دوتا سنگ مشکوک که شباهت زیادی به ورودی دارن رو دیدن .

ماشاا... به این پشتکار,زیر این سنگها رو با دستگاهای تصویری اسکن بکن!
انشاا.. که خودشه,دقت کنی سنگ بشکل مربع و تراش شده میباشد,از جناب باستانشناس و علایم شناسم کمک بگیری بد نیست! @};-

اتفاقا با دوست عزیز و محترمم جناب آقای باستانشناسم مطرح کردم ۹۰٪تائید شده بله سنگ هم تراش شده و کار دسته و عکسی که از نزدیک گرفتن زیر سنگ نشونه دیواره تونلی مانند هست.باید بررسی بشه

چهارشنبه 12 فروردین1394 - 7:05pm
YIM

اقای شمس تپه اروس (oros) زحمتشو میکشید؟

چهارشنبه 12 فروردین1394 - 7:06pm
استاد حروف باستانی
استاد حروف باستانی
آواتار کاربر

bazargardan نوشته است:
Shams_60 نوشته است:
bazargardan نوشته است:
شمس عزیز بچه هارو به محل اعزام کردم به علت نداشتن علم ریسمان و تراز فقط گفتم پشت به شمال بایستید و سمت غرب یا همان سمت راست رو بررسی کنن که این دوتا سنگ مشکوک که شباهت زیادی به ورودی دارن رو دیدن .

ماشاا... به این پشتکار,زیر این سنگها رو با دستگاهای تصویری اسکن بکن!
انشاا.. که خودشه,دقت کنی سنگ بشکل مربع و تراش شده میباشد,از جناب باستانشناس و علایم شناسم کمک بگیری بد نیست! @};-

اتفاقا با دوست عزیز و محترمم جناب آقای باستانشناسم مطرح کردم ۹۰٪تائید شده بله سنگ هم تراش شده و کار دسته و عکسی که از نزدیک گرفتن زیر سنگ نشونه دیواره تونلی مانند هست.باید بررسی بشه

پس انشاا... که حله! ^:)^
امیدوارم موفق بشید دوست عزیز! :YMPRAY: :YMPRAY: :YMPRAY:

Shams_60@

چهارشنبه 12 فروردین1394 - 7:07pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان باید عرض کنم دو روزه با این تایپیک آشنا شدم و یبارم سوال مکانی برا استخراج دادم همین امروز جواب استخراجو گرفتم همین امروزم بچه ها رو به محل اعزام کردم که نتیجش و عکسش تو پست های بالا هست.
حالا این دوستمون علم غیب داره ، موکل داره ، جادوگره ، رماله بالاخره داره راهنمایی میکنه.اون موقع باید بهش گیرداد که هزینه ای هم بخواد.در کل بذارید اشخاص خودشون تجربه کنن و تصمیم بگیرن.با تشکر

چهارشنبه 12 فروردین1394 - 7:09pm
YIM

reza405 نوشته است:
Shams_60 نوشته است:
reza405 نوشته است:
سلام اقای شمس احوالتون خوبه ازطرف خودم و دیگران تشکر میکنم . اقای شمس لطف کنید در مورد قروخانه بگید . یاعلی

دوست عزیز قرو خانه به چی میگید,اسم کوهه,یه محله و ....چیه؟ :-? :-?

[url][/url]
اقای شمس به تعدادی کوه و تپه و زمین کشاورزی میگن.

اقای شمس اونجا کوه و تپه است. یکی از کوهها معروف به ایلان داغی می باشد.

چهارشنبه 12 فروردین1394 - 7:12pm
استاد حروف باستانی
استاد حروف باستانی
آواتار کاربر

reza405 نوشته است:
Shams_60 نوشته است:
reza405 نوشته است:
سلام اقای شمس احوالتون خوبه ازطرف خودم و دیگران تشکر میکنم . اقای شمس لطف کنید در مورد قروخانه بگید . یاعلی

دوست عزیز قرو خانه به چی میگید,اسم کوهه,یه محله و ....چیه؟ :-? :-?

[url][/url]
اقای شمس به تعدادی کوه و تپه و زمین کشاورزی میگن.

دوست عزیز گرامی جسارت نشه ولی اونجا باید یه محلی داشته باشه که بالای بلندی هستش و قراوول خانه بوده از ریش سفیدتون بپرسید راهنماییتون میکنه!؟
اونجا رو بشناسید بنده میتونم براتون استخراج کنم! @};-

Shams_60@

چهارشنبه 12 فروردین1394 - 7:13pm
استاد حروف باستانی
استاد حروف باستانی
آواتار کاربر

bazargardan نوشته است:
دوستان باید عرض کنم دو روزه با این تایپیک آشنا شدم و یبارم سوال مکانی برا استخراج دادم همین امروز جواب استخراجو گرفتم همین امروزم بچه ها رو به محل اعزام کردم که نتیجش و عکسش تو پست های بالا هست.
حالا این دوستمون علم غیب داره ، موکل داره ، جادوگره ، رماله بالاخره داره راهنمایی میکنه.اون موقع باید بهش گیرداد که هزینه ای هم بخواد.در کل بذارید اشخاص خودشون تجربه کنن و تصمیم بگیرن.با تشکر

دوست عزیز ممنون از لطفت ,خواستم یه دفاعی هم از خودم بکنم,علم غیب ندارم, موکل ندارم ، جادوگرم نیستم ، رمالم نیستم و علم حروف باستانی استادم رو به رخ بعضی از دوستان که باور ندارن میکشم و ثابت میکنم به لطف خداوند حکیم و قادر! ^:)^ ^:)^ :YMPRAY:

Shams_60@

چهارشنبه 12 فروردین1394 - 7:18pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2308 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 64 , 65 , 66 , 67 , 68 , 69 , 70 ... 231  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 160 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure