چند روز پیش دوستم منو دعوت کرد برای دستگاه زنی تو یه منطقه دور که البته مکان هم مال دوست دوستم بود . رفتیم اونجا توپوگرافی منطقه رو دیدم جایی به درد بخوری نبود فقط یه کوهستان بود که طبق معمول میگفتند از این تپه چند تا جام در اومده خلاصه منو برد تو یه باغ گفت اینجا نسخه داره دستگاه بزن ببین چیزی پیدا میکنید.گفتم شما مطمین هستید نسخه مال اینجا بوده؟ گفت بله مگه دروغ میگم ! یه نگاه به باغ انداختم دستگاه رو کنار گذاشتم رفتم به یه قسمت از باغ گفتم حاجی اینجا فلزه ولی خودت دفن کردید. وبه غیر از ایجا چیزی نداره خواستید دستگاه بزنم ثابت کنم. هیچی دیگه کلا کبود شد

به دوستم گفتم این چیه اگه قرار ه اینوری باشه دیگه با تو جایی نمیرم خوش هم ناراحت شد گفت خبر نداشتم به خدا برگشت به اونا گفت نباید این کار رو میکردید این اقا هم اپراتور خوبی هستش و هم خاک شناس

خلاصه دیگه رفته بودم تا صبح داشون رو نشکوندم دستگاه زدم هر چقدر میگفتم برادر من اینجاها چیزی نداره مگه گوش میکردند فقط میگفت دستگاه بزن خیلی جاها هم حفاری میکردند من برای اینکه دوباره حفاری بی خود نکنند تا 4 صبح براشون دستگاه زدم فقط یه نیزه مال شکار رو گرفتم با یه زنگوله