هدایتی نوشته است:
اقا مهدی من باز اگه مدار قدرت مند تر از این 12000 گیرم بیاد میزارم برای بچه ها چون با یک مغز نمیشه به جای رسید چند مغز روی هم باشن بهتر نتیجه میده من دارم رو یه مدار خیلی گردن کلفت تر از این 12000 کار میکنم ولی هنوز نتیجه خوب و رضایت بخش نداده به امید خدا راه بندازمش همه اطلاعات رو میزارم برای دوستان ولی محاکمه شدن بدون دلیل ناراحت کننده برام
قبل ازهرچیزاززحمات تمام دوستانی که بامنش وشخصیت مثال زدنیشون برای دیگردوستانشون وقت میزارندکمال تشکررودارم خصوصااقای هدایتی واقارستم و...
دوستانی که دراین انجمن بیشترفعالیت داشته اندخوب میدونندکه بیشترموضوعهایی که توسط خیلیهابازشده برای اموزش نبوده وفردموردنظرفقط خواسته که مشکل خودش روباکمک دیگران حل کنه وبعدازحل مشکلش ...
البته چندموضوعی هم دراوایل کارپیشرفت داشته ولی بعلتهای متفاوت رهاشده که ارزششوکاملاازبین برده
خوب درموردفلزیابی که اقای هدایتی ارائه دادندبه فرض محال هم اگه فلزیاب قابل قبولی نباشه الحق والانصاف نکات اموزشی خوبی داشته که همش به علت پیگیری ایشون وهمراهی بعضی ازدوستان خوب دیگه بوده البته ناگفته نمونه که اقارستم هم تااینجاچیزی کم نذاشتندوامیدوارم که مثل گذشته لطفشون برای نتیجه گیری نهایی شامل دوستانشون قراربگیره
دوستان نظرشخصیمودرمورداین مدارهامیگم مداراقای هدایتی برگرفته ازمدار12رگولاتوره هست که باحذف رگولاتورهای قسمت نوسانسازمداروساده کرده وازطرفی خواسته تابادرنظرگرفتن ویاتغییرجزئی بعضی ازقطعات کلیدی بردوخصوصاثبات دستگاه روحفظ کنه
بنابراین به نظرمن ازنظرنتیجه این دومدارفرق چندانی باهم ندارندوبه نظرمیرسه که پایداری مدار12رگولاتوره کمی بهترباشه البته ناگفته نمونه که مهمترین قسمت این مدارهاهمون قسمت انتهایی مداریعنی قسمت دیجیتالی ونمایشگرمداره که یک برنامه نویسی خوب ورعایت نکات لازم مداروبه یک سیستم کاملا حرفه ای وکاربردی ارتقاء میده