سلام
با تشکر از هوشیار عزیز بخاطر ایجاد تایپیک و سایر دوستانی که به بنده لطف دارن
قبلا هم خدمت دوستان اعلام کردم که قصد آموزش ساخت مدارات محرمانه رو ندارم ، بخصوص در فضای مجازی و عمومی که هرکسی با هر قصدی ، میتونه استفاده بکنه
طی بی احترامی هایی که اخیرا بعضیها در انجمن به بنده کردن نیز ، تصمیم گرفتم که زیاد در عمومی مزاحم اعضا نشم و فقط در مواردی که ضروری باشه جواب میدم
فقط بخاطر گل روی دوستان قدیمی و علاقمندان ، میتونم تا حدودی راهنمایی بکنم که در مورد بعضی سیستمهای ناکارآمد ردیاب ، که ارزش کار ندارند ، اغراق نشه و دوستان متحمل هزینه و ضرر نشن .
میدونم بقول دوستمون madrek دیگه خیلیها حالشون از هرچی لوپ و آنتنه بهم میخوره
اگر اعضا هم هر مداری که دوست داشتن میتونن همین جا برای نقد و بررسی بزارن ، فرانکو ، توتم ، PDK یا هر ردیاب دیگه
- فرانکو که خودش تایپیک داره ، اما طبق خواسته ی اعضا ، بنده در اون تایپیک نیز فعالیتم رو متوقف کردم که آخرش معلوم شد کی ضرر کرد
( از صفحه 205 به بعد شروع شد و در صفحه 209 و217 جواب آزمایشات رو پیشاپیش اعلام کردم و بعد از چند صفحه ، کشیدم کنار . به علاقمندان اثر دفینه توصیه میکنم که حتما اون چند صفحه رو مطالعه کنن )
الان ماههاست که دیگه اون تایپیک خوابیده . البته قبلا هم پیش بینی و اعلام کرده بودم
viewtopic.php?f=24&t=2576&start=2130 فرانکو نسخه های دیگری هم داره و جای تغیرات هم داره . اما چه فایده داره ؟ جایی که بنده قصد داشتم توربافی رو یاد بدم ، همه دنبال ماهی تازه میگشتن . نهایتش ماهی و تور رو باهم از دست دادن
- توتم هم تایپیک مخصوص خودشو داره و بنده اونو ناقص و ناکارآمد میدونم که بر اثر یک تصور اشتباه ساخته شده و خصوصیات یک ردیاب رو نداره