انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 8 اردیبهشت1404 - 10:46pm

پاسخ به موضوع  [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1509 , 1510 , 1511 , 1512 , 1513 , 1514 , 1515 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

VMV1 عزیز به فلزجو خوش اومدین.
پاسخ بخش اول مطلب شما با مطرح کردن چند نکته بسادگی مشخص میشه. اول اینکه شما ببینید این افراد چه شناسنامه کاری حداقل در حد همین محیط مجازی دارن؟ آیا اپراتور بودن یا کاوشگر بودنشون قابل اثبات هست؟ در اغلب موارد خیر! در واقع یا فروشندگانی هستن که به بازارشون لطمه خورده و یا حسودان و مغرضانی که خودشون توان کار فنی در این حد رو ندارن و برای حفظ وجهه خودشون هم که شده مجبور به انکار قابلیت دیگران هستن! کما اینکه تعداد پستهای برخی از این افراد در انجمنهای داخلی و حتی خارجی بسیار معدود هست و صرفا فعالیتشون رو بر دشمنی با ما متمرکز کردن و در واقع هیچ کار دیگری نداشتن که در اون محیط انجام بدن! مساله دوم اینکه کدوم یک از این افراد میتونن یک فلزیاب طراحی کنن؟! صرفنظر از ادعا ها و حرفها که همیشه وجود داشته کسی چیزی از اینها ندیده. حالا جالب اینجاست کسانی که حتی یک طرح ساده مثل BRN هم نمیتونن طراحی کنن بنده و کارم رو زیر سوال میبرن! نکته سوم هم این هست که من شخصا تا حالا ریالی پول از کسی دریافت نکردم و شاید صدها بار به درخواست ساخت مدار برای دوستان جواب رد دادم چون اصولا زمینه کاری من بحث فنی و طراحی و این چیزهاست و نه فروش چیزی! فکر میکنم طی فعالیت پر حجم خودم در طی این 3 سال این موضوع دیگه برای همه روشن شده باشه. پس کسانی که به این صورت دشمنی میکنن و مصرف کننده هم نیستن و اکثرا غرضی دارن و حتی سواد فنیشون هم حداقل در عمل خیلی پایین تر از بنده بوده ؛ بهیچ وجه حرفشون ملاک یک آدم عاقل نیست. وگرنه همیشه هستن افراد نا آگاه که تحت تاثیر حرف این و اون قرار بگیرن.
در مورد بخش دوم سوال شما باید عرض کنم اگر کلا تجربه مونتاژ الکترونیک ندارین به این راحتی موفق به ساخت یک فلزیاب نمیشین! چون مدار فلزیاب جزئیات خاص خودش رو داره و شما باید حداقل چند مدار معمولی رو قبلا مونتاژ کرده باشین ؛ قطعات رو بشناسین ؛ لحیم کاری رو بخوبی بلد باشین و در نهایت با جزئیات مربوط به فلزیابی مواجه بشین.

جمعه 13 آذر1394 - 3:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
مهدی نوشته است:
badboy نوشته است:
مهندس جان من میکرو رو پروگرم کردم ولی و تست هم کردم می زنم به باطری چراق ال سی دی روشن می شه ولی چیزی نشون نمی ده نمی دونم چرا مهندس می شه راهنمایی کنید؟

خوب در این ورژن و آپدیت جدید با روشن کردن مدار باید سریعتر کلید اوکی رو بزنید تا بتونید نوشته های ال سی دی رو ثابت کنید ، هرچند اگر چشم قوی داشته باشید مقداری میشه آیتم هارو دید و جای بک لایت رو پیدا کرد و نوشته هارو روشن ترش کرد تا بخوبی دیده بشه ..

اگر منظور روال تنظیم کنتراست باشه که هیچ تفاوتی در چندین نسخه اخیر نکرده! بک لایت هم که موضوعش از کنتراست جداست.
badboy عزیز شما یک بار دیگه میکرو رو با فیوز ریست تنظیمات پروگرام کنین و تا زمانیکه چیزی روی ال سی دی ندیدین به دکمه ها دست نزنین. اتصالات ال سی دی تا میکرو و جامپر بزرگ نزدیک ال سی دی رو هم چک کنین.

ممنون مهندس اون جامپر رو هم تست کردم میکرو رو هم دوباره پروگرم کردم وقتی مدارو به باطری می زنم یه بوق می زنه و مربع ها میاد دیگه نمی دونم چی کار کنم :(
نمی دونم الی سی مشکل داره یا نه :(

جمعه 13 آذر1394 - 3:37pm
مدیر کل
مدیر کل

اگر از اتصالات میکرو و ال سی دی اطمینان دارین ؛ با توجه به اینکه میکرو داره کار میکنه دیگه فقط اشکال میتونه از خود ال سی دی باشه.

جمعه 13 آذر1394 - 3:44pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
VMV1 عزیز به فلزجو خوش اومدین.
پاسخ بخش اول مطلب شما با مطرح کردن چند نکته بسادگی مشخص میشه. اول اینکه شما ببینید این افراد چه شناسنامه کاری حداقل در حد همین محیط مجازی دارن؟ آیا اپراتور بودن یا کاوشگر بودنشون قابل اثبات هست؟ در اغلب موارد خیر! در واقع یا فروشندگانی هستن که به بازارشون لطمه خورده و یا حسودان و مغرضانی که خودشون توان کار فنی در این حد رو ندارن و برای حفظ وجهه خودشون هم که شده مجبور به انکار قابلیت دیگران هستن! کما اینکه تعداد پستهای برخی از این افراد در انجمنهای داخلی و حتی خارجی بسیار معدود هست و صرفا فعالیتشون رو بر دشمنی با ما متمرکز کردن و در واقع هیچ کار دیگری نداشتن که در اون محیط انجام بدن! مساله دوم اینکه کدوم یک از این افراد میتونن یک فلزیاب طراحی کنن؟! صرفنظر از ادعا ها و حرفها که همیشه وجود داشته کسی چیزی از اینها ندیده. حالا جالب اینجاست کسانی که حتی یک طرح ساده مثل BRN هم نمیتونن طراحی کنن بنده و کارم رو زیر سوال میبرن! نکته سوم هم این هست که من شخصا تا حالا ریالی پول از کسی دریافت نکردم و شاید صدها بار به درخواست ساخت مدار برای دوستان جواب رد دادم چون اصولا زمینه کاری من بحث فنی و طراحی و این چیزهاست و نه فروش چیزی! فکر میکنم طی فعالیت پر حجم خودم در طی این 3 سال این موضوع دیگه برای همه روشن شده باشه. پس کسانی که به این صورت دشمنی میکنن و مصرف کننده هم نیستن و اکثرا غرضی دارن و حتی سواد فنیشون هم حداقل در عمل خیلی پایین تر از بنده بوده ؛ بهیچ وجه حرفشون ملاک یک آدم عاقل نیست. وگرنه همیشه هستن افراد نا آگاه که تحت تاثیر حرف این و اون قرار بگیرن.
در مورد بخش دوم سوال شما باید عرض کنم اگر کلا تجربه مونتاژ الکترونیک ندارین به این راحتی موفق به ساخت یک فلزیاب نمیشین! چون مدار فلزیاب جزئیات خاص خودش رو داره و شما باید حداقل چند مدار معمولی رو قبلا مونتاژ کرده باشین ؛ قطعات رو بشناسین ؛ لحیم کاری رو بخوبی بلد باشین و در نهایت با جزئیات مربوط به فلزیابی مواجه بشین.

@};- ممنون دوست عزیز
باید اعتراف کنم که مردی به بزرگی شما لااقل در فضای مجازی ندیدم موفق و پیروز باشید و خداوند نگهدار شما باشه @};- :x

جمعه 13 آذر1394 - 3:47pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم عزیز من. لطف دارین. ایشالا موفق باشین. @};-

جمعه 13 آذر1394 - 3:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
اگر از اتصالات میکرو و ال سی دی اطمینان دارین ؛ با توجه به اینکه میکرو داره کار میکنه دیگه فقط اشکال میتونه از خود ال سی دی باشه.

مرسی مهندس جان که راهنمایی کردین درسته اتصالاتو چک کردم مشکلی نبود تا فردا که برم lcd بگیرم نتیجه رو اطلاع می دم بازم ممنون @};- @};-

جمعه 13 آذر1394 - 4:17pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام مرسی از زحماتتان آقا حمید @};-
(bad boy (good boy عزیز :D
lcd رو میشه با پروگرامر که حمید آقا معرفی کردن تست کرد و از سالم بودن ان مطمئن شد. حداقل که مال من اینطوره با پروگرامر multi avr usbasp.

جمعه 13 آذر1394 - 6:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

چند روز پیش دوستم منو دعوت کرد برای دستگاه زنی تو یه منطقه دور که البته مکان هم مال دوست دوستم بود . رفتیم اونجا توپوگرافی منطقه رو دیدم جایی به درد بخوری نبود فقط یه کوهستان بود که طبق معمول میگفتند از این تپه چند تا جام در اومده خلاصه منو برد تو یه باغ گفت اینجا نسخه داره دستگاه بزن ببین چیزی پیدا میکنید.گفتم شما مطمین هستید نسخه مال اینجا بوده؟ گفت بله مگه دروغ میگم ! یه نگاه به باغ انداختم دستگاه رو کنار گذاشتم رفتم به یه قسمت از باغ گفتم حاجی اینجا فلزه ولی خودت دفن کردید. وبه غیر از ایجا چیزی نداره خواستید دستگاه بزنم ثابت کنم. هیچی دیگه کلا کبود شد :D به دوستم گفتم این چیه اگه قرار ه اینوری باشه دیگه با تو جایی نمیرم خوش هم ناراحت شد گفت خبر نداشتم به خدا برگشت به اونا گفت نباید این کار رو میکردید این اقا هم اپراتور خوبی هستش و هم خاک شناس :)) خلاصه دیگه رفته بودم تا صبح داشون رو نشکوندم دستگاه زدم هر چقدر میگفتم برادر من اینجاها چیزی نداره مگه گوش میکردند فقط میگفت دستگاه بزن خیلی جاها هم حفاری میکردند من برای اینکه دوباره حفاری بی خود نکنند تا 4 صبح براشون دستگاه زدم فقط یه نیزه مال شکار رو گرفتم با یه زنگوله :D

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

جمعه 13 آذر1394 - 6:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

من اگه جایی دعوت بشم برای دستگاه زنی اول حواسم به طرف هستش که میخواد منو امتحان کنه در کل از حرکت و رفتارش میفهمم بعدش از جایی که باید دستگاه بزنم متوجه میشم قبلا حفاری شده :D و معمولا اگه جایی هم برم اگه جا خوب نباشه تذکر میدم جاب تو این منطقه چیزی نیست اگه گوشش بدهکار نبود حساسیت دستگاه رو کلا میارم پایین بعدش دنبالش راه میافتم تا خودش خسته بشه بگه بسه دیگه :D من با دوتا دستگاه کار میکنم یکی همین فلز جو و دیگری 12000 علت استفاده از 12000 هم چون فلز جو تو منطقه کوهستانی خیلی حساسه البته به ندرت ذرات هم میزنه مجبورم از 12000 استفاده کنم تا تایید بشه البته چون قدرت فلز جو کمی بیشتره حدود شاید نهایت 10 سانت تو اکثر جاها از فلز جو استفاده میکنم چون دیجیتالی هستش راحت با یک دکمه بالانس میشه اگه دلی فلز جو رو بخواهید بالا ببرید عمق کم میشه به نظر من علت اینکه تی ال زیاد به ذرات واکنش نشون نمیده سرعت سنس هستش که رو فلز جو حواسم نبود تست کنم ایندفه باید یه تستی بگیرم سرعت سنس رو مثل 12000 پایین بیارم ببینم نتیجه چی میشه در کل فلز جو از تی ال بالاتره حرف اول رو میزنه و تو کوهستان اگه اپراتور خوبی باشید میشه کلا مشکلات ذرات رو حل کرد

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

جمعه 13 آذر1394 - 6:26pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: چوار پارچه ی کوردستان
با سلام خدمت مهندس حمید عزیز و اساتید گرامی
ابتدا به خاطر سوال عذر خواهی کنم چون ممکنه تکراری باشه ولی ماشالا بیش از 1500 صفحه توی این تاپیک وجود داره ، جدا نتونستم بیشتر از 300 صفحه رو مطالعه کنم و از اونجایی که جوابمو پیدا نکردم مجبور شدم سوال بپرسم
مشکل با برنامه پیشنهادی مهندس حمید ، هر کاری میکنم پروگرامر رو شناسایی نمیکنه و ارور توی عکس رو میده
http://8pic.ir/images/e1pr9kogfg3kcxnmwsyn.jpg
لطفا راهنمایی کنید و اگه با نرم افزار دیگه ای کار کردین معرفی کنین
با تشکر

جمعه 13 آذر1394 - 7:16pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1509 , 1510 , 1511 , 1512 , 1513 , 1514 , 1515 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 , marble1x و 148 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure