انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 4:14pm

پاسخ به موضوع  [ 2062 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17 ... 207  بعدی
 بعد از خوندن تاپیک ساخت فلزیاب چنس دلم شکست - 12 رگلاتور 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: خراسان شمالی
دوستان سلام من از ساخت فلزیاب اصلا سر رشته ندارم. بلد نیستم درستش کنم ,یک سوالی داشتم این فلزیاب بهتره یا جنس ?

خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم

شنبه 26 اردیبهشت1393 - 12:42am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

jafar نوشته است:
دوستان سلام من از ساخت فلزیاب اصلا سر رشته ندارم. بلد نیستم درستش کنم ,یک سوالی داشتم این فلزیاب بهتره یا جنس ?

سلام این خیلی بهتره دوست عزیز من تی ال 12000 رو ساختم خیلی راضی هستم اینهم هم خانواده همون هست

برای بلند شدن باید خم شد ، گاهی مشکلات تو را خم میکنند و بدان آغاز ایستادن است . .

شنبه 26 اردیبهشت1393 - 1:02am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام خدمت دوستان و خسته نباشید میگم به کسانی که دارن برای راه افتادن این فلزیاب تلاش میکنن علی اقا یکم تند رفتی داداش فلزیاب 12000 رو من بدون هیچ چشم داشتی برای بچه ها همه اطلاعات ساختش رو گذاشتم و خود بچه ها هم بودن که به ما ها کمک کردن تا این دستگاه راه افتاد اقا مهدی و اقای کاوشگر و اقا داود و اقا سامان هم خیلی تلاش کردن و بچه های دیگه هم خیلی زحمت کشیدن و من هم اول کار به همه تذکر دادم که کسی بجز اقای کاوشگر نسازه تا جواب بده خدا رو شکر کسانی که ساختن این مدار رو خیلی راضی هستن درسته تفکیک نداره ولی ثباتش خوبه و عمق زنیش هم خوبه من خودم که خیلی راضی هستم از این مدار و خود اقای کاوشگر هم ساختن و خیلی راضی هستن دلیل اینکه شما میگین اقای اسدف راضی نیست از این مدار نمیدونم چی ؟ اقای اسدف تازه ساختن مدار رو تموم کردن و تو تماس تلفنی که باهاشون داشتم قرار شد بیارن پیش من تا با هم راهش بندازیم و دیگه مدار چیز مبهمی نداره که بیاییم دربارش بهث کنیم و بگیم ضعیف هست یا قوی چون کارش تموم شده و سر زمین بارها هم تست گرفته شده و فیلم هم دو بار گذاشتیم اگه کسی ساخته و کار نکرده صد در صد تو مونتاز مشکل داشته دیگه مداری رو که بدون هیچ چشم داشتی در اختیار بچه ها گذاشتم نباید اینجا بیام مورد تست قرار بگیرم که یکی بگه راضی هستم یکی بگه راضی نیستم قبل این مدار فقط یه مدار چنس بود و یه مدار توباکس بود که قدرت داشت و خیلی ها هم ساختن چنس چون دیجیتاله و کارش حساسه بیشتر بچه ها اون علم و توانایی ساختش رو ندارن و تو باکس هم انالوگ هست و قدرتش بالاست ولی باز پیچیده هستش ولی این مدار دیگه هم ساده هستش و کم خرج و در برابر دستگاه های خارجی خیلی بهتره من یه گریت دارم که یه عالمه پول دادیم بهش سر زمین 200 متری 300 تا جا بوق میزنه و میگه طلا ولی این مدار تو همون زمین فقط 3 تا جا بوق داره من دیگه موندم چی بگم حتی خود اقای کاوشگر هم بارها مدار رو سر زمین بردن و دیدن که چقدر با ثبات و راحته کار کردن باهاش من نیازی ندارم بیام اینجا تعریف کنم از دستگاه چون کسانی که ساختن خودشون میدونن چه ایراد هایی داره و چه خوبی هایی داره باز من کوچیک همه بچه ها هستم اگه مداری باز داشته باشم در خدمت بچه ها میزارم ولی یکم این برخوردها ادم رو ناراحت میکنه چون همیشه تجربه ثابت کرده کار مجانی انجام دادن و ثواب کردن اخرش کباب شدنه

شنبه 27 اردیبهشت1393 - 10:14am
مدیر سایت
مدیر سایت

با سلام
برادر عزیزم جناب آقای مهندس هدایتی
باید عرض کنم که شما از جمله کاربران با شخصیت و با اخلاق این انجمن هستید و تلاش و مرام شما برای همه ما کاملاً روشن شده بوده و اینکه هر پیشترفتی و هر موفقیتی یک شکستی در پشت خودش داشته و انتقاد هم جزو مسائلی هست که خیلی جاها میشه ازش انرژی مثبت و نتیجه مثبت گرفت ، شما دلگیر از بعضی مسائل نشید برادر ، به کار خودتون ادامه بدید ، که موفقیت در راه است

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

شنبه 27 اردیبهشت1393 - 10:30am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا مهدی من باز اگه مدار قدرت مند تر از این 12000 گیرم بیاد میزارم برای بچه ها چون با یک مغز نمیشه به جای رسید چند مغز روی هم باشن بهتر نتیجه میده من دارم رو یه مدار خیلی گردن کلفت تر از این 12000 کار میکنم ولی هنوز نتیجه خوب و رضایت بخش نداده به امید خدا راه بندازمش همه اطلاعات رو میزارم برای دوستان ولی محاکمه شدن بدون دلیل ناراحت کننده برام

شنبه 27 اردیبهشت1393 - 10:45am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

من چند وقتی که دارم رو دستگاه زمین شناسی کار میکنم دستگاه 12000 که دیگه کارش تموم شده این مدار هم که دوست ما اق رستم گذاشتن زیاد فرقی با 12000 نداره فقط مد تفکیکش خوبه و تا چند روزه دیگه استارت این مدار رو هم میزنم چون من رو این جور مدارت کار کردم و میتونم بالاش بیارم اگه اطلاعات قطعات و قسمت تفکیکش واضح تر بشه شروع به ساختش میکنم چون همه قطعاتش رو دارم برای ساخت

شنبه 27 اردیبهشت1393 - 10:49am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان کسی پارت لیست کامل این مدار رو داره بذاره؟
مخصوصا لیست آی سی هاش
با تشکر

شنبه 27 اردیبهشت1393 - 10:54am

rostam نوشته است:
با سلام دوستان خوبم ممنون که با دقت مسایل رو دنبال میکنید
جایی که من سیم پیچ رو ست کردم اگر 10 سانت دستگاه رو بالا میبردم تیر اهنهای سقفو میزنه و در همون حالت هم تیر اهنهای کف رو سنس میکنه من قدرت دستگاه رو اونقدر کم کردم تا آهنهای کف حذف شد و در نتیجه دستگاه در آستانه سنس آهن بود و وقتی یک فلز آهنی دیگر (قوطی روغن لحیم) داخل میدان سیم پیچ شد مدار سریع آنرا سنس کرد اما در حالت سنس گلدان دقت کنید هدف من فقط نشان دادن قدرت تفکیک بود به صورتی که آنقدر ولوم تفکیک را زیاد کردم تا آن اسپری از مدار سنس حذف شد و بعد گلدان را در مداری که تحت تاثیر امواج آهنهای کف بود مورد تست قرار دادم حالا برسی کنید که دامنه پیک بعد از شروع به سنس کردن گلدان ابتدا باید شکم منحنی را تا حذف آهن ادامه دهد و بعد گلدان را آشکار نمایید
این دلیل کم بودن قدرت سنس گلدان در خانه بود به طور مثال شما میخواهید 1 کیلو آهن و یک کیلو طلا که در کنار هم هست را اسکن و تفکیک کنید
خوب چه اتفاقی ممکن است رخ دهد
با چیزی که در تصویر مشاهده کردید قدرت قابل قبول در تفکیک فلزات آهنی از غیر آهنی میباشد که تخمین اندازه جنس یکی از شرایط مهم کار اپراتور با دستگاه میباشد که باید بداند دنبال چه چیزی میگردد و آستانه حذف را در چه رنجی قرار دهد به طوری که گفتم دوستمان در تست تپه ماسه این گلدان را از فاصله 1.10 سانتی با تفکیک اسکن کرد
موفق باشید

سلام
شماره ای سی ها رو لطفا بذارید و مشخصالت ساخت لوپ که چند اهم و چند هانری باشه.
من منتظرم . و اون پی سی بی که 100 در صد درسته و خودتون ساختین

شنبه 27 اردیبهشت1393 - 10:21pm
کاربر فعال
کاربر فعال

با سلام.دروحله اول از استاد حمید - اقا مهدی-اقای کرمی-اقا رستم- وبقیه دوستانی که بی هیچ چشم داشتی اطلاعات ارزشمندخودشون را جهت پیشرفت نه تنها بچه های انجمن بلکه تمام هموطنان قرار میدن قابل تقدیر وستایش هست.دوستان باید توجه داشته باشند هردستگاهی مشخصات خودش رو داره کلیه شرکتهای متفاوت دنیا دستگاهای مختلفی تولید میکنند که هر کدام نقاط ضعف وقوتی داره.این دلیل نمشه که کسی از اونها خرید نکنه.من بهیچوجه بخاطر سن بالایم دنبال کاوش یا فروختن دستگاه نیستم.بعلت علاقه ای که به الکترونیک وجان دادن به تعدادی قطه بیجان لذت میبرم.حال دوستانی هستند که میخواهند یک شبه راه صدساله رو برند امکان ندارد.پس به دوستانی که علم ومعرفت دارند وبی چشم داشتی در اختیار دیگران میگذارند ارزش قائل شوید.چه بسا انها هم مثل خیلی ها میتوانستند بیصدا دستگاهی درست کنند وبفروشند.ولی گذشت وهمت والای انهاست بی تمنا همه علم خودرا دراختیار دیگران بخصوص افراد ضعیف قرار میدهند.تاگرفتار اشخاص ازخدا بیخبروکلاهبردار دوستان نشوند. لطفا همدیگر را به چالش نکشید تامحیطی دوستانه وصمیمی داشته باشید.با تشکر

شنبه 27 اردیبهشت1393 - 11:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

هدایتی نوشته است:
اقا مهدی من باز اگه مدار قدرت مند تر از این 12000 گیرم بیاد میزارم برای بچه ها چون با یک مغز نمیشه به جای رسید چند مغز روی هم باشن بهتر نتیجه میده من دارم رو یه مدار خیلی گردن کلفت تر از این 12000 کار میکنم ولی هنوز نتیجه خوب و رضایت بخش نداده به امید خدا راه بندازمش همه اطلاعات رو میزارم برای دوستان ولی محاکمه شدن بدون دلیل ناراحت کننده برام

قبل ازهرچیزاززحمات تمام دوستانی که بامنش وشخصیت مثال زدنیشون برای دیگردوستانشون وقت میزارندکمال تشکررودارم خصوصااقای هدایتی واقارستم و...
دوستانی که دراین انجمن بیشترفعالیت داشته اندخوب میدونندکه بیشترموضوعهایی که توسط خیلیهابازشده برای اموزش نبوده وفردموردنظرفقط خواسته که مشکل خودش روباکمک دیگران حل کنه وبعدازحل مشکلش ...
البته چندموضوعی هم دراوایل کارپیشرفت داشته ولی بعلتهای متفاوت رهاشده که ارزششوکاملاازبین برده
خوب درموردفلزیابی که اقای هدایتی ارائه دادندبه فرض محال هم اگه فلزیاب قابل قبولی نباشه الحق والانصاف نکات اموزشی خوبی داشته که همش به علت پیگیری ایشون وهمراهی بعضی ازدوستان خوب دیگه بوده البته ناگفته نمونه که اقارستم هم تااینجاچیزی کم نذاشتندوامیدوارم که مثل گذشته لطفشون برای نتیجه گیری نهایی شامل دوستانشون قراربگیره
دوستان نظرشخصیمودرمورداین مدارهامیگم مداراقای هدایتی برگرفته ازمدار12رگولاتوره هست که باحذف رگولاتورهای قسمت نوسانسازمداروساده کرده وازطرفی خواسته تابادرنظرگرفتن ویاتغییرجزئی بعضی ازقطعات کلیدی بردوخصوصاثبات دستگاه روحفظ کنه
بنابراین به نظرمن ازنظرنتیجه این دومدارفرق چندانی باهم ندارندوبه نظرمیرسه که پایداری مدار12رگولاتوره کمی بهترباشه البته ناگفته نمونه که مهمترین قسمت این مدارهاهمون قسمت انتهایی مداریعنی قسمت دیجیتالی ونمایشگرمداره که یک برنامه نویسی خوب ورعایت نکات لازم مداروبه یک سیستم کاملا حرفه ای وکاربردی ارتقاء میده

شنبه 27 اردیبهشت1393 - 11:44pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2062 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17 ... 207  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , Seeker و 311 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure