انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 10:31am

پاسخ به موضوع  [ 216 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 14 , 15 , 16 , 17 , 18 , 19 , 20 ... 22  بعدی
 3رگولاتور جناب كهيال 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

احسنت ناصر عزیز! :ymapplause: با این سطح دانش شما من نمیدونم چرا زودتر چیزی بهتر از لورنز رو نساختی! :D
عزیز من شما در مورد یک خازن نمیتونی درست تحلیل کنی؟ فکر کنی رگولاتور داغ میکنه اگر خازن درست گذاشته بشه؟!؟! :D واقعا آدم میمونه چی بگه! عزیز من شما اونجا باید ببینی پلاریته ولتاژ دی سی سر خازن به چه صورت هست خازن رو با همون جهت صحیحش بذاری. وگرنه خازن الکترولیت اگر معکوس گذاشته باشه که اصلا درست کار نمیکنه و به سرعت گرم میشه و در عرض مدت کوتاهی هم خراب خواهد شد که گاهی اوقات بصورت ترکیدن خودش رو نشون میده!!! یعنی شما که مدار رو قبلا ساختی یک بار نشد با ولتمتر چک کنی؟!
در ضمن تعداد رگولاتور به خازن ارتباط خاصی نداره! اگر اینطور باشه شما 100 تا رگولاتور بذار ولی خازن رو اصلا نذار! میبینی ثباتش خیلی پایین تر در میاد. خازن اصولا برای پایدار کردن ولتاژ و گرفتن ریپل و همینطور نویز اضافی اهمیت داره و باید باشه. در ضمن در این فیبر هم مثل فیبر اصلی به خیلی نکات در زمینه نویز و ریپل توجه نشده که طبیعتا روی کارایی مدار بعنوان یک مدار حساس آنالوگ اثر منفی محسوسی خواهد داشت.
در خصوص MDL8500 هم که بارها صحبتش میشه خواهش میکنم در تاپیک خودش بحث کنیم. من نمیدونم چرا باید به بهانه این مدار که تصادفا باز هم از نوع چند رگولاتور هست همه سفره دلشون رو همینجا باز کنن! دقت کنین ما برای تمام مباحثی که داره اینجا مطرح میشه داخل انجمن تاپیک داریم. بنظرم بحث منسجم و یکپارچه فقط در خصوص یک مبحث یکی از شروط اصلی و مشخص در نتیجه گیریهاست. وگرنه از دل یک بحث آشفته آخرش چیزی در نمیاد!

جمعه 16 اسفند1392 - 9:03am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام
چرا پایه وسط رگلاتو ر 7815 به شاسی (مثبت) وصل شده؟

جمعه 16 اسفند1392 - 1:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس حميد راستش من يه بار تجربه كردم كه بازدن 4700 ميكرو فاراد 25 ولت به خروچي رگولاتور باعث ميشد تا رگواتورها داغ كنه ولي نتونستم علت علميش رو بفهمم در مورد داغ كردن خازنها با پلاريته معكوس در كارگاه تحليل مدارهاي الكتريكي2
انفجارش رو تجربه كرده :D =)) :)) ام

جمعه 16 اسفند1392 - 2:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

star نوشته است:
سلام

استارجان كي گفته كه وسط 7915 بايد به مثبت وصل شه
چرا از كاه كوه ميسازين من فقط تجربه خودم رو گفتم كه برام خيلي هم جالب بود شايد هم خازنها ايراد داشت :D

جمعه 16 اسفند1392 - 2:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام
دوست عزیز اقا حمید راست میگن اگه پلاریته خازن به اشتیاه گذاشته شه خازن ها میترکن

جمعه 16 اسفند1392 - 2:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهدي جان اين رو خودم ميدونم ولي با اون ظرفيت بالا نياز نيست كه آقاي كهيال گزاشته همين 2200 uf كفايت ميكنه براي تامين افت ولتاژ در مدار
فكر كنم ظرفيت بالا و پلاريته معكوس يه علت ديگه :D اي داره
در ضمن فكر نكنم طراحي اين مدار توسط خود آقاي كهيال باشه :-?
مهندس حميد مگه شما پل ديود ميسازين كه خازن با ظرفيت بالا براي صاف كردن ريپل ميزارين اين خروجي رگولاتور هست كه ولتاژ صافي داره :D

بگذريم ميرين امتحان ميكنين رگولاتورهاتون ميسوزه آخرش هم من مقصر ميشم هرچي خودتون مصلحت ميدونين همونطور مدارتون رو بسازين :D

جمعه 16 اسفند1392 - 2:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

در واقع بزارين اينطوري تحليل كنم
اگر شما خازن 6800 ميكرو فاراد رو به خروچي رگولاتور با پلاريته صحيح وصل كنين در دوره زماني 5 تاو يعني مدت زمان شارژ خازن مثل اينه كه خروجي رگولاتورتون كه ولتاژ منفي هست به ولتاژ مثبت وصل ميشه يعني شما خازن رو شارژ ميكنين در اين حالت فكر كنم رگولاتورتون داغ ميكنه ولي اگر اون رو برعكس كنين فقط در لحظاتي كه مدار ريپل ونويز داره مثل خازنهاي ديكوپلينگ آمپلي فاير عمل ميكنه ظرفيت بالاي خازن به اين خاطره كه خازن زياد گرم نشود ونسوزد بخصوص كه بايد ولتاژ خازن به مراتب بيشتر از ولتاژ خروجي رگولاتور ها باشه

جمعه 16 اسفند1392 - 3:32pm
کاربر فعال
کاربر فعال

zinteredi نوشته است:
star نوشته است:
سلام

استارجان كي گفته كه وسط 7915 بايد به مثبت وصل شه
چرا از كاه كوه ميسازين من فقط تجربه خودم رو گفتم كه برام خيلي هم جالب بود شايد هم خازنها ايراد داشت :D

بفرما

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 16 اسفند1392 - 4:06pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اقای star
شما مثل اینکه متوجه نیستید همون مثبت 24 در اصل گراند هستش یا شاسی هستش این به طراحی مدار برمیگرده در مدارهای معمولی منفی باطری گراند و یا شاسی هستش ولی این مدار برعکس هستش
هیچ مشکلی نیست
البته این 7815 که بیخود هستش چون ولتاژي که نهایتا بیرون میده 10 ولت هستش

جمعه 16 اسفند1392 - 4:14pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

من الان این مدار رو راه اندازی کردم ولی خیلی نویز داره و بی ثبات و بردش هم با چندتا لوپ امتحان کردم نهایتا 35 سانتی یه سکه 25 تومنی قدیمی رو میزنه
نمیونم بقول اقا حمید از طراحی pcb هستش یا چیزه دیگه

جمعه 16 اسفند1392 - 6:43pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 216 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 14 , 15 , 16 , 17 , 18 , 19 , 20 ... 22  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 254 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure